PDA

View Full Version : Trilohia ---- "ZA METRICS"

NoOne
26 May 2003, 01:38
Se incepuse pe undeva o parodie la "The Matrix". Deoarece discutzia a apucat-o prin balarii pe-acolo :oops: NoOne se gandi sa puna cap la cap toate secventzele scrise pana acum la acest thread.

Deocamdata suntem la "ZA METRICS" dar cum il terminam ne putem apuca de "MATRICHEA REINCARCATA"...

Nu exista reguli. Poate scrie oricine. Oricum. CRED.

Eu sper sa va placa ideea. Iar daca voi nu vetzi avea pofta de a "abera" atunci o sa "non-scriu" eu din 5 in 5 zile.

Ia sa vedem ce iese. :wink:

NoOne
26 May 2003, 01:41
Scena 1 [scrisa de NoOne la 17 Oct 2002 13:36]

Neo-Leo sta si doarme cu capul pe tastatura. Fruntea sa apasa de cateva ore bune tasta Space (in combinatzie cu literele C,V,B,N). Enervat computerul scoate repetat BIP-uri (sa fie CENSURED???).
Deodata (si chiar de mai multe ori) ecranul monitorului sau (un Trinitron shparlit de Leo in timpul filmarilor la "Titanic") devine negru.
Neo-Leo n-are nici o treaba. Tocmai viseaza ca este concediat de la firma de calculatoare la care lucreaza.
Din coltul gurii se prelinge pe tastatura un firicel de saliva ce in timp va incleia tasta Shift.
Un membru al echipei de filmare il pocneshte in cap cu o cutie (plina) de Pepsi (The Choice of a New Generation). Din alt coltz al platoului de filmare se aude, amplificata de un megafon, o voce :

- SCOALA BA BOULE !!!! - (in engleza, bineinteles)
Neo-Leo se freaca la ochi (fara sa-i deschida). Parca ar fi in patul de acasa. Geme incetishor:
- Mami?!?

Ishi revine insa repede in fire. Ce naiba? Doar e profesionist. Nu pricepe de unde vine durerea de cap... Vorba ceea, de baut... n-a baut (prea mult)... de dansat... a dansat atent, ocolind peretzii. Maseaza cucuiul Pepsi si lasa intrebarile pe alta data. Amintindu-si scenariul se intoarce spre camera si intreaba :
- Eu ce dracu ar trebui sa fac acu'? (tot in engleza, bineinteles)

O domn (producator), ce tzine indreptat spre Leo un pistol calibru 40, ii arata cu un gest brusc monitorul calculatorului. Degetul insa ii aluneca pe tragaci si glontzul trece milimetric pe langa fruntea tanarului actor infingandu-se intr-un sunetist. Din fiecare piept de pe platou iese un "Damn!!!" - in engleza, bineintzeles.

Leo priveste monitorul calculatorului. Inca nu s-a obishnuit pe deplin cu utilizarea Windows-ului. Ar vrea sa intrebe ceva dar se abtzine. Ar vrea sa foloseasca shi toaleta dar se abtzine. Ar vrea sa joace shi in Titanic 2 dar... (ma abtzin !!!)...

Pe ecran apare un mesaj : "FU** YOU, LEO !!!" apoi ecranul se innegreshte shi mai apare un mesaj - in engleza, bineintzeles.

VREAU SA PRECIZEZ ODATA SHI PENTRU TOTDEAUNA : REPLICILE SUNT IN ENGLEZA. SINGURUL CARE NU PRICEPE ASTA E LEO CARE TOT VORBESHTE BA IN GERMANA, BA IN AUSTRIACA... - chit ca nu stie nici una (nici una shi aceeashi).

"THE MATRIX HAS YOU !!!!"
Mesajul palpaie innebunit pe ecran. Leo se chinuie sa-l citeasca.
- Ce naiba are calculatoru' ? Nu v-am spus eu sa instalatzi DOS-ul? Ce' credeatzi ca nu ma prind ca e Linux-ul sau ce? Ha!Ha! La cate pizza cu linux am mancat eu....

