View Full Version : Noaptea devoratorilor de publicitate
Bucuresti, 20 iunie 2003, ora 22.00, Sala Palatului.
Bilete in vanzare la Sala Palatului, Bucureºti Mall, Café Déko.
Costul biletului: 200.000 lei :cry:
Chestia asta vine si prin alte orase din tara? Parca in anii trecuti a fost, da' nu ma prea interesa atunci.
In Romania, reprezentatiile din provincie se vor desfasura in mai toate orasele mari: Ploiesti, Buzau, Braila, Tulcea, Galati, Bacau, Piatra Neamt, Iasi, Suceava, Targoviste, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Brasov, Targu-Mures, Alba-Iulia, Cluj-Napoca, Bistrita, Craiova, Tg. Jiu, Resita, Deva, Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare.
Pentru alte detalii:
http://www.makina.ro/adeater2003.html
catallin
18 Jun 2003, 08:18
O sa iasa iar un balci marca Dan Kishu..Stiati ca...la prima editie de devoratori individul (fost proiectionist la Buftea, lipsit de orice facultate sau studoo de specialitate) a primit sponsorizare un tir cu bere si in loc sa-l dea devoratorilor spre consum, l-a revandut la alte carciumi bagand banii in buzunar...
blitz43
18 Jun 2003, 08:55
bah catalus, da' altfel cum vrei sa faci banu' gros?
vroiai sa mai scoata din buzunar si pentru floscirele?
nu se poa'.... 8)
daca mai tineti minte, in anii trecuti pretul biletelor era ENORM, ceva de genul 600.000.....acu' e doar 200, oare de ce?...
LeonardPiron
18 Jun 2003, 13:48
ca sa vina mai multi fraieri
ricutza
18 Jun 2003, 13:53
mie mi-ar fi placut foarte mult sa merg...din pacate nu prea se poate....
LeonardPiron
18 Jun 2003, 14:33
evenimentului asta iar sta foarte bine undeva la o gradina de vara gen arenele romane sau asa ceva ca e cald al dracu si claustrofobic de lung pentru sala palatului unde stiu eu ca se tinea odata de am si fost si alta data nu mai merg
lasa draga ca mai ai un pic si scapi....nu te mai plinge atit..:-)
Sergiu Nicolaescu
18 Jun 2003, 17:10
lasa draga ca mai ai un pic si scapi....nu te mai plinge atit..:-)
Ricutza este detinuta de drept comun ?
E ciudat ca eu am fost la noaptea devoratorilor de publicitate din 2003 la un teatru de vara la mare, dar n-am platit nici un bilet. A fost super... lung! Dar frumos :)
Sper ca anul asta sa ajunga si pe la mare ca sa pot merge din nou :)
Stiam eu ca am deschis un topic special...dar nu-l mai gaseam.
O sa fie si la mare, stai linistit.
E bine atunci.... ca acolo e gratis :)
onutza_
11 Jun 2004, 22:08
Vreau si eeeuuu.... :(
Chiar ieri seara a vb Moisescu la Marca lui despre Noaptea Devoratorilor de publicitate. Cica evenimentul a fost lansat prima data de un tip care cand era mic cheltuia o avere sa mearga la cineva... Ghiciti pt ce? Pt reclamele de dinainte de film.
Si cica in Buc la prima editie s-au vandut doar jumate' din bilete si dupa aia au lasat intrarea libera ca nu voiau oamenii sa plateasca ca sa vada reclame.
Mda... Anu' trecut au fost Moisescu si Cabral acolo :)
cherryblossom
12 Jun 2004, 11:15
Pentru cei carora le pare rau ca n-au fost la Devoratorii de publicitate... a fost varza, eu n-am rezistat decat doua ore... deci...holograf (they really suck big time, noroc ca am stat cu prietenii afara pe hol la bere), dupa care reclame romanesti, apoi straine (o ora, multe din ele deja le stiam) proiectate pe niste ecrane foarte mici comparativ cu dimensiunile salii polivalente, pauza, playback cu niste transexuali (da, ati auzit bine!) care faceau pe madonna si pe kylie minogue, dupa care iar reclame romanesti, apoi straine etc...intr-un cuvant NASPA! bine ca n-am dat bani, si oricum nu merita nici un ban, sa zica mersi ca au venit atatia..
Multumesc cherryblossom, mi-a parut destul de rau ca nu am fost.
Avand in vedere faptul ca s-a putut pana la urma intra gratis...exista o urma de regret...
daniken
12 Jun 2004, 21:04
Avand in vedere faptul ca s-a putut pana la urma intra gratis...exista o urma de regret...
la urma cind? - nu stiu, dar am fost acolo si nu se intra deloc gratis, poate la final...
am fost dezamagit poate doar de faptul ca au intarziat destul de mult, insa a meritat, parerea mea, vorba lu’ nu stiu cui.
serios
danIken
Dupa concertul Holograf am inteles ca a fost pauza..or something..
daniken
12 Jun 2004, 21:25
Dupa concertul Holograf am inteles ca a fost pauza..or something..
Da, dar foarte scurta... dupa care a intrat andy la deschidere,
urmat de dan chisu, galant ca de obicei, si abia pe urma a inceput.
destul de scurta pauza, cum spuneam.
de intrat, eu nu am vazut pe cineva intrand gratis, a trebuit sa ma legitimez,
avind totusi invitatie, dar in fine, e ro. erau si baieti de la paza, si civil,
dar ii trada fata, ce sa-i faci, asta e. in rest antren, 10 ani de...
la mai multi!
danIken
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.