PDA

View Full Version : Cum sa scapi de un tip in 10 zile

emanuel
04 Jun 2003, 15:43
Pentru ca am vazut ca nici unul dintre cei care au fost la intalnirea cinemagia n-a indraznit sa deschida forum pentru acest film il deschid eu.
Deci astept parerile voastre despre aceasta comedie.

toni
04 Jun 2003, 16:19
Puerila, foarte puerila. Plus ca ma enerveaza daniel ca-mi cenzureaza mesajele. Si io nici macar nu injur.

Serios acu', filmul e ceva mai bun decit "sweet home alabama", dar mai slab decit "blonda de la drept" . O porcarioara de duminica dimineata, un pic lacrimogen, un pic gresit (tricoul de usuca / uda in 10 secunde de 3 ori), fara sex, fara piper, doar cu un pic de sare.

Cred ca prinde la < 18 ani.

blitz43
05 Jun 2003, 09:20
mah, si la mine se cenzureaza.
anyway, cam mult baschet, un câine pisacios (da' rau de tot) si o Kate Hudson gusata rau de tot. Una peste alta, un film bun de mers cu femeia la el.
Parerea mea!

toni
05 Jun 2003, 12:57
Da, bine zici. De mers cu femeia la el. Poate asa va intelege cite ori are voie sa sune zilnic...

Danny
07 Jun 2003, 23:15
O porcarioara de duminica dimineata, un pic lacrimogen

Lasa toni ca stim cu totzii ca ai consumat un pachet de servetzele la filmul asta... ;)
Un film de... :lol: :lol: . Unde :lol: = (*)

Lokibra
13 Jun 2003, 11:57
sunt eu singurul care o prefera pe Kate Hudson cea din Almost Famous, cu par cret si atitudine ?

i_matei
25 Jun 2003, 17:19
Hai ca a fost dragut, eu unul am ras de m-am prapadit la comedioara asta... E o chestie simpla, relaxanta, fara prea multe briz-briz-uri...
Nu prea ai ce analiza la ea...

Poate doar ca m-am indragostit iremediabil de Kate Hudson :D ... De mult nu am mai vazut o tipa atat de draguta intr-un film...

toni
25 Jun 2003, 17:51
Hai ma, fii serios. Gasesc 50 filme la fel de haioase ca asta si 20 de blonde comparabile cu Kate.

Danny
24 Jul 2003, 22:37
Bine bine...te provoc sa gasesti blondili alea in real life. :)