View Full Version : Dosarele X // The X Files
Am fost si inca mai sunt pot sa zic inebunit dupa serialele X cat si dupa film, si acum nici un post nu mai difuzeaza nimik si nici nu mai stiu ce se aude despre serial. :-?
E daca stiti ceva postati si voi.
APROPO obiecte cu Dosarele X se gasesc pe undeva :wink: ...
tommy_cat
25 Aug 2003, 21:24
eu zic sa se faca Dosarele x in versiune romineasca .Avem de toate : strigoi , iele , vrajitoare , garcea ...
vb si voi serios ca de caterinca orice poata sa zica ceva
Da sa vina regizoru C. C. sa faca serialu cu Garcea in loc de Fox M.
Acu pe bune baieti (si fete) mai stiti ceva....
Hell_Girl
26 Aug 2003, 20:59
Din cate stiu eu la noi s-au dat toate seriile din x-files, deci nu ramane decat sa se dea iar in reluare, ceea ce nu ar fi rau pentru ca primele serii sunt si cele mai misto.
Nu mai este inca o serie in care refuza sa joce un dintre protagonistinu mai stiu care exact parca Scully sau poate Mulder, chestia e ca parca citeam acu un an prin TVmaina de chestia asta...
Si cu obiecte cu insemne X-files stie cineva ceva....
(*) Hella...la noi nu s-au dat toate seril X-Files...ma indoiesc ca vor fii toate vreodata prezentate la noi. Au devenit destul de scumpe...
(*) alien...X-Files mai "ruleaza" pe Pro7...parca miercuri de la 21:15...sau atunci e Buffy shi Charmed...luni sau miercuri...stay tunned shi poate il "dibui"! :)
tommy_cat
27 Aug 2003, 21:09
vb si voi serios ca de caterinca orice poata sa zica ceva
Problema este ca nici eu nu am glumit .....
Si mie mi-a placut la nebunie X -Files si toata gama din zona paranormalului (Millenium , ...).
Ti-a placut episodul cu Calusarii ?
Asta era si scopu postului sa ma asigur ca mai sunt seriale pe care nu o sa le mai vad.
Da mi-a placut si episodu cu calusarii pe langa celelalte, pentru ca fiecare serial X-files a fost bun sau mai putin bun dar nici unu nu a fost PROST...
Hell_Girl
27 Aug 2003, 23:24
Si mie mi-a placut cel mai mult episodul cu calusarii. Mi-a ramas cel mai clar in minte. Voi ce parere aveti despre ultima serie care s-a difuzat la noi ( daca ziceti ca mai sunt si altele eu va cred)? Mie nu prea mi-a placut. Cel mai mult imi plac episoadele care nu am legatura cu guvernul si cu extraterestrii.
:) Cam asha...episodu` cu calusharii era ala cu copilu` pe care l-au exorcizat preotzii aia romani imbracatzi in rabini?! No offence..X-Files is great..dar americanii ashtia mai trebuie sa se documenteze!!!
christi
28 Aug 2003, 19:08
Eu propun sa semnam cu totzii o petitzie prin care sa CEREM PROTV-ULUI DIFUZAREA ULTIMELOR DOUA SERII X FILES, care nu au fost inca transmise la noi. Stringem citeva mii de semnaturi si poate ne asculta... :)
ASA o sa facem pe bune dar saptamana viitoare ca acum plec in Fagaras cu bicla (sper sa imi ramana toate mainile si picioarele) si dupa aia daca sunt intreg o facem.... un document word si ne scriem toti dorinta....
THIS TIME IT'S WAR
Oh goody!...happy-happy-joy-joy! I'm gonna be on TV! ;) jokin`...
christi
31 Aug 2003, 17:10
Check out this site: http://www.petitiononline.com
Daca se simte careva inspirat sa scrie o petitie convingatoare.... Apoi o sa stringem - cred eu - usor semnaturi. Eu acum n-am timp, caci as forma eu petitia.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.