PDA

View Full Version : actori <-> regizori

Leonard
20 Sep 2003, 01:50
1. care dintre actorii care s-au apucat sa si regizeze, credeti ca au si reusit sa faca filme bune?
2. care dintre regizorii care mai si joaca, considerati ca joaca bine?

Leonard
20 Sep 2003, 02:00
preferintele mele:

1.
Vincent Gallo, pentru Buffalo '66
Sean Penn, pentru The Crossing Guard si The Pledge
Edward Norton, pentru Keeping the Faith
George Clooney, pentru Confession of a Dangerous Mind

2.
Quentin Tarantino, in Pulp Fiction si From Dusk Till Down
Milos Forman, in Keeping the Faith
Orson Welles, in The Third Man si Catch-22
Kevin Smith, in Dogma si Jay and Silent Bob Strike Back

ar mai fi Woody Allen si Charles Chaplin, care intra la ambele categorii.

PoliFanAthic
20 Sep 2003, 08:51
Sincer sa fiu nu prea stiu ce actori au devenit regizori buni. Dar fiecare din ei mai poate sa aiba cate un film reusit. Stiller a regizat Zoolander, o comedie reusita, dar ce film mi se pare acuma interesant este Mystic River, regizat de Clint Eastwood.

Leonard
20 Sep 2003, 16:00
eu n-am vazut nici un film de Eastwood, desi a regizat o gramada.
Astept si eu cu nerabdare Mystic River. Tu unde l-ai vazut?!

PoliFanAthic
20 Sep 2003, 18:02
Nu l-am vazut, ziceam din ce am citit ca pare interesant si destul de reusit. Un esec a fost Matt Dillon in City of Ghosts.

MinRep
21 Sep 2003, 16:16
Mel Brooks e la 1 sau la 2? (de fapt, a inceput ca scenarist, dar tot aia!)

Subscriu la Ed Norton.

A propos, John Malkovich s-a apucat de regizat, sau numai produce deocamdata? De-abia astept sa vad un film cu adevarat DE el.

We are... Malkovich!

Dan Gerose
21 Sep 2003, 16:47
Clooney cu Confessions of a Dangerous Mind a fost pentru mine o surpriza foarte placuta.
Cit despre regizori, in afara de Tarantino, sunt multi care joace roluri episodice in propriile filme. Mai mult de amuzament.

MinRep
22 Sep 2003, 21:08
VAI!!! Am uitat de M. Night Shayamalan. Aparitia (scurta) din "Signs" iti da fiori pe spinare, mai ales la scena - perfect regizata - de la pizzerie, in care nu se spune nimic, dar toti il privesc cu insistenta pe omuletul care apare, face ceva, apoi pleaca!!! Genial! (ar mai fi si Hitchcock nereusind sa intre in autobuz la inceputul de la "North By Northwest")

Krazy!!!

blitz43
03 Oct 2003, 15:50
Mie mi-a placut ce-a facut Peter Berg in VERY BAD THINGS. Am mai facu un film anu' asta (RUNDOWN) si a mai regizat ceva episoade din tânspe seriale....
Va salut!

Ilila
04 Dec 2003, 12:37
Astept sa vad filmul "Beyond the Sea" (2004) regizat de Kevin Spacey( (*) (*) (*) (*) (*) )...

Nightwane
04 Dec 2003, 12:58
n-o sa-l uit niciodata pe Lynch in Fire Walk With Me...mai ales modul lui de a vorbi...demential... :)

moebius
04 Dec 2003, 13:39
ce-mi vine acum in minte e billy bob thornton - (they call it a) slingblade

wulfila
05 Dec 2003, 15:24
Clint Eastwood-Unforgiven,rol si regie de exceptie.Si Woody Allen,un maestru al definitiei actor-regizor.

lynx
06 Dec 2003, 20:18
Clint Eastwood in Podurile din Medison Country. Aproape toate filmele lui Woody Allen. Dar ce parere aveti despre Al Pacino, din Looking for Richard?

Alex Leo Serban
08 Dec 2003, 12:16
hel-LO! a nu se confunda regizorii care au fost actori si care s-au apucat de filme (vezi clint eastwood, sean penn, tim robbins, vincent gallo, george clooney etc) cu regizorii care si-au facut un obicei sa apara ('cameo') in propriile lor filme - vezi m. night. shyamalan, pe 'modelul' hitch!
nu e-acelasi lucru!