PDA

View Full Version : Acuma-i "jafu" asta?

PoliFanAthic
19 Sep 2003, 16:49
Intrebarea care mi-a fost adresata la intrarea in cinematograf de doi rromi. In gluma am spus, "jafu asta, da". Din pacate afirmatia mea evidenteaza capacitatile mele de prezicere a viitorului. Adica a fost un film umplut de cliche-uri si sincer sa fiu nu pot spune ca am fost prea incantat. Nu avea cum sa fie un film mai rau considerand actorii, dar a fost chiar o dezamagire.

TLD
19 Sep 2003, 17:46
LOlll! Ce titlu! :))))) Da filmul l-am vazut maui demult, dar nu e cione stie ce. Pt cei care vor sa-si piarda banii si timpul...

Danny
20 Sep 2003, 23:42
"Jaful asta" e oricum de fapt un remake al filmului britanic omonim realizat in 1969 de Peter Collinson.

i_matei
21 Sep 2003, 08:30
...si originalul a fost o fasaiala, desi multi s-au grabit sa il catalogheze ca fiind un "clasic". Oricum a avut partea lui originala ca pana atunci nimeni nu mai vazuse atata "macel" de masini intr-un singur film. Te durea inima cand vedeai escavatorul ala matrashind Aston Martin-urile alea. Plus mai avea si partea cu computerele care era o noutate absoluta pentru vremea aia (anii 60-70)

Filmul asta nou nu aduce absolut nimik nou! E luat scenariul vechi, se fac mici cosmetizari, se muta actiunea principala din Milana la LA si cam atat... Si mini-urile au ramas aceleasi!
Slab, slab, sincer nu ma asteptam la mare lucru, deci dezamagirea nu a fost chiar atat de mare...

toni
22 Sep 2003, 10:56
Mie mi-a placut filmul. Nu ma intereseaza ca e un remake, ca a fost neoriginal. ca bla bla bla. L-am vazut vineri seara si m-a destins. N-am cerut nimic de la el si mi-a dat niste urmariri decente cu masini, o super gagica (cum zicea un amic : cind a aparut asta s-a stins lumina), actiune, ceva de ris..deci SUPER OK pentru vineri seara.
Plin de clisee?....Si ce daca?

toni, fan CT.

Dan Gerose
22 Sep 2003, 11:30
L-am vazut si eu aseara si mi s-a parut un filmulet lejer, de vacanta, fara pretentii. Probabil ca-l voi uita peste doua saptamini. :lol:

patch4all
22 Sep 2003, 12:22
Da, filmul a fost decent....nu il putem numi o capodopera dar nici un film de uitat atat de rapid...Whalberg, Norton sau Sutherland au jucat in limitele decentei fiecaruia....cat despre CT, ea nu prea are egal...

PoliFanAthic
22 Sep 2003, 13:50
Cei drept Theron e minunata, dar filmul nu a avut zvac. Sa zicem ca a fost un film de vineri seara, dar ma asteptam la ceva mai mult considerand actorii care au aparut in film. De la unul dintre favoritii mei, Eddie Norton, pana la simpaticul Wahlberg, ma asteptam la mai mult.

MinRep
22 Sep 2003, 21:04
Hai ca nu-i chiar asa de rau filmul. (Nu am vazut originalul, dar cred ca pot sa-mi dau seama ca e cat de cat agreabil). In primul rand nu e pretentios si e amuzant (Seth "Scotty Don't" Green si Mos Def sunt mai mult decat umplutura). Wahlberg nu e nimic nou, deci se mentine undeva intre "binisor" si "bun". Charlize Theron, de departe, cea mai buna actrita din film. Ed Norton, recunosc, este mult sub asteptarile mele, dar cred ca a fost impiedicat de viziunea regizorala sa se extinda la maxim. Tehnic, joaca mai bine decat Wahlberg, dar in comparatie cu "Fight Club" sau "The 25th Hour", e sters si pare dezastruos.

(*) (*) 1/2

O jumatate de steluta este pentru "Money", de la "Pink Floyd". Mi-era cam dor.

I'm a pretend you a man!

MinRep
22 Sep 2003, 21:18
De fapt - in legatura cu Norton - fiti atenti ce am gasit, la imdb Trivia, la pagina lui "The Italian Job" (2003):

'Edward Norton' has made it clear that his participation is a result of contractual obligation, not choice.

Deci, poate ca nici nu s-a mai chinuit sa joace! (the bitch!)

...

i_matei
22 Sep 2003, 22:09
Mi se pare o scuza total puerila... Ce l-a pus careva sa semneze contractul pentru filmul asta? Daca stia ca e un film care ii afecteaza imaginea de ce s-a mai implicat??
La banii si la faima care o are ar fi putut fi mai selectiv. Cel putin dupa "A 25 ora" ma asteptam la mai mult de la el.

PoliFanAthic
22 Sep 2003, 22:10
Eh...ceva de genul ca si Keanu in filmul ala cu aia din Lotr si cu Giovanni Ribisi:The Gift. Sau acolo l-au santajat?

moebius
22 Sep 2003, 22:45
ed norton avea contract prin care era obligat sa joace in 3 filme paramount (parca) si probabil a vrut sa scape de grija cat mai repede

Dan Gerose
23 Sep 2003, 15:11
O fi avut Norton obligatii contractuale, dar putea sa se achite de ele mai onorabil. Citi dintre cei ce l-au vazut in film stiau de aceste obligatii ? Va spun eu: foarte putini. Ceilalti au ramas dezamagiti.

i_matei
26 Sep 2003, 22:46
Cred ca filmului asta trebuia sa ii zica mai degraba "Italian BLOWjob"... :lol:

notorious
27 Sep 2003, 17:01
sa vezi o urmarire cu mini-urile de vreo 20 minute in 105 minute de film e prea putin de la un regizor care a facut "Negociatorul" - un thriller "slightly above OK" care ii dadea putin peste ochi lui "Die Hard" :o Cascati ochii la PRO TV. E clar ca Norton N-A VRUT sa joace in kestia asta. E o pierdere de timp sa ANALizezi jocul actoricesc care e (aproape) Lamentabil - Statham e ok, charlize e traznet, wahlberg e ko. :cry: