Log in

View Full Version : Videoclipuri

Pages : [1] 2

tommy_cat
14 Aug 2003, 22:37
Daca ma poate ajuta cineva cu mici nelamuriri privind videoclipurile (in special rominesti):
1.Cine le realizeaza ? Casele de film?
2.Banii pe productie cine ii da?
3.Cine decide difuzarea lui pe un anumit canal?
4.Cun se pot scoate bani de pe urma lui?

TLD
15 Aug 2003, 10:52
Deci tu te referi la videoclipuri muzicale? Sau filme de scurtmetraj?
In primul caz:
1. casele de productie la care e afiliata trupa
2. banii vin din sponsori, de la casele de productie, din miloaga prin ziare(mai nou)
3. se dif pe tel pt ca sa se promoveze trupa, albumul, etc
4. se cumpara mai mult albumul
La filme cam la fel...

tommy_cat
15 Aug 2003, 11:04
Deci practic trupa plateste respectivul canal de televiziune ca sa i se difuzeze clipul ....
dar daca videoclipul este solicitat de telespectatori - adica a avut succes ? Tot artistul plateste ?

In cazul filmelor de scurt metraj -presupun ca televiziunea il achizitioneaza de la producator in urma unei analize a calitatii acestuia ;
Asa este ?

TLD
15 Aug 2003, 12:14
Se dif pt ca e ceruta de public acel/acea trupa/solist. Si nu stiu dak se plateste ceva. Si oricum nu cred ca solistul sau trupa plateste, inchipuieti un debutant promitator care nu are bani sa-si puna videoclipul pe post. Probabil ca casa de discuri plateste, dak plateste...

tommy_cat
15 Aug 2003, 12:30
ok ok , dar cu scurt metrajele cum ramine ?
-Televiziunea plateste casei producatoare difuzarea lui ?
Practic - ai realizat un scurt metraj - cum scoti banii din el ?

Freak_on_a_Leash
27 Aug 2003, 15:37
cand am citit prima data titlul acestui subiect credeam ca se discuta videoclipurile diferitelor formatii preferate sau nu.daca totusi se poate...LET'S ROLL! :)

Leonard Piron
27 Aug 2003, 19:13

Simplu - nu-i scoti. Din pacate, nici aicea, nici aiurea.

tommy_cat
27 Aug 2003, 21:17

Simplu - nu-i scoti. Din pacate, nici aicea, nici aiurea.
Adica ... vrei sa spui ca poti sa ramii in pierdere ?
Deci practic ori iti promovezi filmul ca lumea ori ,nu .
Se recomanda un partener media .-Vezi Occident , Filantropica , filme din care au iesit ceva bani ...

Demona
28 Aug 2003, 16:41
cand am citit prima data titlul acestui subiect credeam ca se discuta videoclipurile diferitelor formatii preferate sau nu.daca totusi se poate...LET'S ROLL! :)

...cam asha credeam shi eu...so Freaky...cu ce vidoclip sa incepem??? :D
..."Freak on a Leash" - KoRn ??? ;)

christi
28 Aug 2003, 19:11
Super clipul.... ce zicetzi de A Perfect Circle, Judith? Un clip grozav regizat de David Fincher....

tommy_cat
28 Aug 2003, 20:07
Dar de Marlyn Manson ce ziceti ? Mi mi place ...
Ce parere aveti de videoclipul Man that u fear ?

...cam asha credeam shi eu...so Freaky...cu ce vidoclip sa incepem??? :D
..."Freak on a Leash" - KoRn ??? ;)

Demona
31 Aug 2003, 12:07
Yeah! Eu shtitzi ce nu intzeleg?...Videoclipul celor de la Coldplay - "God put a smiles upon your face". What's the deal? Adica..care e conceptu`...ca ala dispare incet da` sigur?! I might be stupid or somethin`!!!

Demona
31 Aug 2003, 12:10
Super clipul.... ce zicetzi de A Perfect Circle, Judith? Un clip grozav regizat de David Fincher....

Eu n-am vazut videoclipul asta!!!!

Freak_on_a_Leash
31 Aug 2003, 12:43
Hehe Demona ;)

Nici eu n-am inteles videoclipul celor de la Coldplay.Si mai este si videoclipul nou de la Nine Inch Nails.Dar e misto ca apare Manson in el! :)

christi
31 Aug 2003, 17:07
Judith - A Perfect Circle era transmis demult de MCM Romania. Altundeva nu l-am vazut. E clipul de debut al APC.

Demona
01 Sep 2003, 15:33
Judith - A Perfect Circle era transmis demult de MCM Romania. Altundeva nu l-am vazut. E clipul de debut al APC.

..las` ca facem download shi vedem! :D Thx C! :)

blitz43
01 Sep 2003, 15:52
THE PRODIGY - Smack my bitch up.
There is non higher.
Parerea mea!

Demona
05 Sep 2003, 15:35
Ba este!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Ultimul videoclip KoRn!!!!!!!!!!!!!!!! "Did my time"....KoRn shi Jolie la un loc! Can u get higher then that?!?!?!

blitz43
05 Sep 2003, 15:40
Ba este!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Ultimul videoclip KoRn!!!!!!!!!!!!!!!! "Did my time"....KoRn shi Jolie la un loc! Can u get higher then that?!?!?!

am mai pomenit de el pe aici pe forum, da m-au pâsâit niste fraieri si....
G ata! :wink:

Freak_on_a_Leash
05 Sep 2003, 16:20
KORN ROCKS!!!!!!!!!!!!!Aici chiar ai dreptate Demona.Cred ca mi-am dat seama de video-clipul celor de la Coldplay.Teoria mea:melodia incepe cu versurile "Where do we go/nobody knows".Apoi vine faza cand tipul ala incepe sa dispara.Cred ca e ceva de genul,ca disparem in neant si oricum nimanui nu-i pasa...sau ceva de genul...

christi
10 Sep 2003, 20:19
Dar de videoclipurile Tool ce zicetzi? Sint super freaky. Le regizeaza chitaristul - Adam Jones - care e evident ca are talent si imaginatie...

Demona
12 Sep 2003, 12:17
Freak_on_a_Leash aici o bila alba! :) Se prea poate sa ai dreptate. Videoclipurile Marilyn Manson sunt iar freaky rau, ca tot veni vorba de videoclipuri freaky. Filmul "The Cell" cu J.Lo era parca o versiune "extended" de videoclip Marilyn Manson. :)

Leonard Piron
12 Sep 2003, 18:50
Adica ... vrei sa spui ca poti sa ramii in pierdere ?
Deci practic ori iti promovezi filmul ca lumea ori ,nu .
Se recomanda un partener media .-Vezi Occident , Filantropica , filme din care au iesit ceva bani ...

Alea sunt lung-metraje iar aici discutia e alta. Amicul intreba cume cu scurt-metrajele. E groasa. Astea nu aduc bani nicaieri in lume. pentruca nu exista sistem de distributie pentru ele.

Freak_on_a_Leash
15 Sep 2003, 16:30
Multam Dee! ;)

Demona
16 Sep 2003, 20:19
Don't call me "Dee", Freak! ;)

Gaandalf
18 Sep 2003, 16:47
Marilyn Manson - THIS IS THE NEW SHIT - and it is the new shit ... e dementziala melodia ... iar videoclipu rupe-n doua .... :evil: :evil: :evil:

christi
18 Sep 2003, 16:49
Destul de interesanta...
Clipul "There There" de la Radiohead l-ati vazut? A luat premiul de Best Editing la VMA, e cu adevarat super.

Gaandalf
18 Sep 2003, 17:42
Videoclipu lui 50 Cent cu Snoop Dogg - P.I.M.P - ce pot sa zic decat k m-a lasat cu gura cascata ... binentzeles k este cenzurat shi nu e prea difuzat la televizor k este prea indecent ptr ochiul oricarui om ... prea multe fete dezbracate shi prea putzine imbracate ... :wink:

Calificativ : (*) (*) (*) (*) (*)

Lady_Skar
18 Sep 2003, 18:28
Am fost dezamagita cand am aflat ca videoclipul pentru "Points of authority"-Linkin Park de pe Reanimation nu era luat dintr-un film. Era foarte interesant. Imi aducea aminte de Final Fantasy.
Also... ati vazut videoclipul de la Placebo, pt Special Needs? Super idee!!!

Demona
24 Sep 2003, 11:26
Am fost dezamagita cand am aflat ca videoclipul pentru "Points of authority"-Linkin Park de pe Reanimation nu era luat dintr-un film. Era foarte interesant. Imi aducea aminte de Final Fantasy.

Lady S...yeah....fix la aceelashi lucru ma gandeam shi eu cand am vazut remixul la PoA: Final Fantasy. Mr Hahn rulzzzz! El face videoclipurile formatziei! he got somewicked mind! :D

Demona
24 Sep 2003, 11:26

Lady S...yeah....fix la aceelashi lucru ma gandeam shi eu cand am vazut remixul la PoA: Final Fantasy. Mr Hahn rulzzzz! El face videoclipurile formatziei! he got some wicked toughts in that mind! :D

Gaandalf
25 Sep 2003, 10:47
Mie mi-a plakutla nebunie Somewhere i belong - faza aia cu animalele alea... super adevarat ...

K tot suntem la capitolul muzica... am shi io' o intrebare .... La melodiile rap-metal aleluiLimp Bizkit shi am vazut k au inceput shi altzii sa faca la fel ... dupa cemelodia este "violenta" se "calmeaza" cu un ritm lent shi SUPER dupa kre o ia de la capat ... chestia asta are vreo denumire ?

