View Full Version : Nu am chef azi
Nu am chef azi de useri imbecili. Care nu stiu sa scrie si nu pot scoate doua vorbe coerente despre un film. Care sunt mai rau ca SPAM-ul pe care-l primesc zilnic pentru ca se insinueaza in subiecte care incepusera interesant si astfel ma obliga sa le vad balegile intelectuale. E mare pacat ca un forum care pana recent era de foarte buna calitate a ajuns in halul in care e acum.
Sunt perfect de acord. Chiar ma gandeam daca sunt singura care crede ca in ultimul timp calitatea acestui forum a scazut simtitor. Speram ca respectivii sa e plictiseasca si sa migreze spre alte forumuri potrivite IQ-ului lor, dar se pare ca se simt foarte bine aici. Nu ne ramane altceva de facut decat sa-i facem sa nu se mai simta asa de bine.
Nu ne ramane altceva de facut decat sa-i facem sa nu se mai simta asa de bine.
Promit sa fac tot ce se poate in sensul asta!
Nici eu nu mai am chef sa-mi pierd timpul citind "mistourile" gratuite pe care user-ii astia la care ne referim le iau drept replici spirituale. Prin urmare, o sa va scutesc macar pe voi de acelasi efort si le voi STERGE fara avertisment productiile.
Impreuna pentru un forum mai bun!!!
Ambra Blu
26 Jun 2003, 12:07
Si, pentru ca numele spune totul, as avea si citiva nominalizati: LeonardPiron, origami, Simbad si giulkiuz.
Subscriu la LeonardPiron. Oare omu asta are macar un post normal? In care sa argumenteze shi el ceva? In fine...
Ma bucur ca s-a gandit cineva shi la asta. Nu zic eu ca oi avea ceva interesant de scris... or something... da' macar ma straduiesc sa nu dau dureri de cap celorlaltzi cand nu este cazul. :)
O idee excelenta, Lecter. :)
blitz43
26 Jun 2003, 13:38
mah, eu zic ca ala fara de pacat sa arunce primu' piatra! :wink:
Parerea mea!
Hm, devine din ce in ce mai interesant...s-a inceput cu cenzura, am trecut de limba romana, acum vor disparea posturile "inutile".
Sint 100% de acord, in acest fel vor reveni pe forum anumiti useri "disparuti" tocmai din cauza aparitiei acestor circari.
Cu plecaciune,
toni
ps: cei care se recunosc in "disparuti" sint rugati sa revina. Forumul are nevoie de voi. Daniel, am dreptate?
Hm, devine din ce in ce mai interesant...s-a inceput cu cenzura, am trecut de limba romana, acum vor disparea posturile "inutile".
Dilema: ce inseamna post inutil? Eu le-as zice altfel: post-uri rau-voitoare.
O ironie fina va fi intotdeauna gustata, chiar daca e off-topic si, poate, inutila. Ce nu pot eu sa suport este bascalia, impulsul de a distruge. E foarte simplu sa stai pe margine, sa spargi seminte si sa comentezi, o atitudine indelung exersata in spatele blocului sau pe "mIRC".
toni, visez si eu, chiar mai mult decat tine, la intoarcerea fiilor risipitori ai acestui forum. Mais ou sont les neiges d'antan? Sau, cum parafraza un bun amic: "Ou sont les vodkas d'antan?" :P
PS. As da o suta de giulkiuzi si pironi pentru a avea din nou pe forum un user ca ricciotto, de exemplu.
Si eu sunt de acord ca mesajele care nu au absolut nici o legatura cu subiectul sau rau-voitoare sa fie sterse fara nici un fel de avertisment. Ar trebui facut si un regulament ceva (nu mai tin minte daca exista unul cand iti creezi contul)...ca asa nu se mai poate.
Blacklist: LeonardPiron, giulkiuz.
Useri care sper sa revina: Amyd, ricciotto, iadrianik si altii...