Intre timp Neo-Leo cauta intr-un dictzionar sensul cuvantului "THE". Bineintzeles ca incepe cautarea de la litera A. Mai are de cautat si celelalte cuvinte "Matrix", "has" shi "you". Dar astea probabil ca le va cauta maine.

Pentru orice eventualitate mai izbeshte din cand in cand tastatura cu pumnul. Domnul producator incearca sa-si pastreze calmul incarcand pistolul cu un nou glontz.

Pe ecran apare un nou mesaj :
"Ba, tu eshti prost sau ce ???" - in româna de aceasta data - contributzie a unui hacker ardelean.

Aparitzia unui nou mesaj pe ecranul calculatorului :
"FOLLOW THE WHITE RABBIT..."
il aduce pe Neo-Leo la disperare. Urletul lui acopera zgomotul produs de lansarea celui de-al doilea glontz din pistolul producatorului.

Vazand scena, lui John Gaeta ii vine o idee magnifica shi o numeste "bullet time" - sau in traducere - "ocolirea gloantzelor de Leo".

To be continued...

NoOne
26 May 2003, 01:49
Scena 2 [scrisa de Demona la 17 Oct 2002 17:30]

...Continued...

...Leo-Neo,se opreshte din urlete(asta dupa ce a facut cateva ture de platou,urmarit fiind de catre E.T. deghizat in "the white rabbit").Priveshte monitorul shi vede scris mare pe el:"KNOCK-KNOCK Leo-Neo!"

Deodata in usa se auc batai: "KNOCK-KNOCK"(traducere pentru nenea Pruteanu "CIOC-CIOC!")

Leo-Neo striga:"Cine-i?"
Din spatele ushii se aude o voce de felina: "Sunt eu!".
Leo-Neo:"Eu cine?"
Vocea:"Eu,banana!"
Leo-Neo:"Banana care?"
Vocea:"Aia blonda!"

(aici trebuie sa deducetzi jocul ala american tembel:"Knock-knock!,who's there?Me!Me who?"...shi asha mai departe!).

Deci Leo-Neo se indreapta spre usha shi o deschide,iar mare-i fu` mirarea cand vazu` o blonda imbracata intr-un costum de mushama roz,shi mestecand guma de zor(guma Turbo sau Cin-Cin,alegerea fiecaruia)...nu era nimeni alta decat Paminity.

Leo-Neo o masoara din priviri shi ranjeshte:"Ai intarziat 2 ore!" Paminity il priveshte dezgustata shi ii intinde o batista:"Shterge-tzi balele!Shtiu...e din cauza lui!"shi priveshte jos,unde se afla Kid Rock in lesa (scuze tuturor fanilor lui Kid Rock, dar e vina lui ca s-a cuplat cu Pammy).

Leo-Neo se shterge la gura shi zice cat se poate de serios:"Ai verzishorii?" Paminity scoata nishte bancnote din decolteu shi i le intinde. Leo-Neo intinde mana sa le ia,dar Paminity il opreshte shi zice scurt:"Sper ca are shi baterii!"Leo-Neo sa aprobator din cap shi ia banii, apoi inchide usha shi merge la nishte rafturi. Ia o carte mare pe care scria "Simularea - in viatza de zi cu zi"(de fapt titlul era ceva mai pervers,dar ma dau ashtia afara din Forum daca il scriu) shi scoate din ea un Game-boy dotat cu bateriile de rigoare. Bineintzeles ca alte cartzi cad in capul lui Leo-Neo amplificand durerea provocata anterior de cucuiul-pepsi (cartzi de genul "Aventurile ratzei Mac-Mac" sau cea mai importanta carte a lui Neo-Leo:"Abecedarul"). Merge inapoi la usha shi i-l inmaneaza lui Paminity. Aceasta il ia fericita shi incepe sa joace Tetris.

La cateva secunde se aude o exlamatzie de fericire: "Ah!Am reushit sa umplu` ecranul cu patratzele colorate in 5 secunde.Mi-am doborat propriul record de 7 secunde!" se uita in jos la Kid Rock shi zice:"Asha-i ca eshti mandru` de bombonica ta?" (mentzionam ca Kid Rock statea sprijinit de perete shi ii zambea chinuit lui Paminity).

Inainte ca Leo-Neo sa inchida usha ii zice lui Paminity:"Hey!Daca te prind folosind aia,nu ma cunoshti...nu exist!" Paminity il priveshte shi incepe sa rada:"Duuuuuh! De parca vreau ca cineva sa shtie ca te cunosc! Dream on copile!",dupa care se intoarce shi pleaca.

Inainte ca Leo-Neo sa poata sa inchida usha,
E.T.(deghizat in "the white rabbit"),evadeaza shi o i-a la fuga pe coridor in jos. In clipa aceea la Leo-Neo ii "pica fisa": "FOLLOW THE WHITE RABBIT..."

***Nota autorului: Dupa cum shi NoOne a mentzionat dialogurile sunt toate in limba engleza - sa fie mai "shto",iar asemanearea personajelor cu anumite VIP-uri este pura coincidenta :wink: .La realizarea acestui scenariu nu a fost ranite sau omorate animele sau alte specii (E.T. deghizat in "the white rabbit"), deshi multzi ne dorim ca "specia Leo-Neo" sa fie "anihilata".***

...Noah...TO BE CONTINUED...

NoOne
26 May 2003, 01:53
Scena 3 [scrisa de christi la 18 Oct 2002 09:49]

Deci ne aflam in mijlocul unui "chef" cu muzica rock si persoane imbracate in negru. Leo-Neo sta sprijinit de un perete strategic amplasat de echipa de filmare. Bea niste Cappy de nectar - Coca Cola nu are voie datorita cofeinei, iar de bere nici nu poate fi vorba.

Paminity se apropie de el.

Paminity: Buna, Leo-Neo...

Leo-Neo nu pare sa-si dea seama ca despre el e vorba. Se uita nedumerit imprejur si mai ia o gura de Cappy.
Paminity se apropie si mai mult de el. Sint acum fata in fata - ma rog, atit cit este acest lucru posibil datorita "armamentului" ei.

Paminity: Buna, Leo-Neo...

Acesta pare mai nedumerit ca oricind. Se uita incurcat la regizor, care isi pune miinile in cap. Incearca sa-i sopteasca replica. "De unde stii numele asta?" Leo-Neo nu a auzit. Se strimba spre regizor. "De unde stii numele asta?" spune regizorul, ceva mai tare. "Care nume?", vine replica inocenta a lui Leo-Neo. Regizorul isi pune miinile in cap. Leo-Neo incearca: "Wachowski? Larry? Director?" Cu mari eforturi, regizorul il face sa priceapa ca aia era de fapt replica lui. Leo-Neo se intoarce din nou spre Pam.

Leo-Neo: De unde stii numele asta?
Paminity: Care nume?

Leo-Neo e din nou incurcat. Paminity incearca si ea: "Di Caprio? Leo? Pussyface?"... O scurta privire spre regizorul care isi smulge parul din cap, si spre Kid Rock, pierdut pe undeva prin multime. Dupa mai multe secunde, isi repereaza iubitul, care nu se vedea datorita pantofilor cu toc inalt ai unei membre a echipei de filmare. Incurajata de privirea ingaduitoare a iubitului ei - cu pumnul ridicat deasupra capului - Pam isi aminteste ce trebuie sa zica.

