View Full Version : Voci impresionante
Leonard
13 Jul 2003, 06:00
Ce voci de actori vi se par cele mai patrunzatoare si mai impresionante?
Atentie: nu ma refer la voci muzicale (cum canta), ci la vocea lor normala. Deci nu e acelasi topic cu 'Singing Sensations'.
Ce voci imi plac mie cel mai mult:
Edward Norton
Max von Sydow
Kiefer Sutherland
Johnny Depp
Anthony Hopkins
Dintre actrite:
Patricia Arquette
Natasha Lyonne
Claire Forlani
Holly Hunter
Imi e mai greu sa imi dau seama, fara sa am filmul in fata si coloana sonora in urechi. Ma rog, pe mine tot ma haituie detasarea si calmul lui Malcolm McDowell, povestind "Portocala mecanica". Hai sa incercam cateva variante:
- Anthony Hopkins;
- Daniel Day-Lewis;
- Marcello Mastroiani;
- Nicole Kidman (pe bune!);
- Robin Williams (aici ma refer la vocea lui serioasa si adanca, gen "Good Will Hunting" sau "One Hour Photo". Desi nici "I do voices"-urile lui nu-s de lepadat);
- Peter O'Toole;
- Audrey Hepburn (nu ma refer la "My Fair Lady", evident!);
- Adrien Brody;
- Al Pacino;
(an' some others...)
crydead
13 Jul 2003, 22:08
Mie imi place Vin Diesel, zici ca vorbeshte din burlan!
Sau Van Damme, cand o arde el pa franceza in Absent nemotivat.
Ce nu inteleg eu este, Dolph Lundgren sau cum se scrie chiar vorbeshte el cu gura lui sau se baga un efect special in postproductie si vine unu mic si slab si il dubleza?
------------------------------------
Viitorul suna ocupat.
LeonardPiron
14 Jul 2003, 11:01
Eu sunt indragostit de vocea actorului SILEANU, cel care facea voice over la Promo la Tele 7 si care are o voce de 3 ori mai ragusita decat a oricarui alt actor. E bestial.
Hell_Girl
14 Jul 2003, 17:24
Dintre actori: Al Pacino, Anthony Hopkins, Robin Williams, Edward Norton
Actritze: Penelope Cruz, Nicole Kidman, Jodie Foster
Leonard
15 Jul 2003, 01:36
Jodie Foster!!! Corect! nu stiu cum de-am uitat-o.
dementiala voce! inimitabila.
James Cagney. Si Lemmy :D
Sa nu-l uitam pe Florian Pittis, o voce inconfundabila.
Gavriil
15 Jul 2003, 21:12
Cel mai mult imi plac Al Pacino si Robin Williams, dar nu sunt singurii cu voci impresionante. Printre acestia s-ar mai afla: Anthony Hopkins, Robert Carlyle, Jack Nicholson, etc.
James Earl Jones-inconfundabil. El e cel care zice "This is CNN"
Jim Carrey, cand incepe cu vocile lui de descreierat
Si nu in ultimul rand...Brad Dourif-vocea lui Chucky. :o
Ambra Blu
16 Jul 2003, 10:14
Mie imi place vocea mea cind strig eu prin baruri "Doamna, doua beri!" Numa' ca sint doua chestii care nu stiu daca ma califica sa postez aici: unu, berile nu le platesc eu si, doi, nu sint actor. Pot sa zic o voce care ma enerveaza? Vocea aia din OFF din "Europa" lui von Tier.
crydead
16 Jul 2003, 10:47
Eu ma chinuiesc sa induc o stare de fapte intre mine si domnishoara purtatoare de tava, shoptindu-i tandu, dar ferm, "Am mai vrea si noi doi beri, te rog!". Si tocmai cand ea, excitata la gandul ca va primi bacshish, se gandeshte privindu-ma, domnu' asta e un mare domn, am sa ma daruiesc lui pa navetele din spate, de langa mine se aude o voce sparta, "Doamna, doua beri!". :evil:
----------------------
Viitorul suna ocupat.
Ambra Blu
16 Jul 2003, 11:46
Eu ma chinuiesc sa induc o stare de fapte intre mine si domnishoara purtatoare de tava, shoptindu-i tandu, dar ferm, "Am mai vrea si noi doi beri, te rog!". Si tocmai cand ea, excitata la gandul ca va primi bacshish, se gandeshte privindu-ma, domnu' asta e un mare domn, am sa ma daruiesc lui pa navetele din spate, de langa mine se aude o voce sparta, "Doamna, doua beri!". :evil:
Si tocmai cind domnisoara purtatoare de tava si facatoare de bine si de teava se intoarce catre domnul Crydead si este abuzata sonor de catre domnul Ambra Blu, trasmitatorul pe unde sonore a unui Van Diesel mai mic si mai concentrat, isi da seama unde a gresit. Totul in viata e o chestiune de prioritati, isi zise dumneai in sinea-i, si se indrepta fericita catre domnul a carui voce, cind o auzi, zboara hainele de pe tine. De aceea, cind scriu aceste rinduri, mi-e teama sa le citesc cu glas tare si pe lietere, cum fac de obicei, de teama sa nu ramin in pula goala. Cum pot sa mai imi platesc berile daca n-am o cirpa in cur?
SadSpot
16 Jul 2003, 11:49
Cred ca imi place vocea asta care a zis: "Doamna, doua beri". E mai masculina, asa.
crydead
16 Jul 2003, 11:54
Cum pot sa mai imi platesc berile daca n-am o cirpa in cur?
Daca esti in bar si n-ai macar o carpa-n cur s-ar putea sa nu fie nevoie sa mai platesti berile. Posibil chiar sa te si intorci cu bani acasa, bagaboanto.
S-a facut si un film cam pa tema asta, nu shtiu daca l-ai vazut. :wink:
---------------------------------
Viitorul suna ocupat.
SadSpot
16 Jul 2003, 12:03
Sa nu uitam ca exista si voci de actori romani. Victor Rebenciuc.
crydead
16 Jul 2003, 12:05
Asta nu e ala care zice ca viitorul suna bine?
-------------------------
Viitorul suna ocupat.
Ambra Blu
16 Jul 2003, 12:16
Daca esti in bar si n-ai macar o carpa-n cur s-ar putea sa nu fie nevoie sa mai platesti berile. Posibil chiar sa te si intorci cu bani acasa, bagaboanto.
S-a facut si un film cam pa tema asta, nu shtiu daca l-ai vazut. :wink:
Este filmul de care vorbesti tu "Falling Down", in care joaca Michael Douglas care el se ducea acasa si n-avea nici o cirpa in cur si intra in bar la Mcdonald si cere o bere rece si aia n-avea si deci de aceea se hotareste el sa isi bage picioarele in ea de Dfence si sa se faca traseist?
crydead
16 Jul 2003, 12:19
No, ba, io ma refeream la filantropica ca si aia ramanea fara bani sa platesca.
Asa imi place de tine, sa fii intelectuala in public, ce mama drequ!
--------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Auzi fa bagaboanto, data viitoare cere 3 beri, ca cu una mi-esti dator. Si chema-ma la circiuma, ca vin. Ia si mortaciunea cu tine, poate le pacaleste pe barmanite ca e diesel. Oricum fetele alea nici Otto-ul nu-l inteleg.Cred ca nici tu, de fapt.......
Ambra Blu
16 Jul 2003, 17:18
Eu nu inteleg pe Otto, ci doar pe fetile care face opturi. Si io sint Diesel, nu Cry. Pai ce, vii la mine in carter sa bem berea, sau la tine la circiuma la Raluca?
Ca sa faca opturi trebuie sa fie 4X4=16. Oriunde vrei, doamna....dupa 8.
Ambra Blu
16 Jul 2003, 17:24
Ok, eu o sa beau Gimme 5 si tu o sa faci 8X8? Sau 8X24?
Miine seara la Raluca la 8 e ok? Si-ti explic acolo cum e cu multiplii lu' 4.
Ambra Blu
16 Jul 2003, 17:32
maine seara la raluca e ok.
pina atunci, ia de aici:
http://www.archersgreen.freeserve.co.uk/personal/pics/kylie48.jpg
ricutza
16 Jul 2003, 19:17
foarte dragut sa ma chemati si pe mine....sunt coplesita...
sa revenim totusi la subiect! una din cele mai marfa voci in opinia mea este cea a lui Jeremy Irons...se potriveste atat de bine in Lion King! si evidnet imi place extrem de tare si vocea lui John Malkovich...nu degeaba sunt cei doi, actorii mei preferati! imi place si vocea lui Nicholas Cage...mi se pare foarte calda!
Ricutza mama, n-ai de invatat? Ce sa cauti tu seara la circiuma cu golanii?
blitz43
18 Jul 2003, 14:50
dah, imi amintesc de Paula Radulescu...... :cry:
catallin
18 Jul 2003, 21:28
Cine-s inotattoarele astea de bras ???
daca vine vorba de voci...John Leguizano or somethin`...pentru personajul lui Sid din Ice Age...
ricutza
31 Jul 2003, 22:53
stiu toni ca aveam de invatat...dar era dragut sa ma chemati oricum!
mi-a placut foarte mult si vocea lui Catherine Zeta Jones in Chicago...mi s-a parut ca s-a potrivit foarte bine cu rolul!
patch4all
01 Aug 2003, 16:00
Mai, imi dau si io umil cu pararea despre vocile actorilor preferati...nu va suparati ca ma bag in seama....
Sean Connery.
Lokibra
17 Oct 2003, 12:13
Mie imi place vocea lui Gruia Calin, sau cum l-o chema pe Fat Frumos cu stea in frunte, din copilaria noastra la televizor. Curios , inainte o uram... O fi din cauza ca una din trei reclame TV sunt cu vocea lui ?
Si de Mel Gibson n-a zis nimeni nimic p-aici, sau mi se pare doar ?
Iar cea mai enervanta voce pe care am auzit-o in ultima vreme a fost a Mirei Sorvino, in Mighty Aphrodite... Doamne, ce tzignal !
Iar la nivel personal, dati-mi voie sa adaug si vocea sefulu meu (un mare actor al relatiilor comerciale romano-indiene) pe care il voi mai suporta fix 4 ore... incepand de acum ! :evil:
Gaandalf
19 Oct 2003, 02:53
daca vine vorba de voci...John Leguizano or somethin`...pentru personajul lui Sid din Ice Age...
deci John Lenguizano RULZZZZ! Sid cu faza : "I don't like this cat it reads minds!" cu accentul ala al lui ... e rupere totala ... :lol:
michelle pheipher in Sinbad a fost excelenta ... vocea ei a cazut la tzanc - nemaipomenita ... dar nu pot spune acelashi lucru despre Zeta Jones - ho literally SUX!
Lady_Skar
23 Oct 2003, 19:22
Chris Rock
Chris Tucker
iti cam zgarie timpanul, but that's why i like it!
and the main man
James Earl Jones: "I am you father, Luke"
blitz43
27 Oct 2003, 15:38
Mie imi place vocea lui Gruia Calin, sau cum l-o chema pe Fat Frumos cu stea in frunte, din copilaria noastra la televizor. Curios , inainte o uram... O fi din cauza ca una din trei reclame TV sunt cu vocea lui ?
Iar la nivel personal, dati-mi voie sa adaug si vocea sefulu meu (un mare actor al relatiilor comerciale romano-indiene) pe care il voi mai suporta fix 4 ore... incepand de acum ! :evil:
Mah, dar erai super suparat in ultima ta zi de serviciu. se vede!
