PDA

View Full Version : CINEMAGIA VIRTUAL STUDIO


Bubu
10 Oct 2003, 16:02
In urma cu ceva timp a luat nastere pe lista de workshop ideea unui studio virtual, in care sa ne prezentam fiecare ideile. Au existat reactii pro si contra - mai mult contra din pacate -, dar pana la urma ideea nu e interesanta si utila in definitiv.

Cinemagia Virtual Studio ar fi un site unde fiecare isi poate prezenta ideile dupa cum doreste, fie prin scenarii de tip text, fie in banda desenata sau fotografiata, swf-uri, avi-uri etc. Siteul poate imbraca forma unui studio virtual, cu o resedintele VIP-urilor (cei care se inscriu capta o pagina si isi expun ideile), o sala de vizionari, in care se pot vizualiza ideile etc.

Doua siteuri asemanatoare ar fi http://projectw.ro/ si http://www.zoetrope.com/ . Cinemagia Virtual Studio ar putea fi o combinatie, in care sa avem atat idei sub forma de text cat si rezultate imediate (trailere, bd-uri, fotografii etc.)

Am reusit sa discut problema cu cineva din echipa Cinemagia. Am aflat ca exista un fel de proiect, sau mai degraba doar o idee. Echipa e inimoasa, oamenii sunt de treaba si pasionati, asa ca proiectul ar fi de discutat. E realizabil in masura in care le oferim propuneri concrete.

========================================

Va astept cu idei si reactii.

ricciotto
10 Oct 2003, 19:03
bubu, nerabdatorule, eu am redirectionat si topicul din workshop aici, cum mi-ati cerut, fara sa imi dau seama ca tu aveai unul cu acelasi titlu deja creat. nu stiu ce e de facut in continuare, poate ne salveaza daniel :)

ricciotto

Bubu
13 Oct 2003, 11:41
N-ar fi rau. Cum il chemam? Ii scriem?