Paminity: Stiu multe despre tine. Asteptam sa te cunosc de atita vreme...
Leo-Neo: Pai ne-am cunoscut mai inainte...
Paminity: Aaa... imi amintesc...
Leo-Neo: Cine esti?
Paminity: Numele meu e Paminity.
Leo-Neo: Paminity? Acea Paminity? Cea care a (beeep) cu (beeeep) si cu (beeeeeep)? Si a lansat totul pe video?
Paminity: A trecut mult de atunci. Si eram doar cu iubitul meu.

(inca o privire spre Kid Rock, care face eforturi deosebite sa scape de guma de mestecat de care s-a lipit si care-l tintuieste in loc)

Leo-Neo: Doamne!
Paminity: Ce?
Leo-Neo: Si eu care credeam ca era fata!...
Paminity: Majoritatea tipilor asa cred...
Leo-Neo: Vrei sa mergem undeva sa.... stii tu...
Paminity: Nu, e mai sigur aici.

Leo-Neo ramine uimit. Mai bea niste Cappy, care se termina. O privire dojenitoare spre regizor. "E gata, cum dracu continui?". Un asistent de platou se repede cu o sticla noua de Cappy.

Leo-Neo: Deci tu ai facut faza de pe calculatorul meu...

Paminity aproba din cap.

Leo-Neo: Cum ai reusit?
Paminity: Nu-i mare lucru... Trebuie sa te conectezi la ---
Leo-Neo (intrerupind-o): Nu, nu, nu la aia ma refer... aveam un filmulet pe calculator, in care (beeeep) (beeeep) foarte (beeeeep)... Nici macar nu (beeeep)...
Paminity: Aaaa.... Nici aia nu e mare lucru... Nu pot sa-ti arat acum. Nu pot sa-ti spun decit ca esti in pericol.

Leo-Neo devine ingrijorat.

Paminity: Ei te privesc, Leo-Neo... (faza asta suna mai bine in engleza: They're watching you, Leo-Neo...)

Leo-Neo pare debusolat total. Lacrimi incep sa-i curga pe obraji. Brusc incepe sa plinga in hohote si o ia la goana spre regizor. "Auzi, ei ma privesc!" Ii spune el printre sughituri.... "Ce ma fac acum?"...

(to be continued..... acum trebuie sa plec)
:smile:

NoOne
26 May 2003, 02:00
Scena 0 [scrisa de NoOne la 18 Oct 2002 15:24]

Incepe filmu'.
Un ecran aproape negru. Are totusi cateva mici pete albe. Urme de carioca. Si o semnatura undeva intr-un coltz : "Leo'z the best".

Pe ecran trec in viteza cateva cursuri BNR leu-dolar. Viteza de schimbare e uriasha. Nici macar MATRIX-ul nu o mai poate controla.

O voce partiala de barbat incepe sa cânte :
"Foaie verde de scriptura
O s-o ia MATRIX-u'n gura"

Paminity (n-o vedem da' stim ca e acolo) deschide conversatzia:
- Ba Poc, iara te-a apucat doru' de Zion?
Vocea partziala de barbat raspunde grabit :
- Apoc. De cate ori trebuie sa-tzi mai spun ca ma cheama A-Poc?
- AAAA... pai daca te cheama POC de ce ...
- Daca-tzi mai batzi joc de mine itzi scot shtecheru' din priza. Ai priceput bai, mufa blonda?
- Partzial, raspunde sincer unicul neuron de serviciu mestecand in continuare o guma roz-bombonie.

Un zgomot indescifrabil bruiaza discutzia.
- Ai auzit? intreaba blonda (noi tot n-o vedem da' stim sigur ca e blonda). Ce-a fost asta?
- Mortfeus ne-a dat azi de haleala fasole cu varza. Micul dejun al campionilor. Acu' mancarea a ajuns unde trebuie.
- Uh, credeam ca e fostu' meu sotz. Nici in METRICS nu mai scap de el. Hai gata. Tre' sa inchid. Imi mananci unitatzile de pe celular de pomana. Ti-am zis de-o jdemii de ori. Suna-ma draga in uicheend. Ca si-asa atunci e sfarsit de saptamana. Te pup. Pa.