LeonardPiron
28 Jun 2003, 11:22
Hei, rup, hei, rup...
Imi suna cunoscut stilul. Cine nu e ca noi e impotriva noastra. Asadar, hai sa-i mardim pe jidani, poponari, negri si ochelaristi. Poate ca abundenta de greseli gramaticale reprezenta o (auto)ironie pe care voi, prea preocupati de a va lua prea in serios, nici nu ati banuit-o, macar.
LeonardPiron
28 Jun 2003, 11:24
Si, pentru ca numele spune totul, as avea si citiva nominalizati: LeonardPiron, origami, Simbad si giulkiuz.
Marele moralist, acum gata sa colaboreze in toate pozitiile. Ai uitat ca ai fost nominalizat, acum ceva timp, sa parasesti si tu forumul pentru abundenta de porcarele ?
LeonardPiron
28 Jun 2003, 11:28
macar ma straduiesc sa nu dau dureri de cap celorlaltzi cand nu este cazul. :)
Orice durere de cap este un pas inainte pe anevoiosul drum spre a intelege lumea in care traim.
un neurolog
LeonardPiron
28 Jun 2003, 11:30
mah, eu zic ca ala fara de pacat sa arunce primu' piatra! :wink:
Parerea mea!
sal'
LeonardPiron
28 Jun 2003, 11:31
Sint 100% de acord.
Da, urmeaza uniformele obligatorii, defilarile cu torte si vanatorile de vrajitoate. Heil!
LeonardPiron
28 Jun 2003, 11:34
"Ou sont les vodkas d'antan?"
CONSUMUL BAUTURILOR ALCOOLICE DAUNEAZA GRAV SANATATII !
LeonardPiron
28 Jun 2003, 11:37
Ar trebui facut si un regulament ceva
Asa DA, asta e o propunere viabila si democratica. Dar mi-e teama ca am ramane fara membrii, sau ar incepe coruptia, traficul de influenta si mita pe site.
Ar trebui facut si un regulament ceva
Asa DA, asta e o propunere viabila si democratica. Dar mi-e teama ca am ramane fara membrii, sau ar incepe coruptia, traficul de influenta si mita pe site.
Esti incredibil. Explica-mi si mie, unde e autoironia in greselile gramaticale pe care le faci ? "Dar mi-e teama ca am ramane fara membrii " . Numara-ti i-urile cind scrii, mincate-ar tata de carturar. Ricutza, tu care dai bac-ul acuma, explica-i lu pironu' asta ca pluralul de la "membru" e "membri" , CU UN SINGUR I .
Bleah
Nu piroane, nu am ramine fara MEMBRI, te asigur de asta. Nu s-a luat nimeni de Ricutza ca scrie cu puncte puncte. Nu s-a luat nimeni de blitz43 ca ne enerveaza cu semnatura aia a lui. Nu s-a luat nimeni de Ambra ca nu stie sa desparta in silabe. S-au luat de tine ca scrii ca la clasa a doua seral. Si te dai membru.
Bleah again
Marele moralist, acum gata sa colaboreze in toate pozitiile. Ai uitat ca ai fost nominalizat, acum ceva timp, sa parasesti si tu forumul pentru abundenta de porcarele ?
Nimeni nu a fost nominalizat sa paraseasca forumul. Unii l-au parasit datorita aparitiei unora ca tine, imbecili si penibili. Scandalurile iscate de Ambra au fost, totusi, de o cu totul alta factura decit cele despre care discutam acum. E o diferenta intre gradinita si colegiu, nu?
Hei, rup, hei, rup...
Imi suna cunoscut stilul. Cine nu e ca noi e impotriva noastra. Asadar, hai sa-i mardim pe jidani, poponari, negri si ochelaristi.
