PDA

View Full Version : Investigation of a Citizen Above Suspicion

lecter
09 Jun 2003, 11:15
Cine a mai vazut filmul asta? Mie mi s-a parut excelenta muzica lui Morricone precum si birocratia Kafka-style...a luat Oscar-ul pentru cel mai bun film strain acum vreo 30 de ani, dar pe IMDB sunt f. putine comentarii sau voturi-perhaps a lost gem?

patch4all
09 Jun 2003, 13:56
Eu l-am vazut pe Italia cinque prin anul 1994 sau 1995, nu mai retin exact, cand urmaream si filmele cu Fantozzi ....Era vorba despre un politist care comite o crima abominabila, victima fiind chiar iubita sa, si care recurge apoi la investigarea faptei pentru a scapa de urmarire desi toti il credeau vinovat. Cred ca pelicula se vroia un fel de thriller unele secvente fiind cu adevarat scary....insa sunt si elemente de devianta sexuala, personajele vadind inclinatii catre diverse forme de perversiune.

catallin
09 Jun 2003, 13:56
asta nu e un film italian?

LeonardPiron
09 Jun 2003, 22:54
ba da, e chiar "Indagine su un cittadino al di sopra di ogni sospetto" facut in 1970 de Elio Petri si care se potriveste al naibii de bine cu situatia politica de la noi ca e vorba de niste mafioti cu gulere albe.

crydead
09 Jun 2003, 23:08
Un fel de omul zilei al lui pizza boy?

lecter
10 Jun 2003, 10:57
Cred ca pelicula se vroia un fel de thriller unele secvente fiind cu adevarat scary....insa sunt si elemente de devianta sexuala, personajele vadind inclinatii catre diverse forme de perversiune.

Mi-au placut mult 'crimele' pe care le tot punea in scena cu tipa...avand in vedere perioada in care a fost facut filmul, pacat ca n-au incercat sa copieze si crimele lui Manson 8) Interesanta si 'vanatoarea de vrajitoare' pe care o faceau impotriva asa-zisilor inamici politici.

patch4all
10 Jun 2003, 17:07
Din cate retin ii cautau pe toti cei care pactizasera cu Badoglio.....