Datorita "TZOC"-ului Paminity-ei MATRIX-ul a reushit sa-i determine locatia. Instantaneu 3 agentzi de paza si protectie anti body-guarzi si-au facut aparitia in zona. Un politzai ii ashtepta. Acelasi politzai va muri mai tarziu in film, din greseala - inecandu-se cu cafea decofeinizata - la intrarea lui Leo-Neo si a Paminity-ei in sediul supersecret si neshtiut de nimeni al MATRIX-ului. Dar sa nu anticipam.

- Daca ma luatzi cu porcariile alea de jurisdictzie, a inceput politzaiul, putetzi sa vi le... Aaaaa.... Aaaaa....
Un agent Smith cam mic de statura si pipernicit (o ruda mai indepartata de-a lui Leo) se oftica de-a dreptu'. Se intoarce spre Larry si cu o voce fonfaita incepe sa se miorlaie:
- Dom' regizor... Dom' regizor... Asta iar a luat-o inainte cu replicile.
Un alt agent Smith il pocneshte peste scafarlie.
- Ba, de cate ori tzi-am zis sa nu mai parasti? Nu e frumos, ce draq !!!!
Ala micu' se puse pe smiorcait :
- Ati vazut dom' regizor ??? Tot timpul ma bate...

Din spatele blocului isi itzeshte capul Paminity :
- Dom' regizor, eu mai ashtept mult sus? N-ar fi trebuit sa vina careva dupa mine? Ma cam plictisesc, asa singurica !!!

In acel moment un domn (producator) semna o comanda prin posta prin care cumpara un pistol calibrul 40.

Politzistul parea mirat:
- Am trimis 2 unitati sus. E destul pentru o fetitza?
Incepu sa numere. Se opri la 1. Restul degetelor erau ocupate cu câteva gogoshi.
- S-or fi ratacit tampitzii. Stitzi, dom regizor, e primu' lor film.

De undeva din fundal se auzi vocea lui Mortfeus.
- Cretinii au taiat firu'. Bagai-ash eu undeva. Acu' iar o sa trebuiasca sa cablam tot, de la 0 - cu fibra optica - ca UTP-ul n-o mai tzine pe Paminity. Tu-le gatu' mamii lor de incompetentzi. Sa vezi ce le fac cand intru eu in MATRIX - daca nu uit pana atunci.
Parca mai trebuia sa zic ceva. Ah, da "RUN Forest, RUN - adica, aaa, asta: Paminity. Fugi, Paminity, fugi ca vin Smith-zi, mancatzash!!!"

Nu putem descrie faza cu saritul de pe o cladire pe alta pentru ca e de-a dreptul penibila. Unul din Smith-i a murit in saritura. Ca sa fim mai exactzi la aterizare. Iar pentru faza cu intratu' Paminity-ei in receptor trebuie doar sa amintim ca s-au tras câteva sute de duble. Sper ca va imaginatzi voi de ce....

TO BE CONTINUED...

NoOne
26 May 2003, 02:40
Scena 4 [scrisa de NoOne la 05 Nov 2002 14:57]

Piuitul enervant al ceasului deshteptator il facu pe Leo-Neo sa tresara. Dupa ce a mai tresarit de cateva ori, a sarit ca ars de bricheta din pat, izbind cu capul podeaua (ca efect al efectului Doppler)
- Baga-mi-ash !!! exclama el [ CE? - ne intrebam noi]... Iar o sa intarzii la serviciu.

RHINEHEART: Ba, tu cre' ca ai o problema...
Leo-Neo: Da, sa traitzi!!!
RHINEHEART: Te crezi mai special, acu dupa ce-ai murit in Titanic...?
Leo-Neo - tace malc
RHINEHEART: Nu-i nimic, ai sa mori shi in filmul asta... Eu deja am vorbit cu baietzii shi cu... Woops!
[b]Leo-Neo[b] (pe o voce plangacioasa): Te spun lu' maaaaaaamaaaaaaa....
RHINEHEART: Sa ma dea in judecata. Acu marsh la locu' de munca. Shi daca te prind ca mai joci Solitaire te spun lu' dom' regizor.

