PDA

View Full Version : Cel mai simpatic(a) user si cel mai antipatic(a).

Anonymous
31 May 2003, 22:34
Io zic ca cea mai simpatica e Ambra Blu de departe ca rar mai gasesti in ziua de azi femeie sa fie aspectuoasa, desteapta si sa vorbeasca frumos engleza si naspa sunt destui de exemplu Amyd si cu Crydead sunt super figurantzi nu m-am descis care e mai stresant asa ca e "ex-aeqvo".

NoOne
01 Jun 2003, 00:08
:lol: :lol: :lol:

P.S. Las' ca ai sa intzelegi tu de ce... :wink:

marx
01 Jun 2003, 13:34
Cred ca va incepe razboiul cu un asemenea topic! De departe cel mai tematic si cinic cinemagist e Ambra Blu.Dar sigur nu e fem. Oricum asta conteaza prea putin.

Hell_Girl
01 Jun 2003, 17:39
Mie imi place cum scrie MinRep si l-as nominaliza pe el.

crydead
01 Jun 2003, 22:27
Amyd e profesorul stresant, o combinatie de durere surda in cot, Dan Negru, un furuncul, mauntain diu, Gabriel Cotabitza, zero tv si Boreste, dar eu sunt mai figurant k ca el! :lol:

==============================
Viitorul suna ocupat.

toni
02 Jun 2003, 08:16
Moderator, inchide subiectul asta, te rog. In 2 saptamini iese cu singe pe pereti..

victor
02 Jun 2003, 10:02
Iese dar poate macar o sa fie mai misto ca Matrix Reloaded.

Si daca scapa cineva punem si de o continuare.

Si ca sa-mi dau cu parerea cei mai tari sunt vizitatorii de la "Voi despre filme".

marx
02 Jun 2003, 12:23
Cel mai gunoier e unu' pe nume musique sau muzichie.E venit direct din stana(frate cu tzapu').Merita un premiu pt. incoerenta si trivialitate.

catallin
02 Jun 2003, 13:07
Mie imi place OMID care e asa de inteligent ca il da desteptaciunea afara din cap (a se vedea avatarul). In plus, e logoreic de modest si pentru ca are asa de putine mesaje vrea sa reboteze forumul - Amidomagia sau ...
-mania :evil:

MinRep
02 Jun 2003, 15:30
Nu doresc sa ma implic in asa ceva (am pareri personale si majoritatea imi plac). Am venit sa multumesc pentru nominalizare.

toni
02 Jun 2003, 16:00
Iese dar poate macar o sa fie mai misto ca Matrix Reloaded.

Si daca scapa cineva punem si de o continuare.

Si ca sa-mi dau cu parerea cei mai tari sunt vizitatorii de la "Voi despre filme".

"Poate macar" e foarte corect. Asteptam si cacofonii

marx
02 Jun 2003, 16:04
MinRep e rusinos....

victor
02 Jun 2003, 16:35
Pt toni :

Am defecte si mai mari.

Cat despre cacofonii daca cauti atent o sa gasesti.

toni
02 Jun 2003, 16:40
Nu mai caut ca ma plictisesc. Ne vedem la urmatoarea intilnire si-mi dai o bere.
Daca nu vrei, iti dau eu.

victor
02 Jun 2003, 16:44
Hai sa-ti spun unul din celelalte defecte ale mele. Mai repede accept o bere decat sa o dau eu.

toni
02 Jun 2003, 16:49
Emanuel, programeaza o intilnire mai curind, ca am de dat o bere. SI anunta-l PERSONAL pe Ambra, ca sa vina si el. Si vezi la ce ora pui filmele, sa ajunga si Maria. Io vreau doar sa fie in weekend.

Parerea lu' Blitz43

victor
02 Jun 2003, 16:53
OK da nu vikendu asta ca plec la munte.

Apropo de ce neaparat in vikend si de ce neaparat cu film ?

emanuel
02 Jun 2003, 17:35
Ma gandesc deja la o alta intalnire....

