View Full Version : Cel mai comic film EVER
Mircius
09 Sep 2003, 09:07
Salutare. Uite revin cu un alt subiect care nu stiu daca a mai fost abordat sau nu. Cea mai tare comedie ever. Dupa parerea mea, cel mai tare comedie ever este Scary Movie 1. Am ras cu lacrimi, iar acel film l-am vazut de vreo 7 ori. Super film. Alt film de comedie ..... nu-mi vine in minte. dar poate stiti voi.
PoliFanAthic
09 Sep 2003, 10:20
Poate ca odata, demult, as fi zis si eu acelasi lucru. Dupa ce am vazut SM a doua oara am ramas insa cu o senzatia amara in gura. O comedie savuroasa este Meet The Parents. Ma refer la comedii...comedii. Adica nu la filme care sunt partial comedii, pentru ca adeseori ca un film sa fie bun trebuie sa existe o anume doza de umor.
Foarte mult mi-a placut Bedazzled. Este o comedie deosebit care chiar are un mesaj, desi nu pare capabila de asa ceva la prima vedere. Sigur sunt multe alte comedii interesante, dar nu are sens sa le enumar pe toate.
Mircius
09 Sep 2003, 10:25
sunt de acord cu tine. Pact cu diavolita este fara doar si poate, unul din filmele mele preferate. L-am vazut de o gramada de ori. Este genul de film care-l poti vedea de zeci de ori. La fel si Legally Blonde 1.
Mi-aduc aminte din tineretea mea :) de politist din beverly hils (parca). De el ce ziceti?
Mircius
09 Sep 2003, 10:33
beverly cop 1-2-3? la el te referi?
beverly cop 1-2-3? la el te referi?
Dap... cu negrul ala cum ii zice... Ceva cu eddie...
Mircius
09 Sep 2003, 10:39
eddie murphy...... nu mi-a placut. Nici un film cu acel tip. A, mint. In afara de showtime, care Robert de niro face tot filmu', eddie are si el o evolutie asha si asha.
Gaandalf
09 Sep 2003, 12:12
best comedies ever : Analyse This, Analyse That ... Bruce Almighty
Mircius
09 Sep 2003, 12:37
Bruce almighty in afara de o singura faza, nu prea a fost reushit. parerea mea
Rat Race e capu'(vorbim de comedii la care sa razi,nu? :) ).Prezinta!Si m-am distrat zdravan la piratzii...-e un film superb-primul film cinstit pe care l-am vazut de muuuuuulta vreme incoace.
Mircius
09 Sep 2003, 13:34
inca nu le-am vazut. Nici Rat Race, nici celalalt cu piratii. Inca.
snatchro
09 Sep 2003, 13:35
O comedie care mi-a placut foarte mult: O, Brother, Where Art Thou? Superb.
Mircius
09 Sep 2003, 13:41
Am incercat sa vad acel film, dar n-am putut. Kiar nu vad de ce il consideri asha de bun. Ma rog, gusturile nu se discuta.
Mircius
09 Sep 2003, 13:42
Mai tineti minte comedia O lume nebuna nebuna nebuna?
PoliFanAthic
09 Sep 2003, 14:06
O brother... a fost bun. Mi-a placut si Beverly Hills Cop destul de mult. Bruce a fost iarasi bun. Primul nas la psihiatru a fost misto, al doilea nu. Alta comedie mortala:Mickey Blue Eyes.
Leonard
09 Sep 2003, 18:43
Enumar numai dintre filmele pe care le-am vazut mai recent
cel mai comic ever: Raising Arizona.
Altele foarte comice (ordine aleatoare): Airplane!, Catch-22, Manhattan Murder Mystery, Take the Money and run, Love and Death, The Curse of the Jade Scorpion, Im Juli, Bruce Almighty, Dogma, O, Brother, where art thou?, Punch Drunk Love... usw.
Lady_Skar
10 Sep 2003, 12:11
Spaceballs... no competition.
Rick Moranis as Dark Helmet: How many assholes we got on this ship anyhow?
Dark Helmet: I knew it. I'm surrounded my assholes! Keep firing assholes!
