View Full Version : O rugaminte pentru administratorii site-ului!!!
sebibart
19 Aug 2003, 19:21
Daca s-ar putea sa reveniti la formatul vechi pentru concursul de la Hollywood Multiplex, fiindca noul format vad ca nu mai retine datele scrise anterior (functia de autocomplete pentru cei care au aceasta posibilitate in Internet Explorer) ca sa nu trebuiasca de fiecare data cand ma inscriu sa scriu datele din nou ci sa le selectez pur si simplu. Se pierde mult timp asa si oricum nu e ca si cum ai face ceva ilegal.
Multumesc.
Sebastian
Gaandalf
15 Nov 2003, 18:26
am shi io o rugaminte de genul : dk se poate sa se ajunga la nivel de Guru shi Veteran la mai mult de 300 shi ... de posts ...
k se ajunge ushor akolo shi te iau drept "figurant" dk scrri ceva critici ...
Multzumesc ...
Poate ar fi mai bine o clasificare in functie de numarul de topicuri create, ca poti sa trimiti mesaje de 2 cuvinte si ajungi mare scula - guru.
Gaandalf
15 Nov 2003, 22:07
CORECT!!!!!!!!!!
multzi asha fac ... scriu un rand shi .... dupa aia strang 30 - 40 de mesaje in 2 zile ...
PoliFanAthic
15 Nov 2003, 22:14
Arata te rog frumos cu degetul. Asa e politicos, ca sa se poata apara cei in cauza. Deci?
Lady_Skar
16 Nov 2003, 06:51
CORECT!!!!!!!!!!
multzi asha fac ... scriu un rand shi .... dupa aia strang 30 - 40 de mesaje in 2 zile ...
unii oameni nu au multe de spus, ce e asa dramatic?
Si nu-i asa usor sa ajungi guru, eu postez destul de mult de destula vreme si mai am pana sa-mi creasca rangul.
Oricum, what's the big deal?
COrect! Mi-am mai explicat parerea despre modul de a ajunge gurur. Poti ajunge mult prea repede. Am postata chiar si un nou sistem de rankinguri (parca)
Leonard Pyron
17 Nov 2003, 12:32
Aveti dreptate! (asta face exact un rand)
Pentru mine importa prea putin rankingul userului sau numarul de cuvinte din mesaj ci continutul mesajului... (1 1/2 randuri) :D
PoliFanAthic
17 Nov 2003, 13:30
Si totusi Gandalf, nu am primit replica.
blitz43
17 Nov 2003, 15:28
Si totusi Gandalf, nu am primit replica.
Se uita la Lorzii spritului! :o :lol:
Tot un rând: dar la toata lumea!!!!! :lol:
Pentru cei care pot interveni in interfata site-ului... daca intru pe sectiunea "Voi despre filme" sau "Voi despre actori" si votez, ca sa merg la urmatorul actor sau film trebuie sa ma intorc la pagina de start a forumului, alta optiune nu mai exista... daca se poate adauga un buton cu un link catre pagina de start a sectiunii din forum - Voi despre filme idem - Voi despre actori. Multumesc anticipat
Si inca o rugaminte... daca este posibil sa existe la fiecare sectiune posibilitatea sa alegi pagina "Go to (the page)" deoarece in cazul in care sunt mai mult de 3 pagini sa zicem 12, mi le afiseaza doar pe primele 3 si ultimile, iar ca sa ajung pe pagina 8 trebuie sa merg din pagina in pagina. Pls HELP! :cry:
ricutza
17 Dec 2003, 23:33
Poate ar fi mai bine o clasificare in functie de numarul de topicuri create, ca poti sa trimiti mesaje de 2 cuvinte si ajungi mare scula - guru.
eu zic ca depinde foarte mult de user...sunt anumiti useri care mai degraba raspund decat sa faca ei subiecte...si eu am cam renuntat la aceasta indeletnicire pentru ca pe moment foarte putine chiar au avut posturi...
Eu nu inteleg ce importanta are titulatura. Ce conteaza daca cineva a scris pana a devenit guru sau BadMotherF.....
Conteaza ce a scris nu cat. Sau poate nici asta nu conteaza atata timp cat forumul asta nu este pentru a ne da mari. Pur si simplu discutam pentru ca suntem atrasi de film. Poate unii nici nu vor sa spuna ceva, se inregistreaza si doar citesc sa vada ce zice lumea.
Parca am fi la scoala si ni se puncteaza activitatea la ore.
'Nu conteaza cat de lung am parul...'
:lol:
As vrea sa va rog sa imbunatatiti site-ul in informatii despre filme,actori si alte asemenea.Iar un lucru care nu mi s-a parut normal e ca am gasit mai multe informatii despre filmele romanesti pe www.imdb.com.De exemplu aici nu gasesc Zapada mieilor in regia lui Calin Peter Netzer dar pe imdb gasesc.Daca noi romanii nu ne acordam importanta...o fac americanii.Nu stiu cate alte exemple mai sunt dar e bine ca macar despre cinematografie romaneasca sa avem totul aici.Sarbatori fericite in continuare!
wulfila
28 Dec 2003, 12:14
As vrea sa va rog sa imbunatatiti site-ul in informatii despre filme,actori si alte asemenea.Iar un lucru care nu mi s-a parut normal e ca am gasit mai multe informatii despre filmele romanesti pe www.imdb.com.De exemplu aici nu gasesc Zapada mieilor in regia lui Calin Peter Netzer dar pe imdb gasesc.Daca noi romanii nu ne acordam importanta...o fac americanii.Nu stiu cate alte exemple mai sunt dar e bine ca macar despre cinematografie romaneasca sa avem totul aici.Sarbatori fericite in continuare!
imdb-ul abunda in informatii false despre filmele romanesti,asa ca nu poti compara.
Asa e...dar de multe e falsa pentru ca nu sunt documentati bine dar nu asta e important.Important e ca se documenteaza sa fie aproape la zi cu toate filmele din lume.Iar faptul ca acolo am gasit un film in plus la filmografia lui Calin Peter Netzer si aici nu..iar e ceva.Oricum..site-ul e saracut.Are o interfata cat de cat accesibila dar se poate imbunatati vizibil.
Sa te lamuresc cu filmul asta ca prea bati campii:
"Zapada mieilor" este un scurt metraj(e filmul de diploma a lui Netzer) si a castigat in 1999 premii la Tampere si Dresda.Si ca sa vezi cat de bun e imdb-ul iti spun ca mai sunt si alte scurt mertraje in filmografia lui Netzer.
Nu poti sa acuzi un site(Cinemagia) ca nu promoveaza asemenea tipuri de filme(sm)daca el se ocupa DOAR de filme de circuit public,adica lungmetraje de fictiune.
Nu cred ca daca e scurt-metraj nu trebuie sa fie mentionat in filmografia lui.Si mai apoi,oricum, site-ul e destul de saracut in informatie.Cu putin efort s-ar putea imbunatati.Nu sunteti de acord?
Nu cred ca daca e scurt-metraj nu trebuie sa fie mentionat in filmografia lui.Si mai apoi,oricum, site-ul e destul de saracut in informatie.Cu putin efort s-ar putea imbunatati.Nu sunteti de acord?
Saracut in informatie?! Eu zic ca ai destule amanunte dak intrii pe forum... Sau ti se va rasp la multe din intrebarile tale. Si nici imdb-ul nu e perfect, nu stie de TOATE filmele...
Cu putin efort ai putea intelege ca esti un imbecil.E concluzia mea dupa ce am vazut ce idei te definesc.
Nu stiu de ce m-ai facut imbecil...si nu cred ca stii ce idei ma definesc dar cred ca esti tipul prostului agresiv.Ideea mea nu era sa scritic site-ul ci sa subliniez ca nu ar strica ceva mai multe informatii si ca s-ar putea imbunatati acest site cu putin efort.De ce sa nu avem de castigat?Daca facem un lucru macar sa fie ceva de calitate si nu zic ca acest site nu ar fi de calitate dar ar putea fi si mai si...atat tot.
Nu stiu de ce m-ai facut imbecil...si nu cred ca stii ce idei ma definesc dar cred ca esti tipul prostului agresiv.Ideea mea nu era sa scritic site-ul ci sa subliniez ca nu ar strica ceva mai multe informatii si ca s-ar putea imbunatati acest site cu putin efort.De ce sa nu avem de castigat?Daca facem un lucru macar sa fie ceva de calitate si nu zic ca acest site nu ar fi de calitate dar ar putea fi si mai si...atat tot.
Ce ai postat acum imi/iti arata faptul ca esti paradoxal si ca n-ai decat o idee vaga si fragila:"cu putin efort ".De ce nu faci un efort sa te documentezi mai mult si sa nu mai ceri mura-n gura ca un fraier?
Si ai dreptata ca sunt prost.Altfel nu-mi puneam mintea cu tine.
Daca e asa cum zici inseamna ca multa din informatia de pe site e inutila.Ce-ar fi sa aflu din ziare ce ma intereseaza despre filme?
Daca e asa cum zici inseamna ca multa din informatia de pe site e inutila.Ce-ar fi sa aflu din ziare ce ma intereseaza despre filme?
Ti-am spus ca esti fraier si ca nu esti clar.Sa-ti mai explic:pe acest site exista doar informatii ce apartin filmelor comerciale.Adica acele filme la care accesul vizual este general.Tu vrei ca fiecare film ce se face in ATF sa fie postat pe acest site?
Aici intervine avantajul forumului prin intrebari/raspunsuri despre orice legat de film.
Daca ai inteles inseamna ca nu vei persista in ineptii.
Omule...esti departe de problema.Vad ca n-are nici un sens sa incerc sa te conving.Vad ca esti un fan mare al site-ului asa ca te las in pace.Sarbatori fericite in continuare!
Omule...esti departe de problema.Vad ca n-are nici un sens sa incerc sa te conving.Vad ca esti un fan mare al site-ului asa ca te las in pace.Sarbatori fericite in continuare!
Nu sunt deloc fan,le apreciez decat munca.
Kestia e ca esti f greu de interferat intr-o discutie la obiect.
Oricum sper sa fii multumit.Ai aflat ce e cu filmul lui Netzer.
Iti multumesc sincer pentru informatie...dar se pare ca avem puncte de vedere diferite.Oricum...bafta multa!
Iti multumesc sincer pentru informatie...dar se pare ca avem puncte de vedere diferite.
Evident ca avem ochi diferiti.Ai mei nu sunt in ceata.
Strict obiectual,fara generalizari,la ce te referi cand spui " cu putin efort"?
Nici ai mei nu sunt in ceata sa stii.Si cand spuneam "cu putin efort" ma refeream la faptul ca s-ar putea gasi aici mult mai multe informatii macar despre filmele romanesti.Iar problema era clara si la obiect.Pe imdb care e american in filmografia lui Netzer apare Zapada mieilor,pe cinemagia nu apare.Cum de acolo apare si aici nu?Se pare ca americanii sunt in privinta filmelor si a informatiilor despre filme mai exigenti.Chiar daca mai au si greseli.Asta e problema:filmul nostru apare la ei si la noi nu.
Nici ai mei nu sunt in ceata sa stii.Si cand spuneam "cu putin efort" ma refeream la faptul ca s-ar putea gasi aici mult mai multe informatii macar despre filmele romanesti.Iar problema era clara si la obiect.Pe imdb care e american in filmografia lui Netzer apare Zapada mieilor,pe cinemagia nu apare.Cum de acolo apare si aici nu?Se pare ca americanii sunt in privinta filmelor si a informatiilor despre filme mai exigenti.Chiar daca mai au si greseli.Asta e problema:filmul nostru apare la ei si la noi nu.
Sa-ti explic:imdb-ul preia toate filmele care apar in festivaluri de-a valma.EI nu au referenti de specialitate.In profilul romanesc apar si documentare si scurt metraje si productii video.
Filmul lui Netzer a fost la anumite festivaluri si preluat ca atare de imdb.Sa-ti mai spun ca "Maria" e si scurt-metraj?
Cine a spus ca Maria e scurt-metraj?
Cine a spus ca Maria e scurt-metraj?
Eu.
"Maria" e si un scurt metraj realizat in timpul facultatii.A fost si asta premiat.