Iar Fat Frumos era cu mot in frunte, nu cu stea. serios!
:lol:
Guinevere
28 Oct 2003, 22:46
Cum de n-a zis nimeni nimic de Alan Rickmann???
Willem Dafoe - ma mir cum de nimeni nu l-a pomenit.
Nightwane
01 Dec 2003, 09:32
Jack Nicholson
Sean Connery
Malcom MacDowell
Anthony Hopkins
Dennis Hopper (mai ales in Blue Velvet)
Nicole Kidman
Isabella Rosellini
Naomi Watts
Subscriu la John Malkovich. Tocmai l-am revazut in A talking picture. Ce voce senzuala....
UIte si lista mea:
Sean Connery
Anthony Hopkins
Nicole Kidman
Dar cum l-ati putut uita pe Vin Diesel? Are vocea aia groasa si in XXX si in "Fast si Furios", super adevarat :lol:
Bineinteles, mai este Russell Crowe, preferatul meu, cu "vocea duala": puternic si hotarat in "Gladiatorul" "I am Maximus Desmus Merudius, commander of the armies of the north, general of the Felix legion. Loyal to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered sun, husband to a murdered wife, and i will have my vengence... this life or the next" si intreaga scena a "reintalnirii" cu Commodus, si vocea blanda, usor tremuranda din "A beautiful mind "I'm only here tonight because of you. You are the reason I am. You are all my reasons. Thank you!"
Si mai e Ewan McGregor care face spectacul in "Moulin Rouge". N-am crezut ca e vocea lui pana n-am vazut cast-ul de la sfarsit. NOTA 10!
Nightwane
08 Dec 2003, 17:29
Jack Nicholson
Sean Connery
Malcom MacDowell
Anthony Hopkins
Dennis Hopper (mai ales in Blue Velvet)
Nicole Kidman
Isabella Rosellini
Naomi Watts
mai pun shi Kathy Bates si Richard Farnsworth...
Sa nu-i uitam pe acei actori ale caror voci fac 50% din reusita unor filme. I-as aminti aici pe Kiefer Sutherland, vocea din Phone Booth, sau Eddie Murphy din Shrek.
Dar vocea lui Judi Dench? O actrita cu o voce frumosa si o dictie super. O folosesc din plin si la filmele de pe Discovery.
Mala Portugal
10 Dec 2003, 00:25
Pentru mine "the voice" e Mike Read ( al naibii mos , daca l-as fi auzit la radio l-as fi intinerit cu 20 de ani)
La dame timbrul grav-susurat gen femme fatale e clar patentat Greta Garbo .Mie insa imi da fiori vocea aceea cu modulatii calde si pisicite a lui Bjork.
De la noi as merge pe Mircea Albulescu si Toma Caragiu .
Mala Portugal
11 Dec 2003, 09:41
Samuel L. Jackson - o voce buna de prevestit apocalipsa
Alain Delon - seducatorul
horatiu
11 Dec 2003, 10:09
Emanoil Petrut, Vasile Nicolescu, George Constantin, Ilarion Ciobanu
Olga Tudorache, Gina Patrichi, Maia Morgenstern
Clint Eastwood, Gene Hackman, Humphrey Bogart, John Wayne
Billy Boyd,Joe Pesci,Sean Connery shi tipu' cu vocea lu' Cartman din SouthPark'So I was like:Ey...bitch...if i wanna fingerpaint,I'll fingerpaint!Goddamnit!!!...'
Actrite:Alicia Witt,Laura Dern.
Ziceti ce-o-ti zice, de ea, dar ca voce Melanie Griffith e absolut inconfundabila!
Mircius
10 Jun 2004, 10:48
pe langa actori gen Anthony Hopkins sau .....pfiu, l-am uitat pe celalalat... imi mai place vocea care prezinta promourile de la BBC...cand zice ala... this is BBC world. Now Hard talk. LOL..a, mi-am adus aminte. Imi place vocea lu Vin (si Tuica) Dizel. :P imi plac vocile mai "deep", mai ales la tipe, care nu-mi vine nici una in minte.... poate zice-ti voi....
Demi Moore, cea mai celebra voce "deep" din cinema-ul actual!
Mircius
10 Jun 2004, 14:17
da are, dar parca nu e asta....e una la care ma gandesc, dar n-o nimeresc. Are o voce mai groasa .... oricum si demi are voce mishto si inconfundabila.
In opinia mea, cea mai frumoasa si mai ...feminina voce o are Scarlett Johansson.
Fata e excelenta, dar vocea mi se pare absolut la fel cu oricare alte milioane de voci de fete... Chiar nu e cea mai impresionanta caracteristica a ei! Dar asa se intimpla: rasare cite una sau unu' nou(a), gata! Ala (aia) e cel mai/cea mai...! Restul de pina atunci sint stersi cu buretele.....
Hmmm... Voce mai grava decit Demi Moore.... Greta Garbo? Marlene?
Gaandalf
11 Jun 2004, 11:47
Michelle Pheipfer - mi-a placut la nebunie ... dintotdeauna! :oops:
Rupert Everet - :sick:
Antonio Banderas a.k.a Puss (Shrek 2) - a fost criminal ... :lol: :D :P
Joe Pesci - Goodfellas : "What the f@ck is soooo funny about me?"
Cartman: "I hate you Kenny!"
Brad Pitt - Snatch - english mingled with romanes ...
Robert De Niro - accentul de macaronar ...
Al Pacino - Satana in Devil's Advocate + more .............
Mircius
11 Jun 2004, 15:41
mi-am adus aminte la cine ma gandeam... e tipa din Bedallzed.. Liz Hurley..o ador, mai ales accentu ala demential!!