Dark Helmet: I can't breathe in this thing!
regedit
10 Sep 2003, 14:36
history of the world - partea I - si singura din pacate :(
Gaandalf
10 Sep 2003, 16:57
Comedie neagra - best EVER : Pulp Fiction / Snatch / Lock,Stock and 2 Smoking Barrels ...
(*) (*) (*) (*) (*)
PoliFanAthic
10 Sep 2003, 17:31
Snatch a fost un film care m-a luat pe nepregatite. Bravo mie.
ricutza
10 Sep 2003, 23:48
in topul comediilor mele preferate se afla in mod cert As Good As It Gets...si la o distanta foarte mica urmeaza Nothing to lose si Full Monty...
Mircius
11 Sep 2003, 09:34
history of the world - partea I - si singura din pacate :( Exista si partea a II-a. Din pacate e greu de gasit.
Mircius
11 Sep 2003, 09:37
Snatch mi-a placut foarte mult. Singura problema a fost ca nu l-am vazut cu titrare in romana. Cu toate ca dvd era original si cumparat aici, nu a avut subtitrare in romana, si mi-a fost fosrte greu sa prind ce vorbeau aia pe acolo. Dar filmul mi-a placut foarte mult.
Gaandalf
11 Sep 2003, 11:31
Snatch : "Sol! I thought u said he was a gettaway driver - what the 'fack' can he get away from ?"
or: "why didn't u park there ? Tyrone: There was no space!... hmm! You can land a 'fachin' jumbo jet there" ...
" Any comments ? Yeah DON'T GO TO ENGLAND"
That movie was highlarious ...
Adica filmu la care (daca ai mai vazut si filmele de care se face mishto) razi de la prima secunda si pana cand se termina genericu final si tot mai stai o secunda sperand ca mai e ceva !
Comdeiile din ziua de azi gen THE HOT Chick sau American wedding sau alte saracii de abia mai scot um zambet amar pe fata un spectator plictisit de acelasi bancur seci si previzibile macabre sau scarboase !
Mircius
11 Sep 2003, 12:23
Mi-e dar sa vad o comedie, dar nu genu de comedii de situatii, gen scary movie - tampenii dastea americane, ci niste comedii inteligente, cu replici frumoase si comice.
Gaandalf
11 Sep 2003, 12:55
Come on Scary Movie sux big time ... Scary Movie will suck even more ...
I'm looking forward to American Pie 3 - American Wedding ...
Cu toate ca Snatch a fost o bestial ....comedia la care am ras de laun capat la altul a fost Kung Pow...
E prea suparat filmul..daca puteti face rost de el ..... merita
Mircius
12 Sep 2003, 10:26
Daca nu ma insel, Kung POw e filmu ala cu tipu ala care se bate cu vaka, ca in Matrix? Daca ala e, mi s-a parut cam nasparliu. Nu prea am ras la el.
Gaandalf
12 Sep 2003, 16:56
Kung Pow a fost cel mai nashpa film pe care l-am vazut pana akuma ... da' nici pana la capat n-am reushit sa-l urmaresc .. tre sa recunosc k faza cu vaca shi cu "stropitul" cu laptele a fost asha shi asha ...
O Brother e varful piramidei.Fara discutzie...
Mircius
15 Sep 2003, 12:43
Am vazut primele 5 minute din O Brother, si l-am inkis. Nu mi-a placut
Balul pompierilor (Hori, ma panenka!) al lui Forman.
Cel mai savuros de departe.
Gaandalf
18 Sep 2003, 16:57
poate nu chiar cel mai comic film ever da a meritat shi am ras sanatos : Asterix shi Obelix - Misiune Cleopatra ... :lol: :lol: :lol:
LadyEowyin
19 Sep 2003, 00:50
Shaolin Soccer - daca l-a vazut cineva
Dan Gerose
21 Sep 2003, 16:18
Snatch e OK. Ce ziceti de tipul de umor din Road Trip ?
Gaandalf
21 Sep 2003, 16:48
Snatch nue ok este super marpha!... iar Road Trip am ras de m-am spart la el ... super adevarat ... "what the hell am i gonna do ...? Stay here and learn ? ROAD TRIP!"
