View Full Version : dau cu intrebarea
Daca tot o zapaciti pe aici pe forumu' asta poate ma aude cineva si ma poate ajuta:
unde pot sa gasesc si eu noua lege a cinematografiei-ultima varianta aprobata si hulita? Adica pe net. Adica azi...
Merci
tommy_cat
20 Aug 2003, 21:09
daca o gasesti spune-mi si mie unde
N-am stat sa citesc, dar asta e?
http://www.ipulsvl.com/detalii_arh.asp?v=primapag_dr1377&n=377
tommy_cat
20 Aug 2003, 21:16
79 de zile ? si care este marele eveniment ?
79 de zile ? si care este marele eveniment ?
Lol in 2 ore vor fi 78 de zile :lol: Va las pe voi sa ghiciit. Zi e buna legea?
tommy_cat
20 Aug 2003, 21:26
O fi buna legea , dar eu ma asteptam la ceva legat de drepurile de autor , copywrite , bugete alocate si chestii din astea .Legea asta e buna ca protejeaza acea categorie a oamenilor care confunda realitatea cu filmul ... si sunt o gramada crede-ma -- vezi statisticile privind omorurile dupa aparitia Natural Born Killer , copii care se credeau Batman , altii au sarit dupa blocuri dupa Matrix 2 iar la capitolul filme pentru adulti voi reveni ...
Da, mai caut, dar oricum mi se pare o tampenie, pt ca la cinemaul ala in stare de prabusire n-o sa mai vina nimeni sa vaca verificari si minorii tot intra la filme. Si pres ca si la astea mari o sa se intample la fel. Si oricum ce scrie la link probabil e doar un preview...
Da, merci, am intrat da' nu e nimic in viata acolo. Cica GATA!
Gasisem la un moment dat undeva proiectul, dar ...nu mai stiu unde.
Multumesc..
Hell_Girl
22 Aug 2003, 01:02
Marele eveniment e cumva Matrix Revolutions sau te insori?
LeonardPiron
22 Aug 2003, 15:37
Sau iti faci operatie de revenire din lobotomie?
Marele eveniment e cumva Matrix Revolutions sau te insori?
Credeam ca nu mai intrebati!
Sau iti faci operatie de revenire din lobotomie?
Ai citat din mailul primit pe yahoo! sau te-ai uitat in oglinda?
Ce sa fie?
LeonardPiron
22 Aug 2003, 19:32
Vezi ca ti-a crapat fataul de atata concentrare. Eu cred ca zilele alea e cat ri-a mai ramas tie, amaratule. Cu contul de e-mail nu te mai chinui ca e fals nu ajunge la mine nimic si nu citesc nimic. Te pup rece de la gheata.
De unde iti iei ma frazele astea? Din benzile desenate? Hai ca ma amuza oamenii ca tine, si poate putina ignoranta aplicata si tie nu strica! :wink:
LeonardPiron
22 Aug 2003, 21:10
Ignoranta da-mi de latine ca vad ca e de unde...
Ignoranta da-mi de latine ca vad ca e de unde...
O.. cu faza asat mai lovit sub centura. Vrei sa incep de acuma sau sa-ti mai raspun dla cateva posturi. Bine a zis semaca cu premiul pt cele mai mari aberatii(era un post p ela cafenea).
P.S: Cumva lucrezi la circ.
LeonardPiron
22 Aug 2003, 23:04
Da, lucrez la circ si ma ocup cu dresajul puricilor ca tine.
Da, lucrez la circ si ma ocup cu dresajul puricilor ca tine.
Si nu-mi zice ca te-au dat afara si de aici. Acum poate ai renumita meserie de CIOBAN...
Leonard Piron
24 Aug 2003, 16:10
Mi-s cioban de la munte dar nu fac cas ca iau de la gurita ta.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.