Tu cum crezi c-a facut Netzer rost de finantare?Nucleul filmului deja conturat si a stiut unde sa-l arate.
emanuel
29 Dec 2003, 12:23
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=8577
Asta ca sa mai calmam spiritele...
Noi facem greu rost de informatii despre filmele romanesti de aceea ele apar greu pe site... dar speram ca anul viitor sa ne putem imbunatati baza de date cu filme romanesti si actori romani...
Numai bine si la multi ani!
Despre asta stiam, am aflat citind undeva.Eu mi-am exprimat clar ideea de baza.Parerea mea e ca ar trebui sa incheiem cu subiectul.Nici tu nu ma convingi si nici eu.
Hei..a aparut si Zapada mieilor!Cauta si vei gasi!:P :) Thanks guys!
Hei..a aparut si Zapada mieilor!Cauta si vei gasi!:P :) Thanks guys!
A venit Mos Craciun!!!
emanuel
29 Dec 2003, 12:30
Si pentru viitor o rugaminte: decat sa dati cu parul ca nu exista filmul in baza de date, hai mai bine sa ne spuneti despre ce e vorba si sa incercam sa rezolvam problema...
Cu putin ajutor din partea voastra acest site poate deveni unul si mai complet.
Ce ziceti?
Va multumim.
Problema nu era filmul in sine...dar faptul ca l-am vazut pe imdb si aici nu m-a determinat sa scriu ceea ce am scris in mesajele de mai sus.Nu condamn site-ul...dupa cum am mai spus,apreciez munca celor care au pus bazele acestui site,e un site de calitate.Insa eu vreau si mai mult de la acest site.E ceva rau aici?Si daca se poate sa contribui si eu la aceasta imbunatatire va ajut cu cea mai mare placere.
Mai intai sa faci ordine in imdb.
emanuel
29 Dec 2003, 13:29
http://www.cinemagia.ro/actor.php?actor_id=12625&hist=0
De astea stiati?
Bai, suntem mai tari ca imdb-ul! :lol:
Glumeam... si totusi.... :D
wulfila
29 Dec 2003, 13:31
"Maria" e si un scurt metraj realizat in timpul facultatii.A fost si asta premiat.
Si eu stiam ca "Maria" a fost un film de facultate si n-apare nici pe imdb,nici aici.Problema e ca intr-adevar Cinemagia mai are mult de lucru pana sa se puna la punct.Dar mie-mi place si asa.
emanuel
29 Dec 2003, 13:32
Si eu stiam ca "Maria" a fost un film de facultate si n-apare nici pe imdb,nici aici.
Acum apare... si apar si alte scurt-metraje la filmografia lui Netzer la noi pe site...
wulfila
29 Dec 2003, 13:37
Acum apare... si apar si alte scurt-metraje la filmografia lui Netzer la noi pe site...
Inseamna ca a facut cineva instructie cu voi.Marx sau Cyprix?
emanuel
29 Dec 2003, 13:39
Sa zicem ca ne-am ambitionat noi putin dupa aceasta discutie...
wulfila
29 Dec 2003, 13:43
Sa zicem ca ne-am ambitionat noi putin dupa aceasta discutie...
Misto faza!Mai suportati una? :roll:
emanuel
29 Dec 2003, 13:51
Spune!
wulfila
29 Dec 2003, 14:08
Glumeam.Ceva precis nu pot sa obiectez ca inca n-am cautat ceva sa ma intereseze.Ar fi un DAR:sunt prea putine filme romanesti pe site si prezentate f concis.Ma rog,asta e o observatie,nu un repros.
emanuel
29 Dec 2003, 14:10
Lucram sa remediem aceasta problema a filmelor romanesti.
Speram ca in 2004 sa avem o baza mai completa de filme romanesti, cu sinopsisuri cu tot...
Lucram sa remediem aceasta problema a filmelor romanesti.
Speram ca in 2004 sa avem o baza mai completa de filme romanesti, cu sinopsisuri cu tot...
Oricum ati ajuns sio prin reviste... Va fac reclama aia de la chuip.. E ceva! :lol:
emanuel
29 Dec 2003, 14:21
Asta bineinteles ne-a facut o mare placere... si vom face totul ca sa fim si mai buni in anii urmatori...
