View Full Version : Ce sporturi urmariti?
Lady_Skar
18 Oct 2003, 18:09
Mie imi place sa urmaresc tennis, masculin mai mult :lol: ... ah, hell, NUMAI masculin, hockey, fotbal doar cand este vorba de nationala si box.
MAMA CE VREAU SA-L BATA DOROFTEI PE CALLIST!
Sa-l sparga! Sa-l bata asa de rau ca si stranepotii lui sa o simta!!! :evil:
Of! daca m-ar auzi Ghandi... :wink:
PoliFanAthic
18 Oct 2003, 21:36
Mie imi place in primul rand fotbalul, in al doilea formula unu, dar in principiu urmaresc orice sport de interes national(in cazul unei competitii internationale) de la atletism la box sau la patinaj.
Gaandalf
18 Oct 2003, 22:13
Se shtie k la noi domina fotbalul ... mai ales k in Cta a ajuns TV Sport akuma ne bucuram de fotabal toata saptamana ...
Dar se aproprie sezonul de iarna shi Snowboarding-ul o sa fie cel mai preferat sport al meu existent pana la vara ...
ne vedem cu totzii la Balea X-Ride 2004 :D
Fotbal, Formula 1, Motociclism, Tenis...
Leonard
19 Oct 2003, 07:27
1. Snooker (Ken Doherty si Stephen Hendry sunt favoritii mei)
2. Tennis (mai mult feminin, la masculin imi plac alea in 5 seturi)
3. Formula 1
schimb canalu cand se da fotbal, indiferent ca e vorba de nationala sau echipe interne.
bill_the_butcher
19 Oct 2003, 21:11
fotbal - 90% real, 10% steaua
nascar e mult mai spectaculos ca formula 1
hochei
snatchro
20 Oct 2003, 10:43
Nici unul. Poate parea suprinzator, dar nu imi place decat sa fac sport, nu sa ma uit la sport la TV.
Cel mai mult, ma uit la Formula 1 (de prin '98, sau '99, ba nu, din '98, stiu sigur ca nu era 2000... sau...)
In rest, cand joaca Steaua, Dinamo sau Rapidu' prin cupele europene, meciurile nationalei (sau era '99... ba nu, ma, '98... sau '99), si unele meciuri senzationale (finale de Campionat Mondial, de exemplu). (nu, nu, era '98! statisticile sunt gresite...)
Sunt mare consumator de Jocuri Olimpice! Ma uit la tot: inot, gimnastica, handbal, fotbal, curling, ski, sarituri (de toate felurile), atletism, canotaj etc. (dar din doi in doi ani, deci in 2002, 2000, '98... sau era '99...)
Desi joc tenis (nu de performanta, evident!), la meciuri nu ma prea uit, doar asa, cand e ceva interesant, sau prin din greseala pe EuroSport!
Well I'm a mushroom-cloud-laying motherfvcker, motherfvcker! Every time my fingers touch brain I'm Superfly TNT, I'm the Guns of the Navarone. IN FACT, what the fvck am I doing in the back? You the motherfvcker should be on brain detail! We fvcking switching, I'm washing the windows and you picking up this nigger's skull!
P.S.: Daca nu v-ati prins ce era cu '98, '99, ar fi trebuit sa va uitati la cursa de Formula 1 de la Suzuka! Sau la "Cronica Carcotasilor"...
Leonard
20 Oct 2003, 20:58
Cel mai mult, ma uit la Formula 1 (de prin '98, sau '99, ba nu, din '98, stiu sigur ca nu era 2000... sau...)
P.S.: Daca nu v-ati prins ce era cu '98, '99, ar fi trebuit sa va uitati la cursa de Formula 1 de la Suzuka! Sau la "Cronica Carcotasilor"...
m-am uitat la ambele. Era vorba de comentariul lui Dan... ba nu... Miki... sau Dan, a nu, Alexandrescu, ba Miki sau...
vorbind serios, eu ma uit la formula 1 de cam cu cativa ani inainte sa moara Senna.
Mda, ne-am prins MinRep...stai linistit. Eu am inceput sa ma uit la F1 cu un sezon inainte de accidentul lui Senna...ba pe posturile tv germane ba pe italieni (cand nu transmiteau codat).