Un lucrator al Poshtei Romane apare in cadru blocand imaginea lui Leo-Neo. Noi - baietzii ii multzumim, ele - fetele NU.
Poshtashu' : Nenea Anderson?
Leo-Neo (nepricepand graiul dulce moldovenesc raspunde instinctiv) : Nope.
Poshtashu' (nepricepand graiul creaturii din fatza lui intinde un pachet) - Atzi primit un plic.
Leo-Neo : Nu mersi, are Antrax.
Poshtashu' : Nu are. E gol. Am luat eu ce era inauntru.
Leo-Neo : In cazul asta da-l incoace.
Poshtashu': Semnatzi aici, spuse el intinzand un cec de 250.000 de dolari.

Dupa plecarea poshtashului Leo-Neo desface plicul.
- E gol, constata el surprins. Iar am luat tzapa de la Poshta Romana. Da pana cand, dom'le, pana cand?

Ar fi vrut sa-i raspunda cineva, dar toata lumea se sfortza din greu sa n-o faca.

Un celular ascuns (din precautzie de Larry W. dupa monitorul lui Leo) incepu sa tzaraie:

*****Tzaaaaarrrrrrrrrrrr*******

Speriat, Leo-Neo inchise monitorul. Asta era tot ce-i mai lipsea. Sa mai plateasca shi un monitor stricat.

Continua pe acelashi ton celularul....

Amintindushi ca un calculator se inchide din alta parte, Leo-Neo apasa butonul pe care scria RESET.

... to be continued...

NoOne
26 May 2003, 02:47
Scena 5 [scrisa de NoOne la 29 Ian 2003 11:52]

CUT TO :

Leo-Neo iara doarme.

CUT TO :

Camaramanul, beat mort shi lunetistul [Oups! Vroiam sa zic : sunetistul] beat critza zac sub un afish pe care scrie mare : BETZI PEPSI !!!.
Acum ar trebui sa intre agentzii secretzi [Smith-zii] dar nu o fac pentru ca se joaca in lift.

CUT TO :

IN LIFT

Un Smith : Acu eu apas pe buton.
Alt Smith : Da' tot tu ai apasat shi data trecuta. Eu de ce n-am voie?
Ultimul Smith : Din cauza ta am ramas blocatzi ultima oara in lift, sau ai uitat.
Alt Smith : Ba nu-i adevarat. Se luase curentul atuncea.
Un Smith : Are dreptate Ultimul Smith. A fost vina ta.
Alt Smith : Oricum, nu e corect. Voi doi suntetzi tot timpul impotriva mea. Eu nu mai jos in filmul asta. Plec acasa.
Ultimul Smith : N-ai decat. Potzi pleca shi acum. Chiar is curios sa vad cum ieshi din lift.

...to be continued...

NoOne
26 May 2003, 02:53
Eh, ultima scena mai bine n-o treceam... asha e de proasta.

5 zile. Timp in care vreau sa vad ca se scrie. Daca NU va fi "... to be continued..."-ul meu.

Spor la treaba! :wink:

Ambra Blu
26 May 2003, 13:50
Eji nebun. :)

NoOne
26 May 2003, 15:07
Avand in vedere ca replica vine de la un om cu scaun la cap... :oops: o s-o iau drept compliment... :P

Ambra Blu
26 May 2003, 16:04
INT. HALLWAY - NIGHT

Paminity: Oh, baby, I feel like a self-appointed goddess of XXX-rated films. Do you find me fit for the job?

Leo-Neo: Which blowjob, baby?

Paminity: Well, baby, given that I'm a goddess, why don't you make me feel like I'm the Mother-Goddess? Do you think the producers will agree on that? I guess they gonna make a helluva film outta this grungy existentialist SF?