Subscriu si eu la Michelle si mai adaug pe Uma Uma
Malcom MacDowell
Edward Norton
Orson Welles
Ewan McGreggor(am ramas surprinsa ca nu l-a trecut nimeni ,are o voce superba ..mie nu mi-a placut niciodata "Your song"de Elton John pana nu am auzit aceasta melodie cantata de Ewan in Moulin Rouge)ah..shi daca tot am revazut aseara "2001:A space Odyssey" (NU,nu m-am uitat la meci )il adaug shi pe Douglas Rain (vocea lui HAL)
la femei Jodie Foster ,Demi Moore shi Liz Hurley ..ah..shi o voce care mi-a ramas in minte inca din frageda copilarie ,mai tineti minte casetele video traduse de Irina Margareta Dristor?eu da!
Nu am vazut in listele vostre:
Mel Blanc (the man of 1001 voices)
Woody Allen
Mel Gibson (care are o voce groasa perfecta pt. multe dintre rolurile sale, de ex. Payback care a fost de curand la ProTV)
Arnold a.k.a The Terminator
Dustin Hoffman
Iar cea mai celebra voce care imi vine in minte este cea a actritei Jean Hagen (Lina Lamont) din Singi' In The Rain, pt care are si o nominalizare :D
iepurilah
13 Jun 2004, 18:43
Actori:
- Anthony Hopkins
- Sean Connery
- Banderas( in Shrek 2)....Nu criminal,cum a zis Gandalf, ci super super criminal :D
- Al Pacino
La actrite nu am decat una care imi place mult, Liz Hurley(intr-adevar, accentul ala e super)
Si sa n-o uitam pe Irina Margareta Nistor, cea care ne-a terorizat filmele din copilarie :D
Si sa n-o uitam pe Irina Margareta Nistor, cea care ne-a terorizat filmele din copilarie :D
o cheama NISTOR nu DISTROR?cred ca eu am ramas cu sechele de la carcotashi ..in orice caz nu cred ca nimeni i-a uitat vocea ..THE HORROR........
iepurilah
14 Jun 2004, 00:09
:lol: :lol: nu te mai uita atat la carcotasi :D
Antonio Banderas?!?!?! :sick: :sick: :sick: Ala are o voce misto?
iepurilah
14 Jun 2004, 00:44
Banderas( in Shrek 2)
Care parte n-ai inteles-o? :hmm:
Gaandalf
14 Jun 2004, 10:52
Antonio Banderas?!?!?! :sick: :sick: :sick: Ala are o voce misto?
He sucks :sick:
Benny! Nici mie nu-mi place de Antonio. Dar daca nu ai vazut Shrek 2 - nu prea te vad indreoptatzit sa itzi dai cu parerea. + Totzi care au vazut au zis k a fost criminal in rolul care i-a revenit din SHREK 2!
subscriu si eu la Antonio in Shrek2
uma.urma
22 Jun 2004, 12:10
Ador vocea lui Al Pacino si cea a lui Dinica.
mie cel mai tare imi plac vocile fufelor din filmele XXX(mai ales in alea in care vocea nici macar nu este a zdrentei ce se da in stamba si aia de la montaj nu reusesc sa suprapuna bine vocea cu faptele :D :D :D :D )
Sm�agol-Gollum
30 Jun 2004, 23:03
mie cel mai tare imi plac vocile fufelor din filmele XXX(mai ales in alea in care vocea nici macar nu este a zdrentei ce se da in stamba si aia de la montaj nu reusesc sa suprapuna bine vocea cu faptele :D :D :D :D )
da corect!!....aici cam ai dreptate...dar faza e ca alea nu zic prea multe...mai mult gem!!! :)
Cateva dintre replicele celebre ale ics ics ics-urilor:
Das is gut
Yeah baby
it is so big
faster faster
she is my friend, can she join us
what's Dante first name? Alijerry or what?
Mutu si mai cum?
Gaandalf
01 Jul 2004, 12:57
In materie de voci ashtept akum Shark Tale ca are o distributzie filmul ala... de nu se mai opreshte : Will Smith, Robert De Niro, Renée Zellweger, Jack Black, Angelina Jolie, Martin Scorsese & Ptere Falk ...
Galadriel_queen
18 Jul 2004, 21:14
Citind topicul, am observat k nu ati mentionat un actor a carui voce nu-mi amintesc exact la ce film a fost folosita, dar care mi-a placut - Steve Zahn. Are felul lui de a vorbi ca un strengar si imi place. :oops:
Danyela
10 Aug 2004, 09:25
mie imi place vocea lu` Alyssa Milano si Jennifer Garner
Kiefer Sutherland
Gheorghe Dinica
Vin Diesel
John Wayne
Oricum, credeam ca va referiti la actori, aici e un forum de cinema parca. Asa as mai spune pe cate cineva: Solistul de la Taxi, Gica Popescu, Florian Pitis, Dan Spataru si bunicul meu inainte sa moara ( de la vin i se tragea si de la tarie).
lollipop
20 Oct 2004, 15:38
sean connery ( aia cu "god shave the queen" e mortala.. unii.. de fapt unele zic ca e orgasm spontan :)) )
kiefer sutherland
susan sarandon (ati obs ca nu ridica vocea niciodata)
and let's not forget
orson welles (doar vocea lui a convins mii de oameni ca vin extratereshtrii)
cherryblossom
20 Oct 2004, 15:55
mie-mi placea vocea patrunzatoare a actorului Valentin Teodosiu, atunci cand prezinta filme proaste la protv... :P
Nu stiu daca a fost mentionat Mel Blanc, dar cu siguranta merita un loc aici.
Sa nu il uit pe Gene Hackman!
Vincent Price - "And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, / Shall be lifted - Nevermore!"
