View Full Version : De ce un singur style ?!
regedit
05 Sep 2003, 10:16
De ce nu implementati si o versiune cu background deschis a forumului. cred ca nu sunt singurul care este deranjat de faptul ca vizualul nu este stralucit in varianta asta. poate pot sa va ajut cu ceva in acest sens :)
Nu mi se pare ca fondul asta inchis ma deranjeaza. M-am obisnuit cu el...
De ce nu implementati si o versiune cu background deschis a forumului. cred ca nu sunt singurul care este deranjat de faptul ca vizualul nu este stralucit in varianta asta. poate pot sa va ajut cu ceva in acest sens :)
Nu vad ce te deranjeaza, consider ca este mai odihnitor vizual un background inchis. In plus, arata si bine.
regedit
05 Sep 2003, 10:55
Nu mi se pare ca fondul asta inchis ma deranjeaza. M-am obisnuit cu el...
sper sa ma obisnuiesc si eu :). se pare ca e mai simplu sa te obisnuiesti decat sa primesti ceva. se pare ca asa se face show-ul ... doar cu luminile stinse :)
ricciotto
05 Sep 2003, 21:23
regedit, ma pregateam sa intreb si eu aceeasi chestie... desi pe mine nu ma deranjeaza si imi dau seama ca ar fi un efort destul de mare un nou background - cu dublarea antialiasing-ului la toate imaginile, etc. - am auzit si eu in mai multe rinduri ca, mai ales la texte lungi, pentru unii se vadeste extrem de obositoare combinatia de text alb pe fond albastru.
poate a 'light' version, fara imagini, si cu butoane simple, pentru cei care folosesc forumul intensiv? 8)
ricciotto
p.s. mai voiam sa amintesc si de sectiunea 'best of', care se vede ca nu a avut succes ca proiect comun, si care poate ar fi mai bine sa dispara/fie ascunsa pina la o eventuala populare cu subiecte de catre cei in masura sa o faca...
ricutza
06 Sep 2003, 21:41
pai da...insa din ce-mi aduc eu aminte, problema nu era ca nu aveam subiecte de pus in best of....ci ca nu gaseam oamenii care sa hotarasca ce sa punem acolo! ma rog...asta conteaza mai putin! eu zic ca acum vine toamna si sigur se intorc multi useri cu forte proaspete...asa ca am putea sa mai incercam o data si cu rubrica Best of! poate ca acum are mai mult succes!
ricciotto
07 Sep 2003, 01:29
it is happening again :(
:wink:
Alice_Fluture
09 Sep 2003, 02:50
:) Eu am citit ce s-a discutat la Best of... am cautat primul subiect propus de tine si nu l-am gasit pe forum. Mai stii pe unde era?
Ricutza se insheala. Eu, cel putin, vreau sa citesc un Best of... Chiar daca nu mai pot sa vorbesc si eu cu producatori, regizori... Asta ar fi treaba celor care tin site-ul? Sa-i atraga aici cumva...
Dar eu cred ca poluarea amatorilor de glume ieftine ii face pe profesionisti sa nu-si piarda timpul "forum-ind". Am incercat sa fac o gluma ca sa intorc o discutie despre ProjectW la subiectul initial. It made me sick to reply what followed.
regedit
09 Sep 2003, 13:01
bine, si cu stilul nou cum ramane ?!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.