Leo-Neo: Huh? Whaddya mean?

Paminity : I mean, cum on, we got Buddhism, we got the Revelation, we got Christian imagery. I think we'd betta have some extatic dances and some ritual fornicating. Wouldn't it be fun?

Leo-Neo: I don't know baby...Do you think they'll let me cum into your ass?

Paminity: As long as you use a condom as an interface, you betcha! C'mon, plug in! I wanna show you what VR is all about!

Leo-Neo (fading): Cybersex, baby. Swallow it all.

NoOne
26 May 2003, 16:12
Scena asta cred ca a picat la montaj in "Matrix"-ul original. :oops:

NoOne
27 May 2003, 12:35
Scena 7 ???

Leo-Neo se uita tâmpit de fascinat la un scrinseivar cu tzevi care se tot prelungesc shi se incovoaie. In mintea lui sta o singura intrebare [nu egzista loc pentru mai multe] Unde e instalatoru' dom'le? Cine e responsabil de toate astea? Cum permite Dumnezeu asha un haos? [Vrem sa precizam ca e o singura intrebare]

Un celular suna.
Alt celular nu.

Leo-Neo se intreaba la care din ele sa raspunda.
Se uita intrebator in jur, da' nu vede decat o poarta noua. Se uita la ea ca... shi cum ar vedea-o prima oara.

Mortfeus (catre Neo-Leo - prin telefon): PINK up the phone vacule!
Mortfeus (catre Paminity - care e langa el): Imi bag picioarele. Eu nu-l mai scot pe tembelu' asta din Matrix. Il las' dracu' acolo. Cine zice ca trebuie sa urmarim EGZACT scenariul? Shtiu o tipa care merita SCOASA. He! He!
Leo-Neo (cat pe ce sa apese pe tasta de respingere a apelului): ALO? Tu eshti Mortfeus?
Mortfeus: Da' bai oaie.
Leo-Neo (amintindu-shi o poezie la care a copiat in facultate): Ai venit sa mi te-nchini?
Mortfeus: Poate-tzi bag in fund o BEEEEEP sau o chestie cu spini.

Leo-Neo se face ca nu aude. Nu e greu. Tot ce trebuie sa faca este sa-shi blocheze urechea mediana cu un dop de vata.

Mortfeus: Fugi bah. Ca au venit!
Leo-Neo: Aia de la RENEL? De la GAZE? De la magazinul din coltz de unde am shutit o punga de jeleuri? Damn! Shtiam eu ca au camere de luat in vedere. Mai bine furam altceva.
Mortfeus: Nu bai. AJENTZII. Au venit Smitzii.
Leo-Neo: Sirios? Shi de de naiba le scrii numele cu BOLD? Nu puteai ca le scrii cu ITALIC?
Mortfeus: Hâ???? In fine. Du-te in biroul ala ce are scris pe usha: Strict interzis persoanelor neidentificate. Te mai sun dupa aia.

Leo-Neo se ridica in picioare shi se asheaza nedumerit pe scaun. Priveshte in jur. Mai priveshte o data. In stanga. Apoi in dreapta. In cele din urma mai priveshte o data in jur. Shi iar in stanga ca sa fie sigur ca a privit in stanga. Se repede spre usha indicata cu degetul de toata echipa de filmare.

Ajentu' Smith 0: L-ai vazut? Uite colo in stanga. Il vezi cum se duce?
Alt ajent Smith 0 : Uita-te naibii in dreapta. Nu shtii ca nu trebuie sa-l vedem?
Ajentu' Smith 7: (pocnindul peste scafarlie pe Alt Ajent Smith 0) Ba'n pana mea tu nu citeshti scenariul?
Alt ajent Smith 0 (smiorcaindu-se): Ba da shefu'. Da' nu eu am zis ca-l vad pe Leo-Neo cum fuge. Ajentu' Smith 0 il vazuse....
Ajentu' Smith 0: Ai dreptate. Da' semanatzi asha de bine la nume ca de-abia de-abia va deosebesc. (mangaindu-l pe cap) Hai gata Smiorc. Termina ca nu iei salar shi pentru asta. Asha ca dejeaba plangi.