Dan Gerose
22 Sep 2003, 11:27
Pentru cei carora le place umorul de calitate, pot incerca cu "Spun" (2002) al lui Jonas Akerlund.
PoliFanAthic
22 Sep 2003, 13:51
Road Trip a fost un film okay. Dar care a fost mai intai, oul sau gaina? Sau sa spunem placinta sau excursia?
Dr. Strangelove
Arsenic and old lace
Philadelphia Story
Lokibra
07 Oct 2003, 12:28
How about Big Lebowski ?
Mi s-a parut tare haios :D , desi lumea vad ca se imparte destul de clar intre cei care adora filmul asta, cei care nu l-au vazut, si cei care sar cu bâta la tine când le spui de el...
Voi de care-mi sunteti ? :evil:
How about Big Lebowski ?
Mi s-a parut tare haios :D , desi lumea vad ca se imparte destul de clar intre cei care adora filmul asta, cei care nu l-au vazut, si cei care sar cu bâta la tine când le spui de el...
Eu sunt ditre cei care il adora. Este o comedie excelenta, cu o distributie foarte bine aleasa. Pe langa Jeff Bridges, care a fost facut pentru a fi The Dude, mi-a placut foarte mult John Turturro, demential in rolul Jesus...
Daniela Nitoi
08 Oct 2003, 21:25
Cred ca se numeste The Dinner. E o comedie frantuzeasca, de situatie, absolut fantastica! Nu stiu daca e "the best film comedy ever made", dar stiu sigur ca are un umor de mare calitate.
O clica de bogatasi se aduna o data pe saptaman la un super dineu. De ce? Sa se amuze pe seama celui mai mare prostanac, exigent selectat si racolat de unul dintre ei. La fiecare intalnire, alt prostanac. Numai ca la un moment dat, turning point :lol: , orice nas isi are nasul! Unul dintre cei pe seama caruia, tipii cu buzunarele pline, faceau mare haz, ii pune cu botu' pe labe :evil: .
dana
ps: l-a vazut cineva???
emanuel
09 Oct 2003, 07:35
Filmul de care iti amintesti se numeste "Le Diner de cons / La cina cu un gogoman".
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=7733&hist=0
Este o comedie haioasa, la care am auzit ca ar vrea sa faca si o continuare...
Daniela Nitoi
09 Oct 2003, 21:10
Emanuel, multam pentru titlul corect :P . Fain ca s-au gandit la o continuare. Oare va fi mai buna, sau la fel de buna, sau macar la fel :lol: ?
dana
capitain
10 Oct 2003, 23:09
nu cred ca am un singur film preferat din acest gen, insa pot spune care mi-au placut cel mai mult:
_ din seria Monty Python: Life of Brian, MP & the holy grail (umor englezesc de cea mai buna calitate si la cel mai sec nivel realizat de terry gillian & co. - "12 maimute", "brazil", "regele pescar"- astea nu sunt comedii si nici realizate si de co.
_Fear & loathing in las vegas - tot terry gillian, cele mai tari ipostaze in care au aparut vreodata johnny depp si benicio del torro
_pisica neagra, pisica alba - so pure, so natural!
Ati vazut Anger Management? Nu ca ar fi Cea Mai Tare Comedie, dar a avut momentele lui.
Dan Gerose
13 Oct 2003, 12:01
Capitain, exact la exemplele tale ma gindeam si eu ! :o
Gaandalf
13 Oct 2003, 12:21
How about Big Lebowski ?
Filmul asta mi s-a parut unul dintre cele mai tari comedii pe care le-am vazut ... faza de la sfarshit cand Steve buscemi moare de infart in parcare shi ala arunca cenusha peste lebowski ... filmul este rupere ...
Anyways ... nu shtiu dk atzi vazut American Wedding ... The Stiff Meister a fakut tot filmul ... kre a inceout cu : "Fockers ... shi Polish my nuts and serve me a milkshake!" ... este absolut bestial ...
In primul Steve - a baut spema ...
in al-doilea ... s-a pishat unu pe fatza lui ...
iar in al treilea... he is gonna EAT SHIT! ... it's sooo damn highlarious ... and icky at the same time ...
