PDA

View Full Version : Harry Potter

nryana
26 Jun 2003, 18:35
Salut
Tare as vrea si eu sa stiu daca exista un fanclub Harry Potter. Daca cineva are vreo idee sa imi trimita si mie adresa prin mail la: [email protected]
8) :D (*)

spartacus
14 Jul 2003, 07:56
Bre, cit anisori ai?... :(

wolverine
24 Jul 2003, 15:50
Probabil... peste 10...

TLD
24 Jul 2003, 15:59
Bre, cit anisori ai?... :(
Este de fapt un batranel de 80 de ani senilizat!

LeonardPiron
26 Jul 2003, 22:30
Stiati ca Hary Potter in traducere inseamna ceva de genul HORIA OLARU?
V-ati duce la un film cu titlul asta?

crydead
27 Jul 2003, 11:24
I-o m-ash duce.
Da' sa fie si povestea romanizata. De exemplu, ala sa se duca la scoala de vrajitorii financiare care e la Caracal, alta ascunzatoare mai buna n-am gasit. Iar baiatu' ala rau trebe sa fie fost securist.
Totul in regia lu' sergiu nicolescu. Prietenii shtiu de ce. :wink:

----------------------------
Viitorul suna ocupat.

raptor
29 Jul 2003, 15:18
Il urim,nepressssssuitule,il urim,din tot suflessssselul nossssstru.

Betti
25 Sep 2009, 10:49
Alte rautati si jicniri!Nici un forum nu ar trebui sa permita jicniri!Asta e singurul pe care il stiu,care permite jicnirile!Dupa cite vad!Sigur,doar citiva jicnesc,nu toti sau majoritatea!Majoritatea isi spun parerile fara sa jicneasca de loc si nici un pic!Pe cind unii isi spun parerile,jignind putin sau mai mult!Jos cu jicnirile.

Mikala
25 Sep 2009, 10:58
Alte rautati si jicniri!Nici un forum nu ar trebui sa permita jicniri!Asta e singurul pe care il stiu,care permite jicnirile!Dupa cite vad!Sigur,doar citiva jicnesc,nu toti sau majoritatea!Majoritatea isi spun parerile fara sa jicneasca de loc si nici un pic!Pe cind unii isi spun parerile,jignind putin sau mai mult!Jos cu jicnirile.

Nu trebuie sa iei seama la ce se spune chiar daca jignesc sau nu :)

Betti
25 Sep 2009, 11:25

Nu pot sa trec cu vederea.Sint sensibila si ma afecteaza.Mai ales cind se spun rautati si se jicneste pe seama mea sau a lui Mike!

Mikala
25 Sep 2009, 12:05
Serios acum , nu e nevoie sa te superi degeaba .

miercuri
25 Sep 2009, 13:51

Nu pot sa trec cu vederea.Sint sensibila si ma afecteaza.Mai ales cind se spun rautati si se jicneste pe seama mea sau a lui Mike!
No offence, dar 'jicniri' se scrie cu 'g', adica jigniri.

StefanDo
25 Sep 2009, 15:33
miercuri, stai linistita, numai o clona poate mima atat de prost... prostia

miercuri
25 Sep 2009, 23:58
ala era primul mesaj "anti-jicniri" pe care il citisem, si i-am acordat prezumptia de prostie/nevinovatie :P am observat intre timp ca e ceva clona.