Am fost fan Jean Alesi...cam 10 ani. Il mai tineti minte? hehe...ce vremuri :) Acum sunt fan Montoya.
Cat despre Miky... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A...si-mi mai place si ping-pong...sa joc. Si biliard. La snooker nu ma bag. M-am uitat totusi la ultimul campionat mondial.
Leonard
21 Oct 2003, 01:48
Mda, ne-am prins MinRep...stai linistit. Eu am inceput sa ma uit la F1 cu un sezon inainte de accidentul lui Senna...ba pe posturile tv germane ba pe italieni (cand nu transmiteau codat).
Am fost fan Jean Alesi...cam 10 ani. Il mai tineti minte? hehe...ce vremuri :) Acum sunt fan Montoya.
Cat despre Miky... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A...si-mi mai place si ping-pong...sa joc. Si biliard. La snooker nu ma bag. M-am uitat totusi la ultimul campionat mondial.
cand am inceput eu sa ma uit la f1, nu exista cablu, ma uitam pe bulgari, ca ai nostri (tvr 1 si 2) nu dadeau. chiar accidentul lui Senna imi amintesc ca l-am vazut live pe bulgari. Si eu tineam cu Alesi intr-o vreme
si eu joc ping pong si biliard, dar as juca si snooker, daca as gasi pe cineva care sa nu zica "nu ma bag". Dar oricum, la cate chestii am vazut la campionatul mondial, nu cred ca as reusi nici in 20 de ani sa ajung la performanta lor. Loviturile de siguranta sunt cele mai grele...
In generaol nu eu urmaresc sportul,ci el pe mine(mai ales boxu') prin faculta,ca am gura cam mare.F1 prezinta,mai putzin monte carlo,unde cel mult ai putea sa dormi-Am vazut shi eu the senna accident,dar eu pe-atunci eram fan Berger(daca ishi mai aduce careva aminte de el...).Shi fotbal,doar cand e vorba de treburi internatzionale(adica nu alte campionate,ci echipele noashtre prin strainatatzuri)
Eu sunt fan fotbal, mai ales Realul din Madrid si Realul din Giulesti...inainte ma uitam si la Formula1 (Mansell rulz 8) ), dar de ceva timp e atat de plictisitoare ca n-are sens sa-mi mai bat capul. Un sport de iarna care imi place foarte mult sunt sariturile cu schiurile (Janne Ahonen rulz 8) ) si inainte ma mai uitam pe Eurosport la Tractor-pulling.
Dar oricum, la cate chestii am vazut la campionatul mondial, nu cred ca as reusi nici in 20 de ani sa ajung la performanta lor.
Tocmai de-asta nu ma bag...
Loviturile de siguranta sunt cele mai grele...
Dar si cele mai spectaculoase...
La ping-pong v-as fi provocat...dar a cam trecut sezonul. Oricum...v-as fi batut fara probleme... :P
ricutza
25 Oct 2003, 00:44
eu ma uit la fotbal, inot, gimnastica, patinaj, tenis, formula1 si curling.
PoliFanAthic
25 Oct 2003, 06:54
Doroftei, ce-ai facut cu gramajul ala?
Lady_Skar
25 Oct 2003, 20:28
eu ma uit la fotbal, inot, gimnastica, patinaj, tenis, formula1 si curling.
curling... how exciting!
SWIIIIIIIING that stick... or brush, or whatever.
serios...e un sport foarte normal :lol:
ricutza
26 Oct 2003, 01:34
mie imi place ca e un sport foarte elegant...si oamenii aia par atat de calmi: nimeni nu tipa, nimeni nu se enerveaza...si imi place ca fac tot felul de scheme...mi se pare chiar super-marfa sportul asta...din pacate foarte putine persoane sunt de acord cu mine!
PoliFanAthic
26 Oct 2003, 08:19
Care e curling? Pe gheata?
Care e curling? Pe gheata?
Exact aiai care freacta men... gheata!
Ba dannny, daca esti jmecher la ping pong, te provoc uichendu' viitor la o partida.
Da frate...sunt jmecher...o sa te fac sa :cry:
Ramane cum am stabilit. :P
Pt Leonard : F1 se transmitea la Tvr1 cand a murit Senna.
Sunt sigur ca se transmitea in 1992 cand a fost celebra cursa de la Monte Carlo cand Mansell mergea milimetric in spatele lui Senna dar nu a putut sa-l depaseasca.
