View Full Version : Charlie's Angels 2
Fata de prima parte, "ingerasele" sint mai pline de viata, de umor si de glamour. Demi Moore este adorabil de malefica. Citeva staruri in roluri maruntele dar si bad/good guys extrem de chipesi si semi-dezbracati. Un film pentru toata lumea sau doar pentru cei care stiu ei ce stiu. :wink:
i_matei
02 Sep 2003, 17:48
Nu am vazut prima parte, dar filmul asta e o mare mizerie!
Chiar nu inteleg ce cauta Bruce Willis si Bella Caroly in catastrofa asta...
Realizarea tehnica este intradevar impresionanta, tipele sunt una si una, dar totusi nu merita sa vezi un film doar pentru asta...
Subiectul este inexistent, daca intrebi pe cineva care e subiectul filmului in mod sigur cam toata lumea va spune gagici misto, bubuieli gramda, soundtrack dragutz si ... cam atat
Chiar ma intreb cate milioane de $ a inghtit un asemenea film... pardon, e cam mult spus film
Bruce willis? Yo nu l-am vazut. Sau yo am vazut filmul mai demult. Poate am uitat ;)
(Willis avea al doilea inel. Si e omorat.)
Copy-paste de la un alt subiect ca sa va spun de ce nu mi-a placut rahatzelul asta:
"- pentru ca nu prea avea sens;
- slabanogu' chiar nu avea ce cauta in film;
- atatea cameo-uri si nimic de spus;
Si ceea ce ma enerveaza cel mai mult: BOSLEY a fost masacrat. Nu ca nu mi-ar place Bernie Mac, dar personajul era cu totul altul si singurul din intreaga distributie care merita exploatat. Si care poate fi exploatat. Pe scurt, nu mi-a placut pentru ca nu se ia in serios. Nu e penibil, e jucaus ca un copil mic care descopera un ciocan si ramane fascinat, nestiind ca obiectul poate ascunde ceva mai mult. Sau asa ceva. "CA 2: FT" este infantil."
P.S.1: Prima parte a fost si aia slaba, dar asta se joaca cu focu'.
P.S.2: Daca aveti migrene si vreti sa va relaxati usor si nu sunteti un critic obsedat, obsedant si pretentios, "Full Throttle" este un film amuzant si... potrivit. Dar nu mai mult.
Not even!!!
Hell_Girl
02 Sep 2003, 23:08
Chiar ce cauta Creepy thin man pe acolo? Si de ce se lupta el de partea binelui? Doar pentru ca fusese la acelasi orfelinat ca Leo?
MinRep avea mare dreptate in al doilea PS. Si apoi, intr-adevar, nimeni nu a zis ca e un film genial dar uneori avem nevoie si de astfel de filme pentru destinderea neuronilor. :wink: Oricum mi-a placut mai mult decit "Bruce Almighty" unde ma asteptam la mai mult umor.
PoliFanAthic
03 Sep 2003, 15:18
Nu am vazut priul CA si cred ca am stiut de ce. Daca va intrebati de ce am fost la acesta, raspunsul vine trantit in lumea "cinematografica" romaneasca: nu aveam ce altceva sa vad.
Sincer sa fiu nu recomand chiar nimanui acest film, decat unui eventual fanatic al primului film sau cuiva caruia i-a cazut vre-un tronc pe una din actritele principale. Mai mult nu merita comentat.
PoliFanAthic
03 Sep 2003, 15:21
Am uitat sa spun: mi-e mila de actori...
blitz43
04 Sep 2003, 15:57
Am uitat sa spun: mi-e mila de actori...
Show no mercy!
Filmu' asta n-are nici un pic de MOJO!
yeah, baby....
Chiar ce cauta Creepy thin man pe acolo? Si de ce se lupta el de partea binelui? Doar pentru ca fusese la acelasi orfelinat ca Leo?
Un comentariu bun. Am uitat sa mentionez chestia asta, desi m-am gandit la ea. In CA 1, Creepy Thin Man era un om de efect: se lupta ca lumea, dadea fiori, iar faza cu smulsul parului era destul de reusita. In CA 2, chiar nu trebuia sa apara, faza cu smulsul parului e exagerata (OVERACTING), iar mie chiar nu imi trebuia sa stiu ca Creepy Thin Man era un orfan roma^n.
Mi-a placut ca trecea de partea binelui pentru ca, la a doua vizionare (da, traiesc!), a ajuns sa fie personajul meu preferat. (ca conturare teoretica, nu ca interpertare)
Shadows and dust!
PoliFanAthic
04 Sep 2003, 19:25
Nu am vazut unule, deci nu stiu care-i faza cu tipul ala. Era parca picat din cer pentru mine.
Mojo...nici nu m-am putut uita la filmul ala.
ricutza
06 Sep 2003, 23:21
mie mi s-a parut ca filmul asta a depasit orice limita a bunului simt...adica oamenii aia chiar au impresia ca eu sunt dispusa sa cred absolut orice? adica ala se plimba prin foc si nu pateste nimic? si ele cad si totusi reusesc sa se urce in avionul ala (sau ce era)? iar toate fazele in care ele fac pe criminalistele si descopera ceara de la placile de surf...sa fim seriosi!
o alta chestie pe care nu am reusit sa o inteleg, este motivul pentru care Cameron Diaz a primit 20 mil $ pentru rol, in timp ce Lucy Liu si Drew Barrymore au primit doar 4...
PoliFanAthic
07 Sep 2003, 10:30
Ai senzatia ca s-a facut o mare nedreptate, nu? :roll:
i_matei
07 Sep 2003, 22:00
filmu asta nici nu merita comentat... absolut sub nici un aspect.
Daca toata lumea ar da cu "ignore" la mizeriile astea, in mod sigur si "marii" regizori de la Hollywood s-ar gandi de 2 ori la ceea ce pun pe pelicula
Mircius
09 Sep 2003, 09:27
Salutare. Sunt un maref fan Charlie's Angels. Mi-a placut prima parte foarte mult, si am vazut acel film de vreo 5 ori. Super amuzant. Dar asteptam cu nerabdare partea a doua. Dezamagitor. Filmul este PREA TRAS DE PAR. Cu o poveste cam aiure-n tramvai, habar nu am ce cauta un actor de talia lui Bruce Willis, care a stat de 15 milioane de ori cu pistolu la tampla in arhicunoscuta serie Die Hard 1-2-3, si nu a facut nici un gest acum si a dat ortu popii. Nici nu stiam ce marunt au luat cele 3 "ingerashe". Dar daca ar fi asha, nu a fost corect. Sunt fan Cameron D si Lucy L. Alta faza care m-a ofticat au fost unele scene de lupat mai ales cand se lupta Cameron D cu Demi ( care arata fantastic in film). Isi rup toate oasele posibile si tot in picioare stau. Hmmmm, poate trebuie incadrat la sectiunea S.F. datorita acestui film, Prodigy (cu cel putin 3 piese pe care le-am recunoscut) mai rasar si ei din anonimatul in care au intrat in ultima vreme. POate mai rasar si ei cu ceva nou. Oricum Soundtrack-ul este bun, si salveaza putin filmu'.
ricutza
10 Sep 2003, 22:47
nu cred ca poate salva cineva sau ceva filmul asta!
i_matei
11 Sep 2003, 09:57
E de departe cel mai prost film al anului... nu e nimik de remarcat in el... Nici macar coloana sonora nu este originala, sunt doar niste hit-uri mai vechi.
Sper din tot sufletul sa ia Capsuna de aur, sau cum i-o zice la premiul ala... aaaaaah... era sa uit de Hulk... Uite totusi ca si aici exista concurenta :lol:
Leonard
12 Sep 2003, 00:00
mai prost decat Matrix Reloaded sau Legally Blonde 2?! Mai sa fie!
E un film super haios. mai misto decat primul Charlie's Angels.
Cat de crispati puteti fi sa nu puteti gusta acest gen de umor?
In primul rand ca e un film fara pretentii, nu-si propune sa faca cine stie ce filozofie, ci pur si simplu sa mentina o buna dispozitie si sa faca multa caterinca, ceea ce, dupa parerea mea, reuseste. Apoi ca nu plictiseste deloc.
Mircius
12 Sep 2003, 10:19
ZMEURA DE AUR ii spune la premiul ala
aditza2004
13 Sep 2003, 21:29
Nu cred ca am mai vazut un film asa aberant de foarte mult timp...
Noroc cu C. Diaz.......
Nu cred ca am mai vazut un film asa aberant de foarte mult timp...
Noroc cu C. Diaz.......
As zice ca Diaz joaca cel mai slab in tot filmul asta (faza cu Astair e mortala pentru un top CELE MAI PROST JUCATE 10 scene). Si mie de obicei imi place de tipa asta!
Is Alice a member of the Orgy Sect?
aditza2004
13 Sep 2003, 22:21
Minrip eu nu vroiam sa jic cum a jucat...
Ci ca daca nu era ea eu nu cred ca mai continuam sa ma uit le film de la faza cu Pink... dar mie imi place de ea si nu puteam sa ratez un film in care se imbraca asa de sumar....
Minrip eu nu vroiam sa jic cum a jucat...
Asta nu e o gandire sanatoasa (superficiala, adica...) Iar toate frumusetea tipei paleste cand joaca ca o cizma imprumutata de la John Wayne. Si mai ales cand dezamageste in halul asta!
(Nu imi place cum suna "rip". Mai ales ca "E" e la cinci litere de "I". Dar toti facem greseli. Sau nu?)
--- Ai grija cand conduci!
--- Conduc?!?
aditza2004
13 Sep 2003, 22:36
Bah yo nu ma pot pune cu tine doar esti un guru.. yo doar un novice si scuza-ma ca ca ti-am stricat nick dar ma grabeam si am scris gresit .. asta e sper ca nu te superi...
Dar oricum yo vreau sa zic ca cameron diaz a dat viata filmului asta si atat
pa
Fac o remarca aici. Chestiile astea Junior vs. Guru sunt niste prostii. Ma mai umflu eu in pene cateodata, dar rank-urile nu reprezinta nimic, cum au observat semi-cronicaru' si PoliFanAthic la discutia "CHICAGO". Totul depinde de ce intelegi tu prin "a da viata".
Puteti sa va intoarceti la "Charlie's Angels 2".
...
Dantzica
15 Sep 2003, 17:48
Eu am vazut si prima parte si a doua! Ce mai spuneti si voi? Eu spun un singur cuvant care dscrie totul! "SUPER! (*)
Alex Leo Serban
16 Sep 2003, 13:08
sint de acord cu leonard; kiar nu v-ati prins ca asta a si vrut filmu asta - sa fie 'over the top'?... (pe romaneste: 'aberant', 'tras de par', etc)
daca te prinzi, e cool. da cred ca se vorbeste deja prea mult despre 'c.a.2'... e doar un filmuletz for chrissake!
blitz43
16 Sep 2003, 13:19
Eu am vazut si prima parte si a doua! Ce mai spuneti si voi? Eu spun un singur cuvant care dscrie totul! "SUPER! (*)
Da degetico:
SUPERPROST!
ricutza
17 Sep 2003, 00:05
MinRep, te rog ai mila de ochii mei si NU mai scrie mesaje cu litere mici!
Leonard, in principiu nu am nimic impotriva unui film usurel deconectant... este nevoie si de asa ceva din cand in cand...numai ca pentru mine, Charlie's Angels 2 nu a fost nici macar un astfel de film! a fost mult mai rau!...dupa cum am mai zis, neuronii mei s-au simtit de-a dreptul ofensati de filmul asta si m-au amenintat ca ma parasesc daca ii mai supun la astfel de chinuri! :P
i_matei
18 Sep 2003, 20:30
Mah inseamna ca pe americanii aia ii dau banii afara din casa daca au facut filmul asta doar asa, la misto... Un cretinism mai mare de film nu cred ca a mai fost creat... Nu am vazut C.A. 1 (spre norocul meu!!!), dar mi-inchipui ca e in aceiasi nota tembela.
Eu de obicei cand ma duc la cinema imi doresc sa vad un film inteligent, original care sa ma provoace sa gandesc... Filmul asta e orice, dar asta nu!
Daca vreti o terapie de "curatzire a creierului" propun un cocktail din Charlie's Angels (1 si 2), Hulk si Blonda de la drept (1 si 2)
PoliFanAthic
18 Sep 2003, 21:15
Hulk e totusi cu o clasa mai presus decat celelalte filme...mai ales 2-urile.
MinRep isi recunoaste vina si-si blestema vederea perfecta si promite sa nu scrie prea des mesaje cu litere mici si marunte.
sint de acord cu leonard; kiar nu v-ati prins ca asta a si vrut filmu asta - sa fie 'over the top'?... (pe romaneste: 'aberant', 'tras de par', etc)
daca te prinzi, e cool. da cred ca se vorbeste deja prea mult despre 'c.a.2'... e doar un filmuletz for chrissake!
Nu cred ca cineva a pretins ca "Charlie's Angels 2" s-a vrut cine-stie-ce mare film. Dar asta tot nu schimba CEEA CE ESTE EL.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.