PDA

View Full Version : Mai furios, mai iute

Johana
21 Aug 2003, 17:42
Ce parere aveti despre filmul asta ?
Eu am crezut ca mor cand am vazut masinile alea ! De fapt ele fac tot filmul si toti banii !

TLD
21 Aug 2003, 18:35
Pai sa vezi un film DOAR pt masini mi se pare absurd...

LeonardPiron
21 Aug 2003, 22:33
Titlul corect tradus-citit nu ar trebui sa fie PREA furios, PREA iute ???!!! de la 2 too ?

toni
22 Aug 2003, 15:42
Mie mi s-a parut ok. Nu e nici mai bun, nici mai prost decit anteriorul. Are citeva faze super misto - saritura peste masina de la inceputul filmullui, de ex -o gagica dementiala , suficienta adrenalina, cam asta e ce s-a vrut. Intrebare . Ala negru, e acelasi care a jucat in videoclipul lui Toni Braxton- He wasn't man enough?

A, inca ceva : corcitura aia de asiatica ROSCATA si cu pistrui m-a facut sa-mi comand DVD -ul. E un manechin, cred, ca parca am vazut-o in niscaiva reviste....

patch4all
26 Aug 2003, 14:28
Devon Aoki se cheama ea si e intr-adevar model; a lucrat mult pentru Versace.....dar e batrana rau....are 21 de ani.
Iti place nebunaticule aaa? :wink:

Demona
27 Aug 2003, 14:49
A fost mult mai okey decat primul...deshi..nah...e genul de film....American Dream...ken dolls, Barbie-dolls...fast cars....big money...love from above...oh-happy-happy-joy-joy...dar e okey! :D

toni
28 Aug 2003, 16:28
A fost mult mai okey decat primul...deshi..nah...e genul de film....American Dream...ken dolls, Barbie-dolls...fast cars....big money...love from above...oh-happy-happy-joy-joy...dar e okey! :D
Inca nu am gasit film cu masini care sa-mi placa mai mult ca Gone in 60 seconds. Esti de aceeasi parere?

toni
19 Sep 2003, 02:42
Asa e . E cea mai misto coloana sonora EVER.

regedit
19 Sep 2003, 08:49
Mie mi s-a parut ok. Nu e nici mai bun, nici mai prost decit anteriorul. Are citeva faze super misto - saritura peste masina de la inceputul filmullui, de ex -o gagica dementiala , suficienta adrenalina, cam asta e ce s-a vrut. Intrebare . Ala negru, e acelasi care a jucat in videoclipul lui Toni Braxton- He wasn't man enough?

A, inca ceva : corcitura aia de asiatica ROSCATA si cu pistrui m-a facut sa-mi comand DVD -ul. E un manechin, cred, ca parca am vazut-o in niscaiva reviste....

tre sa te contrazik .... negru a jucat in clipul lui tb dar e vorba de unbreak my heart - cand era si el mai tinerel !

mi se pare ca story-ul din 1 e mai bun. 2-ul e salvat de carisma inlocuitorului lui vd. coloana sonora din 2 sux big time .... numai negri si muzika de ghetto ... gone in 60 sec. este intr-adevar cel mai rafinat film cu masini. poate pentru ca e si cu nc ...

toni
22 Sep 2003, 11:10
nu ma contrazici, eu am intrebat.....

archon
24 Sep 2003, 10:48
Singurul lucru care merita din acest film este cursa de masini din primele minute. Urmatoarele se observa destul de usor ca nu au fost la fel de bine realizate. Intriga a fost slaba, iar sfarsitul... facut ca sa fie.

archon
24 Sep 2003, 10:50
Scuze pentru posturile aiurea, am avut erori la trimiterea lor. Asadar, rog moderatorul sa le stearga, inclusiv pe acesta.

jona
01 Nov 2003, 00:05
Nu zic, au fost faze misto, mai ales aia cand ies masinile din garaje si se suie "monstrii" pe masinile politiei. Dar, la o adica, parca primul a fost mai ceva. Bine, era si Vin Diesel (super sexy si cu o voce si mai super sexy), dar parca a fost mai "adrenalinic" :D . Si, ca tot s-a adus vorba, si "Gone in 60 sec" a fost tare, si cred ca sunteti de acord ca pot include in lista tenumitul "Taxi". Ma contrazice cineva?