View Full Version : Ambra Blu To Leave Cinemagia
Ambra Blu
06 Jun 2003, 18:36
Ca sa nu mai fiu acuzat sau hulit, fac un sondaj. Fie ca lumea sa hotarasca, democratic, daca eu trebuie sa ramin sau nu pe forum. Cine e curat, sa arunce primul. ;)
Si primul propus pentru nominalizare este...
Sper ca nu vei tine seama prea mult de raspunsurile din chestionar, nu de alta, da' sunt multi glumeti pe site-ul asta care de-abia asteapta sa faca o gluma pe seama altuia. Las pe altu' sa dea tonu', dupa care incep si eu (numa' sa vad unde).
[/size](P.S.: pentru cei care urmeaza sa voteze "afara": daca nu ar fi personaje de toate tipurile - nu vorbesc numai de Ambra, ci de toti - ce sens as mai avea forumu' asta??? Sau, unde e placerea???)[size=12]
crydead
06 Jun 2003, 19:14
"Ambra Blu trebuie sa ramina pe forumul cinemagia, prezenta lui ne lumineaza".
Mai ales cand e la poneatza goala... :oops:
Al dreaqu cameleon, te dai discriminat p-acishia ca sa-tzi faci prozelitzi!
--------------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Ambra Blu trebuie sa ramana pe forum, dar prezenta acestui poll nu ma lumineaza...
LeonardPiron
06 Jun 2003, 20:37
unde sa plece vere? si sa dea lovitura in alta parte ca sa spuna apoi ca afost izgonit de aici si ca tot raul a fost spre bine etc, etc etc. NU. Sa ramana acici cu noi in rahatul asta unde suntem toti. NIci unul mai in fata nici unul mai in spate.
crydead
07 Jun 2003, 00:23
Daca inteleg bine, piroane, ne propui un clasic strangetzi hora, nu fitzi hotzi, sa ajunga in *** la totzi?
================
Viitorul suna ocupat.
Alex Leo Serban
07 Jun 2003, 09:47
(promisiunile sint facuta pt a fi incalcate, nu? :roll: )
nu va ascund ca unul din scopurile prezentei mele pe acest forum a fost declansarea unei mici 'revolutii' care sa-i dezvaluie, in toata mitocania lor agresiva, pe citiva - auto-instalati - 'lideri ai grupului' (printre care ambra blu)... un fel de cyber-ecarisaj: eu am jucat un rol; ei au fost ei insisi :lol:
culmea e ca mi s-a reprosat - tocmai mie!!! - 'marlania' pe care nu faceam decit s-o trimit inapoi la 'expeditori', compliments of the house included ... ma rog; fiecare grup are liderii pe care-i merita - de bine ce-i suporta (uitati-va la romania!)
asadar, daca e sa votez (si de ce n-as vota si eu?!), as zice urmatoarele:
ambra blu sa ... RAMINA, fireste!
orice om are dreptul sa fie unde pofteste: daca scopul in viata al lui ambra este sa fie barosan peste forumisti, why disagree...? caci 'ambra blu pt voi/este ernest de la BB 2' :lol:
dar cred ca este de datoria celorlalti forumisti - multi dintre ei, integri si de bun simt - sa decida daca-l mai accepta pe 'ernest 2' lider! despre asta e vorba...
si pun pariu: in momentul in care ambra nu va mai fi lider (shit happens!), isi va lua talpashitza subito inspre alte forumuri, unde se va putea erija - once more, with feeling... and cynicism - mare jmeker mare!!
eu asa vad lucrurile.
si nu cred ca ma insel :wink:
PS concluzia logica a caftului meu cu ambra & cei ca el: pleshu, manolescu, cartarescu, ciulei, pintilie etc etc - bashca strainii: fiprescii & ceilalti - bashca cititorii mei onesti & fideli - sint victimele unei halucinatii colective, caci eu nu fac 2 bani; dreptate are ambra de pe cinemagia - whatever his real name is... go figure!
PPS draga ricciotto, imi pare nespus de rau ca ai adus in discutie numele intr-adevar regretatului George Littera; poate ca nu stii, dar ma afecteaza cu atit mai mult ca l-ai tirit in aceasta mocirla cu cit este omul care m-a sustinut cel mai mult in cariera mea academica, cel care s-a luptat chiar si cu un imbecil institutional ca laurentiu damian atunci cind acesta a cerut 'excluderea' mea din asociatia criticilor pt ca am criticat productiile lui kitchoase... Littera nu are ce sa caute in aceasta discutie - a fost un om prea pur, prea bun, prea integru!
cit priveste sensul afirmatiei mele 'ca scriu cu mina stinga' cronica de film - vad ca (iarasi) sint rastalmacit sau deloc inteles; ideea era ca nu-mi ia prea mult sa scriu cronici, sint un ban cistigat ushor - in nici un caz ca nu-mi respect cititorii! si mai era ceva: pe mine nu ma intereseaza critica per se - ci altceva: includerea cinema-ului (care ma pasioneaza in continuare!) intr-un proiect mai larg, teoretic, vizind nu o arta sau alta, nu un gen sau altul, ci categoria de 'vizualitate': adica, o extensie contemporana a celebrului eseu al lui walter benjamin despre 'opera de arta in epoca reproductibilitatii sale mecanice' (pe care cu siguranta ambra il stie pe de rost 8) ); de aici si interesul meu pt artele plastice contemporane - performance, instalatii etc -, care poate fi regasit si in interesul unor cineasti pt ele (vezi greenaway)... demersul meu este eseistic, teoretic in sens larg - nicidecum cantonat 'cronicii de intimpinare', pe care o practic - recunosc - pt bani.
si, pt ca ambra blu citeaza tot felul de nume 'rare' la care are el acces - inca o dovada de aroganta, self-importance & snobism -, sint curios daca l-a citit pe slavoj zizek...? are o carte intreaga in care-l interpreteaza pe lacan din persp. culturii populare (hitchcock de ex.), din care un fragment a aparut in nr. din 'sec.21' dedicat cinema-ului...
ah, care lacan?
care 'sec.21'?
probabil ca ambra nu mai are nevoie de nici un nume de autoritate - he's a name all to himself :roll:
asa ca: RAMII, by all means!
keep bullshitting. be happy.
catallin
07 Jun 2003, 09:55
leo, crede-ma regret enorm sa sunt unul dintre cei care te-au provocat la aparitia ta pe acest site. Nu regret pentru ca as fi spus ceva neadevarat ci pentru simplu fapt ca ai devenit o melita de neoprit. A inceput sa-ti placa si acum nu-ti mai tace gura. Gata, leutu, ne-ai convins de ce ai vrea tu, ne-ai pus pe toti la podea, acuma ia o pauza si CARA-TE!!!
