View Full Version : Schimb sau cumpar filme
Cine este interesat de un schimb de filme il astept cu un mesaj.
Nu am o colectie prea mare dar am in schimb filme mai rare, in special de regizori non-americani.
astept raspunsurile voastre
hai ma chiar nu va intereseaza sa va ibogatiti colectia cu niste filme adevarate?
Sau, mai bine, ce filme ai? In ce limbi, adica?
nu am o lista cu ce am deoarece, cum am spus filmele pe care le am nu sunt "pentru publicul larg", sunt doar pentru mine de colectie. exemple de dat tot Tarkowsky, aproape tot Kurosawa, Bergman, Bunuel, Kieslovsky, Felini, in total cam 50 de cd -uri.
oricum daca va intereseaza cu adevarat pot sa ma apuc sa fac o lista in weekend si sa v-o trimit. Toate sunt subtitrate si sunt divx
OK, Dracsi (brr...). Daca poti, macar trimite-mi pe mail sau mesaj privat ce ai de Bergman si Bunuel (chiar si Kurosava). Cred ca cumpar ceva, nu stiu ce te-ar putea interesa la schimb.
ti-am spus, nu am o lista deoarece mi-ar fi inutila.
Bergman: fragi salbatici si cries and whispers
Bunuel: le charm discret de la burgeoisie si cainele andaluz
Kurosawa: Ran, Dersu Uzala, Kagemusha, after the rain, no regrets for our youth, sanjuro
PS nu ma incanta prea mult ideea cu vandutul, as prefera sa facem schimb
Sergiu Nicolaescu
10 Jul 2003, 17:09
Am si eu niste filme de arta> Osanda, Am fost 16, Oglinda, Triunghiul de par. Si mai fac!
mai fa atunci
Triunghiul de par ce e asta? ce regizor?
Cam ce te-ar interesa la schimb. (Am ceva Kubrick, "Vertigo", "Crucisatorul Potemkin", "Apocalispus acum", "Sapte Samurai" - ca sa completezi la Kurosawa - si inca cateva mai vechi si multe noi.)
Pe mine m-ar interesa: "Fragi salbatici", "Cries And Whispers", "Le charm discret de la burgeoisie", "Cainele andaluz", "Ran" si "Kagemusha".
LeonardPiron
11 Jul 2003, 14:27
Casete video cu prietena ta ai? Daca nu - cumperi? Sau vrei la schimb cu Crucisatorul Potemkin?
am cu mine cand dau muie la pironi. te intereseaza?
LeonardPiron
11 Jul 2003, 19:12
No ofence. Nu sari la beregata. Il intrebam pe MinRep, ca stiu ca el are apetenta la genul asta de umor.
crydead
11 Jul 2003, 19:38
am cu mine cand dau **** la pironi. te intereseaza?
Io am DVD cu baietzii de la deratizare care se comporta medieval cu cilii aia zbarlitzil ai lu' piron. Vrei sa facem schimb? :wink:
--------------------------
Viitorul suna ocupat.
LeonardPiron
11 Jul 2003, 20:35
Tu sa faci mai intai schimb de chiloti ca n-ai mai facut-o de mult.
No ofence. Nu sari la beregata. Il intrebam pe MinRep, ca stiu ca el are apetenta la genul asta de umor.
In afara de "ofence" si apetenta, altceva nu ai?
Sincer, nu stiu de unde ai gasit filmul la care te referi, pentru ca ultima data cand am verificat, el era la mine in sertar, langa niste scenarii, markere, memo-uri, dosare si o carte: "Demonii", de Dostoievski. Inteligenta sublima de care orice piron a dat dovada cand a fost batut oriunde trebie el batut trebuie sa cunoasca aceasta opera de arta. Finalul devine edificator, la fel cum numarul de mesaje a lui LP al nostru creste pana la cer. (Nu ar fi interesant sa avem, ca la imdb urmatoarele optiuni Ignore this user|Report Abuse ???)
Oricum, dragul meu piron, inainte sa te opresc din drumul tau de devenire guru din buru, ceea ce esti indiscutabil si chiar imi face placere sa iti spun asa. Deci, BURU, fa o excursie in origini.
(Caseta video contine imagini decente, montate personal, intr-un cadru restrans, familiar.)