Este insa posibil ca transmisiile sa fi inceput in 1991, nu sunt sigur.
blitz43
27 Oct 2003, 15:08
Pt Leonard : F1 se transmitea la Tvr1 cand a murit Senna.
Ai dreptate, mi-aduc aminte de transmisiunea aia.
Eu unul eram fericit la inceput fiindca avea mari sanse PROST.
deh, minte de copil...
bah, va mai aduceti aminte de Mansell? :evil:
Kourt...
17 Dec 2009, 21:34
Eu sunt fan fotbal, mai ales Realul din Madrid si Realul din Giulesti...inainte ma uitam si la Formula1 (Mansell rulz 8) ), dar de ceva timp e atat de plictisitoare ca n-are sens sa-mi mai bat capul.
Nu stiu ce sunteti majoritatea asa inebuniti dupa fotbal, si Formula 1 nu inteleg de ce ti se pare asa de plitisitoare in ultimul timp....:-/
Poate pentru ca mesajul era din 2003?
Kourt...
18 Dec 2009, 08:37
Ma uitam si in 2003 la F1 si nici atunci nu mi se parea plictisitoare....
hellsteed
18 Dec 2009, 12:19
nu inteleg ce poate fi atat de atractiv sa vezi cursele de F1. Unde e adrenalina sau spectacolul ?
miercuri
18 Dec 2009, 18:02
Acum doi ani titlul s-a decis pe ultima suta de metri a ultimului tur, deci poate sa fie mai exciting de atat? Nu vreau sa ma gandesc cati brazilieni/ferraristi au facut preinfract :P
Dar perioada aceea din anii 2000, de la retragerea lui Hakkinen, pana sa apara Reanult a fost uber boring.
hellsteed
19 Dec 2009, 12:19
si-ai urmarit 8 luni cursele ca sa vezi finalul decis de ultima tura ?
miercuri
19 Dec 2009, 13:49
am urmarit 8 luni cursele ca sa vad cine castiga. 2007 si 2008 au fost niste sezoane foarte stranse.
hellsteed
19 Dec 2009, 14:40
wow.
Ancient
19 Dec 2009, 15:09
fotbal ,handbal. Din cand in cand merg la meciurile Elbei de baschet. Mai urmaresc snooker,patinaj artistic,gimnastica,atletism
hellsteed
19 Dec 2009, 20:03
am fost in galerie la handbal, la volei, la fotbal... cand eram copil
catasmile17
04 May 2011, 21:35
imi place ....
football-ul : AC MILAN AND CHELSEA
baschetul : from USA :) .... Miami heat and LA Lakers
tenisul : Federer the best !!!!!!!
danonino
04 May 2011, 21:53
Fotbalul practicat in strainatate, tenisul de camp, sariturile cu schiuri. Ocazional, box si handbal.
Cristina_
20 May 2011, 13:35
Eu nu inteleg cum pot sa fie atat de grasi luptatorii de sumo.Este ceva constitutional sau mananca ei ceva special?
danonino
20 May 2011, 13:49
Tu esti, sau in curand vei fi, medic. Din curiozitate, ce specializare?
Constitutia genetica are si ea importanta intr-o mica masura, aici ma refer la inaltime, la lipsa unor probleme ale oaselor, etc. Cu osteoporoza si 1.65m , nu prea ai ce cauta acolo.
E pe categorii de greutate, aia masivi au peste 130kg, sunt cativa care au depasit 200kg.
Cristina_
20 May 2011, 13:57
Tu esti, sau in curand vei fi, medic. Din curiozitate, ce specializare?
Constitutia genetica are si ea importanta intr-o mica masura, aici ma refer la inaltime, la lipsa unor probleme ale oaselor, etc. Cu osteoporoza si 1.65m , nu prea ai ce cauta acolo.
E pe categorii de greutate, aia masivi au peste 130kg, sunt cativa care au depasit 200kg.
Nu am specializare, doar acum in vara asta termin anu 4.Specializarea(rezidentiatul) se face dupa ce termini cei 6 ani.
Am vazut cateva emisiuni cu sumo.Si nu mi-a venit sa cred ce grasi pot sa fie.
danonino
20 May 2011, 13:59
Am crezut ca esti in anul 6. Reformulez, ce specializare o sa faci?