Ambra Blu
07 Jun 2003, 13:10
Homosexualii astia au, intr-adevar, o problema cu stadiul oral. Sau ala anal, nu sint sigur.
PS Nu conduc pe nimeni, dar sint un lider
Si imi place sa cred ca sint un om liber.
crydead
07 Jun 2003, 13:52
PS concluzia logica a caftului meu cu ambra & cei ca el: pleshu, manolescu, cartarescu, ciulei, pintilie etc etc - bashca strainii: fiprescii & ceilalti - bashca cititorii mei onesti & fideli - sint victimele unei halucinatii colective, caci eu nu fac 2 bani
Bai, mama leone, puteam sa-ti spun si eu ca in gaura numita cinematografia romaneasca tu esti unul dintre motzuri. Intr-o tzara bananiera, tu, o lamaie scofalcita, esti chiar deosebit. Acru-stricat de
deosebit.
Apropo, de ce nu a mai aparut vineri rubricutza ta, chineochiul (maro) din suplimentul libertatzii?
un imbecil institutional ca laurentiu damian a cerut 'excluderea' mea din asociatia criticilor pt ca am criticat productiile lui kitchoase...
Care nebun, nu imbecil, a reushit pana la urma sa te faca sa nu mai curaj sa il critici. Prietenii shtiu cum a facut-o!
=====================
Viitorul suna ocupat.
Alex Leo Serban
07 Jun 2003, 14:00
(AND THIS IS JUST THE BEGINNING :P !)
tzara bananiera, de rahat - si voi, astia, tot n-ati reushit sa va ridicatzi!?!
cum dracu', doar sinteti in elementul vostru!?
badarani si inculti.
suficienti si stupizi.
norocu vostru ca nu sint dictator...
pe damian n-aveam de ce sa-l mai critic - a mai scos vreun film si nu stiu eu?...
dar l-am acuzat de plagiat, ca la asta e bun :wink:
rubrica n-a aparut pt ca am fost la cluj, people - kiar va intereseaza tot programul meu?
never fear - va aparea next week :lol:
nu scapati voi asa usor de mine.
crydead
07 Jun 2003, 14:14
rubrica n-a aparut pt ca am fost la cluj, people
Pai si acolo nu gaseai un bilet de tramvai sa zgarii pe el textuletzul?
Pe ce te bazezi cand ne consideri inculti? Pentru ca nu aberam culturalo-onanistic ca tine? Ok, intoarcem foaia si "Am sa-tzi bag in gura doar dictzionare"!!!
Badarani? Totdeauna o sa ti se raspunda, leutzule si cinzeci de bani, asa cum iti place tie, masochizdule!!
Suficientzi si stupizi? Cat timp tu esti tot timpul la leapsa si o iei la greu?
Nu ne-am ridicat? Uita-te in sus, ala nu e cerul, e lupa prin care ne uitam la tine, balex!
==================
Viitorul suna ocupat.
Anonymous
07 Jun 2003, 14:20
bai taxi leone mai lasa-ne cu fiprescii sau pe unde mai esti tu infipt ca te duci pa la paris p-acolo sa faci nod la cravata altora si te intorci cu betzishorul de promenada fix in noada n-am gasit alta rima
LeonardPiron
07 Jun 2003, 14:34
auzi, leutu', nu te pune cu baietii astia ca intr-o zi te poti trezi cu brigada de mascati de la cinemagia. Taman cand o sa te nimeresti mata la vro proiectie din alea mai discrete, singur in intuneric pe un rand izolat, o sa auzi in spate un fosnet discret. E prea tarziu ca sa mai faci ceva. Sunt ei baietii care vin sa se poarte medieval cu anumite parti mai bucalate ale corpului tau filmologic.
crydead
07 Jun 2003, 15:16
bai taxi leone mai lasa-ne cu fiprescii sau pe unde mai esti tu infipt ca te duci pa la paris p-acolo sa faci nod la cravata altora si te intorci cu betzishorul de promenada fix in noada n-am gasit alta rima
Cine itzi da dreptul, nulitate care eshti, sa-l numeshti pe un critic de film de talia lui mihai chirilov, betzishor de promenada? :evil:
Iar incepeti???
Daca inainte "leul" avea drept sa se apere, acum catalin are dreptate... Ca o melita!!! (desi nu sunt sigur daca asta e comparatia potrivita!) Eu nu inteleg ce e cu nasul asta purtat pe sus! De toti!
ricciotto
07 Jun 2003, 16:34
draga alex,
trebuie sa admit ca m-am gindit si eu un pic inainte sa ii pomenesc numele lui littera aici. dupa care am ales sa o fac - pentru ca nici un context nu ii poate intina memoria in vreun fel. you know what i mean? si, pe de alta parte, respectul e respect, si paralizia care ii apuca pe toti cind vine vorba de domnia sa ma irita de-a dreptul. asa se face ca un search pe internet cu numele sau nu da mai nici un rezultat. un search cu numele tau insa... hmm? we all respect him right into oblivion. intre timp, pauza. chiar, tu ai acces la media, l-ai cunoscut - deci iubit - i-ai dedicat vreodata un portret, un eseu, ceva?
eu, in contextul asta amarit, aveam de ales intre a scrie niste pagini plicticoase care n-ar fi evocat totusi decit partial ce voiam sa iti comunic, sau a ii pomeni numele. i went for the easy and complete way out. you got the message. then i got yours. others may have too. so there... si toti cei care parcurg aceste interesante discutii macar vor gasi un tidbit in plus de... altceva in ele. everybody wins.