Al Pacino - " Who? Who? What are you, a fucking owl? "
herbert
20 Feb 2005, 11:59
o voce memorabila pt mine: Innokenti Smoktunovski recitand versurile lui Arseni Tarkovski in filmele lui Andrei Tarkovski - "Oglinda", "Calauza", "Nostalgia".
restu-i vorba in engleza, romana si, mai nou, bulgara :)
Denis_stelistu
08 Apr 2005, 21:42
Voci care imi plac cel mai mult:
Nicole Kidman
Jennifer Love Hewitt
Brad Pitt
Kate hudson
Keanu Reeves
Si altii
jediklaus
20 May 2005, 02:44
Un clasament ad-hoc:
1. Sean Connery (voce "adâncã", pãtrunzãtoare)
2. Morgan Freeman (una dintre cele mai "calde" ºi liniºtitoare voci; chiar ºi atunci când urlã)
3. James-Earl Jones (a dat vocea lui Vader din prima serie a trilogiei "Star Wars", dar nu numai pentru acest lucru l-am pus pe trei)
4. Harrison Ford (ºtie sã vorbeascã ºi atunci când zâmbeºte ºi o face bine)
5. Liam Neeson (nu poate scãpa de accentul britanic nici dacã îl pici cu cearã; dar e tare nostim).
Pitbull
20 May 2005, 08:03
Sigur cä da, BeNnY - Mel Blanc: "Right, Fred, Î-hî-hî, î-hî-hî!" :D
"Al Pacino - Definitely, my favorite voice! He, he!" ;)
Walt Disney - însusi glasul lui Mickey Mouse
(Si... cä tot veni vorba... glasurile lui Donald, si-ale lui Chip si Dale... Mai stie cineva cine le fäcea?)
Evident, Albä ca zäpada - iaräsi lapsus, desi mi-o amintesc dintr-un interviu: era deja foarte bätrânä, dar îsi pästrase aceeasi voce suavä.
Jean Gabin - cu timbrul lui inimitabil...
Fellini - un glas scrâsnit si antipatic, recognoscibil (pentru cine i l-a mai auzit) în replicile din off ale interviewatorului din "Prova d'Orchestra".
Audrey Hepburn - "In Spain the rain stays mainly in the plain!"
Barbra Streisand - câtä cäldurä, si ce duet extraordinar fäcea cu Louie Armstrong, în "Hello, Dolly!"
Si ia sä ne uitäm noi si-n ograda noasträ:
Emanoil Petrut - glasul lui Decebal si al lui Mihai Viteazu, cä Amza, cât era el de urias, a sunat dintotdeauna ca un Nea Märin avant la lettre.
Dinu Ianculescu - timbrul mätäsos care ne-a mângâiat timpanele copiläriei, la sute de teleenciclopedii; mare bucurie sufleteascä pe mine, cä mi-a jucat în filmul de diplomä.
Motu Pittis - aceleasi teleenciclopedii.
Si tot de-acolo, Mariana Zaharescu, o voce de o muzicalitate unicä, pe care am avut norocul s-o folosesc în filmul "de integrare" (a învätämântului cu productia... ) - documentar utilitar pentru ministerul învätämântului, pe care eram obligati sä-l facem în anul IV de facultate.
Silvia Chicos - o actritä unicat, care a murit foarte tânärä; zeci de ani de-a rândul dupä aceea, vocea ei rarä a continuat sä ne ureze la radio în fiecare searä: "Noapte bunä, copii!"
Inegalabilul Toma Caragiu.
Birlic - cel mai expresiv dulshe grai moldovinesc din Fältisheni.
Dem Rädulescu - în perioada lui "bunä", cam pânä prin 1975: timbru vocal comic prin definitie.
Radu Beligan - acel graseiat unic, plin de umor...
Gheorghe Cozorici - o profunzime rarä.
George Constantin - aidoma
Tamara Buciuceanu - o voce de operä aproape la fel de bunä ca a surorii ei, Iulia, sotia lui George Constantin.
Nicolae Secäreanu - unul dintre cei mai buni basi ai Operei Române, în timpul liber Sinan Pasa si altii, prin alte câteva filme.
Si, în sfârsit... nu pot sä nu închei acest scurt si incomplet memento färä vocea "actorului" care a jucat, în viatä, cel mai teribil rol horror ce ne-a marcat copiläria si tineretea... Cosmarul sonor, monstruos si la nivel vocal si al dictiunii, nu numai mintal si sufletesc, care ne trimitea cu regularitate în noul an bälmäjind grotesc: "În închierrhhi, drrhhagi tovarrhhäsi si prrhhetini, vä urrhez noi si TUOT mai marrhhi sucese în muncî si viatî, împlinirrhhia TÚTULORRHH dorrhintilorrhh, MULTÎ sînîtati si MULTÎ ferrhhicirrhhi! La multz ani!"
jediklaus
21 May 2005, 01:35
Ora 2:35AM: Nu ºtiu dacã cunoºti însemnãnatea expresiei "Carpe Diem", dar sunt sigur cã la "anii matale" (vorba ta, nu a mea!!) ai folosit de multe ori în viaþã, conºtient sau nu, expresia de mai sus. Oricum, eºti bun!! Salutare.
gionloc
21 May 2005, 12:06
monologul lui Bibi Anderson, Alma din Persona, cel in care-i povesteste actrtritei (Ullman) evenimentele zilei petrecute pe plaja cu o prietena, copilul care...
una dintre cele mai buuune scene vazute in vorbe!!
Pitbull
22 May 2005, 02:34
Ora 2:35AM: Nu ºtiu dacã cunoºti însemnãnatea expresiei "Carpe Diem", dar sunt sigur cã la "anii matale" (vorba ta, nu a mea!!) ai folosit de multe ori în viaþã, conºtient sau nu, expresia de mai sus. Oricum, eºti bun!! Salutare.
