View Full Version : Mai multzi zambaretzi si o intrebare
...mmmm...ceva mai multe smilyfaces?Pentru ca in ultimul timp observ ca lista actuala(foarte bine conceputa de altfel,culori minunat alese,foare expresive :D moment de linguseala)e cam...redusa.Iar spatiu in dreata ecranului mai e.
...avem faza cu img.Putem,asadar,'posta' si imagini?Daca s-a mai pus intrebarea asta...o mai pun odata.
Mai multi smiley? Ce pot sa spun e ca detest forumurile in care mesajele se rezuma la o gasca de omuleti galbeni care se impusca, vomita sau mai stiu eu ce mama naibii fac. Daca as gasi totusi o galerie de emoticon-uri in genul celei de la MSN, v-as pune-o la dispozitie cu cea mai mare placere (bineinteles, daca respectiva galerie ar fi liber utilizabila din punct de vedere al copyright-ului). Pana atunci insa... mai caut pe net.
Ambra Blu
29 Jul 2003, 16:25
Daniel-san/ man, si eu sint impotriva emoticons in general. Ce sa-i faci, driblez cuvintele pe litere atit de bine incit nu mai am nevoie de fete zimbitoare. Uneori, insa, e o placere sa folosesti omuletul potrivit, la locul potrivit. De exemplu, postul unuia ti se pare de cacat. De ce sa iti mai bagi pula in el, cind poti sa postezi un baietel care il taie cu drujba sau ii sparge capul cu toporul? Mi se pare mai inofensiv (e de copii, ce-i drept, sa te joci cu icons), insa e asa, ca un fel de filmulet pe forum, al carui regizor esti. Msn sint super bune, whyncha give'm a try?
WUT about me second question?
crydead
30 Jul 2003, 22:49
Si eu sunt pentru mai multi zambareti. :x - asta nu prea il inteleg, e un constipat?
Si pentru poze, dar DOAR in forumul de staruri.
Iar de la un anumit numar de posturi in sus, pentru ca se termina scala, ar fi mishto ca userii sa-si stabileasca singuri rankul.
===================================
"Eazy-E's Ice Cube's and D.O.C's and Snoop D O double G's
And a group that said muthafuck the police"
ricutza
31 Jul 2003, 23:18
eu nu inteleg ce s-a inatamplat cu fetele ranjitoare de la inceput...astea care sunt acum, mi se par mult mai putine si unele dintre ele sunt chiar urate...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.