PDA

View Full Version : Group 3, Bracket 2

Lady_Skar
21 Oct 2003, 12:05
(*)

raptor
21 Oct 2003, 12:32
Holy mum!Ei bine...de data asta se cere o strategie mai elaborata...pe o bara se c@c@ o cioara....habla con ela!

Gaandalf
21 Oct 2003, 15:42
Of all all the joints in the world she walks into mine ...

TLD
21 Oct 2003, 17:42
Nu le-am vazut, dar din auzite casablanca a fost film 'tare' la vremea lui, ceea ce nu e prea aproape. Primul poll in care nu votez...

PoliFanAthic
21 Oct 2003, 18:32
Ce sa spun? Ambele filme sunt foarte frumoase, eventual Casablanca este o capodopera, cea ce nu se poate spune despre filmul lui Almadovar. Sau poate totusi...
Mie mi-a placut in mod deosebit Hable Con Ella si il consider unul dintre cele mai emotionante filme pe care le-am vazut si prin faptul ca nu trateaza ideea iubirii in mod traditional(sa zicem ca in Casblanca- Femeie+Barbat constienti :P) cred ca merita vazut. Este si un film haios ocazional, in ciuda povestii tragice. Poate ca in alte conditii as fi mers pe Casablanca, dar pentru mine personal Hable Con Ella a avut un efect mai puternic. Atat de puternic incat m-am uitat la film in spaniola, nesubtitrat. Ce sa zic - Stefan, tu es loco?

MinRep
22 Oct 2003, 10:02
"Casablanca" mi s-a parut... monoton si oarecum obositor. Desi actorii joaca bine si finalul este reusit (precum si unele scene de pe parcurs), in total "Casablanca" nu este mai mult decat suma partilor sale.

Ceea ce nu pot spune despre "Habla con ella". Unul dintre filmele anului asta/trecut care m-a socat de-a dreptul, m-a amuzat, m-a binedispus si, mai mult decat toate la un loc, mi-a amintit a mai exista o speranta pentru arta a saptea. Deci... votul meu merge la "Habla con ella".