COMING SOON....

"The Return of the Intalnirea Forumishtilor Cinemagia"

Opens July / August nationwide (I hope!)

NoOne
02 Jun 2003, 22:01
Daca e prin julie-jaugust poate ajung shi io. :roll:
[Cu toate ca am fost very naughty]

Ambra Blu
03 Jun 2003, 08:27
Parerea lu' Blitz43

Si penixul lui AB.

blitz43
03 Jun 2003, 08:46
COMING SOON....

"The Return of the Intalnirea Forumishtilor Cinemagia"

Opens July / August nationwide (I hope!)

Partea I - Primele 43 de beri

emanuel
03 Jun 2003, 08:50
Normal! Altfel nici nu se poate! :D

catallin
04 Jun 2003, 15:15
Primul loc si marele premiu pentru titlul de cel mai simpatic user a fost adjudecat de alex leo serban cel care a facut ca sa se inchida topicul care risca sa sara in aer de asa mare trafic de injuraturi ce veneau aici pe adresa lui.

blitz43
04 Jun 2003, 15:21
subscriu!
parerea multora!

Alex Leo Serban
04 Jun 2003, 15:30
Primul loc si marele premiu pentru titlul de cel mai simpatic user a fost adjudecat de alex leo serban cel care a facut ca sa se inchida topicul care risca sa sara in aer de asa mare trafic de injuraturi ce veneau aici pe adresa lui.

wow! i couldn't be happier :D
va rog sa ma kematzi si pe mine la urm. intilnire, ca vin, sa stitzi!

toni
04 Jun 2003, 15:48
Sigur te chemam. Sa nu-ti uiti chilotii de tabla acasa.

Alex Leo Serban
04 Jun 2003, 15:52
nu mi-i pun pe aia, ca vreau sa se vada daca fac in ei de frica :lol:

MinRep
04 Jun 2003, 18:24
Vai, ma, nu v-ati saturat de toata chestia asta??? Deja nu mai e subiect pe forumu' asta fara ca * catalin sa scrie despre ALS!

Copii, dati cu capu' de tastatura, mai ales unul dintre voi, oricare!

*"scuzati" (Pastorel Teodoreanu)

catallin
04 Jun 2003, 19:10
Cum sa nu scrii, frate, despre el daca musca momeala de fiecare data si raspunde ca in povestile alea medievale cu amantul care e ascuns sub pat si zice :"Aici nu e nimeni, nu mai scotociti. Cautati in alta parte!"
P.S. - Cu capul de tastatura las-o mai usor.

spartacus
12 Jun 2003, 11:18
Servus, fratilor! Si Oscar-ul merge la............ cred ca la blitz43(frate, imi place humorul matale!). Parerea mea!

theo
12 Jun 2003, 11:29
Servus, fratilor! Si Oscar-ul merge la............ cred ca la blitz43(frate, imi place humorul matale!). Parerea mea!

Si ce tipi asa? :-?
Cu riscul de a intra in a doua categorie, iti dau un sfat: incearca sa scrii cu font normal, ca boldul, desi iese in evidenta, e mai greu lizibil.

spartacus
01 Jul 2003, 14:11
Servus, fratilor! Pentru Theo, mesaj: Bre, eu nu tip, dar asa sunt io, mai... oltean. Bre, inca ceva: spuneti mai devreme daca/unde/cind va mai fi o noua intilnire a forumistilor, ca pe prima am ratat-o! No, acu va las. Salutare!

LeonardPiron
01 Jul 2003, 16:45
Nea Marine, vezi ca e un topic special pentru intalnirile cu spritz. Nu mai scrie peste tot de chestii de-astea care au un loc bine stabilit pentru postari. Bafta. Sa aduci zaibar.

origami
04 Jul 2003, 16:26
bai, chiar trebuie sa ma tin eu dupa fundu tau ca sa mai schimbam 2 vorbe?
de bine de rau doar tu imi mai arunci cate o ocara...

blitzu rules

dar tot cuplul catalin - piron e cel mai vesel...

catallin
04 Jul 2003, 17:05
Iar dau peste tine? De data asta te iert ca incepi sa-mi fii simpatic.

origami
05 Jul 2003, 14:15
we're not worthy!
we're not worthy!

theo
18 Jul 2003, 10:25
Leonard Piron si-a castigat o simpatizanta!! :lol: :lol:
http://www.cinemagia.ro/actor.php?actor_id=4190&what=userreviews&t=1499&hist=0

ricutza
24 Jul 2003, 00:25
daca ma numeri si pe mine, sunt chiar 2...

crydead
24 Jul 2003, 08:51
Si daca ma adaugatzi si pe mine, tot doi raman.

-------------------------------------
Viitorul suna ocupat.

toni
31 Jul 2003, 13:32
daca ma numeri si pe mine, sunt chiar 2...

te-ai cam dereglat de la atita invatat, nu?

crydead
31 Jul 2003, 13:55
Io cred ca Ricutza micutza are suflet de hipioata si d-aia iubeshte pa toata lumea.

------------------------
"Eazy-E's Ice Cube's and D.O.C's and Snoop D O double G's
And a group that said muthafuck the police"

toni
31 Jul 2003, 14:15
Io cred ca se trage de la Sighisoara.......desi postul e de dinainte de festival..

ricutza
31 Jul 2003, 23:05
nu stiu de ce sunteti atat de surprinsi...credeam ca v-ati obisnuit cu mine! "Film lovers are sick people"....
oricum mi se pare ca sunteti rai cu LeonardPiron....

Serghei
16 Mar 2004, 07:59
Io zic ca cea mai simpatica e Ambra Blu de departe ca rar mai gasesti in ziua de azi femeie sa fie aspectuoasa, desteapta si sa vorbeasca frumos engleza si naspa sunt destui de exemplu Amyd si cu Crydead sunt super figurantzi nu m-am descis care e mai stresant asa ca e "ex-aeqvo".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Era timpul sa scoatem topicul asta de la naftalina avand in vedere schimbul de generatii de pe forum.

Oricum Ambra Blu ramane cea mai aspectuoasa,desteapta si cunoscatoare de limba engleza. :lol: :lol: :lol:

Mie imi place cum scrie MinRep si l-as nominaliza pe el.

Vezi mestere cum te apreciaza lumea si tu esti modest,sau o fi fost vreo deglaratie de dragoste camuflata?
Vad ca ajungi la 1000 de mesaje.Sper sa nu-ti pierzi consistenta si sa nu cedezi calitatea in favoarea cantitatii!

P.S.spune-i lui emanuel sa-ti schimbe guru in Kubrick's Kid :lol: :lol: :lol:

ogto
16 Mar 2004, 09:52
Eu propun urmatorii 4: ricutza, Demona, TLD si MinRep pt. cei mai simpatici si pt. cei mai antipatici: Gollum si Wraith.

MinRep
16 Mar 2004, 10:17
Vezi mestere cum te apreciaza lumea si tu esti modest,sau o fi fost vreo deglaratie de dragoste camuflata?
Vad ca ajungi la 1000 de mesaje.Sper sa nu-ti pierzi consistenta si sa nu cedezi calitatea in favoarea cantitatii!

P.S.spune-i lui emanuel sa-ti schimbe guru in Kubrick's Kid :lol: :lol: :lol:

Eh... Sunt mai modest asa, dar adevarul este ca nu imi place sa ma laud... Dar am si eu momentele mele... :D

Kubrick's Kid e buna... Eu ma gandeam la ceva "Legend" (pentru ca merge bine dupa "Guru") sau ceva asemanator... Mai am vreo doua mesaje sa ma hotarasc...

Mersi petnru aprecieri oricum, si tie si lui ogto...