Hm... La anii mamale, ba chiar pe vremea când erau mai putini, cred si credeam mai degrabä în organizare, räbdare si sacrificiu, decât în a-ti "träi clipa". Dar, cum toate astea n-au fost prea rentabile, cel putin pânä acum... da, într-adevär: de multe ori, a "profita de pe urma zilei" a fost singura compensatie. Oricum, nu mi-a omorât nici optimismul, nici încrederea în oameni, nici credinta în Dumnezeu.
miana_75
30 May 2005, 15:27
Sunt multi actori si actrite care au voci frumoase. Recent am vazut pe cd filmul "Fascinatie" si m-a fermecat vocea lui Gregory Peck. Imi plac si vocile actorilor Al Pacino, Jack Nicholson, Sean Connery, Antony Hopkins, Johny Deep.
Dintre actrite : Jodie Foster, Catherine Deneuve, Glen Close, Michelle Pheiffer, Demi Moore.
obvious
30 May 2005, 15:34
pacino, oricand. :love:
hopkins.
helena bonham-carter.
GhitzaCartitza
30 May 2005, 21:14
Vin Diesel! In filme parca joaca vocea lui, nu el. Te face sa intelegi repede ca nu glumeste. Mai ales in The Fast and the Furious si xXx! Putini stiu ca vocea din "The Iron Giant" ii apartine. Vocea lui a fost folosita si in jocul facut dupa "The Chronicles of Riddick".
helena bonham-carter.
Touche
touchpoet
04 Jun 2005, 17:28
si iata cum un topic care se anunta fascinant, a ajuns sa fie o discutie despre bere si localuri de cartier... poate ca vagabonzii care nu pot sa-i inteleaga starile lui Ambra Blu ar trebui sa fie legati de limba o vreme pina ajung sa vorbeasca precum Jim Carrey cind alearga dupa animale (speciile nu conteaza)... James Earl Jones mi se pare inconfundabil, tot asa cum Jack Nicholson poate desface fermoarul unei rochii sexy doar cu miriit bine tintit...
N-am avut rabdarea sa citesc in totalitate ce s-a scris pe acest topik si nu stiu daca cineva a mai facut referire la ea, dar una dintre vocile cele mai misto din cinema este cea a lui Fanny Ardant.
pe mine m-a impresionat vocea lui clive owen..trebuie vazuta si geniala reclama cu madonna..tipu chiar suna a naibii de bine
Leonard
08 Jan 2007, 00:10
John Hurt forever. nu ºtiu cum de nu l-a menþionat nimeni pînã acum.
la vremea cînd lansasem topicul (2003) nu vãzusem încã Dogville. În plus se adugã ºi numeroasele documentare pe Discovery ºi Discovery Science cãrora vocea aceluiaºi inconfundabil John Hurt le dã un farmec aparte ºi mã face sã nu mai schimb canalul de cîte ori le revãd întîmplãtor.
Clara De PointduLac
22 Jan 2007, 12:18
Diavolul (Al Pacino) si diavolitza (Liz Hurley)...cele mai bune voci clar....desi nic cu Jason Statham nu imi e rushine...clamul,naturaletzea si accentul britanic cu care vb ma cucerit...(Frank Martin e eroul meu!)
Jack Nasty
22 Jan 2007, 20:15
Gael Garcia Bernal si Scarlett Johansson.
jackstatae
05 Jul 2007, 16:01
kevin spacey(e voice over in usual suspects si a beauty),pacino(poate interpreta diferite accente;cubanez-scarface,portorican-carlito's way,italian-serpico,englezesc-revolution,old man-donnie brasco)
actrite-jodie foster,ch.theron,sharon stone
chircuandreea
13 Jul 2007, 17:55
eu zic ca o adevarata voce....este rhiannna
-----------------------
Advertising (http://www.k6.ro/) - Anunturi (http://www.rompedia.ro/) - Afaceri (http://www.firmex.ro/)
eu zic ca o adevarata voce....este rhiannna
Cine???
Asta e cantareata ceva? Bine ca nu ai zis Beyonce sau Shakira....
Totusi o voce cu V mare ramane Arnold: "Hasta la vista baby!"
Plus ca a anticipat si lansarea Windows Vista.
jimi-jazz
05 Aug 2007, 00:33
Vocile mele preferate:
Marlon Brando
Al Pacino
Jack Nicholson
Joe Pesci
Robert DeNiro
jimi-jazz
05 Aug 2007, 00:35
Doamne cum am putut uita :( .... Lee Van Cleef (angel-eyes) in For a Few Dollars More si The Good, The Bad and The Ugly :love:
jimi-jazz
05 Aug 2007, 00:35
numai ca in For a Few Dollars More il cheama Mortimer *
jikatuki
18 Oct 2007, 03:09
Aishwaria Rai
M-am gandit la voci de cantareti, nu de actori...
De obicei actori sunt apreciati dupa fizic si miscare scenica, nu dupa voce in mod deosebit.
Cantaretul Malinin in place, Celtic Woman, iar dintre actori Niculin (rus).
savoria
05 Mar 2008, 13:57
Voci masculine:
Al Pacino - si vocea e doar una din calitatile lui
Anthony Hopkins
Robert DeNiro
Tom Hanks
Michael Caine
Denzel Washington
Matt Damon
Voci feminine:
Jodie Foster
Monica Bellucci
Keira Knightley
Uma Thurman
Halle Berry
Ashley Judd
cinefill
02 Aug 2008, 19:14
Toti actorii mari se remarca prin voce dar park aici i-as pune pe Al Pacino, Morgan Freeman , Kevin Spacey si JODIE FOSTER!
