Log in

View Full Version : Cerere

Danny
22 Jul 2003, 00:26
Domnule Administrator,
Prin acest mesaj solicit urmatoarele:

1. Schimbarea denumirii topicului "Cafenea" in "Carciuma". Asta pentru ca
nici macar urme de zat nu am gasit la locatia respectiva. Toata lumea bea
numai bere, palinca, tuica sau mai stiu eu ce alta bautura alcoolica.
Se induce astfel lumea in eroare.

2. Rank-urile utilizatorilor sa fie schimbate in:

1. Ametit
2. Cherchelit
3. Beat
4. Beat crita
5. Beat mort

Va multumesc anticipat.

MinRep
22 Jul 2003, 22:09
Auzi, ma, deci, ce se'ntampla... ??? Eu, ca membru infundator al acestui ... hac ... forum ... hac ... de discutii, parerea mea, eu ... hac ... am si eu o intrebare: Adica ... hac ... conform noii ajustari la sistemu' de ... hac ... ma scuzati, ranking, ma scuzati, al user-ilor, eu sunt ... hac ... AMETZIT sau BEAT MORT ??? Pentru ca ... hac ... cu cat stii mai multe, cu atat te trezesti mai mult, nu? Parerea mea!

Daca ati ... hac ... inteles, bine? Daca nu, mU.E.!

Cenzurati-ma, va provoc! HA^C!!! :P :P :P

MinRep
22 Jul 2003, 22:12
Si ... hac ... inca ceva! Adica, sunt cumva doi Administratori, sau am inceput eu sa vad duble ... adica ... hac ... dublu?

Danny
24 Jul 2003, 21:45
Shit!!! Eu vad 3 moderatori!

ricutza
31 Jul 2003, 23:25
eu nu sunt de acord cu aceasta schimbare...intr-adevar Cafeneau si-a cam schimbat functionalitatea, dar mie chiar nu mi se potrivesc acele denumiri! bine, sa zicem ca ati putea sa faceti niste rankuri special pentru mine... :D

LeonardPiron
02 Aug 2003, 18:52
Mai bine sa-i zica Sedinta de Administratie sau Cronica Carcotasilor2

jona
10 Dec 2003, 11:57
DDDaaaaaaaa... intr-adevar. Ca tot suntem la propuneri, hai sa-i spunem "Poiana lui Iocan" sa ne dam "inteligeanti", ca asa suna mai filologico-metamorfozico-literaturico... amuzant. :lol: :lol: :lol:

jona
10 Dec 2003, 12:00
Chiar, daca i-am spune "Poiana lui Iocan" :roll:

Danny
10 Dec 2003, 23:39
Exista deja pe alte forum-uri topicuri cu numele asta.

Danny
01 Mar 2004, 21:42
2. Rank-urile utilizatorilor sa fie schimbate in:

1. Ametit
2. Cherchelit
3. Beat
4. Beat crita
5. Beat mort

Loooool, acum chiar ca merg schimbate rank-urile :lol: :lol: :lol:

Leonard
01 Mar 2004, 22:11
iconurile alea sunt pahare cu stella artois nu? care sunt pline cand sunt mesaje noi in topic, dupa ce le citesti se golesti...

BeNnY
01 Mar 2004, 22:19
iconurile alea sunt pahare cu stella artois nu? care sunt pline cand sunt mesaje noi in topic, dupa ce le citesti se golesti...

Interesanta abordare :lol:

KORBEN
02 Mar 2004, 23:33
eu nu sunt de acord cu aceasta schimbare...intr-adevar Cafeneau si-a cam schimbat functionalitatea, dar mie chiar nu mi se potrivesc acele denumiri! bine, sa zicem ca ati putea sa faceti niste rankuri special pentru mine... :D
sefa de sala??
duduie?
domn`soara?
:P