P.S. - Fraulein Brrrandy shi ofitzerul au fakut filmul de nota 10 ... Enjoy!
mihai770
29 Jun 2004, 01:03
Se pare ca m-am cam plictisit de comediile astea americane...ceva mai european imi recomandati...de exemplu: Le Placard, care mi s-a parut mishto.
Merita sa ma uit la filmul cu marele blond?
PS: ziceti shi titlul original...
Mi-a placut: Finding Nemo, Road Trip, Anger Management, Bruce Almighty (B-E-A-Utiful), Truman Show (cu toate ca nu prea e comedie), The In-Laws, Meet The Parents, Monsters Inc., Ice Age, shi cu un loc foarte foarte important la genul drama-comedie: La Vita e Bella (GARANTEZ CA O SA VA PLACA FILMUL ASTA)
O sa ma uit la filmele de mai sus shi revin cu pareri!
Dr. Strangelove
Arsenic and old lace
Philadelphia Story
Ai Arsenic And Old Lace? L-am vazut la TCM cu mult timp in urma si il caut disperat. Asta da film de comedie.
Mi-au placut Meet the Parents, Dumb and Dumber, Beethoven, Tootsie, Bruce Allmighty, Ghostbusters, Mrs. Doubtfire, Cheaper by the Dozen...
Cea mai buna comedie pe care am vazut-o mi s-a parut a fi Which way to the front... Cu Jerry Lewis. Am ras fara oprire tot filmul
capitain
29 Jun 2004, 17:22
Monty Python and the Holy Grail
si acum imi aduc aminte cu placere durerile de burta de ras de la filmul asta !!! :lol:
Sm�agol-Gollum
29 Jun 2004, 22:04
filmul la care am ras cel mai mult este/a fost ice age!!
Am uitat de Home Alone (1,2) si My Cousin Vinny, care chiar sunt cele mai bune comedii for me :lol: .
Dintre clasici: cam tot ce a facut Chaplin, cu un plus pe City Lights si The Great Dictator.
Ceva mai incoace, dar nu foarte mult: Top Secret.
Si mai recent: O Brother, care vad ca are deja foarte multi fani.
Gaandalf
30 Jun 2004, 13:43
ce topic mai e asta ? ce mai comic film ever - shi totzi postatzi 15.000 de filme. what's the catch ?
Leonard
30 Jun 2004, 13:58
ai dreptate, aici fiecare ar trebui sa posteze cate un singur titlu, care i se pare lui cel mai tare. dincolo, la "comedii..." (plural) sa insire cate vor.
Gaandalf
30 Jun 2004, 14:06
ai dreptate, aici fiecare ar trebui sa posteze cate un singur titlu, care i se pare lui cel mai tare. dincolo, la "comedii..." (plural) sa insire cate vor.
makes more sense right ?
10x!
Sm�agol-Gollum
30 Jun 2004, 22:57
makes more sense right ?
10x!
se pare ca doar eu am fost pe faza... :P :)
Cum doar tu ma?! Si eu, si capitain?
Sm�agol-Gollum
30 Jun 2004, 23:12
da...ai dreptate..scuze shi tie shi lui captain...
nu m-am mai uitat mai sus de mine..
da, oricum, voua nu v-a placut ice age? mie imi pare rau ca nu a castigat oscarul....
Ionutz55
30 Jun 2004, 23:16
ice ige, destul de comic, de fapt dupa parerea mea foarte comic :D
Nu mi s-a parut cea mai buna comedie Ice Age-ul
Cristache
01 Jul 2004, 01:14
Varianta de caterinca: TITANIC !
Varianta pe bune: Cantand in ploaie si scurt-metrajele cu Buster Keaton
Gaandalf
01 Jul 2004, 09:46
Revin cu Monsters Inc. - am ragushit de atata ras. Eram la munte shi radeam cu inca o prietena ca besmeticii. Am trezit tota vila. "Am daramat tot blocu' , am disperat vecinii ... " :lol:
Deci eu l-as cataloga in ceea ce ma priveshte la Cel Mai Comic Film Ever.