Pauline Kael
03 Aug 2008, 15:57
Voci" George Constantin,George Cozorici,Florian Pittis,Claudiu Istodor,Valentin Teodosiu,Leopoldina Balanuta,Rodica Tapalaga,Tamara Buciuceanu,etc,monstrii sacri,actori iubiti,actori preferati,Actori.
mafalda
27 Aug 2008, 14:18
O voce de aur a avut regretata Gina Patrichi, care a murit de cancer la laringe! Ajunsese in ultima faza a bolii sa-si piarda vocea temporar si nu mai puteau nici cei de la Teatrul Bulandra sa programezele spectacolele in care juca marea Gina Patrichi :love:
Ceea ce l-a facut pe Victor Rebengiuc ( o alta voce remarcabila! ) sa spuna cu durere "un actor care isi pierde vocea e un cadavru viu"
octavian cotescu, pittis etc
mafalda
03 Sep 2008, 12:33
O alta voce de aur: CONSTANTIN CODRESCU, alt mare actor dat uitarii. L-am vazut dand un interviu la TV. Pacat ca regizorii tineti nu-l mai solicita!
irene marlyne monroe
17 Nov 2008, 04:33
voteaza-ma te rog si mai da si in lista ta de mensenger sa ma voteze http://www.gandeste-liber.ro/fatade10/index.php?uid=27962
mafalda
17 Nov 2008, 08:09
IMM, ramai pe topicul tau, nu invada tot forumul!
mafalda
17 Nov 2008, 08:11
O alta voce de aur: Gheorghe Cozorici! Asta, asa ca tot am fost vineri la Bellu si i-am vizitat mormantul!
corinka
22 Apr 2009, 20:56
Nu am gasit aici u actor cu o voce inconfundabila: STEVE BUSCEMI. Vorbeste aproape ca Donald Ratzoiul. Dar il iubesc pe Steve.
Dintre actrite as mai aminti cateva care lipsesc aici: Anda Calugareanu, Sharon Stone, Meryl Streep si Margareta Paslaru.
miercuri
23 Apr 2009, 22:46
Buscemi intr-adevar.
Si Jeremy Irons la categoria *deep sexyvoice*. Si nu numai, am un audiobook de la Lolita citit de el, absolut incantator <3
Anthony Hopkins
Steve Buscemi
Morgan Freeman
javier bardem
jonathan rhys meyers
ewan mcgregor
jake gyllenhaal
buticut
17 Feb 2010, 21:59
Pfff o gramada....arunc aici niste nume care imi vin repede in minte :D
Johnny Depp
Liam Neeson
Jeremy Irons
Vincent Price
John Malkovich
Marlon Brando
Ewan McGregor
Hugh Jackman
Alan Rickman
Kevin Spacey
Peter Cullen
Sean Connery
Mark Strong
Morgan Freeman
Christopher Walken
Malcom MacDowell
Clive Owen
Anthony Hopkins
Ben Kingsley
Al Pacino
Steve Buscemi
Ray Winstone
Tobin Bell
Javier Bardem
Dennis Haysbert
Kiefer Sutherland
Gary Oldman
Edward Norton
javier bardem
jonathan rhys meyers
ewan mcgregor
jake gyllenhaal
+ malcom mcdowell:x
siiii
http://www.youtube.com/watch?v=qL-L8ExX3kQ
Morgan Freeman, Johnny Depp si Haley Joel Osment
kanibalo
18 Apr 2010, 10:05
Actori: AL PACINO,Robert De Niro,Jack Nicholson,Tom Hanks,Jim Carrey,Eddie Murphy s.a
Actrite: Jodie Foster,Catherine Zeta-Jones,Sandra Bullock,Kate Winslet.
inexpugnabil1
18 Apr 2010, 10:55
Johnny Deep :)
bogdan0125
19 Apr 2010, 21:14
Johnny Deep. Vocea lui se schimba de la un rol la altul, depinzand de genul filmul. Poate ca si asta e unul dintre motivele pentru care e atat de apreciat.
buticut
20 Apr 2010, 00:21
Johnny Deep. Vocea lui se schimba de la un rol la altul, depinzand de genul filmul. Poate ca si asta e unul dintre motivele pentru care e atat de apreciat.
Johnny Deep :)
~X(~X(
foxyroxy
06 May 2010, 16:11
Kate Hudson
http://www.youtube.com/watch?v=Hc9tAXAR8-c
Ammelie
11 May 2010, 22:30
Vocea lui Humphrey... Nu-i ravasitoare? :)
Al Pacino
Anthony Hopkins
Robert Downey JR
Siguorney Weaver
Vin Diesel
Robert Englund
RavenScar
22 Jun 2010, 19:35
Edward Norton, Clint Eastwood, Kiefer Sutherland (mai ales in Phone Booth), Alan Rickman si Christopher Lee
marius93
27 Jun 2010, 08:08
Randall Duk Kim :P
spriamarierose18
04 Jul 2010, 02:02
Jean Gabin
Sean Connery,
Humphrey Bogart
John Waine
Florian Pitis
Emanoil Petrut
Calboreanu
Anthony Hopkins
Emil Hossu
Louis de Funes
John Nettles
Lino Ventura
Gina Patrichi
Melanie Griffitih
Zhang Ziyi
Fanny Ardant
Marlene Jobert
Clarie Forlani
Mariana Mihut
alex_il_fenomeno
12 Jul 2010, 08:52
Sa nu ii uitam pe Mike Myers si Eddie Murphy din "Shrek"! Dar imi mai place si vocea haioasa a lui Jim Carrey! :)
innascumpica
16 Aug 2010, 12:53
actrite: -Angelina Jolie -demi lovato
-selena gomez
Actori- Mr Bean :)
-Johnny Depp
-Brad Pitt
-Adrien Brody
-Anthony Hopkins
-Eddie Murphy
-Jason Statham
-Kate Blanchett
-Marion Cotillard
danonino
21 Aug 2010, 00:03
actrite: -miley cyrus
-demi lovato
-selena gomez
actori :-joe jonas
-noni ene :)
=)) =)) =)) =)) =))
bis. mai baga. Muzicieni favoriti, melodiile preferate etc.
god, ai glumit sau ai vorbit serios? Avatarul ala ma face confuz.