cit despre laurentiu damian and stuff, te cred. reprezinta inca o dovada pentru mine - daca mai aveam nevoie de una - ca exista "nepotism" in critica romaneasca. cu toate astea... nu ii faceti nici un bine unui nae caranfil imbalsamindu-l de viu... omul e clar ca poate mai mult. si pare foarte singur printre atitia prieteni, desi sunt convins ca pe moment se simte in al noualea cer cind va citeste elogiile. si daca va mai si crede? :wink: intretinerea vechilor amicitii nu conteaza in marea schema a lucrurilor, iar publicul si creatorii nu au decit de suferit din toata mascarada asta.
ricciotto
p.s. pentru unii din restul participantilor la disputa (sunt un diplomat la ora asta, clar :) ) just give up. deveniti patetici, i mean it. count your losses, then your blessings, smile and just move on. sau... discutati. insultele scurte aruncate din incheietura va arunca intr-o lumina defavorabila, to say the least, parca nici n-ati fi tot voi. si nu toata lumea va cunoaste si altfel... nu va autoreduceti din graba si falsa detasare - we all know that ain't quite so - totusi, jucati pe puncte. si alex va da ocazii, dar voi nu fructificati mai nimic - sper sa nu vi se para altfel :o . well, at least think about it.
Bagheera
07 Jun 2003, 20:18
Continuati sa va jucati cu jucarii prea mari pentru voi... Of, of... Si , precum niste copii rasfatati bateti din picioruse, suparati ca nu le prindeti smecheria. Chiar nu e nimeni pe aici sa observe tot comicul si farmecul situatiei, in afara de ALS? Il invinuiti ca nu se poate opri? Oare? Nu credeti ca v-ar lipsi teribil aceasta portie de cinism si absurd, invelita ingenios in cuvinte "grele" pe care le savurati totusi, acest one man-show pe care ALS l-a creat pentru voi, in care interpreteaza detasat rolul pe care voi i-l creionati cu fiecare mesaj? MI se pare excelent jocul, excelenta manipularea ! Ricciotto, daca tot esti prin State , nu ti-a cazut prin mana un numar al revistei "Variety" in care se "amintea" de "Filantropica" ? Citeste, iar apoi intreaba-te daca nu cumva madama aia era prietena cu regizorul, sau o fi scris cu dreapta sau... de ce esti tu asa lipsit de noroc, sau ce te framinta pe tine mai mult... (Ce vrei tu ? Asta e! Si ea scrie ceva tot in zona lui ALS... Sa-mi para rau pentru tine ?!
catallin
07 Jun 2003, 21:28
bai, pisica neagra, numaru' 13, nu te teme si nu umple toate topicurile cu mesajele tale duplicate. Aici chiar se citesc nu e ca la ziar unde nu citeste nimeni cronichetele voastre. Jucariile prea mari??? Mai degraba prin raspunsurile pe care le primiti nu faceti altceva decat sa aratati ca o multime din cei de aici va cam bat la popou cu cat stiu si cum gamdesc si ca sunteti acolo, ALS si probabil si tu doar printr-un joc al intamplarii sau pentru ca nu stiti sa FACETI nimic si atunci ati ramas sa CRITICATI.
Hai, pa!
Ambra Blu
08 Jun 2003, 10:24
Nu, deci pula mea, am nevoie de un adversar pe masura, nu de Alex Leo Serban si de purtatorul lui de sub-stindard, Baghera. Cind lui Alex Leo Serban i se reproseaza, pe fata (desi lui i/ar fi placut pe la spate) ca nu stie sa faca o critica de calitate, el nu incearca sa isi protejeze scrierile (constient de valoarea lor de prezervativ folosit), ci contra-ataca intr-un mod asa de penal incit mi se pare absurd din partea mea sa mai imi stric rimele pe el. Tati, e simplu: ti l/am recomandat pe James Berardinelli care scrie mult mai bine decit ati face-o intr-un 3some tu cu Kirilov si cu Damian (l/as fi bagat aici si pe prolixul, yet calofilul Gorzo, dar stiu ca, cel putin, ala e straight si a si vazut mai multe filme ca mine). Tu, in afara de filme contraceptive, ce pula mea mai stii sa comentezi? De ce nu pui tu mina in pula mea (ooops, asta poate ti/ar placea, scirba mica) sa citesti pe ici pe colo o cronica scrisa cinstit, fara aberatii si glumite ieftine, de tabloid. Ca nu poti. Articolul in care iti aratai dosul, bagaboanta mica, era scris chiar cu dosul. Am incercat sa te inteleg, deh, tu esti homsexual, esti a freak of nature, deci voi ginditi pe invers. Din pacate insa, in afara de niste nume mult prea mari pentru un om asa de mic ca mine (ecoul lor nu cade din inaltimi peste mine), eseul tau nu spune nimic. In afara de pofta pe care o resimti punind poze cu homosexuali, n-am inteles nimic despre miscarea gay, despre cultul minoritatii asteia in arta, samd. Pula mea, grecii credeau in kalokagathia, in care frumusetea fizica (asa cum o vezi tu in statuile alea cu puta mica si muschi armoniosi) ar trebui sa se imbine cu aia spirituala. Frate, tie iti lipsesc ambele. So, finally, why dontcha go fuck yourself and spare us the sordid details? Sau du/te si stringe niste membri pentru cultul tau: nu uita sa ii bagi acolo pe Amyd si ricutza, aia care iti scriu tie PMSuri de incurajare.
Bagheera
08 Jun 2003, 11:28
Veteran Catalin, raportez: m-ai prins frate! Am gresit cand m-am indragostit de " critica criticii 2" . Da' , tre' sa recunosti ca altfel, nu am gresit prea mult... Bine, io cred ca deloc, dar, uf, trebuie sa ma gandesc si la voi. Zi si tu Ambra, nu e nevoie de putina poezie ?! Chiar si fleurs du mal...Eu votez ca Ambra blu sa ramana si sa se retraga singur .
crydead
08 Jun 2003, 12:49
Eu votez ca Ambra blu sa ramana si sa se retraga singur .
Eu sper doar sa se retraga la timp ca daca nu o sa ramana moshtenitorii sai imprashtiatzi p-aciulea.
----------------------------------------------
"Nu va bucuratzi, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitii din paradis."
Alex Leo Serban afirma:
interesul meu pt artele plastice contemporane - performance, instalatii etc -, care poate fi regasit si in interesul unor cineasti pt ele (vezi greenaway)...
Am inteles ca doresti sa incluzi cinematografia(teoretic) intr-o extinsa 'opera de arta in epoca reproductibilitatii sale mecanice' ,alaturi de alte suporturi vizuale. Performance-ul si alte instalatii sunt catalogate ca arta efemera(in caz ca nu intalnesti sintagma abureala efemera)si toate impun un cod simbolic(neavand intentia de-al descifra), iar eu pana acum n-am intalnit nici un film ultrainchistat intr-o asemenea tipologie.Explica mai in detaliu sau preferi sa vorbesti despre ceva ce nu exista.Si n-ai observat ca arta a murit o data cu Malevici("Patrat alb pe fond alb")?Serigrafiile lui Warhol sunt simple alterari vizuale.Sau cum definea Francastel:"artistul a devenit un tehnician".
PS:Greenaway nu e tipul care a spus ca Vermeer e primul operator de imagine? [/quote]
LeonardPiron
08 Jun 2003, 18:35
... de aici si interesul meu pt artele plastice contemporane - performance, instalatii etc -, care...
daca esti interesat de instalatii vino fratioare si pe la mine ca imi curge o tava in baie si cred ca ai putea sa schimbi niste obertailere care curge de la ele!
Hell_Girl
08 Jun 2003, 19:19
ALS: pentru cineva care se vrea jurnalist si mare critic de film, te exprimi sub orice "critica". In toate posturile tale te contrazici de zeci de ori, iti pierzi coerenta si obiectivitatea atat de mult incat ajungi sa ai nevoie de sustinatori pupincuristi din exterior care sa mai dea un pic de veridicitate spuselor tale.
Bagheera: sper ca te plateste bine pentru serviciile de avocata aduse, altfel...
crydead
08 Jun 2003, 19:39
Si n-ai observat ca arta a murit o data cu Malevici("Patrat alb pe fond alb")?Serigrafiile lui Warhol sunt simple alterari vizuale.Sau cum definea Francastel:"artistul a devenit un tehnician".
Cand le spun chestii din astea functzionarilor artistici sau meseriashilor culturali, saracii se sperie rau de tot, raman un minut fara replica si apoi ma acuza de blesfemie!
---------------------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Performance-ul si alte instalatii sunt catalogate ca arta efemera(in caz ca nu intalnesti sintagma abureala efemera)si toate impun un cod simbolic(neavand intentia de-al descifra), iar eu pana acum n-am intalnit nici un film ultrainchistat intr-o asemenea tipologie.
Aceasta afirmatie e tot din categoria "Automimesis sau Cum sa nu intelegi nimic dintr-un simplu proverb toscan"?
In primul rand, presupun ca din cauza unei exprimari defectuoase, pari sa incluzi performance art-ul la categoria installation art, ceea ce e evident gresit. Sunt doua lucruri pe cat se poate de distincte intr-o epoca a intertextualitatii.
Apoi, desi T&H&co vor autosuficient sa impuna aceasta idee, cand vorbesti de instalatii in particular, nu e nimic obligatoriu efemer in ele. Exemplu simplu: gaseste "Afrum I". Staying power at its best.
Si in final, desi e adevarat ca sunt multe instalatii voit (sau exagerat de - alege tu) obscure si ermetice, exista si destule care se releva singure fara dificultate - ba chiar sunt acuzate de forma in detrimentul fondului (ce oroare, nu?). Exemplu simplu: cercurile lui Long.
Incearca sa te scufunzi si sa te delectezi cu 80 de minute de "Muri Romani", pentru "ultrainchistare" in "tipologie"...
Salutari,
Andrei
Ambra Blu
09 Jun 2003, 08:38
Performance-ul si alte instalatii sunt catalogate ca arta efemera(in caz ca nu intalnesti sintagma abureala efemera)si toate impun un cod simbolic(neavand intentia de-al descifra
Apropo de performance destinat efemerului (a redundancy in terms, I'm aware of it), imi amintesc de o isprava artistica a cuplului Perjovschi: nu mai stiu ce festival din strainatate era, dar ei asa decisesera sa se manifeste. El decupa poze cu fete de om ("moace" le zicea el, portrete, etc) si le lipea pe un canvas de vreo 2 X 2. Lia, in schimb, optase pentru o abordare mimetic-recuperatoare: se uita la oamenii care mergeau pe strada si le imita mersul. Acuma, m-o fi facut pe mine mama prost de nu reusesc sa vad subtilitatile astea: parca si copiii aia obraznici fac acelasi lucru, nu? De fapt, daca imi amintesc bine "The Conversation', parca si oamenii mari se indeletniceau cu aceleasi trebi lesnicioase. Ce cacat, acuma toata lumea tre' sa se joace de-a Cristo, sa impacheteze castele in hirtie, si cacatel in pachetel.
Serigrafiile lui Warhol sunt simple alterari vizuale.Sau cum definea Francastel:"artistul a devenit un tehnician".
Co & rect, dar asa sint si baietii care lucreaza cu Photoshop in ziua de azi, nu? Si cine stie ce op-art mai iese si din ei.
patch4all
09 Jun 2003, 09:11
Ambra cred ca propunerea ta este ok desi sper sa nu iti fie interpretata drept lipsa de siguranta de sine. Este evident man ca trebuie sa ramai si nu pentru ca esti vulgar sau pentru ca adaugi "salt'n'pepa" forumului ci pentru simplul fapt ca esti aici, asa cum exista si ceilalti cu trasaturile definitorii ale personalitatii lor. Sper ca nu spun vorbe mari ca deja ma veti injura :D
Cat despre ALS si Bagheera ce sa mai spun? Nu ziceai draga ALS ca te retragi? Acum afirmi ca ai revenit sa provoci o revolta? Come on esti penibil....iar tu Bagheera lasa afirmatiile cu jucariile deoarece cred ca toata lumea stie cu ce se joaca aici...renunta te rog sa consideri ca toti cei de pe forum sunt marcati de o lipsa acuta de responsabilitate. Eu cred ca te-a muscat ALS, beware he's very poisonous.....