Unde e legatura intre limba romana si "jidani, poponari, negri si ochelaristi" . Raspuns corect : In 4 stelute cu liftu'.
macar ma straduiesc sa nu dau dureri de cap celorlaltzi cand nu este cazul. :)
Orice durere de cap este un pas inainte pe anevoiosul drum spre a intelege lumea in care traim.
un neurolog
Dragul meu, si un sut in cur reprezinta tot un pas inainte .....
LeonardPiron
28 Jun 2003, 15:00
... acum vor disparea posturile "inutile"....
Si ne vom putea intoarce, adaug eu, la afirmatii cinematografice inteligente, gen:
Haide ma, nu gaseste Mister Columbeanau 300.000 de coco sa-i bage-n curu' Anei?, semnate de toni, de la inaltimea pregatirii si talentului sau de programator.
Nu/mi ramane decat sa-ti ascult indemnul, prietene:
ps: cei care se recunosc in "disparuti" sint rugati sa revina. Forumul are nevoie de voi. Daniel, am dreptate?
Pana atunci, numara-mi tu virgulele, ca si tie iti lipsesc cateva.
salut...
Eu nu am chef sa fiu intolerant!Ce conteaza nivelul de exprimare al unora?Poate ei fac exercitii spre a capata un nivel oratoric exceptional intr-un viitor.
crydead
28 Jun 2003, 15:30
Numara-ti i-urile cind scrii, minca-te-ar tata de carturar.
Ambra Blu
28 Jun 2003, 16:47
Nu, tati. Nu m-a nominalizat nimeni sa parasesc forumul, m-am propus de unul singur. Porcarelele mele sint, still, o dovada a faptului ca pot sa baleiez si cu registrul subteran (sau era suburban?). Cind ma sparg in figuri vorbind de 'Hable con Ella', incerc sa ridic cuvintul, pentru pigmei prea sus. In other words, incerc sa controlez ambele valente, si pe cea pozititva, si pe cea negativa, a verticalei. Daca tu ai fi vorbit omeneste de la inceput, chiar daca ne-ai fi spart lucruri in fata, poate te-am fi ascultat. Cind o dai in caterinci de clasa a 7-a, nu mai asculta nimeni. Dar, cum nimeni nu e perfect si poate tie chiar iti place sa vorbesti cu noi si despre filme, loveste-ne. Eu am mai intilnit un caz asemanator cu al tau: a venit Alex Leo Serban, a incercat (patetic) s ane faca din vorbe dar, in cele din urma, mi-a cistigat respectul. Poate faci si tu lucrul asta, whadda fuck, hunting season's open. ;)
LeonardPiron
28 Jun 2003, 17:10
Nu sunt prost/
Da' nici dastept/
Sunt ca orice om...
crydead
28 Jun 2003, 17:11
Cugetzi, deci existi, nu asa, piroane?
Ambra Blu
28 Jun 2003, 17:35
Aprecieri pt. daniel & toni pentru pozitia pe care au luat-o. :oops:
Pe care au luat-o in cazul oamenilor care scriu cu piciorul sting al lui Daniel Day Lewis. Asa ies oamenii la suprafata si se duc parazitii la fund. :oops:
Si, stiti, nici mie nu-mi place Parazitii.
Usor cu Pironul pe scari!Si Parazitii trebuie sa traiasca!N-ati auzit de "simbioza"?Fiecare cu rolul lui!
LeonardPiron
28 Jun 2003, 18:45
Aveti voi noroc cu mine, ca-s baiat de treaba...
catallin
29 Jun 2003, 11:36
Daca te-ai pus cu burta pe carte, tot e ceva, asa ca las-o asa cum a cazut si mergi mai departe.
ricutza
30 Jun 2003, 14:38
eu cred ca problema userilor care nu scriu asa cum ar trebui sau cea a posturilor inutile, fac parte dintre problemele minore pe care trebuie sa le depaseasca cinemagia...sunt convinsa ca ele contribuie la decizia unor useri de a nu mai scrie pe forum dar nu cred ca sunt singurele motive pentru disparitia persoanelor importante...eu cred ca a venit momentul sa incercam sa vedem ce nu merge bine...
