PDA

View Full Version : Legally Blonde 2

patch4all
25 Aug 2003, 14:26
Un sfat serios numai pentru cunoscatori, pentru persoanele pe care le indragesc de pe forum si pentru toata lumea:

- daca vreti sa va supuneti unei maltratari psihice serioase, vizionati aceasta pelicula;
- daca simtiti ca nu v-a afectat indeajuns primul preinfarct, vizionati aceasta pelicula;
- daca viata voastra este in roz, aveti ocazia de a amplifica vizionand aceasta pelicula :cry: ;
- daca aveti credinta ca nu pot exista abateri extrem de frecvente de la linia mijlocie a firii omenesti ..... :cry: :cry: :cry: vizionati aceasta pelicula;
- daca sunteti prea calmi si doriti in adancul sufletului infiintarea unui fight club...mergeti si vedeti acest film......durden vi se va parea un bebelus :) ;
- daca sunteti perfect normali si detasati, vizionand aceasta pelicula iti vei da cu tifla lui Buda...
- in fine, daca v-a placut prima parte, sa stiti ca cea de-a doua nu are absolut nici o legatura cu ea....

MinRep
27 Aug 2003, 15:48
Niste sfaturi constructive. Sally Field ce cauta pe acolo?

patch4all
28 Aug 2003, 08:45
Nu stiu insa era total insignifianta fata de subiect.....

MinRep
01 Sep 2003, 22:05
Subiect?

patch4all
02 Sep 2003, 13:59
Better don't ask...

Alex Leo Serban
03 Sep 2003, 09:21
daca v-a placut 'lb1' (e cazul meu), nu va duceti la 'lb2'!!
o sa va calce pe nervi big time!!!
credeam ca o sa rid nonstop... am ris vreo 10 secunde, adunate cap-la-cap :cry:

Medwyn
03 Sep 2003, 10:28
Daca e asa de slab filmul poate ca nici nu mai merita sa se oboseasca cineva sa scrie despre el. Dar e bine venita discutia ca si avertisment caci ma intrebam daca merita sa vad si a doua parte cu Blonda de la drept. Eram si asa destul de sceptic la prima parte care insa, in final, m-a amuzat asa pentru o lincezeala de duminica dupa-amiaza...

PoliFanAthic
13 Sep 2003, 17:30
Mda. Nu merita spus mai mult. Adica da-i in pestele pestelui, dar chiar asa de tampit este filmul asta ca ma iau durerile de cap. Insuportabil de tampit. Nici o gluam nu e haioasa, tema e patetica, si sa inteleg dupa sfarsit ca o sa avem si o parte a treia?

jona
24 Oct 2003, 11:44
Daca e asa, regizorul ar trebui sa atribuie cuiva din film replica "GOOOOOOD,THEI ARE REPRODUCING!?" :o