Demona
26 Sep 2003, 10:53
Mie mi-a plakutla nebunie Somewhere i belong - faza aia cu animalele alea... super adevarat ...

K tot suntem la capitolul muzica... am shi io' o intrebare .... La melodiile rap-metal aleluiLimp Bizkit shi am vazut k au inceput shi altzii sa faca la fel ... dupa cemelodia este "violenta" se "calmeaza" cu un ritm lent shi SUPER dupa kre o ia de la capat ... chestia asta are vreo denumire ?

Ma indoiesc ca are! Ar trebui? :D

Freak_on_a_Leash
27 Sep 2003, 14:42
n-are! :)

Evanescence
27 Sep 2003, 16:04
mi-am adus aminte de un videoclip mai vechi.este al formatiei Everlast.dar nu mai stiu cum se numeste,stiu doar ca era o tipa care tot se culca cu diferiti tipi si ii omora,pana ajunge la solistul vocal al formatiei si intra cu el masina si dupa ce timp tipul iese si pleaca si ea zace moarta pa bancheta din spate.pretty gloomy!dar mi-a placut!

eliza
28 Sep 2003, 02:42
evanescence sux! limp bizkit sux! linkin park sux! KORN SUX! grow up!
avea dreptate cine a zis de tool si a perfect circle. de rem ati auzit voi? ei au cele mai mishto videoclipuri, no doubt about that!

Bogie
28 Sep 2003, 03:46
Si Pink Floyd.

Cinemania
24 Oct 2003, 15:39
Pink Floyd, desigur....si The Prodigy & Rammstein :x

christi
26 Oct 2003, 18:30
Eu am zis de Tool si A Perfect Circle :)

Mie-mi plac foarte mult si clipurile de la The White Stripes...... sint foarte originale si bine facute. Cred ca stiti Fell In Love With A Girl.... cu dominourile, sau cum naiba se numesc alea.... iar Seven Nation Army e super, a si cistigat la MTV pt cel mai bun montaj parca.... si asta nou e ciudat.... The Hardest Button to Button... l-am vazut pe VH1

Cinemania
27 Oct 2003, 13:39
...originale sunt si videoclipurile Daft Punk

snatchro
27 Oct 2003, 16:31
Videoclipu lui 50 Cent cu Snoop Dogg - P.I.M.P - ce pot sa zic decat k m-a lasat cu gura cascata ... binentzeles k este cenzurat shi nu e prea difuzat la televizorApropo de acest videoclip ... de tot hazul ....
Cred ca stiti cu totii cum se difuzeaza un video cenzurat ziua (la limbaj ma refer) ... se "taie" vocea. Ei, la P.I.M.P. varianta necenzurata pe care am vazut-o pe MTV Ro, imaginile erau NR-16 si vocea cenzurata! Cred ca varianta full o sa fie data pe 29 februarie, ora 04:55:00. Adica ultimele cinci minute din intervalul NR-18. O data la 4 ani.

Demona
30 Oct 2003, 21:25
Evenescence doesn't suck.
Au Linkin Park videoclip nou - Numb ...e fain...pacat ca LP videos are pretty much the same.

Tool rulz intradevar! :D

blitz43
31 Oct 2003, 10:42
Videoclipu lui 50 Cent cu Snoop Dogg - P.I.M.P - ce pot sa zic decat k m-a lasat cu gura cascata ... binentzeles k este cenzurat shi nu e prea difuzat la televizorApropo de acest videoclip ... de tot hazul ....
Cred ca stiti cu totii cum se difuzeaza un video cenzurat ziua (la limbaj ma refer) ... se "taie" vocea. Ei, la P.I.M.P. varianta necenzurata pe care am vazut-o pe MTV Ro, imaginile erau NR-16 si vocea cenzurata! Cred ca varianta full o sa fie data pe 29 februarie, ora 04:55:00. Adica ultimele cinci minute din intervalul NR-18. O data la 4 ani.

bah, am vazut io clipu' aista complet! apar 3 gagici (o blonda, o cioara si o asiatica) la busturile goale care se tot fâtâie pe acolo, se giugiulesc intre ele si pe snoopy dog dog. Ce mai, traiasca Dorna !!!!

blitz43
04 Nov 2003, 12:40
Atentie mare la clipu' ultim al limbisticilor...
Yum yum....!!!! :lol:
Gothika! 8)
HB!!!

Gaandalf
14 Nov 2003, 14:23
mie mi-a plakut tipa din P.I.M.P - sud americanca aia cu "plamanii" aia nici prea mari nici prea mici .. era chiar o "dulceatza" - and i would sure love to taste her a bit ....

Eat You Alive mi-a plakut super mult - deshi demona zice k albumul asta al lr e cam nashpa' ... vom vedea...

blitz43
14 Nov 2003, 14:32
Eat You Alive mi-a plakut super mult - deshi demona zice k albumul asta al lr e cam nashpa' ... vom vedea...

nu e nashpa, e super nashpa...
cam greu cu inspiratia...
sorry for you Gaandalfe; apreciez ca erai mare fan LB
Te salut!

Gaandalf
15 Nov 2003, 18:14
Blitz 43 - de ce cam greu cu insiratzia? nu intzeleg ce vrei sa zici ... da sunt fan Limp Bizkit so ? vorba lui Demona de cand a plecat Wes de la trupa parca nu mai este la fel ... da asta e ...

still a devoted LB fan ...

christi
16 Nov 2003, 18:38
Ca veni vorba de Limp Bizkit... Mike Smith mi se pare mult mai bun ca Wes Borland. In primul rind, pasajele de chitara sint mult mai cool si mai complexe, iar in al doilea rind: atitudinea. Mi-a placut la Icon Metallica, dadea Mike din cap la greu, e evident fan Metallica :)

blitz43
17 Nov 2003, 12:26
Blitz 43 - de ce cam greu cu insiratzia? nu intzeleg ce vrei sa zici ... da sunt fan Limp Bizkit so ? vorba lui Demona de cand a plecat Wes de la trupa parca nu mai este la fel ... da asta e ...

still a devoted LB fan ...

Cam greu la trupele (Korn, Limp Bizkit, Linkin Park, Caca Roach) astea cu inspiratia...
Acum judeca si tu obiectiv!! Dupa 2-3 albume, nu prea mai au ce "sa zica"... Din pacate pentru ei si vânzarile au scazut vertiginos!
Parerea mea si a multor altor rockeri!

blitz43
17 Nov 2003, 12:33
:( Aoleo, am uitat ce era mai important!
Am vazut ieri cel mai penal clip, :-? din viata mea.
BERE GRATIS, un clip filmat intr-o clasa de scoala sau liceu.
Apareau si Margareta Pogonat + Claudiu Bleont.
De departe cel mai stupid si cretin clip posibil. Bere Gratis astia ar trebui sa se sinucida in direct la TV, asa ar mai obtine si ei un public cât de cât.
Vocalul ala il imita pe Bittman (Holograf - alti lautari prostituati muzicali) cu o mina imbecila. :x Chitaristul ala cu cercel in ureche... phua! numai ascultati-l... :o
Best of the CRAP!
Va salut!

Ce cautatu totusi actorii aia doi, acolo?
Ah, banii! :x

Demona
22 Nov 2003, 14:38
Cam greu la trupele (Korn, Limp Bizkit, Linkin Park, Caca Roach) astea cu inspiratia...
Acum judeca si tu obiectiv!! Dupa 2-3 albume, nu prea mai au ce "sa zica"... Din pacate pentru ei si vânzarile au scazut vertiginos!
Parerea mea si a multor altor rockeri!

...Nah-nah! Leave KoRn out of the conversation!!!

lynx
28 Nov 2003, 11:00
:( Aoleo, am uitat ce era mai important!
Am vazut ieri cel mai penal clip, :-? din viata mea.
BERE GRATIS, un clip filmat intr-o clasa de scoala sau liceu.
Apareau si Margareta Pogonat + Claudiu Bleont.
De departe cel mai stupid si cretin clip posibil. Bere Gratis astia ar trebui sa se sinucida in direct la TV, asa ar mai obtine si ei un public cât de cât.
Vocalul ala il imita pe Bittman (Holograf - alti lautari prostituati muzicali) cu o mina imbecila. :x Chitaristul ala cu cercel in ureche... phua! numai ascultati-l... :o
Best of the CRAP!
Va salut!

Ce cautatu totusi actorii aia doi, acolo?
Ah, banii! :x

Videoclipul este absolut idiot! Stiati, insa, cine ascris scenariul si a semnat regia acestui videoclip /ala de la Bere Gratis/? Liana Stanciu! Se vede ca este habarnista in domeniu, dar cretinii aia de la Bere Gratis au optat pentru scenariul ei. Mare greseala! Trebuiau sa angajeze tipi profesionisti. De exemplu, Andreea Paduraru, ca este singura care mai face niste clipuri cat de cat digerabile.

Nightwane
28 Nov 2003, 12:51
Bjork? really cool videoz...mai ales Pagan Poetry, Hunter, Cocoon....si altele :)

Gaandalf
28 Nov 2003, 15:59
a vazut cineva ultimul videoclip de la Limp Bizkit .... Behind Blue Eyes ... in kre se linge la greu cu Halle barry ?

e de pe soundtrackul de la Gothikka ... mie mi-a plakut da melodia nu este cine shite ce ...

christi
02 Dec 2003, 07:33
:) da, dragut...

Bogie
03 Dec 2003, 06:44
Un videoclip dragut: Six Feet Under - The day the dead walked :D

blitz43
03 Dec 2003, 08:40
Un videoclip dragut: Six Feet Under - The day the dead walked :D

Prefer ultimu' NEVERMORE
Parerea mea!