Lady_Skar
16 Mar 2004, 18:17
daca stiam ca pe aici se tin concursuri de popularitate, poate imi dadeam silinta sa fiu mai likeable....

:roll:

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! :lol:

TLD
16 Mar 2004, 18:33
Eu propun urmatorii 4: ricutza, Demona, TLD si MinRep pt. cei mai simpatici si pt. cei mai antipatici: Gollum si Wraith.

Mdea... Eu cel mai simpatizat pe aici... Greeeeeesit! (apropo de cuvintele lungi spuse primavara :P ). Sunt doar un obsedat de forumul asta, chestie care nu o sa-mi iasa din sange prea curand! Obisnuiti-va cu ideea. A... si cred ca multi m-ar pune la antipatiile forumului! ;)
P.S: Ce s-a intamplat de au fost scoase de la naftaline toapicele antice? Sunteti nostalgici primavara or what?! Incep sa ma oftic cat mai mult pe anotimpul asta! :roll:

raptor
16 Mar 2004, 18:42
(*) plagiatorii..... :D ete mah la ei...

Da' o sugestie pentru MinRep tot as avea:ce-ai zice de 'Dumnezeu pentru o zi'?in loc de guru...e cam lug da' wha'ever...

MinRep
16 Mar 2004, 18:46
Da' o sugestie pentru MinRep tot as avea:ce-ai zice de 'Dumnezeu pentru o zi'?in loc de guru...e cam lug da' wha'ever...

:lol: e buna... :lol:

Totusi, cum schimb rank-u' asta? :-?

raptor
16 Mar 2004, 18:51
...via Daniel.Cred..eu mai am pana atunci,deci nu stiu sigur...oricum,nu ma grabesc.Da-i un pm sau sesizeaza-ti cumva situatia...I du'n'know'fo'sure...

ogto
16 Mar 2004, 18:51
Cere la administratie (adica la un admin oarecare) sa-ti schimbe rank-ul in acela pe care il vrei tu... Da-i un msg prv... :D Astept cu nerabdare sa-ti vad noul rank... :D

Ionutz55
16 Mar 2004, 19:22

pe mine mai uitat din LISTA NEAGRA??. io sunt PUBLIC ENEMY!!!!!

BeNnY
16 Mar 2004, 19:46
Tu ce vrei acum, sa fi marx2 ? N-ai nici cea mai mica sansa... rex e unic :)

WraIth
16 Mar 2004, 20:43
Nu eshti numai tu :lol:
Simpatici: Demona, ionutz55,ricutza,TLD,BeNnY shi antipatici(n-am vrut dar he pushed me) Ogto

Demona
16 Mar 2004, 21:02
simpatici: emanuel, daniel, TLD, Gaandalf, wolverine, BeNnY, ricutza, christi, raptor, IceyU, toni, crydead, Undomiel, Freak_on_a_Leash, Charlotte, Flow...shi precis mai sunt shi altzii care nu i-am mentzionat...

Antipatici: Demona, Evanescence, LeonardPiron shi probabil mai sunt...

BeNnY
16 Mar 2004, 21:06
:o

Iti esti antipatica?

TLD
16 Mar 2004, 21:10
Asa si acum sa va bag si eu nominalizarile la oscar respectiv zmeurica?! :P

Aia care mai treaca mearga (adik oscarurile): Emi si tot stafful cinemagia care fac posibila functionarea acestui forum, Gandalf, Raptor, Freak-u, Benny, Ogto, Nightwane, Iceyu (desi nu-l cunosc pe derbedeu asta mic!!!!) si restu ca fac scurta al tastatura dak mai scriu mult... Si normal ca un porc misogin ce sunt bag fetele dupa baieti! Stiu stiu - tocmai daia nu merit nici un vot :P Acuma fetitzele: ricutza, demona, danik, alice fluture (desi nu prea am discutat f mult ;) ), lady skar, si mai sunt fete pe aici?!!!!... My mistake dak am omis ceva

Aia cu zmeurica: Marx, Leonard Pyron, care primeste asa un fel de nominalizare la rolul secundar... si restu in care am intrat in polemici cvasi-semi-si cvatriplu teologice, ginecologice sau pe care i-am ofensat prin meterialul adus ep forum... A.... am uitat tre sa trec in manualul de zoologie sau cum era... :P

Demona
16 Mar 2004, 21:16
:o

Iti esti antipatica?

