View Full Version : Anti-Matrix & TLOT
Ambra Blu
05 Aug 2003, 09:37
M-am saturat de filmele astea ca de mere acre! Vad oameni care posteaza in nestire, si fac thread-uri kilometrice la filmele astea. Ce-oti avea, frate, de zis atita la ele? Sau va sincronizati si voi acuma cu moda occidentala din anii '60 & '70 ?
PS: Ultima afirmatie se refera la TLOT.
SadSpot
05 Aug 2003, 16:06
Matrix si TLOT sunt suuuuuper. Voi nu credeti la fel? Ma bucur ca s-a mai deschis un topic aici despre ele. Ai fost inspirata, Ambra.
Maltrix? Te-ai saturat de el. Stai o leaca ca mai vine unu in noiembrie, o sa mai treaca vreo juma de an pana se potolesc spiritele, asta in cel mai bun caz, si deabia pe la jumatea anului viitor scapi de nebunia matrix. Cel putin pe forum aici! Si dak tot zici ca te plictisesc topicurile lyungi, hai sa-l fac pasta mai scurt.
Ce de fitze pe-aici! Da' faceti frate voi Martix5 si LOTR 4daca sunteti nemultumiti ca vorbesc oamenii despre ele!
Si dup-aia incepeti sa va faceti remarcati pe piata de dincolo!
Ce de satui pe lumea asta!!!
ricutza
06 Aug 2003, 00:23
daca intr-adevar toate cele n subiecte despre aceste filme, de pe forum, ar spune chestii diferite, eu n-as avea nimic impotriva lor...dar ele spun exact aceleasi lucruri, eventual cu alte cuvinte...asa ca da, m-am saturat si eu si de Matrix si de LOTR...de fapt, nu ma enerveaza filmele in sine...chiar mi-au placut destul de mult, mai putin Matrix Reloaded...ma enerveaza mania pe care au creat-o...sunt mii de fani disperati care isi bat capul cu tot felul de interpretari, care se regasesc intr-o destul de mica masura si in film, mii de oameni care le vizioneaza de sute de ori etc...eu cred ca pur si simplu nu pot intelege acest fenomen....
It's called pop-culture :) Daca nu e una e alta, si asta de mult timp. Prin anii '70 era moda Pac-Man si produceau baietii material promotional pe banda rulanta, prin anii '60 toata lumea se isteriza la aparitiile Fab Four...tot timpul vor fi persoane care vor fi complet acaparate de moda respectiva, precum si Ghita-contra care o vor critica. Why bother?
Ambra Blu
06 Aug 2003, 10:21
Da, da' dupa cum am scris si in primul mesaj, prin aderenta la TLOTR ei se sincronizeaza cu America anilor '60-'70, which is, basically, wrong. Si, in plus, TLOTR nue una din operele alea care sa treaca prin timp si spatiu ca USS Enterprise. Nu e una dina lea always hip & groovy. Or, at least, it shouldn't be. Barem sa isi gaseasca si ei o moda/actuala. Si, fuck it, acesti Gigi-contra se constituie, at times, in a counter-culture, non?
E o fabrica de bani!!! Ziceti merci ca nu sunteti "dincolo"ca sa va asalteze moronii cu tot felul de "cumpar-vand"! Aia au facut niste filme si altii le vand. Disperatii nu se vor opri niciodata din colectionat si ridicat in slavi!
Vezi ceva mai sus...
Da' filmele sunt misto si fac un fel de legenda. E sec XXI! Aia de ce sunt varza dupa Harry P?
Ca, ma scuzati, e de kko rau, da' se vinde!
Ambra Blu
06 Aug 2003, 11:37
Aia de ce sunt varza dupa Harry P?
Ca e Harry Potter, d'aia. ;)
Ambra Blu
07 Aug 2003, 10:39
As dori ca lumea sa mearga pe pagina mea de web, sa imi admire maiastrele lucrari in P7, si sa injure Matrix & TLOTR. Mersi.
patch4all
07 Aug 2003, 10:45
Subscriu parerii acre ale lui Ambra. Cel putin mediatizarea si discutiile interminabile despre LOTR au ajuns sa ma sature (uite Lemmy inca un satul :D, ce vrei asta este)...Cel putin la noi cred ca este vorba despre o reminiscenta a frustrarii provocate de filmele cu Racheta Alba si Dumbrava Minunata....
Insa perpetuarea producerii unor asemenea pelicule paveaza calea unei subculturi.
crydead
07 Aug 2003, 12:42
Asha cum e shi Maria Mirabela sub cerul k umbrela?
----------------------------
Viitorul suna ocupat
Uitasem de racheta alba!!! Ce mishto!
Aia mai traiesc, nu le-o fi rusine de ce au facut?
Ambra Blu
07 Aug 2003, 13:39
Nu, cum e si Ina, fata care fumeaza cinepa.
Intrebare de baraj... Cine va lua la anu' OSCAR-urile pentru efecte speciale? "The Lord Of The Rings: The Two Towers", "The Matrix Reloaded" sau "The Matrix: Revolutions"? Da' poate-s baga coada T3! Ups, si asta a devenit trilogie!!!
Damn you, George Lucas, you started it all!!!
The RULE OF THE THREE, man!
Ambra Blu
07 Aug 2003, 17:14
O rectificare, totusi. Si mie imi place, uneori, TLOTR. Uneori mult de tot. Numa' ca pot sa ma uit la el doar pe bucati. In schimb, Matrix...no way Jose!
Ma rog, mie imi place sa vad trilogii sau povesti dintr-astea lungi, pe bune, dar ma frapeaza cum le lipseste orice substanta. Sau, mai bine zis, cum toate potentialele bune ideea (cu alegerea in "Matrix", cu religia in "Star Wars", cu... orice ar fi in "LOTR" etc.) sunt uitate si aruncate undeva pe lanul tertz. Totusi, primele "Star Wars"-uri arata inclinatii inspre substanta, dar pierd prin faptul ca sunt lungi si pictisitoare care si astea mai noi. Toate, inclusiv LOTR, sunt, insa, filme amuzante, pe care imi place sa le urmareasc pe parti cand am nevoie de relaxare si sunt saturat de "The Full Monty", "Vertigo" sau "The Shining".
Ha-ha! Drafty!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.