PDA

View Full Version : Zilele filmului romanesc

Leonard Pyron
22 Oct 2003, 13:27
Vor avea loc intre 28 si 31 oct a.c. la cinema Scala si Union cu filme lungi si scurte. Filme in premiera si avampremiera. Scurt-metraje in vizionare rarissima ca nu prea vom mai avea ocazia sa le vedem in alta parte. In ultima clipa s-a hotarat sa nu se dea premii ca si asa nu sunt decat o mana de filme. Eu cam asta stiu. Voi?

snatchro
24 Oct 2003, 13:29
Manca-o-ar mama pe ea de publicitate. Habar n-am de asa ceva.

catallin
24 Oct 2003, 13:34
Pironas, daca nu stii, nu te baga. Manifestarea va avea loc de pe 29 pe 31 la cinema Patria, Union si, cu vechituri, la Eforie. Se vor vedea printre altele Niki si Flo, Second Hand, Maria si niste scurt-metraje misto pentru cine gusta asa ceva. Intrarea pe gratis!

Leonard Pyron
24 Oct 2003, 15:52
M a aseta la mult mai mult interes pentru chestia asta. Chiar nu va intereseaza filmele autohtone ?

SadSpot
25 Oct 2003, 14:12
De ce nu spui nimic despre Occident, Marfa si banii ori Furia ?

ricutza
26 Oct 2003, 01:14
pe mine ma intereseaza acest eveniment, din pacate insa perioada nu e tocmai fericita...filmele care apar aici in premiera o sa le vedem si pe ecrane?
de multe dintre ele nu prea stiu nimic...face cineva vreo recomandare?...este ceva ce merita vazut?

toni
26 Oct 2003, 12:56
Eu vreau sa vad Maria.....dar nu sint liber la ora aia. Intrarea e gratis? Naspa, o sa fie plin de tzigani.

Leonard Pyron
27 Oct 2003, 12:38
Nu vine tziganii la chestii de-astea culturale si paupere material decat daca putea sa vanda niste bilete la suprapret si aicea nu e cazul. Ei se duce la cazinouri.

ricutza
27 Oct 2003, 23:52
nu-i asa tot timpul mai! eu de exemplu am intalnit multi in sala la filmul 'Furia"...

blitz43
30 Oct 2003, 15:21
nu-i asa tot timpul mai! eu de exemplu am intalnit multi in sala la filmul 'Furia"...

multi ce?
tzigani?
hai pa!

Leonard Pyron
31 Oct 2003, 14:38
multi ce?
tzigani?

normal ca tzigani. Ca doar nuregizori? Ori credeai poate ca Puiu Cristi e garoi cocalar?! Dupa limbaj asa ai putea crede.

blitz43
31 Oct 2003, 14:49
OK, m-am lamurit; nu citisem mesaju' tau, cel postat inaintea ricutzei.
imi aduc aminte când am vazut io filmu' la SCALA, tziganii din sala au inceput sa cânte impreuna cu COPILU' MINCIUNA. Am crezut ca sunt prin Rahova ori something.
Sad but true! :evil: