View Full Version : CineMagia Shopping
alexandru
26 Aug 2003, 14:08
Incepand de saptamana asta puteti achizitiona de pe site casete video, DVD-uri si soundtrack-uri originale.
Eventuale sugestii legate de aceasta noua facilitate sunt binevenite.
christi
28 Aug 2003, 19:22
Excelent!!!
O singura sugestie: facetzi o pagina completa cu tot ce exista in magazin. E super-enervant sa caut la fiecare film in parte daca are sau nu soundtrack.
Gaandalf
14 Sep 2003, 15:29
Da' poate ne spunetzi shi cum se face tot transferul ? Io's din Constanta shi presupun k toate casetele, dvd-urile vin de la Bucuresti ... cum pot fi eu asigurat k pachetul o sa-mi vina intact ? shi plata ? la posta ?
regedit
15 Sep 2003, 10:20
vreau tricou cu basma cu potc .... cand o sa aveti si asa ceva ?!
moebius
15 Sep 2003, 16:48
cred ca nu sunt singurul care vrea postere :)
POSTERE, subscriu! Faceti ceva, va rog!
Si eu vreau ca obiectele "promotionale" sa se vinda, nu sa se cistige in concursuri.
POSTERE!!!!! Ar fi genial. Mi-e greu sa comand de pe ebay... :wink:
Lokibra
07 Oct 2003, 12:57
stimabililor, aveti sansa sa vi se realizeze dorinta....
insa pentru asta, ar trebui lamurite niste lucruri...
in primul rand, la ce calitate a hartiei si ce format v-ati astepta ? in general, la noi in Raumenia se scot pe offset, pentru a iesi cat mai ieftin la tiraj mare.
in al doilea rand, la ce suma sunteti dispusi sa renuntati pentru un afis, sa zicem, de o calitate medie (un A3 sau A2, pe offset, hartie 90-110gr...) ?
vrei format? fi antena: Latime-69cm; Lungime-96cm (evident +-cateva)
adica cum sunt in cinematografe, nu A3.
Subscriu pentru postere... format minim A3
Este ilegal sa vinzi postere in mod legal, cu chitanta etc. Sunt obiecte publicitare, se dau gratis, unde se dau este alta problema... :D
s, practic, ne-am intors de unde am plecat. ramanem cu postere A4 din reviste? :cry: nu vrea nimeni sa ne ajute... :cry:
Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:29
shi cum ash putea sa cumpar toate astea??
Tu chiar nu intelegi?!
Este ilegal sa vinzi asa ceva pentru ca sunt produse publicitare! NU AU VOIE SA-TI VANDA!
Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 22:51
lol...shi atunci ce mai cauta forumu asta aici daca este ilegal??
Ah, credeam ca te referi la postere!
Postere chiar as avea si eu nevoie. Pai, daca nu le puteti vinde pentru ca sunt obiecte publicitare, cereti banii pentru print, ca asa cred ca s-ar putea rezolva
Daca nu, asta e... Nu stie nimeni un loc in Cluj de unde se pot cumpara postere de la filme?
Scorpion
10 May 2004, 16:53
Da, postere mi-as lua si eu cateva. In formatul in care apar la cinematograf. Deasemenea tricouri, sepci, etc
Da, postere mi-as lua si eu cateva. In formatul in care apar la cinematograf. Deasemenea tricouri, sepci, etc
Din pacate se gasesc doar la distribuitori aceste postere si noi nu avem acces la ele... Tre sa ne consolam cu schimburi... Asta e.. VIATA E DE KKT!
Andrew Dude
19 May 2004, 18:13
:w00t: Mah, fratzilor, au inchis ashtia Bursa shi acum ati venit aici sa facetzi mishmashuri? :D Eu-s decord. Anyway, caut shi eu afishe, orice de la LOTR la Pulp Fiction. Care se simte sa strige-n gura mare. Peace! 8)
io am facut rost de "passion.." al lui Gibson. se ofera careva? 8) as vrea sa le dau la schimb. astept propuneri
Andrew Dude
26 May 2004, 13:28
Pentru Jona:
;) Mah moshu', daca vrei la schimb eu am asha: "Minority Report", "Jurassic Park III", "Time Machine", "Kiss of the Dragon" shi un "Half past dead". Stiu ca titlurile nu se compara cu "The Passion" dar poate am ceva ce-ti trebuie. Peace! 8)
"time macine" este ala din 2002, nu? da-mi niste dimensiuni. in rest, nu prea prezinta interes.
Andrew Dude
01 Jun 2004, 08:54
Pentru Jona:
:D My Nigger! Da, filmu' din 2002, shi in stare buna. Dimensiunile: 68cm x 97cm. As vrea sa stiu ce afishe mai ai tu la schimb, in afara de "The Passion". Peace! 8)
mai am asa:
#marime mare (tot in jur de 68x95): "Jourassic III", "Eu cu cine ma marit" si "FOTR"
#marime mai mica (vreo 50x70 dar nu le-am masurat, revin cu date exacte): "Radio", "National Security" cu Martin Lawrence, "Instructia" cu Travolta (dar e carpit rau pe spate, l-as da mai mult ca bonus, daca merita)
* Mai am niste promotii si reclame, daca intereseaza pe careva, tot de marime "mica" :2 postere cu reclame la mai multe casete sau DVD (da nu stiu sigur), si o promotie la "Indiana Jones", un set de 4 casete. la categoria asta mai revin cu detalii.
Andrew Dude
02 Jun 2004, 09:47
Pentru Jona:
:w00t: Ia zi, mah Jona care LOTR il ai tu? Daca cumva e al doilea e perfect, daca-i primul e bina si asa. Mai Vorbin. Peace! 8)
Sm�agol-Gollum
02 Jun 2004, 22:06
vreau shi eu posterul ala cu fotr.....ce vrei pt el?
as prefera ceva la schimb decat vanzare. io caut de mult "A beautiful mind" sau "Gladiatorul", sau "Quills" sau ceva de Anthony Hopkins poate un "Hannibal" sau "Meet Joe Black", (!nu "dublura" !).
Daca e careva care le are pe astea sa intre in discutie, poate facem un schimb intre 3 persoane, nu 2, intelegeti? "QEXEMPLU:Iau "Quills" de la cineva, dau FOTR altcuiva, care da un poster primei persoane. V-ati prins?
a aparut pe DVD Breaking the Waves (Abisul sufletului) :happy:
Baiatzu
11 Jul 2004, 12:19
VREAU SI EU POSTERE MARI CU HARRY POTTER 3 . Le cumpar sau schimb cu ceva (daca am ce va place)
pai si ce ai, ca sa stim dc ne place
pt toti poster-lovers care n-au mai dat semne de viata de mult, am vesti bune. am o broaza de postere special pt voi. Dau o lista, un paranteza e marimea (M=mare=cinema, aprox l=68cm, L=95cm; m=mic= aprox l=49cm, L=67cm)
*eu cu cine ma marit(M)
*jurassic park 3(M)
*patimile lui Christos(M)
*radio(m)
*securitate nationala(m)
*indiana jones(m){mai special}
*instructia(m)
*the sin eater(M)
*calugar antiglont
*liga(m)
*tineri insuratei(m)
*cuscrii(m)
*camerista(m)
*insomnia(m)
*hotul de orhidee(m)
*broker falit(m)
*sarlatanii(m)
*sword fish(ceva mai mare de A4)
*numai dragostea(M)
*casa bantuita ('the haunted')(m)
*pur si simplu dragoste(m)
*animal de prada(m)
*frida(m)
pt alte info, intrebati. pixuri
P.S.:am uitat 2 chestii
1*accept schimb sau vanzari
2*va rog, va implor, nu indoiti posterele :(( .e pacat de ele. am si io unele indoite, dar asa le-am plimit. cele facute sul se pot indrepta foarte repede, le puneti la presat, dar cele indoite nu se indreapta. mai rau, uneori li se duce si culoarea si se fac niste dungi albe care le strica cu totul. thanks. pixuri again.
Andrew Dude
12 Oct 2004, 09:40
:w00t: My Niggazz! Era shi timpul sa mai dati shi voi un semn de viatza.
Ia zi mah Jona, afishele alea catalogate "m" sunt de la cinematografe sau de la case de inchiriere video?
:? Daca esti de acord sa faci schim e perfect. Am shi eu vreo cateva zaci de dubluri. Keep in touch! Peace! 8)
evenstar
12 Oct 2004, 17:39
Am si eu o nelamurire in legatura cu afisele si posterele astea. De unde le scoateti, de unde faceti rost de ele :shock: ? In urma cu mult timp umblam si eu la vanatoare de postere prin tot orasul... dar m am lasat pagubasa demult ca n am reusit sa fac rost de nici unul. :? Mai nou am vazut ca se dau gratis la unele videoteci la inchirierea unor filme dar sunt sunt doar afise de filme de mana a 7 a...Nimic cat de cat acceptabil
adica vrei sa spui ca la voi se dau gratis cand inchiriezi filme? :w00t: asa zic si io viata.zi-ne si noua unde e paradisu' asta. cat despre calitate, nu cred ca sunt chiar asa de rele, si oricum le mai aranjezi putin.
pt AndrewDude: ideea nu este de unde sunt, ci marimea. ai vazut ca in general la cinema au marimi mari (dupa cum spuneam, 96/69). in alte parti (am dat de exemplu centrele de inchiriere) le au mai mici. eu le am din alte surse, dar ca sa va dati seama de marime, am zis cinema/centre inchiriere. "(m)" intra la a doua categorie.
puneti si voi niste liste, niste propuneri (de postere sau preturi) si mai vb. pixuri.
Gaandalf
13 Oct 2004, 13:27
Terminator 3 Rise of the Machines are cineva ? La posterma refer.
evenstar
13 Oct 2004, 13:36
adica vrei sa spui ca la voi se dau gratis cand inchiriezi filme? :w00t: asa zic si io viata.zi-ne si noua unde e paradisu' asta. cat despre calitate, nu cred ca sunt chiar asa de rele, si oricum le mai aranjezi putin.
La noi, in Cluj, la Hollywood Music & Films am vazut ca dau afise gratis. Nu stiu daca chestia asta e permanenta, dar am vazut ca tot aduceau afise intr o vreme. Insa eu nu ma refeream la calitatea afiselor ci la cea a filmelor. Sunt doar afise de filmulete din astea mai slabute, mai prost cotate, in general comedii. De fapt, sa nu mint , am vazut odata si ceva Matrix . Ma rog eu insa nu prea am gasit nimic din ce ma intereseaza pe acolo.
Cat despre calitatea afiselor, mi s a parut f buna. Majoritatea nou noute.
sincer, dc v-ati uitat bine si pe lista mea, nu am nici io nume foarte mari, sau macar nu toate, dar asta am gasit, si e bine si asa. oricum, nu stii niciodata pe unde se ascunde un fan, fiecare cu gusturile lui.
Flavius
19 Oct 2004, 12:07
Sunt si eu mai mult decat curios de unde pot face rost de niste postere. Chiar zilele trecute am fost la un cinematograf in Cluj ("Favorit" pentru cunoscatori) si am incercat sa obtin niste afise. Ei bine, nu am reusit. Mi s-a zis ca sunt "primite sub semnatura" si ca "merg mai departe cu filmul". Eram dispus sa dau si bani pe ele insa m-am izbit de un NU categoric. Toata intamplarea asta mi-a lasat un gust amar. Nu inteleg de ce nu puteau sa renunte la un (1) afis din moment ce filmul vine insotit de mai multe asemenea materiale promotionale. Mai am o ultima intrebarea: un cinematograf are un soi de arhiva unde sunt pastrate afisele tutruror filmelor care au rulat acolo?
evenstar
19 Oct 2004, 15:03
Si eu m am lovit de exact aceeasi problema cu afisele. Fiind tot din Cluj am mers intai la Republica, unde vin filmele in premiera , dar de acolo m au trimis la Favorit, acolo unde ruleaza de obicei ultima data un film. Iar aia nici nu au vrut sa auda de vanzarea afiselor, cica le pastreaza in ceva arhive sau le trimit prin alte orasele mai mici de prin judetul Cluj, cu toate ca se intampla sa aiba mai multe de acelasi fel. :shock:
Poate ca ar trebui incercat si prin Turda, Gherla....sau cum am mai zis, la Hollywood M& F. Never knows...
I-auzi mai,concitadini! :D salut!
.e dau la HMF afise pe de-a moaca?sau trebuie sa faci si cumparare in preealable?
.la cinema-uri asta e placa pe care o pun tacsatoarele pretutindeni.acu' se mai dau la rude,preeteni,probabil---dar treaba e gindita-daca ar veni 300 de clujeni zilnic sa ceara afis?
la care centre de inchirieri ai vazut sa se dea afise de film?la HMF sau la VideoNet?(ca eu numai p-astea le stiu si utilizez).
