PDA

View Full Version : Breaking the waves!

Daniela Nitoi
08 Oct 2003, 21:11
Nu stiu daca sa mai discutat aici, dar sunt curioasa cine a vazut filmul si ce gust i-a lasat dupa :lol: .
Pe mine m-a cucerit cap-coada. Desi s-a vorbit mult si s-au spus multe despre el, l-am vazut abia anul trecut, (pe VHS). Eu cred ca Lars von Trier si Dogma 95 merita foarte mult credit. Voi ce spuneti???

dana

Leonard
09 Oct 2003, 00:29
s-a mai vorbit despre Breaking the Waves la subiectul Emily Watson (de la Star-uri) si putin si la subiectul "Lars von Trier si Dogma" dar e bine ca ai deschis un topic special pentru acest film.

Demona
09 Oct 2003, 11:43
Bummer! Dind't see it!

Gaandalf
13 Oct 2003, 12:49
Can't say i have either ... any cast on this movie ... subject .. anything ?

Cinemania
24 Oct 2003, 14:08
o sa il vad in seara asta
abia stept...Lars e unul din preferatii mei

voi reveni cu pareri

Leonard Pyron
24 Oct 2003, 16:03
Daca veti lua la cercetat legile Dogmei 95 veti vedea ca pracicanii ei sunt primiicare incalca fiecare cate o regula a acestui gen de a filma. Nu va rezista aceasta maniera experimentala si eoisodica. Breakin the waves este un fl bun dar ar fi fost la fel de bun si daca ar fi fost ilmat in maniera clasica.

ricutza
25 Oct 2003, 23:18
imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic...modul de filmare influenteaza mult atmosfera...eu personal m-am simtit mult mai aproape de ea datorita imaginii care nu era atat de prelucrata si a modului in care era filmat totul! recunosc ca ambele maniere de filmare au avantaje si dezavantaje, dar mie chiar mi s-a parut la Breaking The Waves, ca nu era acelasi lucru daca ar fi fost filmat traditional.

keyzer soze
19 Nov 2003, 09:32
de departe cel mai bun film al lui lars !
no further comments

Ilila
22 May 2004, 11:13
Nu sunt critic de film ca sa pot comenta obiectiv "breaking the waves". Asa ca-mi ramane subiectivitatea ... poti fi acelasi om dupa ce vezi acest film? Lars von Trier face o incizie in credinta fiecaruia. Daca nu ar fi pus iubirea absoluta sub forma incerta a nebuniei nu ar fi fost credibil. Cine poate accepta ca iubeste doar un cuvant? Asa, majoritatea va spune "ce poate face durerea din om"... Dar Lars stie ce vrea si nu lasa nici o portita spre incertitudine, reveleaza conceptiile sale asupra vietii, iubirii si credintei... iar toate trei una sunt.