LeonardPiron
30 Jun 2003, 16:14
da ricutza cred ca aidreptate ai pus degetul pe rana...
sorcerer a scris:
Titlul subiectului: leonardpiron = mamaligar
Wow, inca un minunat review scris de sorcerer...I bow down to your infinite wisdom. Si cu ocazia asta, pana se vor ivi vremuri mai bune pe acest forum, va urez la revedere si drum bun.
A apucat sa dea cu rahat in ventilator, da' l-am rezolvat eu!
Pai, cum zice ricutza, hai sa vedem ce nu merge bine...
In primul rand, nu merge bine pentru ca unii prefera sa ne urle noua in cap in loc sa vorbeasca despre ceva concret. Pana si acesta discutie, inceputa nu intentii destul de nobile de lecter, devine doar un pretext ca sa aruncam unul in altul cu mizerii. LeonardPiron a ajuns rapid la 200 de mesaje (acum 2 saptamani nu avea nici 100), prin scurte replici de doua randuri, care nu faceau altceva decat sa-i enerveze pe altii. Acum, ne-am putea ignora unii pe altii, dar la ce bun, daca nu ne sustinem ideile in care credem? Partea proasta e ca acum, lui LP ii este oferita sansa sa mai bage punctaj la numarul de mesaje (pentru care unii sunt atacati, si nu vorbesc doar de mine).
Totusi, sunt impotriva cenzurarii in cazul asta. Nu se poate cenzura un mesaj cu mistocareala (?) si nu se poate elimina un user pentru asta. Cel mai intelept mod de al face - pe LP, de exemplu - sa taca, este sa il modificam din interiorul grupului. Pare greu, dar macar sa incecam ori sa-i moderam tonul, ori sa-l facem sa plece de aici! Normal, cred ca omul se poate schimba, de aia tot zic. Iar faptul ca scriu asta aici, unde pot citi toti, nu inseamna decat ca fac primul pas. Sa arunce cu piatra primul fara de pacat, dar eu propun altceva: mobilizarea grupului, nu pentru aplatizare, conformare sau egalizare, dar pentru moderare (pentru ca se tot intampla sa fim in dezacord, dar asta nu inseamna ca trebuie sa "urlam" fara motiv si fara substanta la ceilalti forumisti.
Sa vad ce parere aveti, mai ales acum, ca lecter si-a anuntat plecarea!
crydead
30 Jun 2003, 22:40
Voi ziceti ca un singur individ a destabilizat forumul. Inseamna ca era shubred rau de tot.
---------------------------------------------------
"Cum iti permiti sa deschizi gura in fata unui regizor de film? Cine iti da dreptul de a scrie "gunoi" despre un cineast care are zeci de filme, indiferent daca iti place genul sau nu?"
Nu, my dear friend, ce spuneau ei este ca mai multi indivizi (pentru ca Ambra a amintit si altii) au creat o stare de dezechilibru in forum, care displace unora. Iar acum, noi incercam sa reparam acest lucru.
Oricum, eu sper ca atata timp cat sunt oameni pe aici ca si (in ordine alfabetica) Ambra Blu, Amyd, crydead, NoOne, PoliFanAthic, ricciotto, ricutza (si altii pe care ii rog sa ma scuze ca e miezu' noptii), eu cred ca nu vom muri... toti!
Sa vedem ce crede LeonardPiron despre forum! Poate ca nu-i place si nu pleaca, doar ca sa fie sadic, sau poate ii place si pleaca pentru ca nu il acceptam. Eu sper totusi sa ramana, pentru ca doresc sa fie cat mai multi si cat mai diferiti oameni pe Forumul CineMagia, cat mai multi Guru sau macar cat mai multi care sa scrie constant aici, nu sa plece dupa nici cateva zeci de mesaje.