LeonardPiron
11 Jul 2003, 20:43
Clar ma duc in origini. Mai ales ca am aflkat ca am fost gazduit ca embrion de coana ma-ta. Doamna MinRep, (probabil ca se cheama MajRep)pazea ca sosesc!!! Pana atunci, nu vrei sa schimbi chilotii cu Crydead sau LaughLife, cum i-o zice...
Nu, MinRep spune mai mult decat totul...
BURU, intr-adevar ar trebui sa-mi schimb chilotii, dar tu nu, pentru ca evident nu faci treaba asta. Evident, ramane o intrebare: ce faci cu tot, excuse me french, cacatul pe care il ai in singura pereche de chiloti pe care ai purtat-o, de la embrion incoace? Probabil te speli pe dinti cu el. Sau pe mainile care dau pe tastatura! (Yuk!)
ricutza
13 Jul 2003, 00:10
Dracsi da-mi si mie te rog o lista cu filmele pe care le ai tu!
multumesc!
a! si vreau sa stiu si eu daca are cineva In the Mood for love sau Legends of the fall sau Almost Famous pe cd, si mi le poate imprumuta?
multumesc din nou!
LeonardPiron
13 Jul 2003, 19:14
Hai ca o freci, minRep-ule...
Dracsi, ce-ar fi sa revenim la stabilirea datelor schimbului, totusi?
crydead
13 Jul 2003, 21:38
Almost Famous
La HM&F te-ai uitat?
tot weekend-ul am fost plecat si cand ma intorc si eu linistit si pus pe treaba la serviciu , ce vad: injurii si calomnii pe forumu asta care se dorea asa de simpatic, inocent si neprihanit. he he
minrep astept un mesaj sa vedem cum facem
Dracsi da-mi si mie te rog o lista cu filmele pe care le ai tu!
multumesc!
a! si vreau sa stiu si eu daca are cineva In the Mood for love sau Legends of the fall sau Almost Famous pe cd, si mi le poate imprumuta?
multumesc din nou!
lista care nu exista, dar care e pe vine? mi-e tare lene dar cand o sa ma apuc de ea, o sa ti-o trimit si tie
blitz43
18 Jul 2003, 15:33
mah, sare cineva in ajutorul meu cu Videodromul lu' Cronenberg?
dau o bere buna sau mai multe NOROC (daca sunteti lacomi!) :D
va salut! :x
blitz43
11 Aug 2003, 15:56
mah, multumesc tuturor celor care mi-au sarit in ajutooooooooooor!
:lol: :wink:
sa traiasca regia!
ce vremuri..... :cry:
moebius
11 Sep 2003, 01:29
poate m-am trezit cam tarziu dar am si eu 'acces' (unele ale mele, altele pe la prieteni) la vreo 600 filme bune (n-o sa comentez termenul, intelegeti ce vreti)
daca se gaseste cineva interesat si care are si ce sa dea la schimb pt ca nu ma pasioneaza ideea vandutului de cduri, mail/pm me
Dan Gerose
26 Sep 2003, 15:46
Moebius, eu sunt interesat de schimb de filme. Am si eu acces la vreo 300 de filme bune.
ArsDeViu
28 Sep 2003, 22:50
Pai si eu sunt interesat de schimburi.Sunt a moviemaniac.Cum facemcu schimbul?
moebius
05 Oct 2003, 16:56
eu momentan am ramas fara net pt vreo 2-3 sapt (sper sa nu dureze mai mult) o sa profit de pauza asta si o sa-mi updatez lista
Dracsi ,sunt si eu interesat de oferta cu filmele tale.
Un mail please.
Si pe mine ma intereseaza schimbul de filme. Mai ales daca unul dintre voi are Wild At heart, The Straight Story, Elephant Man si The Hotel Room regizate de Lynch. Si chiar daca nu le aveti, count me in! Asa ca rog oamenii cu liste sa/mi trimita si mie. Multumesc anticipat! :D
blitz43
20 Jan 2004, 13:48
Plata in valuta, schimburi la greu, pentru cine-mi poate face rost :o de:
Bubba Ho-tep (2002) :x
Multam anticipat!!!! :lol:
am eu IN THE MOOD si l-as da la schimb pe un Wenders, ceva gen "Tokyo Ga" sau "Wings of Desire". Sau alt Wong KAr WAi cu TOny LEung
Dan Gerose
06 Feb 2004, 16:57
Am eu cateva filme ale lui Kar-wai Wong: Ashes of Time, Chungking Express, Days of Being Wild, Fallen Angels si Happy Together.
