Log in

View Full Version : Champions League: Group 2, bracket 1

Lady_Skar
13 Oct 2003, 13:18
Ok, ne intoarcem la jocuri.
Afirm cu durere in suflet... WHAT ARE YOU PEOPLE VOTING? ARE YOU BLIND!?!?!... ok, ok, tre sa ma calmez, ma inconjor cu calm...
The winners, so far, are:
eyes wide shut
back to the future
forrest gump
nosferatu
:cry:

Ata ete... show must go on.

Gaandalf
13 Oct 2003, 13:33
bah io' nu shtiu ce se intampla cu oamenii ashtia de voteaza harba aia de film - Eyes Wide Shut ...
alooo trezirea ...

Foarte grea alegere ... intre Space Odissey shi Minority Report ... da' ma duc cu Minority Report ... :D

TLD
13 Oct 2003, 18:41
Minoritatea reporteaza premiul cel mare. Mi-a placut mult mai mult decat odiseea...

PoliFanAthic
13 Oct 2003, 22:25
Raportul in acest moment este covarsitor in favoarea MR. Sincer sa fiu sunt convins ca, obiectiv vorbit, Odiseea este un film mult mai de referinta(daca se poate spune asa) decat Minority Report, dar in acelasi timp mie mi se pare ca este un film a carui vreme a apus. Nu vorbesc despre cea ce a revolutionat, dar vorbesc despre felul Kubrick, care inca nu am reusit sa il cuprind asa cum s-ar cuveni. In schimb Spielberg imi place si mi-a placut intotdeuna.

Leonard
14 Oct 2003, 01:13
sorry, dar nu votez ca nu am cu cine. doua filme care m-au secat total, nu-mi dau seama care dintre ele a fost mai putin enervant.

snatchro
14 Oct 2003, 10:00
Odiseea este un film mult mai de referinta(daca se poate spune asa) decat Minority Report, dar in acelasi timp mie mi se pare ca este un film a carui vreme a apus.Nu sunt de acord ca vremea lui 2001 a apus. Va ramane un film excelent realizat pentru orice spectator.
Votez insa cu Minority Report. Pentru o excelenta muzica noir. Si pentru faptul ca e mai putin plictisitor decat cealalt titlu.

MinRep
14 Oct 2003, 15:40
Am votat (degeaba) pentru 2001. (Sincer, ma asteptam la altceva, aici...)

De fapt, comparatia e oarecum nefondata. Nu numai ca 2001 si "Minority Report" nu sunt din acelasi... gen al genului SF, dar nici macar nu intra in aceeasi liga. Vreti sa comparati 2001 cu un SF? Luati un mic "Blade Runner"!!! Dar nu "Minority Report"!!! E mult prea slab pentru o astfel de comparatie! (desi e reusit.. asa...)

Iar sa votezi "Minority Report" pentru muzica, iarasi nu mi se pare corect, pentru ca trebuie facuta o comparatie cu muzica din "2001". Unde ai valsurile lui Strauss - traditionale - , pe de o parte si coloana sonora a lui Gyorgy Ligeti - muzica extrema, pretentioasa, sublima (Ligeti a compus si pentru "Eyes Wide Shut" o nota de pian care iti dadea fiori pe spinare...

PoliFanAthic
14 Oct 2003, 15:45
Chiar am vazut ieri Blade Runner si pot spune ca da, ar fi fost un duel mai interesant. Insa tot nu as fi mers pe Odisee.

MinRep
14 Oct 2003, 16:29
Eh, vezi tu, eu vad si "Blade Runner" destul de mult inferior lui "2001". Apropo, mi-a venit in minte o comparatie interesanta: "2001" vs. "Contact". Asta ar fi fost mai potrivit.

Lady_Skar
14 Oct 2003, 16:52
Am votat (degeaba) pentru 2001. (Sincer, ma asteptam la altceva, aici...)

De fapt, comparatia e oarecum nefondata. Nu numai ca 2001 si "Minority Report" nu sunt din acelasi... gen al genului SF, dar nici macar nu intra in aceeasi liga. Vreti sa comparati 2001 cu un SF? Luati un mic "Blade Runner"!!! Dar nu "Minority Report"!!! E mult prea slab pentru o astfel de comparatie! (desi e reusit.. asa...)

Iar sa votezi "Minority Report" pentru muzica, iarasi nu mi se pare corect, pentru ca trebuie facuta o comparatie cu muzica din "2001". Unde ai valsurile lui Strauss - traditionale - , pe de o parte si coloana sonora a lui Gyorgy Ligeti - muzica extrema, pretentioasa, sublima (Ligeti a compus si pentru "Eyes Wide Shut" o nota de pian care iti dadea fiori pe spinare...

Ok... am spus doar ca filmele nu vor fi din aceeasi categorie! !

MinRep
14 Oct 2003, 17:00
Stai linistita, Lady_Skar, furia mea s-a dezantuit aupra alegerilor. Comparatia, prezentata asa, e potrivita si, in mod normal, "2001" ar castiga detasat!

PoliFanAthic
14 Oct 2003, 18:29
Ce inseamna normal? Eu cred ca in mod normal ar castiga Minority Report, tocmai pentru ca este un film mai accesibil.
Si vizavi de "Contact" imi vine sa mor de ciuda ca nu l-am vazut, mai ales ca a fost recent la tembelizor.

raptor
15 Oct 2003, 09:05
Space Odyssey.Nici nu se discuta!

MinRep
15 Oct 2003, 16:33
Ce inseamna normal? Eu cred ca in mod normal ar castiga Minority Report, tocmai pentru ca este un film mai accesibil.

Normal, adica din punctul de vedere al... valorii, daca vrei. Dar ai dreptate, "Minority Report" e mult mai accesibil. De-abia astept umratoarele duele!