Demona
19 Dec 2003, 03:29
a vazut cineva ultimul videoclip de la Limp Bizkit .... Behind Blue Eyes ... in kre se linge la greu cu Halle barry ?

e de pe soundtrackul de la Gothikka ... mie mi-a plakut da melodia nu este cine shite ce ...

Dar shtiai ca sunt impreuna? De aia se ling la greu. :) :roll:

Demona
19 Dec 2003, 03:30
..ultimul videoclip Evanescence...

TLD
19 Dec 2003, 08:31
..ultimul videoclip Evanescence...
My imortal sau ma insel eu? Fata de primele 2 e mult mai linistit. M-am cam mirat, si in acelasi timp am inteles ca trupa e pe duca, n u o sa mai dea concerte, alea, alea...

Gaandalf
19 Dec 2003, 10:26

Dar shtiai ca sunt impreuna? De aia se ling la greu. :) :roll:

ce marpha! chestia asta mi se pare super marpha! adik pun pariu ca totzi criticii or zice k cea mai nepotrivita pereche - Ea - a luat oscarul shi EL e tatuat din cap pana-n picioare ... Apparently she doesn't give a lying F@ck!

Demona
19 Dec 2003, 20:34
ce marpha! chestia asta mi se pare super marpha! adik pun pariu ca totzi criticii or zice k cea mai nepotrivita pereche - Ea - a luat oscarul shi EL e tatuat din cap pana-n picioare ... Apparently she doesn't give a lying F@ck!

...True...true...

Danny
19 Dec 2003, 23:42
Benny Benassy - Satisfaction. Nu e rau deloc videoclipul... :D

video-freak
20 Dec 2003, 12:19
http://www.samuraiwar.com/page.php?x=943076

Nightwane
20 Dec 2003, 13:41
nu dati click pe link-ul de mai sus :D trust me...oricum video-freak...e old news site-ul ala...

Mala Portugal
21 Dec 2003, 01:26
Daca tot ati transformat 'Vreau sa stiu' in 'Cafenea' imi dau si eu cu preferinta: Madonna - What it feels like for a girl

lynx
22 Dec 2003, 11:38
Dar la capitolul videoclipuri romanesti? Exista ceva preferinte?

christi
22 Dec 2003, 16:55
Daca tot ati transformat 'Vreau sa stiu' in 'Cafenea' imi dau si eu cu preferinta: Madonna - What it feels like for a girl
Excelent clip, facut de Guy Ritchie... nota 10.

Demona
22 Dec 2003, 19:08
Dar la capitolul videoclipuri romanesti? Exista ceva preferinte?

Oiiiiiiiiiiiio! Sigur...ala videoclip beton cu "mi-e frica sa dorm singurica"...Bikini sau cum le cheama... :D

Demona
22 Dec 2003, 19:16

....Shi e bai mare?

Mala Portugal
26 Dec 2003, 12:48
Daca tot am ajuns la clipuprile Madonnei am o curiozitate. Stiu ca la American Life au existat mai multe versiuni. La noi a apartut cea cu steagurile, cea mai epurata banuiesc . Am mai vazut secvente dinr-o versiune cu mai multe minoritati (si majoritati parca) sexuale care pozau intr-o toaleta publica . Mai stie cineva si alte variante?

Alex Leo Serban
30 Dec 2003, 06:31
cele mai bune clipuri ale madonnei, dupa capul meu, sint: 'vogue', éxpress yourself', 'frozen' si 'nothing really matters'. ultimele nu mi-au placut...

Mala Portugal
30 Dec 2003, 12:39
"What it feels like for a girl" mi-a placut nu numai fiindca are legatura cu piesa (chestie din ce in ce mai rara la un videoclip -si nu inteleg de ce) dar mai mult, o completeaza. Madonna intreaba "do you know what it feels like for a girl in this world" si clipul raspunde ...confuza :-?

TableSportsGuy
30 Dec 2003, 20:19
Cel mai tare videoclip al Madonnei mi se pare "Justify My Love" care , va zic cu siguranta a fost votat de multa lume unul din cele mai sexy videoclipuri din toate timpurile, si melodia e una foarte reusita (Lenny Kravitz stie ce scier :) )se completeaza perfect.

ricutza
31 Dec 2003, 01:57
mie dintre clipurile Madonnei imi place cel mai mult Frozen...l-am revazut zilele astea si mi-a placut la fel de mult ca si prima data...nu cred c-am mai vazut un alt videoclip care sa ma impresioneze atat de mult...probabil ca asta e videoclipul meu preferat!

KORBEN
04 Jan 2004, 19:41
si io vreau sa vad varianta Hard" de la american life
akuma dak ma gandesc gagika a avut ( exceptand`o pe bjork din discutie pt e e in a league of her own) cele mai tari clipuri pt o tipa. ever
1 frozen 2 express yourself 3 hollywood 4 justify my love 4 erotika
and so on

Akasha
17 Jan 2004, 17:10
videoclipurile Evanescence. in "Bring pe to life" si "My Immortal" parca e un inger, iar in "Going Under" un demon.super metamorfoza...

Mala Portugal
18 Jan 2004, 02:47
Da Bjork chiar merita sa stea undeva pe un nor deasupra tuturor cand vine vorba de clipuri.
Iar asta fiindca a reusit performanta sa-i adune in jurul ei pe ciudatii ciudatilor (in cel mai bun sens al cuvantului).Favoritul meu e It's Oh So Quiet a lui Spike Jonze (regizorul de la Being John Malkovich, Adaptation si inca o gasca de clipuri ) pentru atmosfera aceea calda si candida pe care n-am mai simtit-o de la “Vrajitorul din Oz”.Mi-a placut foarte mult si “I miss you” opera lui mega!!!-Spumco , iar fani animatiei stiu de la ce vine mega acela.
Mai e apoi ‘All is Full Of Love’ a lui Cris Cunningham (individ pentru care amicii mei care se ocupa de web-design au un adevarat cult) , un clip care emana tone de feromoni.....si as tot vorbi si despre ‘Human Behaviour’ cel cu ursuletul de plus sinistru (damn ,pe unde o fi urtsuletul meu de plus?), si despre Violently Happy sau Big Time Sensuality si despre , si despre, si despre...

Demona
29 Jan 2004, 22:08
Eu am revazut zilele trecute una din trupele favorite, "Foo Fighters". Videoclipul la "Learn to fly" este bestial, mai ales ca joaca shi Jack Black in el. Jackie da multe raite in videoclipurile celor de la Foo Fighters. In ultimul apare iar.

Dar videoclipurile propriei formatzii sunt iar hilare...Tenesious D...or somethin`... :)

snatchro
04 Feb 2004, 13:57
Pe mine m-a impresionat in mod placut Love Profusion - Madonna. Un videoclip superb pe o melodie chiar reusita. Desi sigur ca se mai putea mai mult lucra la unele secvente generate pe calculator.

Demona
11 Feb 2004, 11:15
Pe mine m-a impresionat in mod placut Love Profusion - Madonna. Un videoclip superb pe o melodie chiar reusita. Desi sigur ca se mai putea mai mult lucra la unele secvente generate pe calculator.

Care e videoclipul ala? Cu ea cand se plimba pe o strada shi are imaginea aia...innocent???

snatchro
11 Feb 2004, 13:35
Da. Si nu numai pe strada, ci si pe petale, pe apa etc. Imi place finalul feeric, contrastant cu inceputul citadin si mohorat.

Gaandalf
12 Feb 2004, 14:07
50 Cent - if i can't shi Jay-z - ENCORE super melodii shi super videoclipuri in concert ambele ...

Bogie
12 Feb 2004, 17:19
50 Cent - if i can't shi Jay-z - ENCORE super melodii shi super videoclipuri in concert ambele ...

Fuckin' niggers.

nookie
12 Feb 2004, 18:28
Da' de videoclipul celor de la White Stripes - "I just don't know what to do"
nu stiu de pe ce re-make?
Sau ultimile doua Linkin Park? Misto, nu?

Demona
13 Feb 2004, 14:41
Da' de videoclipul celor de la White Stripes - "I just don't know what to do"
nu stiu de pe ce re-make?
Sau ultimile doua Linkin Park? Misto, nu?

"Numb" shi "From the inside"...yeah real cool! Sunt curioasa ce urmeaza. Eu vroiam sa vad videoclip de la Linkin Park cu melodia "Nobody's listening" shi de la Evanescence -"Torniquet". Eu deja am desenat videoclipurile in viziunea mea la melodiile astea. Eram curioasa daca o sa iasa shi cum ar fii... :P

nookie
13 Feb 2004, 14:57
"Numb" shi "From the inside"...yeah real cool! Sunt curioasa ce urmeaza. Eu vroiam sa vad videoclip de la Linkin Park cu melodia "Nobody's listening" shi de la Evanescence - "Torniquet". Eu deja am desenat videoclipurile in viziunea mea la melodiile astea. Eram curioasa daca o sa iasa shi cum ar fii...

Misto Tourniquet. My favourite de pe Fallen.
Ultimile doua linkin park sunt misto, pacat ca nu au inceput Meteora in acelasi stil pentru ca de exemplu "Somewhere I belong" seamana cu ce faceau inainte.

"I got a heart full of pain, head full of stress
Head full of anger, held in my chest"

Demona
13 Feb 2004, 15:02
f***' niggers.

*rollin` on the floor, laughin` my a** off...*

"I love niggers...cause niggers are meeeeeeee!" - OST Bad Boys 2! ;) Huh bogie?