Varianta "oficiala" pe care o dau in general la cinematografe este ca primesc posterele odata cu filmul in numar exact si fie le trimit inapoi (la Buc' presupun), fie mai departe, in orasele mai mici. Asta ar fi cat de cat OK, sa zici ca n-ai ce face.
DAR n-ati trecut niciodata pe langa un panou cu astfel de postere, sa vedeti ca sunt inca 15 postere din filmele trecute, uitate sub cel mai nou? :shock: Practic, posterele nu se schimba, ci se tot pun pe deasupra. Pe cele de dedesupt nu trebuie si ele numarate, timise? Oricum degeaba stau unul sub altul, nu mai bine ni le-ar da noua? :(( Si nu e faza ca sunt prea bine lipite si s-ar rupe (cum s-au mai scuzat unii), ca am zavut unele prinse si in bolduri. :(
Inca ceva: cum pot face rost de un tricouri cu imprimeuri (imagini cu actori, filme etc..)? In Timisoara pe unde as gasi, sau la ce suma sa ma astept?
Andrew Dude
30 Oct 2004, 01:13
Pt. Gaandalf: Nene, te salvez eu. Am un 'Rise of the (mo' fo') machines'. Acu' spune-mi ai vrea sa-l cumperi? Prefer sa-l dau la schimb, ce-ar fi sa-mi spui tu, in cazul in care ai ceva afishe, daca ai fi de acord sa dai ceva la schimb shi mai vedem noi, daca nu iti spun mai incolo un pret. Preace!
nightsorrow
31 Oct 2004, 12:15
Inca ceva: cum pot face rost de un tricouri cu imprimeuri (imagini cu actori, filme etc..)? In Timisoara pe unde as gasi, sau la ce suma sa ma astept?
Pai ai putea sa mergi tu cu poza si tricou' si ti l printeaza pt 150 mii...
Nu mi spune cineva de unde pot sa downloadez postere LOTR in marime originala (peste 1000x1200) ? am cautat pe vreo 50 site uri si nimic...doar de cumparat...chiar nu s a gasit nimeni sa scaneze un poster si sa l puna pe net?
evenstar
31 Oct 2004, 12:26
I-auzi mai,concitadini! :D salut!
.e dau la HMF afise pe de-a moaca?sau trebuie sa faci si cumparare in preealable?
.la cinema-uri asta e placa pe care o pun tacsatoarele pretutindeni.acu' se mai dau la rude,preeteni,probabil---dar treaba e gindita-daca ar veni 300 de clujeni zilnic sa ceara afis?
la care centre de inchirieri ai vazut sa se dea afise de film?la HMF sau la VideoNet?(ca eu numai p-astea le stiu si utilizez).
In urma cu aprox o luna era oferta asta la HMF daca inchiriai 2 sau 3 casete video. Erau in jur de 50 de afise de dat ... Zilelea astea am trecut pe acolo si oferta nu mai era valabila dar cica vor reveni in curand...Vom vedea
evenstar
31 Oct 2004, 12:32
Am vazut si eu ceva tricouri cu filme de vanzare, majoritatea cu HP si LOTR in mai multe variante,imprimate pe ambele fete... Pretul e aprox 300 000 lei.
Am vazut si eu ceva tricouri cu filme de vanzare, majoritatea cu HP si LOTR in mai multe variante,imprimate pe ambele fete... Pretul e aprox 300 000 lei.
Altceva in afara de HP si LOTR nu gasesc? Ceva mai vechi, un JurassicP, ceva de genu'. Mersi oricum.
Am eu. Interested? 8)
Gaandalf
01 Nov 2004, 16:29
Am eu. Interested? 8)
catzi de bani ?
nightsorrow
11 Nov 2004, 14:27
Poster King Arthur pe official site...are 1400x1200 cred...si nu e ala comercial cu personajele, ci acela cu Excalibur...merita printat,desi filmul... Intrati la Downloads/posters
Am eu. Interested? 8)
catzi de bani ?
La schimb n-ai? Ar fi Mai fain. Dc nu, da-ti cu parerea.
ok.
21 grame, WildWildWest, Time machine, Big Lebowsky si cred ca mai am vro 2-3.Interested anyone?
Gaandalf
25 Mar 2005, 09:46
Big Lebowsky
vreau filmul nu posterul ...
ok.
21 grame, WildWildWest, Time machine, Big Lebowsky si cred ca mai am vro 2-3.Interested anyone?
ok. pe pagina 2 a subiectului am dat o lista. Contine o f. mare parte a colectiei + T3. Alege ce-ti place, io aleg ceva de la tine si ne intelegem.
Andrew Dude
28 Mar 2005, 18:34
:w00t: Caut numaidecat: Star Wars Epidode I, II si LOTR: The Felloship shi The Two Towers. Cine le are sau poate face rost sa ma anuntze.
Pentru Raptor: Big Lebowski e varianta mare?
Pentru Jona: care LOTR il ai?
PS sa fie in stare oarecum acceptabila!
Peace! 8)
F.O.T.R. doar. Am facut rost iar.
:w00t: Caut numaidecat: Star Wars Epidode I, II si LOTR: The Felloship shi The Two Towers. Cine le are sau poate face rost sa ma anuntze.
Pentru Raptor: Big Lebowski e varianta mare?
Pentru Jona: care LOTR il ai?
PS sa fie in stare oarecum acceptabila!
Peace! 8)
Lebowski e mic :( si hartia e putin cam subtire...
evenstar
04 Apr 2005, 19:56
Lista mea se prezinta cam asa:
Marime oficiala:
- Satul
- Farenheit 9/11
- Piratii din Caraibe
- Charlie s Angels full throttle
- Masina timpului
- Lighioane cu 8 picioare
- Lucia si sexul
- Legea pamantului
- Patriotul
- La viteza maxima
- Iute si furios
- Recuperatorul
- Al 13 lea razboinic
- Asterix si Obelix - Misiunea Cleopatra
Dimensiune mica - in jur de 65/45 :
- Masuri disperate
- A 2 a sansa
- In spatele liniilor inamice
- Marele Lebowski
- Joc in doi
- Magnatul
Sunt deschisa schimburilor... @Jonna, mi s a pus pata pe posterul ala cu FOTR, iti dau pana la jumatate din imparatia mea de afise in schimbul lui :P
Gaandalf
05 Apr 2005, 08:39
ce bine e sa ai si FOTR si TTT si ROTK shi ...
POSTER AUTENTIC CU GANDALF din ROTK ... :love:
filmul The Big Lebowski cine-l are ?
Andrew Dude
05 Apr 2005, 11:04
Pt. Evenstar - m-ar interesa Farenheit 9/11, Legea pamantului, Patriotul, Al 13-lea razboinic, Masuri disperate, Marele Lebowski. Zi shi mie un pret sau daca preferi un schimb, zi-mi ce cautzi. Peace! 8)
Bah, eu il vreau p-ala din Reservoir Dogs. L-am vazut in marime naturala in Fire, la intalnirea cinemagica si m-a dat pe spate.
Andrew Dude
05 Apr 2005, 19:38
:o UN AFISH "RESERVOIR DOGS""??!!?? WHAT THE F**K! Exista asa ceva in Romania? Wow. Dati o spargere fratzilor!!! Bucatica aia de arta vizuala americana marita sa stea pe peretele unui colectionar fanatic.
Din curiozitate, care varianta era (cea alba/rosu, cea portocalie), ce dimensiune avea, era portrait sau landscape, era varianta originala sau romaneasca, in ce stare era??? :w00t:
Fericiti cei ce-l vor vedea, sau atinge. Lucky motha fuckazz. Peace! 8)
evenstar
05 Apr 2005, 20:36
Pt Andrew Dude. As putea sa vad o lista cu afisele tale ?
POSTER AUTENTIC CU GANDALF din ROTK ... :love:
am cu Aragorn :P
:o UN AFISH "RESERVOIR DOGS""??!!?? WHAT THE F**K! Exista asa ceva in Romania? Wow. Dati o spargere fratzilor!!! Bucatica aia de arta vizuala americana marita sa stea pe peretele unui colectionar fanatic.
Din curiozitate, care varianta era (cea alba/rosu, cea portocalie), ce dimensiune avea, era portrait sau landscape, era varianta originala sau romaneasca, in ce stare era??? :w00t:
Fericiti cei ce-l vor vedea, sau atinge. Lucky motha f***. Peace! 8)
Uite asta era (http://www.allposters.com/gallery.asp?aid=15282&item=972609).
Pe langa asta mai erau unele din JB, Pulp Fiction, Fight Club, Nasul si o reclama misto : BEER ! HELPING UGLY PEOPLE HEAVING SEX SINCE 1825 !
s-ar mai putea adauga si posterul de la Scarface, cel de la Nasul... in fine sint mai multe reprezentative...
Andrew Dude
11 Apr 2005, 09:43
Pentru cei interesati, astea sunt afisele care le scot la vanzare/schimb:
2 Fast 2 Furious
50 First Dates
American Pie - The Wedding
Bad Boys 2
Bruce Almighty
Bulletproof Monk
Charlie’s Angels - Full Throttle
City of Ghosts
Gothika
Identity
Intolerable Cruelty
Love Actually
National Security
Pirates of the Caribbean (stare nu prea buna)
S.W.A.T.
Scary Movie 3
Secret Window
Stuck on you
Terminator 3 - Rise of the Machines
The Pianist
The Punisher
The Recruit
The Time Machine
Timeline
Welcome to the Jungle
Toate sunt format mare si in stare destul de buna.
Peace! 8)
Pirates of the Caribbean (stare nu prea buna)
.ce intelegi prin stare nu prea buna?e taiat in doua si lipit?(pt ca m-ar interesa).
Andrew Dude
11 Apr 2005, 11:19
Adica e putin cam uzat. Partea superioara e cam roasa dar jumatatea de jos arata bine. Not my fault.
...deci nu ti-ar conveni la schimb un big lebowsky?(numai ca e pe coala mai subtire si marime medie-tipul ala de afise pe care il lipesc in nr. mai mare pe panourile din fata cinema-ului...starea e perfecta though....daca vrei mai am si altele,dar in general slabutenii...stil mumia 2, once upon a time...am si inca vreo 5 mai bune,dar astea sunt pt uz personal :)
Andrew Dude
11 Apr 2005, 18:59
Spui ca mai ai? Zi-mi care. Din principiu mi-ar conveni un scimb. "Big Lebowski" e perfect, insa daca mai ai ceva ce-as vrea poate iti mai dau unul, ok? Peace! 8)
.pai mai am the italian job, wild wild west, mission impossible 2 si vreo 3 comedioare dina stea usurele si foarte siropoase( :) le-am primit pachet,ce sa-i faci)
Andrew Dude
12 Apr 2005, 14:08
OK, Wild Wild West si MI2 sunt dimensiuni mari? Le-as vrea si pe astea.
Pt cei interesati de postere, am pt voi 2 postere in marime MARE [cat cele de la cinematografe]: Lord of the Rings: The Return of the king si Hell boy. Posterele sunt in stare buna, avand usoare urme de scoci [se vede foarte putin, nu bate la ochi] pe la colturi. Cei interesati prv me! Si apropo tipul nu vrea schimburi de postere, vrea doar bani asa ca veniti cu oferte in privat! ;)
marcello
20 Oct 2006, 15:41
...
Cinemania
20 Oct 2006, 16:05
AM O IDEE: baga-ti reclama in cur IMEDIAT...si nu uia ca tre' sa fii PERSEVERENT
alakazam
20 Oct 2006, 17:29
Cinemania, cu ce ti-a gresit omul? De ce folosesti limbajul acesta vulgar? :hmm: :shock: De fapt, din rangul tau (Guru), mi-am dat seama si singur... Esti dintr-acela de isi bea propria urina precum Bivolaru?
Cinemania
20 Oct 2006, 19:28
Cinemania, cu ce ti-a gresit omul? De ce folosesti limbajul acesta vulgar? :hmm: :shock: De fapt, din rangul tau (Guru), mi-am dat seama si singur... Esti dintr-acela de isi bea propria urina precum Bivolaru?
da' tu ce-ai patit, boule?
m-am saturat de atatea texte de genul celui de mai sus puse aiurea pe forum...sau tu ai fi vrut in plus un link pt site-uri cu Viagra?
alakazam
20 Oct 2006, 21:03
m-am saturat de atatea texte de genul celui de mai sus puse aiurea pe forum...sau tu ai fi vrut in plus un link pt site-uri cu Viagra?
Vai de capul tau, omule! Ai un caracter de mahala! :shock: Sugestia mea: dupa ce termini de baut paharul cu urina de dimineata, creeaza-ti propriul forum unde sa poti bana pe toti care posteaza mesaje ce ajuta oamenii... Poti sa ii banezi si pe Papa de la Roma si pe tine insuti... Dar cu un limbaj ceva mai civilizat - parerea mea! :huh:
Vai de capul tau, omule!
:D
Cazeemeer
20 Oct 2006, 23:01
De fapt, din rangul tau (Guru), mi-am dat seama si singur... Esti dintr-acela de isi bea propria urina precum Bivolaru?
alakazam, se pare ca dadusi d-o conspiratie pe forum... Ca nu e numai Cinemania, ci multi dintre astia care are multe mesaje tot "Guru" isi zice...
Io zic ca au ceva cu voi, astia noi, "juniori" de pe forum.
Si sa stii ca nenea ala care seamana cu Mos Craciun de la poza de la Cinemania doar pare cumsecade, de fapt e un regizor de filme violente si pronografice si cu violuri si cu Peter Sellers si cu violenta. Hai ca te las sa descifrezi tu restul misterului, ca mie mi-e frica sa nu ma prinde astia si sa ma integreze in absolut.
Cinemania
21 Oct 2006, 00:06
De fapt, din rangul tau (Guru), mi-am dat seama si singur... Esti dintr-acela de isi bea propria urina precum Bivolaru?
alakazam, se pare ca dadusi d-o conspiratie pe forum... Ca nu e numai Cinemania, ci multi dintre astia care are multe mesaje tot "Guru" isi zice...
Io zic ca au ceva cu voi, astia noi, "juniori" de pe forum.
Si sa stii ca nenea ala care seamana cu Mos Craciun de la poza de la Cinemania doar pare cumsecade, de fapt e un regizor de filme violente si pronografice si cu violuri si cu Peter Sellers si cu violenta. Hai ca te las sa descifrezi tu restul misterului, ca mie mi-e frica sa nu ma prinde astia si sa ma integreze in absolut.
:lol:
lestatika_29
21 Oct 2006, 00:09
deci e absolut ge-ni-al
Cinemania
21 Oct 2006, 00:12
Mos Craciun?
Pitbull
21 Oct 2006, 01:10
Stanla Kubraus
alakazam
21 Oct 2006, 13:08
Wow! Pe bune? Nu stiam... Hmmm... My mistake... Adica stiam, pentru ca tocmai ce-mi termina Azureus de download-at ultima "productie" a lui nenea asta de pe avatarul lui necrovile...
:o
Man, si eu am regizat doua filme gen Edward Penishands, da' nu ma dau baban pe forum si nu vorbesc vulgar... Asta e chestie de bun simt personal...
Cinemania
21 Oct 2006, 14:43
Wow! Pe bune? Nu stiam... Hmmm... My mistake... Adica stiam, pentru ca tocmai ce-mi termina Azureus de download-at ultima "productie" a lui nenea asta de pe avatarul lui necrovile...
:o
Man, si eu am regizat doua filme gen Edward Penishands, da' nu ma dau baban pe forum si nu vorbesc vulgar... Asta e chestie de bun simt personal...
de fapt tu te dai nap...ce treaba ai tu cum vorbesc eu cu cineva care isi face cont doar pentru a pune o reclama tembela pe forum? nu-mi aduc aminte sa fi vorbit eu primul cu tine vulgar...
si care-i treaba cu necrovile?! ti s-au trezit piticii de pe creier?
Cazeemeer
21 Oct 2006, 22:50
A, ultimu film a lu nenea ala adica ala cu actoru' ala prost (de juca in filmu cu vampiri si in alalaltu' cu japonejii)? Adica filmu ala cu orgii? Lasa ca mai poti sa mai iei si alte filme dea lu nenea ala de la avatar de la Cinemania. De ex unu cu un pedofil (nu stiu cum ii zice, parca era ceva cu L). Si inca unu cu unu care face multe crime si bea lapte cu droguri.
PS: Pe regizoru ala il cheama Rubick, ca pe cubu ala colorat.
films4all
26 Oct 2006, 15:23
Vai de capul tau, omule! Ai un caracter de mahala! :shock: Sugestia mea: dupa ce termini de baut paharul cu urina de dimineata, creeaza-ti propriul forum unde sa poti bana pe toti care posteaza mesaje ce ajuta oamenii... Poti sa ii banezi si pe Papa de la Roma si pe tine insuti... Dar cu un limbaj ceva mai civilizat - parerea mea! :huh:
Cu tot respectul cuvenit dom'le...alakazam, Cinemania nu se ia de oameni aiurea...well...zi-mi te rog..ce te face sa-i vb asa...pt ca din cate stiu...pare mai batran ca tine..una la mana...
se pare ca forumul asta se transforma incep incet intr-unul in care lumea vine sa se injure..si asta din cauza celor care vin pe forum... usor neintegrati in tabara...si atunci ...sar scantei...
well...scanteile astea...pot sa dispara..de fapt doar tu alakazam poti sa le faci disparute...
pe forum discuti despre film! Daca vrei sa ne spui vreo reteta culinara..te poftesc in vreau sa stiu...fa-ti un topic acolo..denumeste-l "Cum sa gatesti" si apoi..posteaza acolo..se pare ca tu tre sa inveti cateva lucruri! Deschide ochii si priveste in jurul tau!
alakazam
26 Oct 2006, 19:12
zi-mi te rog..ce te face sa-i vb asa...pt ca din cate stiu...pare mai batran ca tine
Dupa ce te-ai luat? Dupa picture?
Bine, nenea Cinemania... Saaaaru' m^aaaanaaaaa... :lol: :lol: :lol:
CDR... (traducere: Crap De R^s)
se pare ca forumul asta se transforma incep incet intr-unul in care lumea vine sa se injure..si asta din cauza celor care vin pe forum... usor neintegrati in tabara...si atunci ...sar scantei...
well...scanteile astea...pot sa dispara..de fapt doar tu alakazam poti sa le faci disparute...
Hocus pocus preparatus... Gata! Au disparut...? :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca vrei sa ne spui vreo reteta culinara..te poftesc in vreau sa stiu...fa-ti un topic acolo..denumeste-l "Cum sa gatesti" si apoi..posteaza acolo..se pare ca tu tre sa inveti cateva lucruri!
Care-i faza cu "reteta culinara"... ca nu -am prins...? :huh: Nu ma pricep la gastronomie...
films4all
26 Oct 2006, 20:52
zi-mi te rog..ce te face sa-i vb asa...pt ca din cate stiu...pare mai batran ca tine
Dupa ce te-ai luat? Dupa picture?
Bine, nenea Cinemania... Saaaaru' m^aaaanaaaaa... :lol: :lol: :lol:
CDR... (traducere: Crap De R^s)
Hocus pocus preparatus... Gata! Au disparut...? :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca vrei sa ne spui vreo reteta culinara..te poftesc in vreau sa stiu...fa-ti un topic acolo..denumeste-l "Cum sa gatesti" si apoi..posteaza acolo..se pare ca tu tre sa inveti cateva lucruri!
Care-i faza cu "reteta culinara"... ca nu -am prins...? :huh: Nu ma pricep la gastronomie...
era vb de abaterea de la subiect..mult prea radicala... well..acum cinemania...baiatul si-a cerut scuze... arata si tu putina bunavointa...
alakazam
26 Oct 2006, 20:57
Sugestie, adminule: sterge postarile mele si ale lui Cinemania si haide sa consideram ca nu s-a intamplat nicio cearta... Oricum Cinemania nu prea mai frecventeaza CineMagia prea des... Stiti voi la ce ma refer. :shock:
lestatika_29
26 Oct 2006, 21:08
this is stupid. dude can't accept being kicked out the back door
films4all
26 Oct 2006, 21:54
Who are u to put ather the qestion mark this fight?
alakazam
26 Oct 2006, 22:00
Yes, I can accept being kicked out the back door... but beware because I'm coming in through the window(s)... SOON I SHALL HAVE MY REVENGE! MIND MY WORD - very soon! :lol:
lestatika_29
27 Oct 2006, 18:17
what.. yer gonna burn yerself in front of the Parliament?
this sounds sonofabitchish.
you weren't welcomed there. cope with that and go on
films4all
28 Oct 2006, 13:51
Yes, I can accept being kicked out the back door... but beware because I'm coming in through the window(s)... SOON I SHALL HAVE MY REVENGE! MIND MY WORD - very soon! :lol:
e o calitate pe care multi nu o au...capacitatea de a te intoarce cu toate ca ai plecat cu capul in jos! De fapt e cel mai demn lucru pe care-l poate face cienva...insa...sper sa nu fie geamul/(rile) inchise!!;) Cat despre intoarcerea ta...multa bafta!
Amidome_1one
28 Feb 2009, 21:26
da , interesant... :hmm:
Sorin87
12 May 2011, 08:07
sa intre pe geam si sa fie tipat pe usa din spate cam nasol :(
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.