La 4 personalitatzi...una tre` sa-mi fie antipatica...Nu?

Ionutz55
16 Mar 2004, 21:24
bai da sunteti fara obraz :P . am zis ca vreau pe lista neagra. ce benny inca nu sunt pe lista ta :lol:

BeNnY
16 Mar 2004, 21:28
E greu... insa voi face o incercare

Nominalizatii la ne-antipatici: Staff Cinemagia, Neobittch (TLD), Demona, MinRep, Danica, ricutza, Gandaalf, Leonard, Freak_on_a_freakin_Leash, IceyU, raptoru, si ultimul dar nu cel din urma (cum vine asta?) Nightwane

Neutru: ogto

Acum Antipaticii: marx (care mi se pare ca se cam cearta de unul singur) si Ionutz55, ceilalti 2, Smeagol si Wraith, nu au facut nimic care chiar sa dea dovada de pura prostie si sa si insiste pe chestia asta... daca au gresit, sunt injurati, se retrag... e bine asa. :P

Ionutz55
16 Mar 2004, 21:41
asa mai zic si io, vezi ca ne intelegem :P

ogto
16 Mar 2004, 21:53
Hm... Dah... Wraith, nu-mi pasa ca sunt pe lista ta neagra pt. ca nu merita sa ma stradui cat de putin sa fiu in lista ta alba pt. ca nu meriti efortul.

Imi pare bine ca-s neutru... :D

P.S. Il trec pe marx la antipatici.

Sm�agol-Gollum
16 Mar 2004, 21:55
dea......cam ciudate nominalizari
Acu' sa spun shi eu:
-simpatici: ricutza, demona,benny,TLD,gaandalf...(mai completez mai tarziu)
-antipatici:ogto,.......

Leonard
16 Mar 2004, 23:55
cei mai simpatici: Ambra Blu, Blitz43, crydead si Toni. Restul... ma abtin.

marcu
17 Mar 2004, 00:58
Un top al celor pe care ii citesc (cu unii m-am certat sau sunt in plin scandal, vorba vine):ALS, marx, MinRep, Ambra Blu, Crydead, Bogie, Gerose, Serghei, ricutza... Poate mai sunt "valoroshi" pe aicea, dar nu i-am remarcat eu...

Lady_Skar
17 Mar 2004, 06:20
http://andrew.fraker.com/calvin/pages/cool.html

WraIth
17 Mar 2004, 10:32
Hm... Dah... Wraith, nu-mi pasa ca sunt pe lista ta neagra pt. ca nu merita sa ma stradui cat de putin sa fiu in lista ta alba pt. ca nu meriti efortul.
Eu n-am zis nimic de vreo lista neagra.Eu sunt uimit cum tu zici ca-s antipatic,deoarece,in primul rand,noi nu am vb niciodata asa ca nush de unde le scoti tu dar..............ma rog.What ever

Gaandalf
17 Mar 2004, 12:12
My favourite leading ladies : Demona shi Ricutza - i love 'em, then there's Fraesia & ALice Fluture
Bajetzii: Emi -"U the man!" kre m-a chemat la vizionarea Return Of the King - la Multiplex - 10x man! shi apoi TLD ... kre e de nota 10 ... Danny, Kristo nu e pe aicea - dar este MANIAX k mine ... Raptor - sa traiasca!
Nightwane - un posibil inamic la inceput da un om cu capul pe umeri shi cu kre am destule chestii in comun...