Demona
13 Feb 2004, 15:18
Misto Tourniquet. My favourite de pe Fallen.
Ultimile doua linkin park sunt misto, pacat ca nu au inceput Meteora in acelasi stil pentru ca de exemplu "Somewhere I belong" seamana cu ce faceau inainte.

"I got a heart full of pain, head full of stress
Head full of anger, held in my chest"

Yeah! "Torniquet" e shi preferata mea de pe "Fallen"...urmata de "Hello" shi "My Immortal"...

Shi Linkin Park trebuiau sa inceapa cu o nota asemanatoare cu primul...nu de alta dar speria auditoriu` shi nu dadea bine la show-bizz. :) Oricum "Meteora" e mult mai "lucrat"decat "Hybrid Theory".

nookie
13 Feb 2004, 15:31
De Rasmus ce zici?

She's fading away
Away from th�*s world
Drifting like a feather
She's not like the other girls
She lives in the clouds
She's not like the other girls I know

Demona
23 Feb 2004, 21:31
De Rasmus ce zici?

She's fading away
Away from th�*s world
Drifting like a feather
She's not like the other girls
She lives in the clouds
She's not like the other girls I know

Asta e cumva dedicatzie speciala! ;)

nookie
24 Feb 2004, 10:21
nu stiu daca ai vazut "King pin" cu Woody Harrelson. Era scena aia in care reporterul il intreba ce a facut in ultimii 20 de ani, si el a spus ca a baut. Apoi reporterul il intreaba:
- Are you still drinking?
Iar el spune:
- No, I quit... long time ago... Why, you're buying?

PS: if you believe so...

Demona
24 Feb 2004, 21:30
nu stiu daca ai vazut "King pin" cu Woody Harrelson. Era scena aia in care reporterul il intreba ce a facut in ultimii 20 de ani, si el a spus ca a baut. Apoi reporterul il intreaba:
- Are you still drinking?
Iar el spune:
- No, I quit... long time ago... Why, you're buying?

L-am vazut...what's the point in that?!

PS: if you believe so...

I don't! I was jokkin`...

nookie
25 Feb 2004, 07:07
no fun in explaining that!

apathic_me
26 Feb 2004, 17:33
Doua videoclipuri:

1. Otherside- Red hot chili peppers (regia Jonathan Dayton&Valerie Faris)

Joaca postmodernista foarte serioasa cu diferite elemente vizuale din trecut. Si imi mai place foarte mult cum este prezentata povestea, in limbaj pur oniric. Poate ca este acesta din urma este elementul care-mi place cel mai mult (un fel de "Sacrul si profanul" in varianta de videoclip).
Pe Jonathan Dayton&Valerie Faris i-ati mai intalnit prin "Tonight, Tonight" (Smashing pumpkins), "Freak on a leash" (Korn) si prin multe alte videoclipuri foarte bune. Iar pe RHCP in foarte multa muzica buna.

2. Knives out- Radiohead (regia Michel Gondry)

Un videoclip care se potriveste foarte bine atat soundului Radiohead (unde depresive, frecvente axioase, amplitudini sinucigase) cat si lui Michel Gondry (vezi o duzina de videoclipuri Bjork).
Pentru cei ce gusta din depresie, este un videoclip cosmar de toata frumusetea. Howling-ul prelung al lui Thom Yorke combinat cu miscarea continua a imaginii in spatiul claustrat de boala induc o stare nu prea deparatata de dementa.

Demona
04 Mar 2004, 16:13
De la Red Hot Chilli Papers imi place videoclipul de la "Don't Stop". Nu shtiu de ce...e freaky rau! Cat despre KoRn...duuuuuh! "Toughtless" rulzzzzzzzzzzz!!!

ogto
04 Mar 2004, 16:36
La Red Hot Chilli Peppers imi lace tare clpipul de la Give It Away, Aeroplane si Californicatin. Sunt rupere...

Demona
05 Mar 2004, 15:01
...Mai e shi "Fortune Faded". Bey, dar n-am mai vazut d emult un videoclip "Tool". Aia chiar ca scoteau freaky videos!!!

christi
05 Mar 2004, 15:11
...Mai e shi "Fortune Faded". Bey, dar n-am mai vazut d emult un videoclip "Tool". Aia chiar ca scoteau freaky videos!!!

... regizate chiar de chitaristul lor, Adam Jones. Super-cool clipurile, le mai da VivaPlus din cind in cind, mai ales la emisiunile de rock de miercuri si duminica noapte...

... interesant e si ultimul clip Placebo...

Demona
05 Mar 2004, 17:39
...Yeah! Bey tu ai noroc nu gluma. Bine ca eu prind MTV2 nu Viva Plus. Dar pe Viva2 nu baga? Parca acolo era partea cu rocku`...

ogto
05 Mar 2004, 17:46
Mie imi plac la nebunie videoclipurile LIVE... Alea facute bine si cel mai buna care l-am vazut pana acuma este al lui Jimi Hendrix cu Purple Haze! Melodia suna mai bine in clip decat in album...

Demona
06 Mar 2004, 15:16
Am revazut ieri un mai vechi videoclip al formatziei KoRn - "Right now". Damn freakin` painfull. E un videoclip animat, dar are nishte scene dureroase shi unele scarboase!

Shi altul, care e mishto e Ice Cube shi KoRn - "F*** Dieyin`". Pacat ca KoRn are doar o parte instrumentala la producerea piesei...

ogto
06 Mar 2004, 22:20
Cele mai bune dlipuri le are FatBoy Slim! Fara indoiala, toate clipurile sale sunt geniale, amuzante si bine facute. Watch them and like them!

Ionutz55
06 Mar 2004, 22:27
voi ce programe de muzica prindetzi??

BeNnY
07 Mar 2004, 00:33
Bune, sunt... hmm... adica... E.. VH1 ... MTV s-a lamerit rau

christi
07 Mar 2004, 11:16
MTV Romania sint penibili.
Insa MTV2 Ruleeeeeez!
Mai e si Viva Plus, care are citeva emisiuni foarte misto.
Iar VH1 - uneori.

BeNnY
07 Mar 2004, 12:30
Care MTV2?

WraIth
07 Mar 2004, 13:52
Voi acolo in Vest le prindeti pe toate acestea??? :-? La noi se prinde numai MTV(asa post mai klumea)shi pacat.Sunt unele shi mai bune numai ca nu avem parte de ele.Voi ce credeti:
PrafInOchi este un fel de copie de la LinkinPark??(a fost odata o dezbatere de genu asta la SELECT)Au unele gesturi cam asemanatoare nu??

christi
07 Mar 2004, 14:08
Orice persoana din tara abonata la RCS poate prinde MTV2. Nu are importanta orasul.
Ideea e ca MTV2 nu este decit in pachetul extra, ala cel mai scump (7usd cu hbo cu tot).

Ionutz55
07 Mar 2004, 15:56
io am cel mai varza pachet si prind 4 discovery,hbo + mtv,mtv hitts,mtv base, mtv 2, vh1, vh1 clasic :D :D :D

si fara decodor sau alte chesit :D

WraIth
07 Mar 2004, 20:35
Voi sunteti bazati mai! Eu nu prind decat Atomic shi MTV :cry: :lol: :lol:

Ionutz55
08 Mar 2004, 20:34
:D :D :D

Demona
08 Mar 2004, 21:12

Sa vedem...MTV Romania, MTV 2(Anglia), MTV Hits, MTV Base, VH1, VH1 Classic, Atomic...dar preferam un VIVA 2 in loc de MTV Romania...

Bogie
09 Mar 2004, 01:13
Mie imi plac la nebunie videoclipurile LIVE... Alea facute bine si cel mai buna care l-am vazut pana acuma este al lui Jimi Hendrix cu Purple Haze! Melodia suna mai bine in clip decat in album...

Sa vezi Iron Maiden -live in Rio; mai multi oameni acolo decat toti fanii Limp BIzkit + Linkin Park din toata lumea :D
Sau Queen - live at Wembley.

blitz43
09 Mar 2004, 15:33
Sa vezi Iron Maiden -live in Rio; mai multi oameni acolo decat toti fanii Limp BIzkit + Linkin Park din toata lumea :D
Sau Queen - live at Wembley.

Nu conteaza cantitatea, ci calitatea! :lol:
Am revazut azi-noapte: MEGADETH - Rude Awakening!
Un Mustaine in super forma (la vârsta lui!)! Sunt curios cu ce apare nou pe piata, dupa ce si-a concediat toti colegii :lol: ! Chiar imi pare rau de Ellefson!
Parerea mea!

Ionutz55
09 Mar 2004, 18:37

Sa vedem...MTV Romania, MTV 2(Anglia), MTV Hits, MTV Base, VH1, VH1 Classic, Atomic...dar preferam un VIVA 2 in loc de MTV Romania...

io preferam un mtv europe in loc de mtv romania :D
asa prefer base pt. ca sunt un fan hip-hop si vh1 clasic, la care am revazut astazi stayn alive, presupun ca stiti cine interpreteaza melodia :D

Demona
09 Mar 2004, 20:20
asa prefer base pt. ca sunt un fan hip-hop si vh1 clasic, la care am revazut astazi stayn alive, presupun ca stiti cine interpreteaza melodia :D

...Presupun ca The Bee Gees... :D Sau vorbeshti de varianta remixata de Wyclef Jean??? :D

Ionutz55
09 Mar 2004, 20:31

...Presupun ca The Bee Gees... :D Sau vorbeshti de varianta remixata de Wyclef Jean??? :D

normal ca de bee gees, pe ailalta nu am ascultato. dar totusi originalul va ramane cel mai klume.
clipul runnin cantat de big si pac va place??