Pentru anul viitor va pregatim o surpriza mult asteptata...
Amanunte cand o sosi vremea (cam prin februarie 2004).
Ei uite cum un aparent conflict a dus la o imbogatire a informatiei de pe acest site. :D Cred ca ar trebui mai multe certuri. :P
Mai am eu una.. :oops: sper sa nu va supere...e cam la fel ca in cazul cu Zapada mieilor...Cadere libera a lui Dorin Stana.Poate il puneti si pe asta.Am inteles ca e misto dar eu nu stiu nimic de el.
SadSpot
29 Dec 2003, 18:24
Da, intr-adevar, Dorin SAtana e in cadere libera. :lol:
Cadere libera a lui Dorin Stana.Poate il puneti si pe asta.Am inteles ca e misto dar eu nu stiu nimic de el.
De unde stii cat e de misto?S-ar putea sa fie mai misto afisul de la Project W.
Filmul e facut in 2000 pe pelicula de 35,color,12 minute.A luat o mentiune la Milano si dracu mai stie pe unde.
Saru' mana pentru informatie. :P
Btw...ai vazut ce s-a imbogatit filmografia lui Peter Calin Netzer?
S-o imbogatim si pe-a lui Stana cu "Dac Air" ,sm pe 35mm,1999,7 min.
wulfila
06 Jan 2004, 16:29
S-o imbogatim si pe-a lui Stana cu "Dac Air" ,sm pe 35mm,1999,7 min.
Mai, dar eu nu pricep. De ce trebuie sa vina cineva de pe forum sa atraga atentia ca nu exista cutare film si apoi apar subit informatiile cerute?
emanuel
06 Jan 2004, 16:37
Pentru ca in lume sunt o groaza de filme, iar noi mai avem mici scapari.
Un ajutor din partea voastra eu zic ca e binevenit, daca vrem sa facem din CineMagia un site cat mai complet.
wulfila
06 Jan 2004, 16:46
Pentru ca in lume sunt o groaza de filme, iar noi mai avem mici scapari.
Eu vorbeam despre filmele romanesti care nu sunt oferite de cinemagia.Iar "scaparile" voastre sunt lamentabile.
Chiar vroiam sa stiu mai multe despre "Cuibul de viespi" care a fost recent la Tv,dar n-am gasit decat ceva nesubstantial.
emanuel
06 Jan 2004, 17:08
Eu vorbeam despre filmele romanesti care nu sunt oferite de cinemagia.Iar "scaparile" voastre sunt lamentabile.
Chiar vroiam sa stiu mai multe despre "Cuibul de viespi" care a fost recent la Tv,dar n-am gasit decat ceva nesubstantial.
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=398&hist=0 asta numesti tu "nesubstantial"?
http://www.imdb.com/title/tt0264507/ inseamna ca aici este mai complet, nu? Cred ca avem mai multe informatii decat ei la acest film si la altele romanesti...
Hai sa te lamuresc un pic cum stau lucrurile...
Pentru filmele romanesti facem FOARTE GREU rost de informatii (fie ele vechi sau noi) pentru ca nimeni nu se oboseste sa ne ajute.
Toate informatiile care apar pe site despre filmele romanesti au fost adunate cu greu pentru ca nimeni nu vrea sa faca ceva in sensul popularizarii filmului romanesc.
In acest an speram sa putem oferi vizitatorilor o baza de date cat mai completa cu filme romanesti. Deja se introduc o multime de filme productie Romania in baza noastra de date.
wulfila
06 Jan 2004, 17:14
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=398&hist=0 asta numesti tu "nesubstantial"?
http://www.imdb.com/title/tt0264507/ inseamna ca aici este mai complet, nu? Cred ca avem mai multe informatii decat ei la acest film si la altele romanesti...
Hai sa te lamuresc un pic cum stau lucrurile...
Pentru filmele romanesti facem FOARTE GREU rost de informatii (fie ele vechi sau noi) pentru ca nimeni nu se oboseste sa ne ajute.
Toate informatiile care apar pe site despre filmele romanesti au fost adunate cu greu pentru ca nimeni nu vrea sa faca ceva in sensul popularizarii filmului romanesc.
