View Full Version : Mai furios, mai iute
Ce parere aveti despre filmul asta ?
Eu am crezut ca mor cand am vazut masinile alea ! De fapt ele fac tot filmul si toti banii !
Pai sa vezi un film DOAR pt masini mi se pare absurd...
LeonardPiron
21 Aug 2003, 22:33
Titlul corect tradus-citit nu ar trebui sa fie PREA furios, PREA iute ???!!! de la 2 too ?
Mie mi s-a parut ok. Nu e nici mai bun, nici mai prost decit anteriorul. Are citeva faze super misto - saritura peste masina de la inceputul filmullui, de ex -o gagica dementiala , suficienta adrenalina, cam asta e ce s-a vrut. Intrebare . Ala negru, e acelasi care a jucat in videoclipul lui Toni Braxton- He wasn't man enough?
A, inca ceva : corcitura aia de asiatica ROSCATA si cu pistrui m-a facut sa-mi comand DVD -ul. E un manechin, cred, ca parca am vazut-o in niscaiva reviste....
patch4all
26 Aug 2003, 14:28
Devon Aoki se cheama ea si e intr-adevar model; a lucrat mult pentru Versace.....dar e batrana rau....are 21 de ani.
Iti place nebunaticule aaa? :wink:
A fost mult mai okey decat primul...deshi..nah...e genul de film....American Dream...ken dolls, Barbie-dolls...fast cars....big money...love from above...oh-happy-happy-joy-joy...dar e okey! :D
A fost mult mai okey decat primul...deshi..nah...e genul de film....American Dream...ken dolls, Barbie-dolls...fast cars....big money...love from above...oh-happy-happy-joy-joy...dar e okey! :D
Inca nu am gasit film cu masini care sa-mi placa mai mult ca Gone in 60 seconds. Esti de aceeasi parere?
Asa e . E cea mai misto coloana sonora EVER.
regedit
19 Sep 2003, 08:49
Mie mi s-a parut ok. Nu e nici mai bun, nici mai prost decit anteriorul. Are citeva faze super misto - saritura peste masina de la inceputul filmullui, de ex -o gagica dementiala , suficienta adrenalina, cam asta e ce s-a vrut. Intrebare . Ala negru, e acelasi care a jucat in videoclipul lui Toni Braxton- He wasn't man enough?
A, inca ceva : corcitura aia de asiatica ROSCATA si cu pistrui m-a facut sa-mi comand DVD -ul. E un manechin, cred, ca parca am vazut-o in niscaiva reviste....
tre sa te contrazik .... negru a jucat in clipul lui tb dar e vorba de unbreak my heart - cand era si el mai tinerel !
mi se pare ca story-ul din 1 e mai bun. 2-ul e salvat de carisma inlocuitorului lui vd. coloana sonora din 2 sux big time .... numai negri si muzika de ghetto ... gone in 60 sec. este intr-adevar cel mai rafinat film cu masini. poate pentru ca e si cu nc ...
nu ma contrazici, eu am intrebat.....
Singurul lucru care merita din acest film este cursa de masini din primele minute. Urmatoarele se observa destul de usor ca nu au fost la fel de bine realizate. Intriga a fost slaba, iar sfarsitul... facut ca sa fie.
Scuze pentru posturile aiurea, am avut erori la trimiterea lor. Asadar, rog moderatorul sa le stearga, inclusiv pe acesta.
Nu zic, au fost faze misto, mai ales aia cand ies masinile din garaje si se suie "monstrii" pe masinile politiei. Dar, la o adica, parca primul a fost mai ceva. Bine, era si Vin Diesel (super sexy si cu o voce si mai super sexy), dar parca a fost mai "adrenalinic" :D . Si, ca tot s-a adus vorba, si "Gone in 60 sec" a fost tare, si cred ca sunteti de acord ca pot include in lista tenumitul "Taxi". Ma contrazice cineva?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.