Cristina_
20 May 2011, 14:04
Vreau oncologie sau neurologie, as vrea si chirurgie dar nu cred ca pot.
Imi place fotbalul dar m-am urat si imi pare rau ca sunt microbist ( cateodata), dar oricum cand echipa favorita castiga sunt fericit desigur, dar cand pierde sunt fff suparat, iar in ultima perioada m-am cam saturat sa fiu trist :))...............si din cand in cand mai urmaresc handbalul si tenisul.
chuckyfan
20 May 2011, 18:58
Snooker, Bundesliga ( asta inseamna fotbal pentru mine ), darts, tenis, UFC.
Iarna urmaresc si sporturile specifice.
chuckyfan
20 May 2011, 19:03
atata timp cat toti il numesc sport..............
yonutzTM
21 May 2011, 14:19
Fotbal , Tenis , Handball , Baschet si cam atat .
Sorin87
23 Jun 2011, 00:02
tenis de camp
Kriss_Kringle
23 Jun 2011, 03:08
Fotbal,fotbal si era sa uit,fotbal! Mai urmaream si meciurile din NBA acum cativa ani dar le dau prea tarziu ca sa ma uit in direct pe net si am renuntat.
Motogp,tenis de camp,gimnastica,sarituri cu schiurile,ski alpin
Gebeleizis
23 Jun 2011, 15:59
Fotbal, hockey, polo, handbal, tennis, tenis de masa, sah, snooker, box, K1, Formula 1, UFC, atletism, gimnaastica, kayak-kanoe, haltere .... intr-cuvant cam toate sporturile.
Singurile genuri de sport ce nu le pot urmari si nu le pot intelege sunt baseball si sumo.
chuckyfan
23 Jun 2011, 18:52
sumo e amuzant, din pacate nu prea difuzat pe la noi.
baseball? - cel mai tampit sport cu putinta - doar americanii il iubesc.
se uita careva la fotbal australian? Mie mi se pare destul de interesant, dar ma enerveaza ca sunt transmise meciurile in amiaza mare, cand nu sunt acasa si reluari nu prea exista. Eurosport 2 transmite, pentru cei curiosi.
marllenn
23 Jun 2011, 19:50
Vreti sport luati de aici
Bataie >:) >:) >:) >:) face bine la ten si la par (http://www.metacafe.com/watch/1733733/ladies_mudwrestling_outdoors/)
Kriss_Kringle
23 Jun 2011, 23:54
Darts?
E o diferenta intre indemanare si sport.
Imi place Bundesliga. E un campionat absolut fenomenal, ca mentalitate si joc. Bine ca nu esti cu liga lu' mitica.
Absolut de acord.Bundesliga ca si competitie si spectacol e peste La Liga.Pana si echipele care se bat la retrogradare joaca fotbal ofensiv de calitate,ceva mai rar in alte campionate.Dupa parerea mea Bundesliga nu poate decat sa evolueze tinand cont de cati tineri talentati au in momentul asta si mai vin o gramada din urma.
arnoldroland
24 Jun 2011, 15:06
batai intre presedinti:(
ionutt-
25 Jun 2011, 00:05
box, kickbox, rugby, si fotbal bineinteles
Sarituri cu schiurile,snooker,ciclism,fotbal australian,tenis,hockey(de toate felurile),fotbal(Bundesliga,Premier League si putin Liga I - nimeni nu-i perfect:D),auto-moto(formula 1,moto GP, superbike etc.),cricket,handbal,baschet,biathlon etc....Cam toate in afara de sporturile de contact
kakapiciu
21 Jul 2011, 23:24
Fotbal(nu sunt obsedat sa ma auda vecinu de la parter in caz ca rateaza echipa cu care tin) urmaresc de placere, mai imi place si tenisul si ma mai uit la sporturile astea extreme...off road si tot felu:D
catasmile17
27 Mar 2012, 22:14
football ca tot romanul :)
imi mai place mult : baschetul(pacat ca nu prind nba la tv. ca toata ziua m-as uita ), tenis de camp, ping-pong, volei, golf , rugby ...
Tenis, sporturile de sala de la CM gen atletism,saritura la groapa cu nisip,etc.