In acest an speram sa putem oferi vizitatorilor o baza de date cat mai completa cu filme romanesti. Deja se introduc o multime de filme productie Romania in baza noastra de date.
Ce sa spun, ce informatii am gasit.La mintea voastra joaca decat 2 actori in film,nu?Imdb-ul e mai evoluat: are 4 pe lista.
Astept sa vad si eu baza de date promisa .
emanuel
06 Jan 2004, 17:17
Daca te grabesti si nu stii sa citesti, te rog sa-ti pui ochelari!
La fiecare film ai butonul numit DISTRIBUTIE: http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=398&what=cast&hist=1&wnd=_default
Da click pe el si... ooooooo vai vad eu bine sau sunt vreo 18 actori impreuna cu rolurile pe care le au in film?????
Hmmmmm.....
wulfila
06 Jan 2004, 17:28
Daca te grabesti si nu stii sa citesti, te rog sa-ti pui ochelari!
La fiecare film ai butonul numit DISTRIBUTIE: http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=398&what=cast&hist=1&wnd=_default
Da click pe el si... ooooooo vai vad eu bine sau sunt vreo 18 actori impreuna cu rolurile pe care le au in film?????
Hmmmmm.....
Am gasit ce cautam,dar vezi ca pe acrtita care o interpreteaza pe Wanda o cheama Viviana nu Vivian.
Si pune si tu distributia aia la vedere,sa nu-mi pun de acum ochelari.
emanuel
06 Jan 2004, 17:32
Pai este la vedere in fisa fiecarui film, in dreapta. Sunt mai multe butoane, Distributie, Imagini, Site Oficial, si unde exista si Trailer.
Numai bine!
E.
Numai bine!
Ce e bine,domnule?!
Ce sunt bazaconiilea alea postate la "Cuibul de viespi"?
Doua imense erori: filmul a avut premiera in iunie 1987(nu in 2002 sau in 1986 cum apare alandala), apoi e o comedie, de unde pana unde ati scos-o ca drama?
Alte scapari: personajele Zoica si Fraila(ca la clasa I,scriem cum se aude,nu maestre Emanuel?) sunt Zoia si Fraulein(cu umlaut pe a).
Horea Murgu e inginer de sunet, nu compozitor, iar Andreea Hasnas s-a ocupat de costume.
emanuel
08 Jan 2004, 15:11
Ce sunt bazaconiilea alea postate la "Cuibul de viespi"?
Doua imense erori: filmul a avut premiera in iunie 1987 (nu in 2002 sau in 1986 cum apare alandala)
Filmul a avut relansarea in 2002, dupa cum scrie si la inceputul fisei de pe site-ul nostru.
Si renunta te rog la tonul ironic si amenintator din mesaje... daca ai chef de cearta, nu ti-ai gasit omul...
[quote=marx]
Filmul a avut relansarea in 2002, dupa cum scrie si la inceputul fisei de pe site-ul nostru.
Si renunta te rog la tonul ironic si amenintator din mesaje... daca ai chef de cearta, nu ti-ai gasit omul...
Ca sa vorbim aceeasi limba:
<Premiera in Romania
05.04.2002
Filmul a avut premiera romaneasca in anul 1986. Aceasta este o re-lansare cu ocazia implinirii a 50 de ani de activitate a regizorului.>cinemagia.
Iar eu spun ca premiera a fost in iunie 1987(uita-te si la datarea articolelor din sinopsis),1986 a fost anul de productie.Plus celelalte erori.
Tu numesti cearta faptul ca va corectez?
wulfila
11 Jan 2004, 17:28
Bai Marx,ai dreptate.E cazuta rau de tot baza asta de date.Ma uit la "Cuibul de viespi" si vad ca un arhicunoscut critic de film,Calin Caliman, e prezentat drept Catalin Caliman,plus acele "bazaconii" pe care le-ai enumerat si tu.
ricutza
11 Jan 2004, 23:53
ok...baza de date nu este perfecta...asta a spus si emanuel...are greseli....a recunoscut!n-ar fi mai bine sa le corectam?...eventual pe un ton pasnic...nu se poate initia o colaborare in locul unei conversatii de tipul repros-raspuns?
ok...baza de date nu este perfecta...asta a spus si emanuel...are greseli....a recunoscut!n-ar fi mai bine sa le corectam?...eventual pe un ton pasnic...nu se poate initia o colaborare in locul unei conversatii de tipul repros-raspuns?