Clovnul Forumului : MArxie - raxie... :lol: Nu shtu de ce da' cred k s-a simtzit prost knd a vazut Scarie Movie 3 shi au facut mishto de Arhitect k vb din dictzionar - "This iz what the whole world thinks about people like you!" :lol:

Nightwane
17 Mar 2004, 12:17
paaai..eu ma inteleg bine cu Gandalf (in ciuda faptului ca vroia sa ma capaceasca la inceput :P :P), TLD (altu' care presupun ca vroia sa ma capaceasca :P ), Ilila (ililililili :D :D stie ea )...Danica (e geloasa rau de tot :P stie ea de ce) si altii...daaar pe primul loc e LADY_SKAR :D

oricum...mai sunt unii care ma mai calca pe bataturi dar..deh...asta-i viatza nu pot sa le dau in cap (well...daca stau sa ma gandesc la Demona Vs. Evanescence se pare ca pot :D )

well..that's all...

Bogie
19 Mar 2004, 17:09
Mie-mi place de Theo, mi se pare foarte echilibrata, nu tin minte sa fi intrat intr-o disputa personala cu cineva.

Ionutz55
19 Mar 2004, 20:47
pai hai sa dau si eu nominalizarile
simpatici: toti cu care nu am avut conflicte, cateva ex: Gandalf, TLD, Demona plus multi alti
mai nou gollum,wralth si ogto
iar antipatici: BENNY, marcu si cam atat

BeNnY
19 Mar 2004, 20:58
Made it to the list 8)

Sm�agol-Gollum
19 Mar 2004, 21:22
dea......cam ciudate nominalizari
Acu' sa spun shi eu:
-simpatici: ricutza, demona,benny,TLD,gaandalf...(mai completez mai tarziu)
-antipatici:ogto,.......

+simpatici: ionutz55 (sorry ca am uitat de tine) :)

Ionutz55
19 Mar 2004, 21:26
sunt de acord total cu tine, exeptia facand-o BEnny

notorious
20 Mar 2004, 23:22
-simpatici - leonard, ricutza, polifanathic, blitz, als, ambra blu, nightwane

-antipatici - marx, serghei (pe care totusi ii stimez si mi-ar placea sa controversez cu ei), danica (pe care nu o stimez si n-as vrea sa mai vb niciodata)

dar cu topicul asta, ne facem noi insine dusmani la pachet... iar pe mine nu m-a bagat nimeni in seama... :cry: :cry:

BeNnY
20 Mar 2004, 23:33
Scuze, am uitat!

+ la "prieteni": notorious (ca altfel nu-ti trimiteam revista, nu? :) )

P.S. UPS! Scrisesem la antipatici :P

PoliFanAthic
21 Mar 2004, 07:45
Asteptam doar sa vina un cineva ca sa am un motiv sa dau un post.
Mi se pare aiurea sa-i arunci asa in doua categorii pe toti simpaticii astia de pe forum! Nu imi place sa arat cu degetul-si mai putin in sensul negativ- atunci cand mi se pare ca ar face doar mai mult rau decat bine. Nu voi spune ca toti sunt fenomenali, fiindca nu sunt, dar cu siguranta toti au farmecul lor aparte. Si chestia nasoala este ca daca te apuci sa enumeri, nu ai voie sa uiti pe nimeni(din varii motive). Mersi notorious si fii sigur ca daca as face o lista te-ai afla pe ea.

Ilila
21 Mar 2004, 10:58
Mi se pare aiurea sa-i arunci asa in doua categorii pe toti simpaticii astia de pe forum!
Nu imi place sa arat cu degetul -si mai putin in sensul negativ- atunci cand mi se pare ca ar face doar mai mult rau decat bine.
Nu voi spune ca toti sunt fenomenali, fiindca nu sunt, dar cu siguranta toti au farmecul lor aparte.
Si chestia nasoala este ca daca te apuci sa enumeri, nu ai voie sa uiti pe nimeni.
La cele ce ai spus as adauga: daca nu-mi place o persoana ma intreb 'de ce?', daca imi place o persoana ma intreb 'de ce nu?'