Revolta! I-auzi dom'le, cred ca se vede Mowgli tembelul....lasa noroc ca a venit si pantena, sorry pantera, sa te sustina, faceti un cuplu de milioane. Avem de ce ne amuza....
Ambra Blu
09 Jun 2003, 14:29
Concluzia acestui mini-sondaj. Dupa trei zile, la cit am setat topicul, opt oameni si-au trimis votul in mod direct, iar alti citiva si-au exprimat parerile direct pe forum. Din cei opt, sapte au fost pentru raminerea mea pe site, si unul impotriva. In consecinta, va veti bucura in continuare de prezenta mea agreabila.
patch4all
09 Jun 2003, 14:38
Vai ce darnic esti!!!!!
Ambra Blu
09 Jun 2003, 14:52
Aren't I? Heheheeeeeee.
patch4all
09 Jun 2003, 14:59
Maybe yea, but it wasn't a very clever thought of ya to include Ricutza 'mong ALS's prozelits....i bet she's wiser than that.
Ambra Blu
09 Jun 2003, 15:01
I don't know, and I don't care.
Bagheera
09 Jun 2003, 15:05
Honey Patch, nu toti, doar unii; nu lipsiti de responsabilitate ci de premeditare a cuvantului scris. Exemplu: "pantena-pantera"... ieftin, previzibil, no comment. Spui ca te amuzi. Foarte bine . Si eu . Dar nu uita ca umorul presupune detasare, ori mai tot ce ati oferit spre lecturare de cand cu ALS, era implicare pana la epuizare. Sorry, honey patch, dar nu prea cred in amuzamentul tau.
Ambra Blu
09 Jun 2003, 15:06
De fapt, voturile exprimate au fost: 10 pentru raminere si 1 pentru iesire.
patch4all
09 Jun 2003, 15:19
Da tata Bagheera ai dreptate nu vezi ce crispat sunt atunci cand scriu despre tema asta? :lol: ....nu vezi ce epuizat sunt? 8) Nu vezi ca de fapt scriu ca ma amuz insa in adancul sufletului meu meschin ma inversunez si sunt ghidat de ura? :roll: :lol: :lol: :lol:
Sincer ma amuzati amandoi deoarece sunteti niste nulitati prin stilul in care scrieti, prin sentimentele care va anima, prin ceea ce credeti ca reprezentati, prin porcariile pe care le redati, prin bravarea culturii fiecaruia in antiteza cu ignoranta noastra.....
Nici nu am spus ca este ceva pretios in expresia pantena-pantera, crezi ca meriti asa ceva? Sincer ma indoiesc....
Daca iti face placere sa crezi ca nu ma amuz ci din contra ma enervez, i won't fight your sick mind....sincerly yours patch4all
Bagheera
09 Jun 2003, 15:53
Patch, fii putin atent: "implicare pana la epuizare" nu inseamna ura; "premeditare a cuvantului scris" nu inseamna pretiozitate. Este prea greu?! Te inteleg. E greu. Lasa Patch, ca o sa treaca, toate trec. Bizar ! A disparut din mesajul tau chestia cu art. 200, trimiterea mea si a lui ALS la Opera... Oricum, as fi vrut sa-ti aflu argumentele, mai ales ca nu stii cine sunt. Cat despre cultura, incearca o definitie proprie ca sa stiu exact ce reprosezi.
Bagheera:"mai tot ce ati oferit spre lecturare de cand cu ALS, era implicare pana la epuizare"
Cred ca cel mai epuizat a fost ALS,nevoit sa-si aduca intariri pe front. Toti forumistii au participat de bunavoie la aceste discutii,singurii fortati au fost ALS si tu,fragila Bagheera.Si cand esti fortat sa faci ceva contrar firii te epuizezi exact cand crezi ca esti la inceput.Nu-i asa,fragila Bagheera?!
patch4all
09 Jun 2003, 16:16
Bagheera taica, nu te mai juca cu intelesurile cuvintelor deoarece se vede ca tie ar trebui sa iti spui "lasa, toate trec". Daca spui ca nu crezi ca ma amuz si ca ma implic pana la epuizare scriind pe cale de consecinta in contradictoriu, cel putin in plan tematic aceasta succesiune de cuvinte lasa sa se inteleaga in mod pertinent ca ma inversunez nu? De ce o intorci si afirmi ca de fapt implicarea pana la epuizare nu implica - in viziunea ta - vreun sentiment de ura? Haide sa analizam cele scrise de catre tine, nu imi place cand se rastalmacesc vorbele; crezi ca daca ai citit adunat vreo 4 carti si 5 reviste poti sa jongla cuvintele dupa bunul tau plac....
Iar chestiunea cu 200 a disparut deoarece mi s-a parut ca acea afirmatie este depasita de realitate si ca ar fi prea low sa vadesc tocmai eu asa ceva...
Ma rog, sincer nici nu as avea cum sa te cunosc, jucam pe alte arene fii sigur de asta, nici nu ma chinui sa iti mai demonstrez. Stiu, vei avea o replica, vei scoate in evidenta inca o data intelepciunea ta si pseudo-calmul tau anglo-colentinesc, insa parol imi provoci greata.
blitz43
09 Jun 2003, 16:18
am voma... votat si eu.. Sunt prooooo sa ramâna toata lumea!
DAR... :roll:
pe când un chestionar in vederea ejectarii lui Labis Strabis de pe acest site? ca vad ca el nu se simte.... da' el chiar e... :wink:
crydead
09 Jun 2003, 19:14
A disparut din mesajul tau chestia cu art. 200, trimiterea mea si a lui ALS la Opera... Oricum, as fi vrut sa-ti aflu argumentele, mai ales ca nu stii cine sunt. Cat despre cultura, incearca o definitie proprie ca sa stiu exact ce reprosezi.
Eu cred ca cultura este voi doi in hamletzi pa scena operei in vreo pesa d-asta mai moderna.
-----------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Ambra Blu
09 Jun 2003, 22:13
A disparut din mesajul tau chestia cu art. 200, trimiterea mea si a lui ALS la Opera... Oricum, as fi vrut sa-ti aflu argumentele, mai ales ca nu stii cine sunt. Cat despre cultura, incearca o definitie proprie ca sa stiu exact ce reprosezi.