Demona
10 Mar 2004, 20:28
Aaaaaaai! Mi-am adus aminte de un videoclip "tare"!!! Sor`mea tot il urmarea la TV. Statea cu orele in casa, in fatza TV-ului pe VIVA sa prinda Backstreet Boys - Everybody!!! :lol:

Ionutz55
10 Mar 2004, 20:40
clipul ala cand lam vazut prima oara eram fan infocat backstreet boys si am ramas uimit, de fapt mia placut la nebunie. chiar daca il vad acum imi face placere sal mai urmaresc numai ca nu prea il mai dau

Demona
10 Mar 2004, 21:08
clipul ala cand lam vazut prima oara eram fan infocat backstreet boys si am ramas uimit, de fapt mia placut la nebunie. chiar daca il vad acum imi face placere sal mai urmaresc numai ca nu prea il mai dau

Hai ca indiferent ca ne placea sau nu, trebuie sa recunoashtem ca a fost o schimbare pentru o trupa de baietzi. :) Chiar arata bine. Numai Nick era atat de imbecilistic cand canta: "Am I sexual?" ...Freakin` weird... :lol:

Ionutz55
10 Mar 2004, 21:48
miau placut backstreet si cred ca daca mai scot ceva o sami placa din nou. era un clip al lor cu autobuzu in care mergea aj??. cum se num, ca ala mia placut cel ami mult

blitz43
11 Mar 2004, 11:02
bey, am revazut azi-noapte (lucrurile bune vin numai noaptea! :lol: ) Building Empire - Queensryche! fratilor, astia-s mesteri mari (sorry Dream Theater, da' mai e drum lung pâna acolo)!
Daca aveti timp, curiozitate si sansa, aruncati un ochi la clipurile:
Silent Lucidity
Empire
Another Rainy Night (Without You) (ambele variante)
Nu veti regreta!
Va salut! :lol:

Demona
11 Mar 2004, 12:00
bey, am revazut azi-noapte (lucrurile bune vin numai noaptea! :lol: ) Building Empire - Queensryche! fratilor, astia-s mesteri mari (sorry Dream Theater, da' mai e drum lung pâna acolo)!

Deci eu azi noapte m-am batut cu Evanescence(useru` de pe Forum, nu cantareatza Amy Lee) shi m-am ascuns in nishte constructzii. Da` ai dreptate. Lucrurile bune vin numai noaptea... ;)

daniel
11 Mar 2004, 12:33
Cum naiba am tolerat eu 100+ de mesaje in topicul asta fara sa-l trimit la Cafenea? Trebuie sa recunosc ca nu prea imi fac treaba...

Demona
12 Mar 2004, 19:33
Cum naiba am tolerat eu 100+ de mesaje in topicul asta fara sa-l trimit la Cafenea? Trebuie sa recunosc ca nu prea imi fac treaba...

De asta nu shtiam eu unde a disparut topicul. M-am gandit ca asta e! Bine ca l-am "jinit"... :)

Flow
12 Mar 2004, 21:09
si eu care cautam ceva noutati sa fac download de pe net,ma plimb ca tembelul si nu-l gaseam

Ionutz55
13 Mar 2004, 10:23
cum se numeste clipul ala cu tipul ala care dea peste toata lumea si sare pe o masina. lam vazut ieri si imi place de fapt il mai vazusem dar nu iam retinut numele

Demona
13 Mar 2004, 11:51
cum se numeste clipul ala cu tipul ala care dea peste toata lumea si sare pe o masina. lam vazut ieri si imi place de fapt il mai vazusem dar nu iam retinut numele

E cumva "The Verve - Bitter sweet symphony" ???

Ionutz55
13 Mar 2004, 11:56
da asta e. itzi place clipu, sau melodia?

BeNnY
13 Mar 2004, 15:34
E foarte misto melodia.... insa clipul nu-l mai stiu

Ionutz55
13 Mar 2004, 16:30
da dar nu prea au mai scos nimic cred, ca io unu nu am mai auzit

blitz43
15 Mar 2004, 10:22

slava DOMNULUI ca s-au desfintat!
Indie sux!

Demona
15 Mar 2004, 18:17
da asta e. itzi place clipu, sau melodia?

Dap, melodia era chiar faina.

Demona
15 Mar 2004, 18:26

slava DOMNULUI ca s-au desfintat!
Indie sux!

Nu te bucura prea tare. Solistul vocal de la The Verve a pornit-o pe cont propriu...cam in acelashi stil muzical. Primul videoclip scos de el(nu mai shtiu cum se numeshte), e foarte freaky! Mai ales faza cand ridica in bratze un fel de "inger"...slab shi pe jumate mort. Il tzine in aer cu aripile desfacute...

BeNnY
15 Mar 2004, 18:33
The Verve - Bitersweet Symphony sau cum naiba e, e un One Hit Wonder!

Undomiel
16 Mar 2004, 19:48
mie mi-a placut videoclipul acela.dar mai tare mi-a placut parodia celor de la MTV cu scene din videoclip.acela in care tipuil ala incearca diferite tunsori,sa ajunga in final ca marylin manson. :)

Demona
16 Mar 2004, 19:54
mie mi-a placut videoclipul acela.dar mai tare mi-a placut parodia celor de la MTV cu scene din videoclip.acela in care tipuil ala incearca diferite tunsori,sa ajunga in final ca marylin manson. :)

E Marilyn Manson draga mea, nu Marylin Manson... ;)

Ionutz55
16 Mar 2004, 19:59
ideea clipului mia placut, dar si melodia.
queen ascultati??. care e cel mai klumea clip al lor dupa parerea voastra

MinRep
16 Mar 2004, 20:03
queen ascultati??. care e cel mai klumea clip al lor dupa parerea voastra

Ala de la "Radio Ga-Ga" (sau cum i-o zice melodiei) are cea mai buna idee... Cam depasit la capitolul efecte, acum, dar, totusi...

Demona
17 Mar 2004, 15:37
It's a kind of magic...Imi placeau tipele alea desenate cum cantau! :D Intodeauna mi-au placut video-clipurile cu desene animate included...

Ca tot veni vorba de desene animate in video-clipuri. Era videoclipul "King of my Castle" de la "nu shtiu ce Project". Super fain. Sau de la Daft Punk. Aveau la un moment dat 4 videoclipuri "cartoons", cu o poveste(o formatzie alien, rapita de oamenii, se le cante lor). S-a ajuns la momentul cand tipa viseaza la "printzul ei", dar de atunci nimic nou... :cry:

blitz43
17 Mar 2004, 15:58
daca tot suntem la clipuri animate, incercati (aproape) toate clipurile :o KMFDM... Merita!

Demona
17 Mar 2004, 16:01
daca tot suntem la clipuri animate, incercati (aproape) toate clipurile :o KMFDM... Merita!

No offence, da` sa mor de shtiu cine is aia! Da` te cred pe cuvant. Let the download begin... Thx dude! ;)

blitz43
17 Mar 2004, 16:07
No offence, da` sa mor de shtiu cine is aia! Da` te cred pe cuvant. Let the download begin... Thx dude! ;)

mey demona, mai lasa si tu mizeriile alea de indie si incearca si tu ceva inteligent (asa cum zicea Trent Raznor; asta stii cine e, da?) :lol:
http://www.kmfdm.net/

Demona
17 Mar 2004, 16:14
mey demona, mai lasa si tu mizeriile alea de indie si incearca si tu ceva inteligent (asa cum zicea Trent Raznor; asta stii cine e, da?) :lol:
http://www.kmfdm.net/

What's this "indie"-stuff about anyway? blitzy-blitz...daca zici tu asha o fi! Sa inceapa "culturalizarea" Demonei...;)

Ionutz55
19 Mar 2004, 21:22
christina milian asa o cheama nu?
va pace clipul si melodia dip it low
bine clipul intra in tiparele celor obisnuite facut de divele pop, cat mai dezbracate

Ionutz55
21 Mar 2004, 16:09
stiiti cum se num clipul ala mai vechi a lui mj si paul MaCcartney?

Nightwane
21 Mar 2004, 16:10
parca "say, say, say" sau ceva de genu' asta..oricum tin minte ca refrenul melodiei era asa :D

Ionutz55
21 Mar 2004, 16:18
cred nu sunt sigur

Demona
21 Mar 2004, 21:37
Bey, videoclip fain....System of a Down - Aerials sau Spiders....

christi
22 Mar 2004, 16:00
Si War & Sugar sint dragutze...

Genjuro
22 Mar 2004, 17:49
Video clip cu mesaje subliminale Cradle of Filth - Her Ghost In The Fog (fitzi atentzi la luna in timp ce vorbeste barbosu` de la inceput) .Video clipuri fainutze Man That You Fear , Long Hard Road Out Of Hell - Manson ..
Right Now - KoRn (un mic test ptr stomacul vostru) :) Nine Inch Nails - Closer shi THE Perfect Drug - astea sunt works of art.

christi
22 Mar 2004, 18:21
Shit, inca n-am vazut "Right Now"...

Freak_on_a_Leash
22 Mar 2004, 20:26
Right Now - KoRn (un mic test ptr stomacul vostru) :)

intradevar.dar e bestial...

Genjuro
22 Mar 2004, 20:47
hmmz noah salut voua in primu rand, asta ii prima mea zi pe aci pe forum :) nu ma asteptam sa raaspundetzi asha repede hehe .. daca mai vrei un video sinistru uite`te la video`ul de la Cradle ( NU , nu sunt obsedat cradle..) From The Cradle To Enslave. :) din nou .. test pentru stomacul tau , solistului trupei i se indeasa o inima (reala dar nu de om :( ) in gura (in timpu filmarii videoclipului o vomitat de 4 ori pana o ieshit take`u) :)

Flow
23 Mar 2004, 00:09
now there's a creepy kid ;) bine ai venit pe forum.

