View Full Version : Gafe in filme
Unde pot posta mesaje cu privire la gafele din filme?
De exemplu, cind am revazut Insomnia am observat o mica scapare: in camera de hotel, Dormer ascunde pistolul de calibru 38 sub o gresie iar apoi cind il scoate il ia de sub o scindura de dusumea.
emanuel
19 Aug 2003, 12:09
Ni le trimiti noua pe mail ( emanuel.lazarescu@cinemagia.ro ) si ele vor fi publicate la pagina respectivului film, la sectiunea gafe, alaturi de numele gasitorului.
blitz43
19 Aug 2003, 15:47
mah, voi va uitati prea mult pe www.moviemistakes.com
golanilor! :D :D
Parerea mea!
Io am vazut de ceva timp filmul, si tin minte doar momentul cand il ascunde, dar stiu sigur ca il baga sum o placuta de lemn din podea. Cel putin, io asa tin minte.
Scuzati-ma pt. dublul mesaj. Calculatorul e de vina. Mi-a mai facut figura asta odata, asa ca imi cer iertare in numelui sau. :oops:
Mai e o chestie in "Dracula 2", in scena cand se trezeste vampirul din cada. Il impinge pe unul intr-un perete si se vede, langa perete, o bucata din cada care e inca intreaba. Cateva secunde mai departe, vampirul sparge cada si o bucata din ea se loveste de acelasi perete si cade in aceeasi pozitie. Explicatie: o scena filmata dupa spargerea cazii a fost pusa inaintea acesteia.
Nu stiu daca s-a inteles ce am zis. Macar m-am chinuit.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.