Eu cred ca cultura este voi doi in hamletzi pa scena operei in vreo pesa d-asta mai moderna.
-----------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Cum ar fi 'Bent', nu?
LeonardPiron
09 Jun 2003, 23:00
ambra blue sa iasa! si asa face opinie separata si ne tot bombardeaza cu mesaje in timp ce marea majoritate sta degeaba ca mortul in papusoi si nici nu deschide pliscul decat din an in pasti ca sa nu mai vorbesc de liota care sta pe dreapta si citeste dar nu intra niciodata sa posteze nici macar un DA, NU-I ASA.
crydead
09 Jun 2003, 23:11
Fir-ai-al drequ, piroane, ai luat microbu' forumului! Mai deconecteaza-te din cand in cand ca esti prajit rau la creierash de la atata stat pe www.
-------------------------------
Viitorul suna ocupat.
LeonardPiron
10 Jun 2003, 12:22
bai, io crai dezi ca tine am mai fumat asa ca nu mai vorbi spre noi ca pute.
ricutza
10 Jun 2003, 13:42
eu de ce nu pot vota?vreau sa votez!!!
evident ca nu vreau sa plece ab...
Bagheera
10 Jun 2003, 14:30
Fortat, de ce?Sympa repetitia "fragila Bagheera". Melodios.
Cultura- o piesa de teatru...eu... ALS... hamleti...modern... ?!Totusi, poate este ceva mai mult, chiar si pentru voi.
Greata...voma...uf, no comment.
crydead
10 Jun 2003, 14:37
Greata...voma...uf, no comment.
Poate ai ramas, bai, pantera roz, vine dreaqu barza si la voi! Vezi ce se intampla daca va jucatzi de-a tata si de-a tata? Mergi urgent la proctolog pentru control!
---------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Bagheera
10 Jun 2003, 14:48
Pai de ce , ca pe mine "greata" lui patch si "voma" lui blitz m-au lasat far' de comentarii! In cazul asta , ce crezi, ei necesita o consultatie medicala?
Cat despre mine , nici vorba de atari simptome.
eu de ce nu pot vota?vreau sa votez!!!
evident ca nu vreau sa plece ab...
.parca a zis ambra pe undeva ca a facut chestionarul sa expire dupa 3 zile. ...pe care le-am baut, de-aia nu poti vota...
patch4all
10 Jun 2003, 16:55
Bagheera dovedesti inca o data ca esti greu de cap....imi place ca esti bun la dat sfaturi tampe precum "stai linistit, toate trec"...esti sub nivelul marii sincer.
Pai daca tu provoci greata si voma este si firesc sa nu incerci aceste senzatii ...chiar nu intelegi ca esti un microb, o bacterie infecta? Lasa la o parte comentariile parameci de doi bani si nu mai comenta....
LeonardPiron
10 Jun 2003, 23:11
... esti un microb, o bacterie infecta? ... parameci...
auzi, te rog frumos, de ce te iei de mine? ma strigi si nu imi spui nimic. se poate?
Bagheera
12 Jun 2003, 07:25
Honey Patch, de ce nu si amoeba sau euglena verde?! Doar se studiaza tot in clasa a saptea. ..dupa cei sapte ani de acasa, of course! Si nu te mai lua de cilii altuia!
patch4all
12 Jun 2003, 08:28
Ok, ai dreptate Bagheera....ce sa iti mai spun? Am coborat destul dialogand cu tine insa deja duhoarea nivelului tau mi-a ajuns. Sapte ani de acasa nu poti sa ai atata vreme cat esti un "tine cal" al lui ALS....
Reconsidera si incearca sa renunti....vei fi mult mai apreciat.
crydead
12 Jun 2003, 09:15
Si nu te mai lua de cilii altuia!
Cil aut man! Yo!
Anonymous
14 Jun 2003, 15:34
CUM SA PLECE BAI AMBRA BLU DE PE SITE NU PLEACA NICAIERI DECAT LA MINE ACASA LOL :lol:
LeonardPiron
14 Jun 2003, 21:53
cine este ambra blu? fata aia care a zis ca ii place de ALS?
spartacus
10 Jul 2003, 14:52
Bah, mi se lua de atita citit la mesaje ieftine... N-aveti de ce va lega, bre?... Parerea mea! Apropos de chestia spusa de AmbraLu ca ALS ar fi guy(?!). Tu de und' shtii, bre, ai?... Ori il cunoshti mai..."indeaproape"?!?... Si inca cevashilea: ce-i, bre, cu avataru tau, ai?... (Iti suna bel/ul??)... :lol:
catallin
10 Jul 2003, 14:59
Gladiatoare, fii mai explicit ca nu se intelege nimic din ce spui/scrii.
spartacus
11 Jul 2003, 08:56
"Un om inteligent se imbata ori de cite ori este fortat sa-si petreaca timpul alaturi de prosti". (No offense, bre, dar asa-i citatu'!)... Nici acum nu-ti suna bell-ul?!? :wink:
LeonardPiron
11 Jul 2003, 14:20
Puti a coniac, Unirea, intelectualule...
spartacus
12 Jul 2003, 11:32
Pt. LeoPiron: Primul pahar e pt. mine, al doilea pt. prieteni, al treilea pt. umor, iar al patrulea pt. dusmani. :wink:
Pricipishi, bre!?...
crydead
12 Jul 2003, 20:56
Eu cand beau mult de tot si amestecat ma simt cum se simte piron cand e treaz. :o
----------------------------
Viitorul suna ocupat.
Ambra Blu
15 Jul 2003, 15:02
Vad ca o dati din cola-n fanta, si din fanta-n sprite cu mine. Ma bine ati ridica cu totii paharele sa imi urati la multi ani. Vedeti ca am implinit un BMF de cind sint pe site?
I dare you to guess what it stands for.
crydead
15 Jul 2003, 15:19
R U talking 2 me, MF? 8)
----------------------
Viitorul suna ocupat.
Hell_Girl
15 Jul 2003, 18:40
That was way too easy! See Jules' wallet!
Ambra Blu
16 Jul 2003, 10:00
That was way too easy! See Jules' wallet!