Ambra Blu
01 Jul 2003, 13:07
Hai sa nu facem tsunami in acvariu. Ce a zis lecter a fost de bun simt, si la fel mi se pare si decizia lui de a parasi forumul. Sa il gasiti pe Leonard Piron insa scapegoat pentru tot ce merge prost pe forum e exagerat, insa. Din cite vad eu, omu' a inceput sa mai scrie si cu mainile, nu numai sa isi bage picioarele. Din punctul meu d evedere, e o cantitate neglijabila. Cind o sa inceapa sa vorbeasca - ma repet - si despre filme, o sa imi dau seama daca merita sa il respect sau sa il batjocoresc. Lui poa' sa i se rupa de asta, I don't care. Daca intervin moderatorii si cenzureaza posturile care 'arunca cu rahat in ventilator', autorii posturilor or sa se supere, o sa isi ia alte nickname-uri insa, in final, o sa ne paraseasca. Pina atunci insa, moderatorii tre' sa dea cu cenzura in ei. Ricutza, cu propuneri ambigue si cu iz demagogic de genul 'sa vedem care e adevarata problema' nu faci nimic. Adevaratele probleme sint cainii fara stapin si gaurile de ozon, nu un forum. Oamenii pleaca de pe forum din varii motive: se plictisesc, gradueaza si nu mai au acces la net, sint deranjati de posteri ca giulkiuz, migreaza pe alte forumuri unde statutul de guru se obtine mai repede, nu mai sint multumiti cu noul val de lupi tineri care dau cu pietre in toate propozitiile lor plate cu iz de axioma, etc. Uite, daca ar fi s-o luam pe pareri personael, pe mine ma plictisesc posturile tale de trei rinduri, care nu ma invata nimic despre film. In schimb, prefer sa citesc caterincile lui Crydead, la fel de apropiate de film ca si tot eseul meu de pina aici.
LeonardPiron
01 Jul 2003, 17:24
Nu stiu ce se intampla cu mine dar, de la o vreme ma preocupa marile subiecte. Asa ca luati de aici si hai sa impartasim aceste teme majore:
Istoria cinematografului este astazi o disciplina autonoma, una dintre ramurile acelui ansamblu de discipline care au ca obiect filmul si cinematograful. Gilbert Séat l-a numit filmologie, concept si termen lansat în 1946 în “Eseu asupra principiului unei filozofii a cinematografului”.
Studiul diacronic al cinematografului, cu alte cuvinte, examinarea evolutiei lui, se opereaza astazi prin prisma celor mai felurite metode, de la cea sociologica, la cea stilistica. Acest studiu este, însa, corelat strâns cu alta disciplina filmologica - cu critica de film, caci lipseste pronuntarea judecatii de valoare, misiunea esentiala a criticului, istoria cinematografului nu este decât o istorie documentara, arhivistica.
Istoria filmului a biruit de mai multa vreme o serie de prejudecati între care aceea potrivit careia istoria filmului ar trebui sa se ocupe numai de capodopere, prejudecata întâlnita mai ales în lucrarile de început ale disciplinei (vezi importanta asa-numitelor “filme de ruptura”).
Asadar, reiese ca se poate discuta chiar si despre ANIME, nu-i asa?
Da, bine, Piroane, documentat si "artistic", chiar daca putin ambiguu in al doilea paragraf. Da' ce legatura are cu subiectul de aici, nu stiu! Poate ai vrut sa ne arati ca ai ceva in cap (desi nu asta era problema). Eu iti sugerez sa gasesti pe forumul asta un subiect unde sa poti face astfel de mici "esee", nu doar degeaba!
crydead
01 Jul 2003, 20:17
... prefer sa citesc caterincile lui Crydead, la fel de apropiate de film ca si tot eseul meu de pina aici.
Caterinca a fost inventata de Caternica de Medici in secolul al XVI-lea, eu sunt doar un contiunuator al traditiei.