Gaandalf
23 Mar 2004, 14:51
Usher - yeah ... cool song ...

Bogie
23 Mar 2004, 16:15
Videoclipuri Rammstein destul de rare:

http://herzeleid.com/en/video

Genjuro
23 Mar 2004, 17:33
Videoclip rar - Manson cryptorchild . very strange. uitatzi`va la el shi zicetzi`mi shi mie ce intelegetzi din el . ca eu HABAR n`am.prea imbinat, prea multe mesaje care se schimba prea repede.prea infundat.blurry.. watch it

Serghei
23 Mar 2004, 19:11
Un videoclip cu un tip care sta intins pe trotuar,trec diverse personaje care vor sa-l ridice si il intreaba de ce sta pe jos si in final ii spune unui tip care se intinde si el si pe jos.
Daca nu ma insel formatia e radiohead.Daca stie careva despre ce melodie e vorba sa-mi zica si mie.

christi
23 Mar 2004, 19:17
Un videoclip cu un tip care sta intins pe trotuar,trec diverse personaje care vor sa-l ridice si il intreaba de ce sta pe jos si in final ii spune unui tip care se intinde si el si pe jos.
Daca nu ma insel formatia e radiohead.Daca stie careva despre ce melodie e vorba sa-mi zica si mie.

Radiohead - "Just", de pe al doilea album, "The Bends".

Super piesa, super clipul. ;)

Serghei
23 Mar 2004, 19:47
Radiohead - "Just", de pe al doilea album, "The Bends".

Super piesa, super clipul. ;)

Merci,radiohead e trupa cu cele mai bune videoclipuri,le-am vazut si pe astea aparute anul trecut,super misto.O formatie cu adevarat solida!!!

christi
23 Mar 2004, 19:53
Ca videoclipuri imi plac foarte mult si REM. Aproape toate clipurile lor sint foarte originale si interesante - vezi "Immitation of Life" sau "Everybody Hurts", sau mai noile "Bad Day" si "Animal".

Dar muzical vorbind, Radiohead sint mult mai buni... 8) (haideti, sariti-mi in cap :D )

Genjuro
23 Mar 2004, 19:54
Este ceva videoclip de la nu stiu ce formatie ca nu eram prea atent la clip pe MTV2 l`am vazut , merge un tip pe o alee si vede o usha cu o mica oitza pe ea. intra tipul in .. era un pub , se pune la bar , si cand zice ceva zic totzi de la bar (care erau aliniati la bar langa el pe scaune) zic acelasi lucru , el ridica o mana ridica toti o mana ..se pune la masa si face tot felul de gesturi care le face toata lumea din bar. spre sfarshit iese o tipa faina in fata lui cu un maieu pe ea, el misca mana pe umarul lui ca si cum si ar da jos o bretea de la maieu , tipa isi da jos o bretea .. si deodata isi ridica tipul mana repede in aer.. se intoarce.. si vede in spatele lui un alt tip in umbra caruia nu i se vede fata.. si ce facea tipul ala din umbra facea acuma si eroul nostru .. ii super fain clipu :) ideea cu sheeps:)

Genjuro
23 Mar 2004, 19:56
aham .. shi un videoclip care il dedic manelistilor (fac discriminare.. ce sa fac.. is inevoluat spiritual) este KoRn - Dead Bodies Everywhere .. ii cu desene tanga care mor in diverse feluri .merita vazut

Serghei
23 Mar 2004, 20:02
Tocmai am downloadat 10 videoclipuri Radiohead.

Goody,goody :lol: :lol: :lol:

Ionutz55
23 Mar 2004, 20:10
vau placut efectele de la mtv europe awards 03?
atunci cand au cantat cei de la kraftwork ( cei cu muzica electronica)
vam intrebat deoarece am revazut azi premile

christi
23 Mar 2004, 20:18
vau placut efectele de la mtv europe awards 03?
atunci cand au cantat cei de la kraftwork ( cei cu muzica electronica)
vam intrebat deoarece am revazut azi premile

Mie mi-a placut efectul de la MTV Awards 2003... ala cu Britney si Madonna... :)

WraIth
23 Mar 2004, 20:27
Mie mi-a placut efectul de la MTV Awards 2003... ala cu Britney si Madonna... :)
Dar cu Christina nu? :wink: :)

Ionutz55
23 Mar 2004, 21:04
io intrebam altceva :x

Demona
23 Mar 2004, 21:34

Hmm...ceva asemanator cu ce zici tu, e videoclipul formatziei Matchbox 20. Nu o fi ala de care zici tu?

TLD
24 Mar 2004, 06:13
Videoclipuri Rammstein destul de rare:

http://herzeleid.com/en/video
Sa vezi ce o sa se inroseasca cablu de la atata download! ;)
10x a lot bogie!!

Philosopher
24 Mar 2004, 13:43
Videoclip fain este Pink Floyd - The Wall filmul. Tot filmul fiind un videoclip imens si superb! Subscriu la RADIOHEAD!! Trebuie sa iau si eu !! :) mersi de idee nu stiam ce lipseste

christi
24 Mar 2004, 15:36
Va mai recomand ceva: dredg - Same Ol' Road. Un clip absolut splendid. Daca il gasitzi, luatzi-l.

Demona
24 Mar 2004, 23:13
Disturbed - Down with the Sickness. Deshi imi inchipuiam altfel videoclipul, nici cel pe care l-am vazut nu m-a dezamagit...

Sau Limp Bizkit - Boiler...

zizi
27 Mar 2004, 17:35
"Merci,radiohead e trupa cu cele mai bune videoclipuri,le-am vazut si pe astea aparute anul trecut,super misto.O formatie cu adevarat solida!!!"

pai, mersi, majoritatea clipurilor formatiei sunt facute de michel gondry, care este cel mai bine cotat regizor de clipuri, ever, si care oricum lucreaza numai cu formatii de mare calibru(vezi majoritatea clipurilor lui bjork). si apropos de gondry, stiati ca el a folosit pt. prima data efectul de "flow motion", ala folosit apoi in matrix? --intr-un clip la o formatie franceza: smoke city-underwater love. oricum il folosise inainte in niste spoturi publicitare...si tot apropos de el--tot gondry e regizorul filmului "Human nature". si in curand mai scoate un film cu Jim Carrey si gagica din Titanic.

KORBEN
27 Mar 2004, 17:59
2 chestii
1 no doubt-it`s my life
2 nelly furtado- try
ambele minunate

K's
27 Mar 2004, 23:26
5 chestii:

massive attack: 'inertia creeps'
unkle- 'be there'
smoke city- 'underwater love'
demon vs. heartbreaker- 'you are my high'
bjork- 'human behaviour'

Mala Portugal
29 Mar 2004, 12:53
Mai cum arata Kylie Minogue in ultimul ei clip... Aproape ca-mi tremura lingurita in ceasca cu ceai :lol: Ce mai conteaza ca-i clipul nasol..

Ambra Blu
29 Mar 2004, 13:19
5 chestii:

unkle- 'be there'
bjork- 'human behaviour'
nu numai ca suna bine, primele 3, da mai si arata bine. gud point. da ce zici de karma coma? nu seamana a 'the shining'?

Nightwane
29 Mar 2004, 14:15
mai multe chestii:

Daft Punk - Da Funk (videoclipu' cu (ca)catzelu' )
Daft Punk - Revolution 909 (videoclipu' cu baba care-i facea paste lu' fi-su' politist si bou' dadea pe el sosu' de tomate :D )
Daft Punk - Interstella 5555 (weeeell it IS a video after all)
Bjork - Pagan Poetry
Bjork - Nature Is Ancient
Bjork - Pluto
Bjork - Bachelorette
Bjork - All is Full Of Love
Bjork - Cocoon
Bjork - Hunter (etc.)
Pulp - Common People
Cradle Of Filth - Born In A Burial Ground
Cradle of Filth - Her Ghost In The Fog (si in general videoclipurile celor de la Cradle)
Dimmu Borgir - Progenies Of The Great Apocalypse

K's
30 Mar 2004, 21:56
5 chestii:

unkle- 'be there'
bjork- 'human behaviour'
nu numai ca suna bine, primele 3, da mai si arata bine. gud point. da ce zici de karma coma? nu seamana a 'the shining'?

pentru mine Massive sunt 'de capatai'- chiar favoritii mei, imi place absolut tot (asta inseamna vreo 4 albume+ inca vreo 8 ore de mix-uri si colaborari. sa nu uit, prestatiile live "mi-au uns" sufletul)
...apropos de asta...va recomand cu caldura: Mos Def & Massive Attack- 'I against I'

EgoN
31 Mar 2004, 12:35
bumcello - death in brest (vedeti ca o da pe mezzo la greu)

Ambra Blu
31 Mar 2004, 13:55
pentru mine Massive sunt 'de capatai'- chiar favoritii mei, imi place absolut tot (asta inseamna vreo 4 albume+ inca vreo 8 ore de mix-uri si colaborari. sa nu uit, prestatiile live "mi-au uns" sufletul)
...apropos de asta...va recomand cu caldura: Mos Def & Massive Attack- 'I against I'

si io sint fan masive attack, da' nu mi-a placut 'copilariile' din butterfly caught.

Demona
01 Apr 2004, 16:34
5 chestii:

unkle- 'be there'
bjork- 'human behaviour'

:o Totally de acord.