FreakDoll
29 Aug 2010, 22:43
Morgan Freeman are o voce aparte, atât de caldă, de puternică, de clară, de dulce încât ar putea vorbi despre orice că tot ar răsuna în mintea ascultătorului vorbele sale .
innascumpica
07 Sep 2010, 13:50
-demi lovato
-selena gomez
:)
=)) =)) =)) =)) =))
Hei aia sunt si actori !
alextreme93
07 Sep 2010, 17:34
Hei aia sunt actori DE CACAT !
:-&
dragonfly_drk
07 Sep 2010, 17:51
e clar... tipa asta ori isi bate joc, ori are vreo 10 ani...
ca deh... Miley Cyrus sau cum o fi chemand-o e chiar misto...
si Mr. Jonas... OMG... lesin de fiecare data cand il vad...
alextreme, te citez:... :-&
-demi lovato
-selena gomez
=)) =)) =)) =)) =))
Hei aia sunt si actori !
sunt intr-adevar si actori dar ..... sa fim seriosi joaca penibil. Sunt in definitiv niste caricaturi, nu sunt pe bune;) pune mana si vizioneaza niste filme adevarate nu doar seriale disney channel;)
vlavidor
27 Sep 2010, 07:38
patrick swayze - she's like the wind :x
Oreste Scarlat Teodorescu
Blondie
01 Oct 2010, 11:02
James Earl Jones a.k.a. Darth Vader (voice)
innascumpica
13 Oct 2010, 10:55
[QUOTE=innascumpica]actrite: -miley cyrus
-demi lovato
-selena gomez
=)) =)) =)) =)) =))
Hei aia sunt si actori !
sunt intr-adevar si actori dar ..... sa fim seriosi joaca penibil. Sunt in definitiv niste caricaturi, nu sunt pe bune;) pune mana si vizioneaza niste filme adevarate nu doar seriale disney channel;)[/QUOTE
innascumpica
13 Oct 2010, 10:57
-demi lovato
-selena gomez
=)) =)) =)) =)) =))
Hei aia sunt si actori !
sunt intr-adevar si actori dar ..... sa fim seriosi joaca penibil. Sunt in definitiv niste caricaturi, nu sunt pe bune;) pune mana si vizioneaza niste filme adevarate nu doar seriale disney channel;)
da la ce vrei sa ma uit la 12 ani?
klaudya_e
15 Oct 2010, 13:35
Al Pacino
Clint Eastwood
Jack Nicholson
Robert De Niro
Johnny Depp
Jude Law
Tom Cruise
Brad Pitt
Hilary Swank
Nicole Kidman
Natalie Portman
Naomi Watts
Keri Russell chiar daca nu e cunoscuta
StrangeHouse
30 Dec 2010, 19:02
Alan Rickman
Terence Stamp
Kevin Costner
the_fairy
28 Jan 2011, 10:36
Jeremy Irons ( Lolita, varianta audiobook :-< citita de el... )
"Lolita, light of my life, fire of my loins.My sin,my soul.Lo-lee-ta:the tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita."
Just John Malkovich (http://www.youtube.com/watch?v=ALRRUdgiw6w&playnext=1&list=PL60BA1588ECE860E0).
Unterhaltung
15 Feb 2011, 17:06
Voci care-ti raman pe retina "audio" sunt alea recognoscibile oriunde, fara sa stii cine vorbeste. De exemplu, urmaream anul trecut Coraline si ma chinuiam sa ghicesc cine vorbea. In afara de Keith David (mâţa}, n-am recunoscut pe nime'. Asa ca...
Sean Connery - caruia i s-a facut, la AFI, un omagiu de o alta voce incredibila,
James Earl Jones ("It is useless to resist! Don't let yourself destroyed as Obi-Wan did!" - ah ah ah ce pofta de Empire mi-am facut :)) )
si
Kathleen Turner - cea mai bestiala voce feminina, joasa, sexy, woof... Cum vorbea in Body Heat... cum vorbea Jessica Rabbit... O calca serios pe urme Emma Stone, adorabila in Easy A.
Sigourney Weaver - am auzit-o de curand facand naratiunea la Planet Earth... No comment.
Astea sunt vocile care-mi plac. Mai sunt cateva foarte inconfundabile, dar dupa care nu ma omor.
John Malkovich - arhetipul vocii perverse, insidioase, care-ti intra pe sub piele and stays there.
Ah-noold Schwaatsenegga - mai ales in Jingle all the Way [quote] I've hahd id upt oo ear widdis Durbo Mahn ! If dere's anybodee I donwanadvice frahm ids Durbo Mahn ! [end quote] :))
Jeremy Irons - sa ascultati cum vorbeste in Dead Ringers...
Dl.cinematic
15 Feb 2011, 21:03
Dacă vrei să asculți o Kathleen Turner nu senzuală, dar sigur foarte interesantă și, în același timp, vrei să savurezi și un album excelent, îți recomand Rumpelstiltskin by Tangerine Dream. Te vei putea bucura de amândouă, fără să fii nicio secundă dezamăgit. Eu am încercat! E dificil să spui despre Kathleen că ar fi senzuală pe albumul ăsta, pentru simplul motiv că la mijloc e o poveste pentru copii...
La capitolul voci e clar cea mai cunoscuta si cea mai buna voce de actor este vocea lu` morgan freeman :x
aura_iolanda
05 Jan 2012, 14:30
hmmm... pai sa vad... morgan freeman :)
mi-ai luat vorba din gura
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.