View Full Version : Cum pot atasa o imagine numelui?
Presupun ca te referi la avatar(?). Pai intri in profil (in susul paginii), aici jos de tot la Panoul de control al imaginilor asociate ori bagi linku cu avatar, ori selectezi din lista! Good luck! :wink:
Am incercat, insa nu stiu unde pot atasa poza pe care o vreau eu. Poza se afla pe desktop....help!!!
Am incercat, insa nu stiu unde pot atasa poza pe care o vreau eu. Poza se afla pe desktop....help!!!
Nu se poate face upload la avatar-uri. Cu alte cuvinte nu poti sa-ti pui ca avatar o poza care se afla la tine pe Desktop, ci doar una din galeriile de avataruri de la noi sau o poza de pe net (atentie, nu mai mare de 80 x 80 pixeli).
Daca vrei ca avatar o poza de pe net, nu trebuie sa o salvezi la tine pe calculator, ci sa-i specifici URL-ul (in IE, dai click dreapta pe poza respectiva > Properties > copiezi ce scrie la Address).
Succes!
Nu poti de pe desktop pt ca optiunea asta nu e posibila pe forum aici.
Sau sa-tzi dschizi un cont pe net,sa-tzi faci un homepage si acolo sa-ti pui imaginea respectiva si tot ce-tzi doreste inimioara. 8)
Yete,bai,100 de 'posturi'!Hepi bardei tu mi......
raptoare apropo de avatare: vezi ca nu mai ai, sau e unul mai special facut cu cybercerneala invizibila :lol: :lol:
Am si io o intrebare de baraj: poza mea (nu de alta, e misto si chiar imi place) e foarte mica, si pe fundalul asta negru abia daca se vede. Alte poze sunt clare, mai marite dacat apar ele in listele ce poze. Si acum vine intrebare: nu se poate marii poza asta a mea? nu neaparat ca dimensiune, dar sa fie luata mai de aproape. Sau macar sa ma ibagati miste poze noi in liste. Sar' mana anticipat.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.