Cuvintele astea corecte care indeamna la pace si liniste tradeaza si o neputinta.Si pana la urma sunt doar simple cuvinte care vor ramane ingropate aici,iar faptele definesc realitatea.
Si ce propui?Sa-l astept pe Emanuel sa invete management?Cred ca si copiii
stiu ca o negociere se bazeaza pe propuneri.
wulfila
12 Jan 2004, 15:51
Marx,stii ceva despre "Faleze de nisip" si "Atunci i-am condamnat pe toti la moarte"?Cred ca e o intrebare destul de pasnica,nu Ricutza? :lol:
crydead
12 Jan 2004, 16:23
Faleze de nisip o sa fie in curand la TVR.
Am vazut un promo care spunea ca filmul a fost scos de pe ecrane si ca, daca il vedeai inainte de '89... puteai sa faci pushcarie. :o :o :o
Faleze de nisip o sa fie in curand la TVR.
Am vazut un promo care spunea ca filmul a fost scos de pe ecrane si ca, daca il vedeai inainte de '89... puteai sa faci pushcarie. :o :o :o
Filmul a avut totusi premiera in ianuarie 1983 si a fost perceput ca un film-soc,cam in genul "Reconstituirii".Cert este faptul ca scenaristul Bujor Nedelcovici,devenit dizident,a plecat in Franta unde a publicat romanul "Zile de nisip" ce a stat la baza acestui film.
Mai trebuie precizat ca acesta e filmul de debut al Oanei Pellea.
Pt Wulfila: ti-am trimis pe email ce stiu despre cele doua filme.
ricutza
14 Jan 2004, 15:14
[quote="marx
Cuvintele astea corecte care indeamna la pace si liniste tradeaza si o neputinta.Si pana la urma sunt doar simple cuvinte care vor ramane ingropate aici,iar faptele definesc realitatea.
Si ce propui?Sa-l astept pe Emanuel sa invete management?Cred ca si copiii stiu ca o negociere se bazeaza pe propuneri.[/quote]
da marx...sunt perfect de acord cu tine...o negociere se bazeaza pe propuneri...repet: propuneri!...nu reprosuri!
nu ma deranjeaza ca ai semnalat o greseala...din punctul meu de vedere (si cred ca si al lui emanuel), daca ai putea sa le semnalezi pe toate, cred ca ar fi perfect si i-ai ajuta destul de mult!pur si simplu mie nu mi-a placut modul in care ai reactionat!
da marx...sunt perfect de acord cu tine...o negociere se bazeaza pe propuneri...repet: propuneri!...nu reprosuri!
nu ma deranjeaza ca ai semnalat o greseala...din punctul meu de vedere (si cred ca si al lui emanuel), daca ai putea sa le semnalezi pe toate, cred ca ar fi perfect si i-ai ajuta destul de mult!pur si simplu mie nu mi-a placut modul in care ai reactionat!
Eu reactionez ca un om de actiune.
Si eu nu fac reprosuri,fac decat evidentieri.
crydead
15 Jan 2004, 13:55
Marx, pune si tu, fratzie, un space (tasta aia maaare din josul tastaturii) dupa virgula si punct.
Asa o sa-ti intelegem mai bine conceptele, fara sa mai fim nevoitzi sa zabovim un timp inutil pe planul ortografiei si punctuatziei.
Marx, pune si tu, fratzie, un space (tasta aia maaare din josul tastaturii) dupa virgula si punct.
Asa o sa-ti intelegem mai bine conceptele, fara sa mai fim nevoitzi sa zabovim un timp inutil pe planul ortografiei si punctuatziei.
Stii frate,un concept nu e limitat de o biata virgula.
Capitalistule, Mortaciunea vorbea de spatiu, nu de virgula.
Succes.
