Log in

View Full Version : Concurs "Pirates of the Caribbean"

Ares
14 Aug 2003, 18:49
Salutare!
Cred ca m-am regasit pe lista de castigatori - zic asta ca poate e altcineva cu acelasi nume :) si am trimis un mail la adresa indicata dar nu am primit nici o confirmare...
Astept confirmarea sau ma duc direct la Multiplex?
Scuze de intrebare, dar e prima oara cand am noroc :wink:
Multzam anticipat de orice raspuns.

imported_addy
14 Aug 2003, 21:33
Daca ai esti printre castigatori cel mai bine te duci sambata la Multiplex.

Ares
14 Aug 2003, 22:45
OK. Probabil ca o sa fac o fuga, macar de plimbare sambata dimineatza 8), dar chiar eram curios daca nu trebuie sa-mi vina si vreo confirmare...

emanuel
15 Aug 2003, 13:36
Nu trebuia sa-ti vina nici o confirmare, tu trebuia sa confirmi ca vii dupa ce te-ai vazut pe lista cu castigatori.
Oricum toti castigatorii de la concurs vor avea numele pe lista aflata la intrarea in cinematograf, asa ca te asteptam la film!

regedit
05 Sep 2003, 10:11
daca ai castigat un tricou sau basma cu potc sunt dispus sa le cumpar .... contacteaza-ma pe pm daca ti se pare interesant !!!! sunt un mare fan potc si as frea un item cu acel film ....

TLD
05 Sep 2003, 10:27
daca ai castigat un tricou sau basma cu potc sunt dispus sa le cumpar .... contacteaza-ma pe pm daca ti se pare interesant !!!! sunt un mare fan potc si as frea un item cu acel film ....
Vrei sa zici avatar? Din potc. Nici o problema o rezolv. Oricum mai aveam de trimis niste avatare. Zi ce preferi ca imagine. Un avatar cu o scena de actiune, cu un pers din film...

regedit
05 Sep 2003, 10:58
jolly roger-ul de prezentare ar fi bine .... dar in continuare vreau ori tricou ori basma !!! chiar si pe bani ... si mai ales basma (curata daca se poate)

emanuel
05 Sep 2003, 11:12
Tricouri si bandane vom avea in curand la un concurs cu Piratii din Caraibe pe site.
Fii pe faza!

regedit
05 Sep 2003, 11:14
nu sunt f. norocos de felul meu .... asa ca prefer sa il ajut cu ceva galbeni :)

TLD
05 Sep 2003, 11:19
Cu avatarel, o sa fac o arhiva nuam cu potc, care sa cuprinda cam 15 poze. Nu o fac ca cea de la matrix de 18 :p

jona
10 Dec 2003, 11:53
Intrebare de la oameni care n usunt din Buc'? In caz ca (Doamne ajuta)castig si io ceva obiecte, pe unde ma duc? Nu zic, de bilete nu-i bai, ca ma inscriu doar la Timisoara, dar la lucruri amuzante, interesante si cu nume de filme pe ele, ce fac? (sau ce as face?)

emanuel
10 Dec 2003, 14:09
Toate premiile de la concursurile de pe site se trimit prin posta (inclusiv pentru cei din Bucuresti).
Exceptie fac invitatiile care se ridica de la casieria cinematografului din orasul respectiv.