Am si eu multe filme bune de oferit (adica Bergman, Tarkovski, Fellini, samd, ca sa nu se inteleaga cumva ca filmele cu van Damme sau cu Steven Seagal ar fi - Doamne fereste! - filme bune). Scrieti-mi si spuneti-mi unde sa va trimit catalogul. :wink:
Serghei
11 Feb 2004, 16:43
Ar fi o chestie buna daca am reusi sa facem niste schimburi de filme.
Care e din Iasi si e interesat de un schimb de filme(Kubrick,Tarkovski,Hitchcock) da-ti un pm sau mai discutam pe threadul asta.
ArsDeViu
18 Mar 2004, 01:09
Nimeni nu mai schimba filme?
Ba da, dar acum cam vorbim despre asta pe YM ...
blitz43
18 Mar 2004, 10:53
Are cineva un film suedez:
Evil Ed (1997)
daca da, dati-mi un pm, un mail, o bere...
kobayashy
14 Apr 2004, 00:16
daca tot vrea toata lumea schimb de filme hai si eu. Am vre-o cateva sute bune de filme (nu spun cate :D ), majoritatea aparute din 1990 in jos :) daca vrea cineva sa spuna sa-i trimit lista!
De vanzare o colectie de aproximativ 900 de filme. Pentru cantitati mai mari, preturile se pot negocia. Pentru cei interesati le pot trimite lista de filme prin email.
Leonard
17 Apr 2004, 23:40
bagati listele si la mine pe mail
Dan Gerose
18 Apr 2004, 18:14
Si eu sunt curios de listele voastre. Astept pe mail.
Leonard
18 Apr 2004, 20:53
Si eu sunt curios de listele voastre. Astept pe mail.
pai n-ai mailu afisat... :-?
Schimb filme, doar raritati...
Am, de pilda, Kurosawa complet plus multe altele.
De pilda, Salo or The 120 Days of Sodom, Le pere Noel e un ordure, The Conversation, Canibal Holocaust, La Cite d'enfantes perdu, Accion Mutante, Europa, etc, etc...
Astept propuneri, liste....
M-am pus pe vazut filme "grele".
Mai este cineva pe aici care imi poate oferi, la schimb 8) sau altfel, filmele lui Tarkovski? Daca da, dati-mi un mail, va rog.
kobayashy
29 Apr 2004, 22:35
imi bag picioarele...(si stangu si dreptu).. de cand a ajuns tarkovski pe post de coelho? toata lume se uita la filme de tarkovski.... daca nu ar fi existat solarius lo clooney si jocu stalker ce se anunta ca fiind un joc super bn bazat pe filmu lui tarkovski nu cred ca i-l mai baga cineva in seama poate doar aia ce mananaca film pe paine si studiaza la academie....
i poate doar aia ce mananaca film pe paine ...
a, deci sa-ntzeleg ca tu nu faci parte din aceasta categorie.....
mult succes la jocurile pe calculator.
kobayashy
30 Apr 2004, 21:00
i poate doar aia ce mananaca film pe paine ...
a, deci sa-ntzeleg ca tu nu faci parte din aceasta categorie.....
mult succes la jocurile pe calculator.
imi pare rau pentru tine dar am depasit cu mult varsta jocrilor de calculator....... cat despre tarkovski l-am descoperit cu mult inainte de a fi "comercial".... pe vremea cand mai exista si altceva la televizor decat sclava isaura si filme cu van damme....(ptr cultura ta generela prin 90-91)
Am vazut "Solaris" in urma cu vreo 25 de ani si am ramas eu cu o "nostalgie"... Trebuie sa recunosc ca Solarisul lui Clooney mi-a reactivat-o. Dar ce-i rau in asta?
007 nu trebuie sa caut. Se da la tv. (Am vazut unul in seara asta.) :)
radulescu_rro
01 May 2004, 21:41
Ni ca vad si eu mesajul tau la un an dupa ce l-ai scris. Am vreo 175 de filme pe care as fi dispus sa le vand. Daca esti interesat, te rog sa ma anunti printr-un mesaj la
[email protected].
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.