Alex Leo Serban
16 Jan 2004, 06:08
Si eu nu fac reprosuri,fac decat evidentieri.
incorect gramatical (indiferent de spatiu sau virgula!); solutii:
'nu fac decit evidentieri/fac doar evidentieri/fac numai evidentieri...'
incorect gramatical (indiferent de spatiu sau virgula!); solutii:
'nu fac decit evidentieri/fac doar evidentieri/fac numai evidentieri...'
Felicitari ALS! Ai reusit sa intelegi ideea cu tot obstacolul agramatical ce s-a interpus.
Capitalistule, Mortaciunea vorbea de spatiu, nu de virgula.
Iti facea placere sa vorbesc despre "empty space"?
Nightwane
16 Jan 2004, 19:59
Ptui...nasol a mai fost Faleze pe nisip...sau pupeze in nisip cum s-o numi...ma rugam sa se termine...
crydead
17 Jan 2004, 09:19
Este un film sensibil despre drama unui tanar care avea pietre la rinichi.
------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Leonard Pyron
17 Jan 2004, 11:48
Oricum, mai bun decat basina aia sforaitare pentru care i-au dat Leul de argint la Venetia. In rest, foarte antidramaturgic. Adica, il doare in hai sa-i zicem cot de poveste.
Mala Portugal
17 Jan 2004, 22:44
Mie mi-a placut amanta lu' dom' doctor. Daca inchideam ochii aveam senzatia ca e Ilie Dobre care citeste cu voce tare din Simone de Beauvoir
Nightwane
17 Jan 2004, 23:03
proasta actrita si amanta lu' nea doctoru' ala :D
Mie mi-a placut amanta lu' dom' doctor. Daca inchideam ochii aveam senzatia ca e Ilie Dobre care citeste cu voce tare din Simone de Beauvoir
Drumul androgenizarii a inceput din nisipurile filosofale. :wink:
ricciotto
19 Jan 2004, 01:32
unii reactioneaza de parca ar plati un abonament lunar substantial la site-ul acesta si prin contract li s-ar fi promis o baza de date completa si permanent actualizata a cinematografiei romanesti. cred ca e nevoie de nervi de otel sa lucrezi in administratia cinemagiei...
cite pretentii, cita revolta, ce aere atotstiutoare si cite nasucuri strimbate superior...
go... do something! about it. trimiteti un pm cu informatiile lipsa, daca le aveti, clapaciti-le si puneti-le la dispozitia oamenilor care se straduiesc pe aici si care chiar au cu ce se mindri, chit ca lipsesc titluri din baza de date si mai stiu eu ce.
pff!
Mala Portugal
19 Jan 2004, 01:51
Drumul androgenizarii a inceput din nisipurile filosofale. :wink:
Ai cumva idee unde se opreste? As prefera sa ma opresc la timp :wink:
pff!
O, che sorpresa signor Canudo! Tanti auguri!
Ce intepaturi subtile punctati cu nonsalanta! V-a trecut criza de personalitate?
Sau practicati acupunctura ca autotratament?
ricutza
20 Jan 2004, 13:15
pff!
O, che sorpresa signor Canudo! Tanti auguri!
Ce intepaturi subtile punctati cu nonsalanta! V-a trecut criza de personalitate?
Sau practicati acupunctura ca autotratament?
tu ai ceva cu absolut toata lumea?
crydead
20 Jan 2004, 14:19
Iar tu chiar ejti tot timpul porumbelul pacii? :roll:
------------------------
Viitorul suna ocupat.
tu ai ceva cu absolut toata lumea?
Ar trebui sa-ti impusc ideile tale columbofile! De ce nu esti tu cuminte si te interpui in relatii machiavelice?
ricutza
21 Jan 2004, 22:49
pentru ca nu imi place atitudine ta si in general atitudinea oamenilor care intra pe forum ca sa se certe cu lumea de aici....
pentru ca nu imi place atitudine ta si in general atitudinea oamenilor care intra pe forum ca sa se certe cu lumea de aici....
Copile, incearca sa faci diferenta intre cearta si polemica! Cearta e spuma prostiei, iar polemica - scanteia analizei. Cearta ma scarbeste, iar polemica ma incanta! :wink:
Ai cumva idee unde se opreste? As prefera sa ma opresc la timp :wink:
Depinzi doar de subiectivismul clepsidrei :P . Sau de glumele vietii :wink: .
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.