Ash mai adauga:
Massive Attack - "Teardrop" shi "Butterfly Caught"
Madonna - "Bedtime story" (unul dintre cele mai ciudate videoclipuri ale ei)
Shi mai aveam Pearl Jam un videoclip animat, dar nu mai shtiu cum se numea. Era fain... :roll:

Demona
01 Apr 2004, 16:37
..va recomand cu caldura: Mos Def & Massive Attack- 'I against I'

Asta e de pe OST-ul Blade! :) Tottaly cool dude..or dudette?

K's
02 Apr 2004, 15:54
mi-am amintit alte productii care m-au impresionat:

thievery corporation: 'richest man in babylon'
tricky: 'suffocated love'
portishead: 'all mine' & 'glory box'

Demona
04 Apr 2004, 13:29
Junior Jack feat. Robert Smith - Da Hype

K's
04 Apr 2004, 14:19
the chemical brothers- "block rockin' beats", "hey boy, hey girl"
future sound of london- "my kingdom"
depeche mode- "free love"

K's
05 Apr 2004, 11:26

si io sint fan masive attack, da' nu mi-a placut 'copilariile' din butterfly caught.

nu mi se pare corect sa rezumi aprecierea ta numai la "butterfly caught". asculta "antistar", de exemplu, pe acelasi '100th window'...

in fine, alta portie de clipuri:
orbital- "the saint"
underworld- "born sleepy"
dj marky & XRS feat. stamina mc.- "LK"
ah...imi place si "jammin' "- dru klein cu unu'
"lumea viseaza"- unu' cu alexandra
"nivelul unu"- suie paparude cu junkyard :D

zizi
05 Apr 2004, 11:43
"nivelul unu"- suie paparude cu junkyard

andreea paduraru rulz'....

Ambra Blu
05 Apr 2004, 14:34
nu mi se pare corect sa rezumi aprecierea ta numai la "butterfly caught". asculta "antistar", de exemplu, pe acelasi '100th window'...

in fine, alta portie de clipuri:
orbital- "the saint"
underworld- "born sleepy"
dj marky & XRS feat. stamina mc.- "LK"
"nivelul unu"- suie paparude cu junkyard :D

acuma ce vrei sa arati? ca asculti trip hop si alte chestii? vorbeam de videoclipuri, si ziceam ca nu imi place videoclipul pt 'butterfly caught'. uite, imi plac clipurile alora de la prodigy (de obicei alea de pe music for the jilted generation, care mi se par foarte 'cinematogafice').

ol da best.

K's
05 Apr 2004, 14:48
nu vroiam sa arat nimic, era o remarca...

ultimul post nu sublinia "pasiunea" mea pt trip, din cate vad eu...

"smack my bitch up" :P

Mircius
05 Apr 2004, 16:43
Nu am citit topicul de la inceput, ci doar ultima pagina, si am inteles ca votati un asha fel de cel mai bun clip? Dar dinc e puncte de vdr? Uite daca puteti considera acest clip, ar fi super. Este vorba de Rpger Sanchez - Another chance.....
parca asha se numeshte, daca nu ma insel... E acel clip cand e o gagika care se plimba in orash cu o inima imensa.... si la sfarshitul serii ramane cu o inima mica si vine un ticalos care o place si ii da o intalnire dar cand o vede din nou cu o inima mare o lasa balta.... The bastard.....

Pollution Daughter
05 Apr 2004, 19:45
Mie mi s-a parut ca e pe dos, adica inima ei se mareste atunci cand il intalneste pe EL...
Meserias mi se pare "Everybody hurts"-REM, iar "Behind Blue Eyes" superb prin simplitate. Si Radiohead, of course...

Ionutz55
05 Apr 2004, 20:29
:evil: :evil: :evil: , nu mai prind decat atomic, mtv romania si vh1
azi a fost nirvana day pe mtv, a urmarit cineva?

Ionutz55
05 Apr 2004, 21:13
acum mi-am adus aminte de ce a fost nirvana day
acu 10 ani parca kurt cobain si-a tras un glonte in cap :cry:
am si io o intrebare, ce inseamna R.I.P.?

K's
05 Apr 2004, 21:56
acum mi-am adus aminte de ce a fost nirvana day
acu 10 ani parca kurt cobain si-a tras un glonte in cap :cry:
am si io o intrebare, ce inseamna R.I.P.?

in prima faza ma gandeam ca glumesti...

daca nu: Rest In Peace (adica RIP)

ar fi fost interesant de vazut nirvana day...

Ionutz55
06 Apr 2004, 10:39
nu glumeam sigur, deci merci :wink:

Ambra Blu
06 Apr 2004, 13:21
nu vroiam sa arat nimic, era o remarca...

ultimul post nu sublinia "pasiunea" mea pt trip, din cate vad eu...

"smack my bitch up" :P

who's trippin here? aia cu 'smack your bitch up' o iau literal? apropo de tricky, vezi ca e un documentar misto 'naked & famous'.

snatchro
06 Apr 2004, 17:41
Massive Attack -- Special Cases a fost un videoclip care, cu putina imaginatie din partea mea, mi-a ridicat parul maciuca.
"It takes time to make love --
Time to make a life" -- brrrr....

K's
07 Apr 2004, 11:41
trippin'...cine poate!
inca nu mi-am luat 'bitch', cand o cumpar te anunt...
unde-i documentaru'? cand?

Ambra Blu
07 Apr 2004, 12:37
trippin'...cine poate!
inca nu mi-am luat 'bitch', cand o cumpar te anunt...
unde-i documentaru'? cand?

trippin - cine vrea, ca de putut se poate pina si in regie, ceva pot.
when you've got yourself a bitch, do make sure she's on a leash. dup-aia ma chemi si pe mine si-o implimbam in parc.
documentaru e pe dvd. oricind.

Demona
08 Apr 2004, 21:11
Massive Attack - Teardrop...shi probabil doar din cauza primului vers: "Love, love is a verb..."

Ionutz55
09 Apr 2004, 11:45
va place ma kilie/??
atzi ascultat albumul, ca io il facusi rost acu cateva zile

zizi
09 Apr 2004, 13:37
ne place. da' nu trebuie sa ascultam nici un album pt. asta...ne place si cu sonoru' dat la minim... :P

Demona
09 Apr 2004, 16:59
ne place. da' nu trebuie sa ascultam nici un album pt. asta...ne place si cu sonoru' dat la minim... :P

Amin zizi! 8)

K's
10 Apr 2004, 13:08
"the test"- chemical bros, dar nu numai...

Demona
16 Apr 2004, 15:53
"the test"- chemical bros, dar nu numai...

Asta e videoclipul ala cu meduzele shi tipa ai care sta in apa shi trece o balena pe langa ea..etc...etc...???

K's
16 Apr 2004, 16:21
da, ala-i!

Demona
16 Apr 2004, 16:39
Damn good video! :roll:

K's
16 Apr 2004, 17:02
aphex twin- "windowlicker" , ca medicament impotriva clipurilor facute de niggerz pe incinsele plaje ale sua.

Demona
16 Apr 2004, 17:18
aphex twin- "windowlicker" , ca medicament impotriva clipurilor facute de niggerz pe incinsele plaje ale sua.

Damn! asha urasc mutra tipului. Freakin` gross!!!!!!!!! Dar ce videoclip Aphex Twin nu e fain? Iar muzica la fel. Asta e muzica buna de turmentat mamele. A mea cel putzin urashte tot ce ascult. I'm so proud of me! ;)

Demona
21 Apr 2004, 21:55
Alt videoclip ce imi place "The Mars Volta - Televators"..

Demona
26 Apr 2004, 15:33
Shi vad ca tot eu continui seria "video"...Here's a good one for you...Orgy - Fiction...

BeNnY
26 Apr 2004, 17:26
Imi place Ombladon feat. Raku - Egali din nastere

emanuel
26 Apr 2004, 17:28

Da. Excelent clip, si piesa la fel.
Putem adauga acum si Jos cenzura! - Parazitii -la fel si piesa si clipul, super meseriase!

Gaandalf
26 Apr 2004, 20:42
D12 - My Band ... am ras de m-am rupt... Eminem Rulzzz! :lol:

TLD
26 Apr 2004, 23:37

Da. Excelent clip, si piesa la fel.
Putem adauga acum si Jos cenzura! - Parazitii -la fel si piesa si clipul, super meseriase!

Excelent albumul!!! Geniali parazitii astia, si ma bucur si pt ombladon... A ascultat careva jos cenzura... albumul pt ca s-a lansat ieri! :P

K's
06 May 2004, 13:29
daca cine a avut curiozitatea sa accesesz www.goldfrapp.co.uk a ramas cu mai mult decat 'interesant saitu',
recomand clipe video cu Allison (Goldfrapp)
"Twist"
"Human"
"Utopia"
"Train"

pe langa asta, Laurent Garnier- "Greed"

Ambra Blu
16 May 2004, 13:30
Interesant va fi clipul Parazitilor de care raspunde Ion Puican (Munceste acum) la �*nstigare la cultura'. Filmat misto, cu hand-helduri gen Amores perros, cu batai in curtea scolii, cu chestii, socoteli.

zizi
16 May 2004, 14:26
Interesant va fi clipul Parazitilor de care raspunde Ion Puican (Munceste acum) la �*nstigare la cultura'. Filmat misto, cu hand-helduri gen Amores perros, cu batai in curtea scolii, cu chestii, socoteli.

fratzie, ce repede se duce vorba....asta nici n-a ieshit ink pe post, abia se finalizeaza montajul...a intrat un "teaser" deocamdata.

Demona
16 May 2004, 14:56
TRAISCA! Linkin Park au videoclip nou "Breaking the Habit". Super cool. E animat, manga-anime style...shi Slipknot la fel...new video..new song!