Darn, man! Si eu ma credeam un misterios...
Ambra Blu
16 Jul 2003, 10:01
R U talking 2 me, MF? 8)
"What?"
crydead
16 Jul 2003, 10:05
I double dare U 2 guess why UMF fits U better! :wink:
-------------------------------
Viitorul suna ocupat.
Ambra Blu
16 Jul 2003, 10:17
U nique MF? Tha one that matters? Tha one that can be measured only in metters? ;)
crydead
16 Jul 2003, 10:25
U nique MF? Tha one that matters? Tha one that can be measured only in metters? ;)
Hehehe. Asta-mi place la tine, k esti ca periutza de dintzi blendamed, iti pui capu la contributzie. Dar de data asta nu ai nimerit-o, young Jedi.
U stands 4 Ugly, MF! 8)
------------------------
Viitorul suna ocupat.
Ambra Blu
16 Jul 2003, 10:28
Dar de data asta nu ai nimerit-o, young Jedi.
U stands 4 Ugly, MF! 8)
darn! de-asta mi-era frica sa nu intreb... :cry:
spartacus
16 Jul 2003, 13:59
La multi ani, bre Ambra Blu! :wink:
Si, nu uita: Berea dupa bere e placere, da' zaibaru' dupa zaibar e nebunie!
Ambra Blu
16 Jul 2003, 14:36
Mi-am fracturat silabele/ sa bem in gura.
Hell_Girl
17 Jul 2003, 00:30
Darn, man! Si eu ma credeam un misterios...
Ce am castigat 4 taking the dare?
Ambra Blu
17 Jul 2003, 09:45
Ce am castigat 4 taking the dare?
O diploma - hand made - de psihologie elementara, o lupa de detectiv de la Sherlock Holmes, doua castroane cu vorbe dulci, o felicitare care te recunoaste oficial ca facatoarea de fapte bune, un dragon facut din umbre chinezesti, un zmeu de hirtie si o garsoniera la Pasajul Victoria, fara tv sau calculator.
Sa fii iubita.
SadSpot
17 Jul 2003, 10:06
Ambra, ce inseamna BMF scris deasupra pozei cu tine?
Ambra Blu
17 Jul 2003, 10:36
Ask cinemagia, they called me this. They call me names. :evil:
crydead
21 Jul 2003, 23:08
Deci este vorba despre natura tripla a lu' Laguna blu: Barbat, Mama si Frate. N-ai vazut cum il cheama? Mama e ambra, barbatu' e pauza si pa frate il cheama blu din cauza ca umbla in blugi albastri.
Iar in poza aia este un portret robot ca nu incapea toti astia trei. Trebuia sa ii puna unu in spatele altuia si se interpreta sau eshea cu certuri daca punea numa' pa unu' si altu' nu.
----------------------------------------------------------------
"Eazy-E's Ice Cube's and D.O.C's and Snoop D O double G's
And a group that said muthafuck the police"
Serghei
10 Jul 2004, 16:31
...din ciclu "Sa ne cunoastem stramosii" dezgropam si topicul asta,din timpuri cand ALS nu era fan AB,cand userii aveau o oarecare etica si toti eram mai tineri!
Cu ocazia implinii a 2000 de mesaje ii puteti face o revizie.Daca va enervat scuipati-l,daca va luminat elogiati-l.Bagati pareri mai jos
P.S.:Acest post a fost inspirat dintr-o fapta reala:
Un proaspat user cinemagia a fost intrebat ce vrea sa devina cand o sa fie mare.Raspunsul(stupefiant):vreau sa ajung ca Ambra Blu!
Doamne fereste,zic!
Care om ridicat in slavi ar putea sa ramana simplu si modest?
Ce faceti copii ? Mai traiti?
La mine ploua de 3-4 ori pe zi, se merge pe partea cealalta, berea e scumpa si gagicile urite toate. In rest e ok. Poate ne vedem si noi dupa 15, ca ma intorc.
v-am pupat pe portofel.
Ambra Blu
11 Jul 2004, 10:08
Imi aduci si mie ceva din UK?
Daca va enervat scuipati-l,daca va luminat elogiati-l.
Pe mine m-a si ma intriga. De asta, il impusc.
La mine ploua de 3-4 ori pe zi, se merge pe partea cealalta, berea e scumpa si gagicile urite toate. In rest e ok. Poate ne vedem si noi dupa 15, ca ma intorc.
Ce bulanjiu. Asta cred ca a fost la Silverstone. Ehh...las...ca a fost naspa cursa...
Ionutz55
11 Jul 2004, 21:49
Ce bulanjiu. Asta cred ca a fost la Silverstone. Ehh...las...ca a fost naspa cursa...
cursa o fi fost ia naspa, dar anglia e frumoasa :D
Petunia
29 Jul 2004, 11:41
si pentru ca sunt user nou pe aici,nu stiam de cine o sa ma lovesc.de nimeni altul decat ambra blu,care mi-a demonstrat inca o data cat de stupizi sunt oamenii,iar cu acest subiect sunt ferm convinsa!
ambra draga,chiar crezi ca esti asa important ca sa iti deschizi topic pentru ca pleci de aici.drum bun si cale batuta.copii vor plange dupa tine in rest...
Blanche
29 Jul 2004, 11:54
Petunia draga, ai uitat sa votezi ... :)
Asa e cu ciinii care latra
Apropo, nu crezi ca era o idee buna ca mai intai sa citesti ce e pe forum ?
Apropo, nu crezi ca era o idee buna ca mai intai sa citesti ce e pe forum ?
Sau sa dai cu geana si pe data posturilor?
LadyEowyin
30 Jul 2004, 12:28
Ambra Blu trebuie sa paraseasca forumul cinemagia datorita atitudinii vulgar-sarcaustice si sa se impuste cu tot cu articolele lui pline de speram artficiala si inutila din revistele cinemagiei.
Ambra Blu trebuie sa paraseasca forumul cinemagia datorita atitudinii vulgar-sarcaustice si sa se impuste cu tot cu articolele lui pline de speram artficiala si inutila din revistele cinemagiei.
Sa-ntelegem ca ai fost atinsa de delicata petala a dragostei? :D
Prefer vulgaritatea in locul prostiei.
