View Full Version : Cum sa scapi de un tip in 10 zile
emanuel
04 Jun 2003, 15:43
Pentru ca am vazut ca nici unul dintre cei care au fost la intalnirea cinemagia n-a indraznit sa deschida forum pentru acest film il deschid eu.
Deci astept parerile voastre despre aceasta comedie.
Puerila, foarte puerila. Plus ca ma enerveaza daniel ca-mi cenzureaza mesajele. Si io nici macar nu injur.
Serios acu', filmul e ceva mai bun decit "sweet home alabama", dar mai slab decit "blonda de la drept" . O porcarioara de duminica dimineata, un pic lacrimogen, un pic gresit (tricoul de usuca / uda in 10 secunde de 3 ori), fara sex, fara piper, doar cu un pic de sare.
Cred ca prinde la < 18 ani.
blitz43
05 Jun 2003, 09:20
mah, si la mine se cenzureaza.
anyway, cam mult baschet, un câine pisacios (da' rau de tot) si o Kate Hudson gusata rau de tot. Una peste alta, un film bun de mers cu femeia la el.
Parerea mea!
Da, bine zici. De mers cu femeia la el. Poate asa va intelege cite ori are voie sa sune zilnic...
O porcarioara de duminica dimineata, un pic lacrimogen
Lasa toni ca stim cu totzii ca ai consumat un pachet de servetzele la filmul asta... ;)
Un film de... :lol: :lol: . Unde :lol: = (*)
Lokibra
13 Jun 2003, 11:57
sunt eu singurul care o prefera pe Kate Hudson cea din Almost Famous, cu par cret si atitudine ?
i_matei
25 Jun 2003, 17:19
Hai ca a fost dragut, eu unul am ras de m-am prapadit la comedioara asta... E o chestie simpla, relaxanta, fara prea multe briz-briz-uri...
Nu prea ai ce analiza la ea...
Poate doar ca m-am indragostit iremediabil de Kate Hudson :D ... De mult nu am mai vazut o tipa atat de draguta intr-un film...
Hai ma, fii serios. Gasesc 50 filme la fel de haioase ca asta si 20 de blonde comparabile cu Kate.
Bine bine...te provoc sa gasesti blondili alea in real life. :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.