TrollBoyToy
28 Mar 2012, 10:09
fotbal:P
aura_iolanda
01 Apr 2012, 23:52
box, fotbal si tenis
box, fotbal si tenis
uuu o amatoare de box si fotbal :P
aura_iolanda
02 Apr 2012, 16:47
ce s-a intamplat Flavio, e ceva rau in asta?
Tocmai am urmarit patinajul, campionatele mondiale.
Gimnastica aerobica, sportiva, ritmica....
ce s-a intamplat Flavio, e ceva rau in asta?
nu s-a intamplat nimic iolanda, ce esti asa in ofensiva
bremen1980
02 Apr 2012, 20:02
F1 ,folbal, tenis ( la barbati si la femei de la semifinale in sus ) , box ,handbal (doar femei ) ,schi aplin , baschet .ciclism ,atletism ,inot .
Nu mai uit deloc la : patinaj , motociclism ,gimnastica , biliard ,snooker ,poker (daca e incadrabil la sport ),wrestling
charles
02 Apr 2012, 20:43
chiar voiam sa intreb daca sunt amatori de snooker pe aici...i guess not.
StrangeHouse
03 Apr 2012, 15:10
tenis de camp
radu3455
10 Apr 2012, 15:12
F1 sky jumping,fotbal ,etc
Presedintele
10 Apr 2012, 15:26
Aia e, m-a facut ala. Cand vad o blonda si emblema lui Real cam trebuie sa spun ca-s in zona. :D
Patinaj artistic. Uitați-vă aici (http://www.youtube.com/watch?v=uD00YgaBwZQ) și spuneți-mi dacă nu e mai presus de uman. La 3:07 îmi țineam respirația să nu o scape, la 3:33 mi s-a făcut pielea găinii instantaneu.:x :x :x
Presedintele
12 May 2012, 17:30
Nu ma prea uit eu la gimnastica - imi placea Henrietta Onodi though B-) - dar trebuie sa spun ca avem:
AUR PENTRU ROMANIA LA EUROPENELE DE LA BRUXELLES!!!
Presedintele
13 May 2012, 16:51
Si-avem la AUR sa ne punem si-n cap!
Wow! I mean WOW!!!!!!!!!!!!!
Felicitari!!!
Felicitări româncelor, într-adevăr! Și mai ales antrenorilor. :)
Twinsen
13 May 2012, 17:06
Superb, de cand eram copil nu am pierdut aproape nici un concurs major de gimnastica, iar asta e printre momentele de aur. Cand i-am vazut pe Belu, Bitang si Ponor imbratisandu-se, am avut flashback-uri cu olimpiada minunata de la Atena. Sincer nu credeam ca o sa mai vina astfel de momente. :">
Mercutio
13 May 2012, 18:44
dupa aproape 10ani am fost ieri la un meci de fotbal. cool! si lui fiu-meu i-a placut.
l-am vazut pe Beckham cu ocazia asta, a dat si un gol:
http://ca.sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/david-beckham-scores-very-david-beckham-free-kick-221543741.html
dar se joaca lent, slabut pe aici. fotbalul (soccer-ul cum i se spune) trebuie sa stea la coada dupa hokey si fotbalul american.
ghost90
13 May 2012, 18:53
Si Baseball si Baschet.
Mercutio
13 May 2012, 19:03
si dupa astea, da. dar incepe sa se miste si fotbalul. fac din ce in ce mai mult copiii ca activitate extrascolara, in special fetele. is o gramada de echipe de fete.
ghost90
13 May 2012, 19:23
Pai ar cam fi cazul.Si ar fi cazul sa inceteze cu soccer.It's football for fuck sake.Si asteptam si prin NBA ceva de genul asta (http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0)
Urmaresc foarte multe sporturi dar cel mai frecvent urmaresc meciurile de fotbal.
Razvan600
05 Nov 2012, 08:48
tenis de camp, fotbal si wrestling.
Sylver Cheetah 53
04 Dec 2015, 00:59
Fotbal masculin şi tenis feminin.
Sorin87
07 Dec 2015, 19:25
Tenisul de camp
cosmin742000
09 Dec 2015, 07:36
Sporturile de iarna , ciclismul , tenisul feminin , ca ala masculin nu mai e sport , rugby , atletism , natatie , volei , handbal
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.