Propun "Galaxy Quest" pentru cel mai comic film. E un film genial fara puncte moarte.
mihai770
01 Jul 2004, 11:50
Ooohhh...yess...Monster Inc. it's a real shity...dar pt. mine mult mai comic este Finding Nemo...genial.
Ooohhh...yess...Monster Inc. it's a real shity...dar pt. mine mult mai comic este Finding Nemo...genial.
Finding Nemo mi s-a parut plictisitor.... Nu cred ca am ras deloc, poate am zambit putin, dar mai mult ...nope....
Finding Nemo mi s-a parut plictisitor.... Nu cred ca am ras deloc, poate am zambit putin, dar mai mult ...nope....
Cum sa nu razi? :) Mai ales la fazele cu Dory, cu short-term memory loss, sau cu rechinii sau cu testoasele; de fapt tot a fost super comic. Intr-adevar genial ;) .
Gaandalf
01 Jul 2004, 13:44
Cum sa nu razi? :) Mai ales la fazele cu Dory, cu short-term memory loss, sau cu rechinii sau cu testoasele; de fapt tot a fost super comic. Intr-adevar genial ;) .
"Dory: I suffer from short term memory loss. It runs in my family. At least, I think it runs in my family. Come to think of it, where is my family?" :lol: :lol: :lol:
"Bruce : It has been three weeks since my last fish, on my honor, or may I be chopped up and made into soup. "
"Marlin: Okay, a mollusk walks up to this sea cucumber, well he doesn't actually walk, he's just there, and he turns to the sea cucumber, and... Well, wait, there's a mollusk and a sea cucumber and...
Chum: You know for a clown fish, he's not that funny..."
:lol: :lol: :lol: - cum sa nu va placa ?
capitain
01 Jul 2004, 14:09
dhaaaa! :D
Nici chiar... Dar am zambit. Au fost cateva replici placute, dar per total in nici un caz nu mi se pare cel mai comic ever sau macar printre cele mai comice ever....
Sm�agol-Gollum
01 Jul 2004, 23:07
"Dory: I suffer from short term memory loss. It runs in my family. At least, I think it runs in my family. Come to think of it, where is my family?" :lol: :lol: :lol:
"Bruce : It has been three weeks since my last fish, on my honor, or may I be chopped up and made into soup. "
"Marlin: Okay, a mollusk walks up to this sea cucumber, well he doesn't actually walk, he's just there, and he turns to the sea cucumber, and... Well, wait, there's a mollusk and a sea cucumber and...
haha!! ce mishto e!! dar faza asta pe unde e ca am "short term memory loss"??!! :lol: :lol:
Ionutz55
01 Jul 2004, 23:21
Monster Inc, Ice Ige si poate Shrek
Dar castigatorul ar fi Ice Ige
M_olecula
02 Jul 2004, 01:50
La Ice Age am ras cu puuuuutin mai mult decat ca la Shreck , amandoua sunt niste filme care merita vazute de 50 de ori .
Dar de Big Moma's House ce ziceti ? Si ala a fost super tare !!!!!!
haha!! ce mishto e!! dar faza asta pe unde e ca am "short term memory loss"??!! :lol: :lol:
Care din ele? :lol: Short-term memory loss e cand se intalnesc Marlin si Dory; faza cu Bruce e cu rechinii si faza cu Marlin si Chum e in prima zi de scoala a lui Nemo.
capitain
02 Jul 2004, 12:12
abia astept sa apara the incredibles de la pixar - super concurenta la cel mai comic film (not "ever", but still)
notorious
06 Jul 2004, 22:05
la mine, comedia preferata (dupa cum, la vremea respectiva, critica a numit-o 'comedia secolului') ramane 'a fish called wanda'.
Cea mai tare comedie in opinia mea e THE ANIMAL.
Pitbull
05 Apr 2006, 15:32
Comedia cea mai TRAGICA:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=7991
Costelush
07 Apr 2006, 16:53
:alien: Sunt multe comedii!... Ce as putea spune... pentru mine cele mai faine filme au ramas tot cele cu Jackie Chan! Daca mie astea imi plac aveti ceva impotriva? :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.