Ca mi se pare "pathetic" sa creezi un topic si sa incepi sa "ameninti" ca pleci de pe un forum...asta e altceva.
LadyEowyin
02 Aug 2004, 07:14
Prefer vulgaritatea in locul prostiei.
Ca mi se pare "pathetic" sa creezi un topic si sa incepi sa "ameninti" ca pleci de pe un forum...asta e altceva.
:lol: :lol: :lol:
gsus fu Ck ing christ
se desparte si omu 2-3 saptamani de internet si la intoarcere constata ca bunu simt e mort
propun un moment de reculegere
si declararea siktirului politica publica in ce priveste acest forum
pentru ca merita
zau asa
lucrurile sunt much more exciting cand nu se impiedica nimenea in chestii marunte de genul
respect, decenta, propria valoare, intelect.
tre sa mentionez ca nu am citit decat primele 2 din cele 93 pe posturi din acest topic
si nici nu8 am votat
KORBEN topic-ul e vechi, 6 iunie 2003
@ benny
asta nu schimba prea mult lucrurile
sau parerea mea dsp anumite chestii
Ai dreptate. Ziceam doar asa, ca tu aveai impresia ca a fost facut asta peste noapte...
Eu cred ca a luat-o de la Samuel L Jackson
Gaandalf
09 Aug 2004, 16:45
Eu cred ca a luat-o de la Samuel L Jackson
Crezi bine mey jay! BMF - stands 4 bad Mother F***** shi a pornit de la Star Wars knd i s-a pus pata lui Sam shi i-a cerut lui Lucas un lighsabre cu o culoare nou noutza cum n-a avut nimeni pana akum shio pe care sa scrie BMF - am citit in Empire Magazine.
In mai multe filme face referire Samuel la BMF, dar cea mai obvious cred ca e in Pulp Fiction... Multi actori au chichite din astea... De exemplu Bruce Willis e obsedat de o melodie... ceva cu Kangaroo....
Gaandalf
10 Aug 2004, 07:45
In mai multe filme face referire Samuel la BMF, dar cea mai obvious cred ca e in Pulp Fiction... Multi actori au chichite din astea... De exemplu Bruce Willis e obsedat de o melodie... ceva cu Kangaroo....
In Pulp Fiction scrie pe portofel "Bad mother F*****" dar io zic de BMF simplu. La Star Wars evident. A shi declarat.
Dk o luam cu fixatzii... atuncea sa nu mai zic de John Woo care in fiecare film al lui vedem la un moment dat porumbei albi.
emanuel
10 Aug 2004, 09:01
Dk o luam cu fixatzii... atuncea sa nu mai zic de John Woo care in fiecare film al lui vedem la un moment dat porumbei albi.
... sau focuri de arma in biserici...
Oricum porumbeii sunt asteptati in fiecare film al lui... intrasem in panica la Paycheck cand mai avea putin si se termina filmul, iar porumbeii nu apareau... Credeam ca am nimerit la alt film.. In cele din urma, au aparut si m-am linistit: eram intr-adevar la un film de John Woo... :D
Gaandalf
10 Aug 2004, 10:02
Oricum porumbeii sunt asteptati in fiecare film al lui... intrasem in panica la Paycheck cand mai avea putin si se termina filmul, iar porumbeii nu apareau... Credeam ca am nimerit la alt film.. In cele din urma, au aparut si m-am linistit: eram intr-adevar la un film de John Woo... :D
Bun filmul ... pacat k l-au racolata pe mr. bennifer. Cat de cat a salvat Uma filmul dar shi ea avut un rol de atarnache ... gen "we need a luv in his life so that he can go all that trouble 4..."
La fixatzii sa intzeleg k Sam Jackson are inca una de a se prezenta in mai toate filmele lui tarantino?
Tom Cruise care am citit prin Empire Magazine ca se tot disputa cu Spielberg pe platouri la Minority Report sa faca numai el cascadoriile. Chestie de admirat ash spune eu. Nu e chiar o fixatzie dar e ceva la mijloc. Aici il avem shi pe harrison Ford care tot la fel avea mania cu cascadoriile - sa nu cumva sa le faca profesionishtii. Nu vb la intamplare. Am vazut dvd box set-ul la Indiana Jones shi omul chiar ii lipsesc tzigle de pe casa.
emanuel
10 Aug 2004, 10:10
La fixatzii sa intzeleg k Sam Jackson are inca una de a se prezenta in mai toate filmele lui tarantino?
Eu cred ca-i invers, Tarantino are o fixatie in a-l baga pe Sam Jackson in toate filmele lui, si daca stau bine sa ma gandesc, bine face! :D
Gaandalf
10 Aug 2004, 10:57
Eu cred ca-i invers, Tarantino are o fixatie in a-l baga pe Sam Jackson in toate filmele lui, si daca stau bine sa ma gandesc, bine face! :D
M-am gandit shi la aspectul acesta. Am dat cu banul shi am zis k Sam se prezinta ... dar un lucru este sigur: familia asta a lui tarantino care tot apare in filmele lui este intotdeauna binevenita.
Bine face cu Samuel ... intradevar, dar eu o vreau mai mult pe Uma... :D
Gaandalf
11 Aug 2004, 07:04
Bine face cu Samuel ... intradevar, dar eu o vreau mai mult pe Uma... :D
Oricum QT a declarat peste tot k uma este: "my leading lady". That is sooo sweet!
Nedumerire: Ambra Blu, de unde noua semnatura? Ce pasarica flipuiesti? :D -adica big grin
Ambra Blu
28 Aug 2004, 11:49
Nedumerire: Ambra Blu, de unde noua semnatura? Ce pasarica flipuiesti? :D -adica big grin
Flipulesc pasarica care mi-a scapat un fluture in stomac.
Doar pentru atit? Un fluture? Si ala si in stomac...
Ambra Blu
28 Aug 2004, 12:00
Doar pentru atit? Un fluture? Si ala si in stomac...
Da, unsingru fluture care a dat din aripi pina a ajuns in inima. Inima a prins aripi, s-a inaltat dar a scapat jos in praf si sa facut pulbere de aripi de fluture. Compunere: de Ambra Blu.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.