Daca e sa ma streseze ceva pe forumul asta, atunci nu e nici Piron, care uneori ma distreaza, si nici Sandbad, Origami sau 12super35 care au capete doar ca sa nu le ploua in gat. Pe mine ma enerveaza cumplit puii de o zi care posteaza la Voi despre filme dulci nimicuri, ei crezand ca lumea s-a nascut in ziua in care au ieshit ei din ou. Tot felul de putzoi se extaziaza in fata unor filmuletze precum gladiator, fara sa shtie ca acum vreo 40 de ani un nenea cu gropitza in barbie juca intr-un film cu care russel crowe&co nu se pot compara.
------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Hehehe, pai de unde sa stie putzoii aia de filmele de acu' patru'j'de ani? Nu se da pe Atomic, nu se da la Mall, nu se gasesc la pirati. Ei de un' sa afle?
Auzi, tot timpul suna ocupat?....incearca si tu pe mobil..
crydead
02 Jul 2003, 15:40
Auzi, tot timpul suna ocupat?....incearca si tu pe mobil..
E ocupat sau nu raspunde. Nu-mi ramane decat sa ma duc pana acolo. :wink:
================
Viitorul suna ocupat.
Ambra Blu
03 Jul 2003, 09:52
Tot felul de putzoi se extaziaza in fata unor filmuletze precum gladiator, fara sa shtie ca acum vreo 40 de ani un nenea cu gropitza in barbie juca intr-un film cu care russel crowe&co nu se pot compara.
Putoiul din mine s-a atacat. 'Gladiator' rules over 'Spartacus'. As the emperor coulda put it, thumbs up for 'Gladiator'! Death in excruciating pains to 'Spartacus' and its sword flicks!
LeonardPiron
03 Jul 2003, 09:59
Death in excruciating pains to 'Spartacus' and its sword flicks!
Cioace... Spartacus ii scuipa seminte in cap lui Gladiator care ii linge incaltarile. E diferenta ca de la cer la pamant. Ba, eu cred ca voi, fanii Gladiator, nici nu ati vazut Spartacus. Ar cam trebui...
Ambra Blu
03 Jul 2003, 10:08
Ba, eu cred ca voi, fanii Gladiator, nici nu ati vazut Spartacus.
Si pre ce te bazezi cind spui asta, rogu-te?
patch4all
03 Jul 2003, 15:21
A fost asistentul lui Stanley, cum? nu stiai? Esti terminat!!!! Pai cand lucra Leo cu Stanley noi caram decorurile din "toate panzele sus"....
Sincer, cred ca cele doua pelicule nu pot fi comparate, fiecare detine propria sa valoare inclusa atat in interpretarea personajelor, in actiunea derulata cat si in regia aparte.
Inclin sa acord atat un plus Gladiatorului pentru originalitatea povestirii si transpunerea sa pe un background istoric veridic.
Inclin sa acord atat un plus Gladiatorului pentru originalitatea povestirii si transpunerea sa pe un background istoric veridic.
Da, dar si "Spartacus" este original, mai mult ca tehnica/stil (nu e vina realizatorilor ca asa ceva chiar s-a intamplat, mai mult sau mai putin), iar background-ul istoric e chiar foarte veridic. "Gladiatorul" parca nu leaga bine toate subiectele intre el, dar e un mare film de actiune si de aventura, foarte bine regizat, cu un scenariu inventiv si bine documentat (personajul lui Commodous e FOARTE BINE surprins in comparatie cu realitatea - dar nu ni se arata cum se deghizeaza in gladiator si lupta in arena...). Actorii joaca foarte convingator, iar antiteza Crowe-Phoenix (ca personaje) e formidabila. Totusi, Douglas-bunicul are si el ce are! As mai face teorie cinematografica pe aici, dar altul e subiectul thread-ului si, s-asa... NU AM CHEF AZI!