Danica
21 Mar 2004, 14:17
Hmm.Simpatici:Demona(my spiritual guide),Benny,Gaandalf,Nightwane(apropo ce reprezinta noul tau avatar?),Lady_S,TLD(my fellow Matrix fan),Danny ,Ricutza,Ogto,Ice_Y(sper ca am scris bine), Ilila,Mala_portugal,Korben,Emi ,Christo..shi ar mai fi shi altii...daca am uitat pe cineva sorry :oops: ..cel mai antipatic mi se pare Marx ,care cauta cearta cu toata lumea...chill out man!!....

Nightwane
21 Mar 2004, 15:52
Nightwane(apropo ce reprezinta noul tau avatar?)

noul meu avatar e coperta albumului Cruelty and The Beast al formatziei Cradle OF Filth :D chiar nu se intzelege nimic din el? Macar tipa care sta in cada cu sange? :D ca io-s obisnuit cu poza si poate nu-mi dau seama :D

PoliFanAthic
21 Mar 2004, 16:25
Cu putina fantezie...ar putea iesi si altceva. :roll:

Serghei
21 Mar 2004, 19:40
Cu putina fantezie...ar putea iesi si altceva. :roll:

E ca ghicitul in cafea... :lol: :lol: :lol:

notorious
21 Mar 2004, 20:32
noul meu avatar e coperta albumului Cruelty and The Beast al formatziei Cradle OF Filth chiar nu se intzelege nimic din el? Macar tipa care sta in cada cu sange? ca io-s obisnuit cu poza si poate nu-mi dau seama

nu prea pricep de ce iti schimbi avatarul asa des, nightwane. la fel ca si semnatura (pe ultima - 'tonzura koite!' nici n-am inteles-o). avatarul si semnatura in general le tii ca sa te recunoasca lumea buna mai usor.

BeNnY
21 Mar 2004, 20:59
Semnatura lui Ambra Blu imi place super mult... dar si a mea imi place si mai mult 8)

Demona
21 Mar 2004, 21:28
Demona(my spiritual guide)

Danica (my young Pedawan - in training...) ;)
Do evil girl! ;) Use the Dark side of the Force...You can do it! ;)

BeNnY
21 Mar 2004, 21:32
Demona tin sa te corectez in calitate de Star Wars FANatic... E Padawan nu Pedawan :roll:

Danica
22 Mar 2004, 08:41
Demona(my spiritual guide)

i know i can ....i shall not fail you Evil One!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:THE DRAK SIDE RULEZ!!!

emanuel
22 Mar 2004, 08:53

Parca te mai cumintisei, sau era doar o impresie?

Serghei
22 Mar 2004, 09:12

O intrebare nevinovata:ce fel de evil faceti voi?
Nu de alta da nu vreau sa ma trezesc cu o broasca in cafea.

Demona
23 Mar 2004, 00:21
Parca te mai cumintisei, sau era doar o impresie?

Pai...shtii tu...sunt...cu minte...sau incerc. Nu e genul meu sa fiu pink-buttefly-angel-stuff...

Demona
23 Mar 2004, 00:22
O intrebare nevinovata:ce fel de evil faceti voi?
Nu de alta da nu vreau sa ma trezesc cu o broasca in cafea.

Coffe drinker. Okey, fara broashte in cafea...alea le lasam pentru ceai! ;)

crydead
23 Mar 2004, 06:52
semnatura (pe ultima - 'tonzura koite!' nici n-am inteles-o)

Tonzura koite inntreruptus bango saradai leviosa.

Serghei
23 Mar 2004, 09:00
http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=3168&start=75&hist=0&wnd=_default

Pe departe cel mai simpatic user cinemagia,pacat ca e rusinos si nu iese in forumul mare!!!