Ambra Blu
16 May 2004, 16:49
fratzie, ce repede se duce vorba....asta nici n-a ieshit ink pe post, abia se finalizeaza montajul...a intrat un "teaser" deocamdata.

Strangely enuf, stiu ca abia se finalizeaza montaju'. De teaser nu stiam.

zizi
16 May 2004, 17:07
even more strange, cred k nici teaser-ul nu a intrat ink...e pa tzeava.

Ambra Blu
16 May 2004, 17:10
baietii 'ce ca s-a aratat ceva din el (cadrele din cimitir) da', freanclii, nu stiu pa ce post.

blitz43
19 May 2004, 14:58
In alta dezordine de idei....
am revazut Y'all want a single al meseriasilor de la KORN!
mama mama ce-as mai intra in panaramele astea de magazine Hollywood Music & Films si-as face "curatenie" taman cum fac Fieldy & Co. in clip...
Parerea mea!
In rest:
Y'all want a single say fuck that
Fuck that, Fuck that
Boom Boom Boom Boom

MinRep
19 May 2004, 16:39
off-topic: mai, blitz, ce greu ti se-ncarca avataru' (asa, e dragutz... 8))

Leonard
19 May 2004, 17:37

eu dau stop la pagina. am impresia ca avatarul ala contine un film intreg. piratare in direct!

blitz43
19 May 2004, 17:57
eu dau stop la pagina. am impresia ca avatarul ala contine un film intreg. piratare in direct!

incearca sa-l vezi! e porno...!!!
si e mai tare decât ce-ai vazut tu in blow-up ;)

MinRep
19 May 2004, 18:56

Si eu as fi dat, da' eram curios (Batman fugind cu o bomba, parca ar fi fost Jim Carrey in "The Mask")

e porno...!!!
si e mai tare decât ce-ai vazut tu in blow-up

lol... :D

Demona
19 May 2004, 21:40
In alta dezordine de idei....
am revazut Y'all want a single al meseriasilor de la KORN!
mama mama ce-as mai intra in panaramele astea de magazine Hollywood Music & Films si-as face "curatenie" taman cum fac Fieldy & Co. in clip...
Parerea mea!
In rest:
Y'all want a single say f*** that
f*** that, f*** that
Boom Boom Boom Boom

L-am vazut finally shi eu! :) E super marpha! :) Asha ash face shi eu curatzenie...dar intre shefimea de la job-ul meu...`tui pe totzi...sper sa moara in chinurile cele mai groaznice posibile! :x

Ambra Blu
16 Jun 2004, 14:30
in caz ca le-ati vazut, as vrea sa imi dati feed back/ul vostru legat de trei clipuri:
1. instigare la cultura/ parazitii
2. six days/ dj shadow - regia wong kar wai
3. rabbit in your headlights/ dj shadow, unkle and radiohead

EgoN
16 Jun 2004, 16:25
in caz ca le-ati vazut, as vrea sa imi dati feed back/ul vostru legat de trei clipuri:

1. clip de tvr2, frumos filmat, da pare cam saracacios + un mesaj cam de educatie civica de clasa a 8-a.
2. ce sa zic, superb(tatuajul pe umar, "tatuajul" pe bec, muscatul barbiei pe covorul de flori, mana sub apa ce cauta picioarele iubitei, secventele de "karate" ce sunt de un manierism ingretosator de frumos)-iti taie respiratia.
3. jonathan glazer(street spirit, in cazul in care nu stiti de unde sa-l luati): (a facut si un film ce a placut mult la critica:sexy beast): toata smekeria sta in faza exploziei de la final, in rest un tip bolborisind niste kestii pe o autostrada , bolboroseala ce evident ca-i distrage atentia de la trafic, lucru ce se soldeaza adeseori cu niste busituri pe caldaram. Dar eroul nostru nu e de ici de colo si pe langa faptul ca nu da el vreun semn ca il ustura vreo zgarietura, se dezbraca la bustul gol si buseste el de data asta o masina... melodia mult peste, pacat de pelicula ce nu se ridica la nivelul lui street spirit de exemplu.

note: 1: 7
2: 10
3: 8

EgoN
16 Jun 2004, 16:44
sa nu mai iei ambra cu karma coma, tot de jonathan glazer, ca si ala e un videoclip cu mult sub melodie.

Ambra Blu
16 Jun 2004, 17:00
dar de body-piercing ul din 'pagan poetry' (bjork) al lui knight ce zici?

Serghei
16 Jun 2004, 22:07
sa nu mai iei ambra cu karma coma, tot de jonathan glazer, ca si ala e un videoclip cu mult sub melodie.

Daca mai ai videoclipuri care zici ca merita vazute pune-le pe HAL si da-mi de stire.

P.S.Am dat azi examenul de CN la Hoza - baga-i-as pule in nas!

EgoN
16 Jun 2004, 22:16
pt. ambra: imi aduc vag aminte de videoclip, da ii dau download acuma de pe net sa vaz si vorbim dupe.
pt. serghei: let's be private :)

daniken
17 Jun 2004, 03:06
Daca ma poate ajuta cineva cu mici nelamuriri privind videoclipurile (in special rominesti):
1.Cine le realizeaza ? Casele de film?
2.Banii pe productie cine ii da?
3.Cine decide difuzarea lui pe un anumit canal?
4.Cun se pot scoate bani de pe urma lui?

Prietene este o adavarata industrie, chiar daca este la inceput, oricum se poate numi asa. nu cred ca in 5 intrebari si 5 raspunsuri vei reusi sa aflii si sa te lamuresti asupra celor ce te intereseaza, sfat: documenteazate singur, surse sint destul, depinde doar de finalitatea scopului.
; ) grey

EgoN
17 Jun 2004, 09:23
pagan poetry: o bjork de o senzualitate ce nu am banuit-o pana acuma, intr-un videoclip cu body-piercing si rokii lungi ce lasa sanii dezgoliti + o imagine ce danseaza cu melodia.
nota maxima pentru un videoclip usor bolnavicios.

Ambra Blu
17 Jun 2004, 10:05
Paradoxala piesa: eterica in sound, pagina in suflet. Bjork buna de mori, iar piesa - conceptual vorbind acum - in spiritul lui Otherwise de la Morcheeba (asa cum era ea explicata de un membru al trupei: o fata frumoasa iti cinta la ureche in timp ce iti taie gitul).

Demona
18 Jun 2004, 19:14
Hai ca a ieshit shi ultimul videoclip Evanescence, "Everybody's Fool". Shi e bunicel. Mai mult conteaza in el mesajul care vor sa il trasmita cu el...sell sex-sex-sex by TV, radio, etc...Daca eratzi curioshi cum arata Amy Lee cu bucle blonde, o vedetzi acum...

Ionutz55
18 Jun 2004, 19:52
am vazut si eu clipul si e destul de klumea, dar nu numai clipul ci si melodia

Ambra Blu
21 Jun 2004, 02:19
'Army of Me' , in regia lui Michel Gondry (dezamagitor la lung-metraje); alaturi de 'Human Behaviour' acompaniaza vizual perioada debutului solo al lui Bjork (no mo' Sugacubes). Clipul e facut in 1995, e al doilea clip semnat de Gondry pentru Bjork si face parte si din soundtrack-ul filmului Tank Girl. Bjork secreta diamante, infrunta maimute-stomatolog si joaac rolul micutei teroriste intr-un univers (post) industrial. Cei care l-ati vazut, opinii.

Serghei
21 Jun 2004, 07:45
Bjork secreta diamante, infrunta maimute-stomatolog si joaac rolul micutei teroriste intr-un univers (post) industrial. Cei care l-ati vazut, opinii.

L-am vazut acuma 7-8ani,il dadeau pe Tvr1-Bjork e destul de apreciata de Tvr-au dat si "It's oh so quiet" si ala cu cartea(nu-mi aduc aminte titlul).

Astept sa vad Pagan Poetry.

Ambra Blu
21 Jun 2004, 09:07
-Bjork e destul de apreciata de Tvr-au dat si "It's oh so quiet" si ala cu cartea(nu-mi aduc aminte titlul).

Bachelorette.

zizi
21 Jun 2004, 11:10
Bjork secreta diamante, infrunta maimute-stomatolog si joaac rolul micutei teroriste intr-un univers (post) industrial. Cei care l-ati vazut, opinii.

L-am vazut acuma 7-8ani,il dadeau pe Tvr1-Bjork e destul de apreciata de Tvr-au dat si "It's oh so quiet" si ala cu cartea(nu-mi aduc aminte titlul).

Astept sa vad Pagan Poetry.

toate, gondry-uri....

moebius
22 Jul 2004, 11:42

1. n-am vazut
2. sunt mare "fan" si wkw si shadow asa ca m-am cam scapat pe mine de cand am auzit ca e in the making clipul
3. io-s mai simplut si de la tara asa dar chiar m-a spart clipul (l-am vazut inainte sa ascult psyence fiction)... mi se rupe de comparatia cu street spirit

K's
22 Jul 2004, 17:03
2. six day war/ dj shadow
Ai scapat prea mult fard pe iele, iar player-ului meu ii place naturaletea. Poate-l combin mai incolo, dupa ce macheste si el niste spirt(oase).

Ambra Blu
22 Jul 2004, 21:36
2. six day war/ dj shadow
Ai scapat prea mult fard pe iele, iar player-ului meu ii place naturaletea. Poate-l combin mai incolo, dupa ce macheste si el niste spirt(oase).

Aibagatspirtoaselecasaiticinteformatiilelaurecheci ntecusireneicarenavigheazainoceanuinternet?