ricutza
05 Jul 2003, 01:43
intr-adevar Ambra Blu, si pe mine ma deranjeaza ca am ajuns sa scriu posturi de 3 randuri...si tocmai de-asta am si zis ca ceva nu merge bine...pentru ca am sesizat in primul rand schimbarea la mine! cat despre stilul meu 'didactic', din ce stiu eu parca iti explicasem ca am venit aici ca sa invat nu ca sa predau deci ma indoiesc ca pot avea un asemenea ton...logic ca nu pot vorbi ca tine sau ca toni sau crydead sau multa alta lume din simplul motiv ca asta sunt eu!
mie mi se pare ca unul din motivele pentru care lucrurile nu sunt ok aici, este mentalitatea userilor noi care nu stau sa citeasca ce s-a scris inainte...din acest motiv ei nu cunosc userii care scriu, se baga aiurea in discutii si provoaca destul de multe probleme...de asemenea creeaza subiecte noi care insa au aceleasi teme cu alte n subiecte facute inainte (ex: Alte Replici Celebre, cele 100 de subietce despre Matrix si cele 50 despre LOTR)...Lucrul asta n-ar fi asa de tragic daca:
1. chiar s-ar discuta chestii diferite
2. nu ar fi trimise pe paginile urmatoare ('ingropate' as putea spune) anumite subiecte mai interesante de a caror existenta lumea fie a uitat fie nici n-a stiut vreodata.
mie mi se pare ca lucrurile astea afeacteaza mai mult imaginea site-ului...
Ambra Blu
05 Jul 2003, 13:29
Ma, am stabilit, cred, cum stau lucrurile.
Nu te duci sa imi pui si tu un biletel acolo, la zidu' plingerii? Vezi ca nu mai ma vezi pe site.
:(
crydead
06 Jul 2003, 21:26
intr-adevar Ambra Blu, si pe mine ma deranjeaza ca am ajuns sa scriu posturi de 3 randuri...si tocmai de-asta am si zis ca ceva nu merge bine...pentru ca am sesizat in primul rand schimbarea la mine! cat despre stilul meu 'didactic', din ce stiu eu parca iti explicasem ca am venit aici ca sa invat nu ca sa predau deci ma indoiesc ca pot avea un asemenea ton...logic ca nu pot vorbi ca tine sau ca toni sau crydead sau multa alta lume din simplul motiv ca asta sunt eu!
Nu cred ca ti-ar sta bine sa vorbeshti ca Ambra. Si nu conteza cate randuri are postul, important e sa exprime o idee coerenta si sa te reprezinte.
Un film se face de trei ori, cand se scrie scenariu, cand se filmeaza si a treia oara cand se monteaza. De aceea, stilul didactic nu se prea potriveshte cu meseria pe care vrei sa o faci decat in cazul in care vrei sa fii "fata de la butoane".
Zici ca ai venit pe forum sa iei lectzii de film de la nishte nickname-uri, dar o sa-ti fie foarte greu sa invetzi chiar in UNATC. Pentru ca cei mai multzi profesori sunt habarnishti, nu au metoda sau pur si simplu nu vor sa-tzi spuna. Iar alte persoane care shtiau ce spun, Alex Leo Sherban sau Dragosh Bucur, au plecat de acolo din diferite motive.
ricutza
08 Jul 2003, 21:58
mai ab, ti-am explicat ca trimisesem mesajul inainte sa vorbesc cu tine!
eu cred ca nu e asa de important motivul pentru care sunt si am ramas aici. eu vreau sa va dati cu parerea in legatura cu mesajul meu anterior...vreau sa vad daca am sau n-am dreptate!
ricutza are dreptate tot timpul, mai ales ca a luat 9.80 la romana
catallin
09 Jul 2003, 08:13
...sau Dragosh Bucur, au plecat de acolo din diferite motive.
Dragos Bucur a plecat pentru ca, pur si simplu, a terminat scoala.
crydead
09 Jul 2003, 10:21
Dragos Bucur era asistent sau preparator, fratzie! Dupa ce a terminat scoala, evident!
===============
Viitorul suna ocupat.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.