Log in

View Full Version : Tomb Raider - The Cradle Of Life

IceyU
01 Oct 2003, 09:41
Tomb Raider II-The Cradle Of Life
Pot spune ca este mai misto decat primul, nu cu foarte mult dar cu siguranta este.Faza de inceput cu siguranta este mai misto in Tomb Raider 1 dar si aici este draguta.Mai ales Titlulscris in apa. :o

Alex Leo Serban
01 Oct 2003, 17:04
boring, boooring, BOOring!! daca asta e mai bun ca primul, mi-e mila de cei care au vazut 'tomb raider'-ul :cry:
o singura faza simpatica - atunci cind lara se bransheaza la tv-ul familiei de chinezi: cca 5 minute dintr-un film de 126...

Lady_Skar
01 Oct 2003, 17:13
boring, boooring, BOOring!! daca asta e mai bun ca primul, mi-e mila de cei care au vazut 'tomb raider'-ul :cry:
o singura faza simpatica - atunci cind lara se bransheaza la tv-ul familiei de chinezi: cca 5 minute dintr-un film de 126...

*sigh*

Disappointing.

PoliFanAthic
05 Oct 2003, 21:00
A fo' un film OK. Lara e cul, la fel ca niste oarecare monstruleti, iar tema este, sincer vorbind, acceptabila. Actiunea credibila, evident previzibila, dar totusi placuta pentru o melancolica zi de duminica. Nu am reusit sa inteleg nemultumirile celor care s-au mai aflat in sala, sau, daca ma gandesc totusi mai bine, pot sa inteleg. Anyway, nice flick.

Dan Gerose
06 Oct 2003, 15:45
Si mie mi s-a parut mult mai slab decit primul. Mi se parea ca vad un reportaj pe Discovery. Pacat de Angy... :x