Imaginea sare brusc in camera cu Leo-Neo.

Unul din fratzii Wachowski incepe sa injure.
BEEEEEP shi BEEEP de BEEEEEP. Suntetzi nishte incompetentzi. Cine se ocupa de imagine? Tu? Ieshi afara! Eshti concediat. Doamne! Pai m-am speriat intr-un hal cand a sarit imaginea... nici n-ai idee. Am crezut ca s-a terminat rola de film. Shi asha ne tot taie ashtia din buget. Acuma ar fi culmea sa taie shi din rola de film.

Leo-Neo sta pe marginea geamului - in exterior. Jumatate din platoul de filmare ishi tzine rasuflarea in sperantza ca poate-poate au norocul sa se intample vreo minune sa scape de actorul principal... cealalta jumatate sufla spre el incercand sa creeze curentzi de aer de tipul "hai sa cada de la etajul 160".

Leo-Neo (cu mainile impreunate a rugaciune): .... inger ingerashul meu.... (Sta cateva secunde sa-shi aduca aminte versurile. Nu reusheshte asha ca sare peste o portziune de text.)... eu sunt mic.... tu fa-mi-o MARE... GATA!

Nota: Portziunea de rugaciune de mai sus are copyrightul platit. Textul este adaptat dupa BIOTCH. Orice folosire nejustificata a textului [fara acordul autorului] va fi sanctzionata conform legilor americane - cele romaneshti n-au nici o valoare.

.... to be continued...

Ambra Blu
27 May 2003, 13:44
EXT. BUILDING - DAY

Leo-Neo este la ultimul etaj al unui sky scraper. Are de picioare agatata o coarda. O coarda de bungee- jumping, I mean. Un CRANE SHOT ni-l arata de sus, tinindu-se cu disperare de perete.

DRRRIIINNN!!! DRRRIIINNN!!!

Leo-Neo baga mina in buzunarul pantalonilor de piele de unde isi scoate Nokia banana.

Leo-Neo: La dracul! Cine pula mea m-o cauta acum!?

Agentu' Smis (OFF SCREEN): Verule, luati-as fata in pula! De-te jos dupe acoperis, de-te dreacu'! Nu putem se venim dupe tine, ca ne apuca vertigoul!

Leo-Neo: "f*** the gays; f*** the brokers, f*** the Hasidic Jews. Send the Enron bastards to jail for life. f*** the Bensonhurst Italians; f*** the Puerto Ricans; f*** the Upper East Side whites. f*** JC, he got off easy, a day on the cross, a weekend in hell. f*** Osama. f*** this whole city and everyone in it."

Agentu' Smis (quizzically): Ce pula mea ai, tati? Asta e al' film...

Leo-Neo: Sa-ti moara ma-ta?! Uaci dis!

Leo-Neo sare in gol de la inaltime. In picaj trece pe linga Patrick Swayze, si el in trecere.

Patrick Swayze: Ce dracul, frate?! Au marit astia bugetul la Point Break?

Leo-Neo: Ati belit pulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Patrick Swayze (to himself): I knew it THIS wuz gonna be a helluva existentialist SF. It purports to explain great human mysteries, such as life after death and god-like experiences. We all have to go thru this elevation process before we could call ourselves men.

David Fincher (nimeni nu stie ce cauta on set):
Ba, vezi ca te-ai deshfacut la shlitz!

(se intoarce catre consola lui; are pe cap un helmet si in maini niste data gloves):

AI, my ass! But what does Spielberg really know? He only got his undergraduate diploma two years ago. Probably because he's a Jew.

TALKING HEADS:
David Fincher: Yeah, why do you pull this stupid face? Didntcha know Jews have nice, big cocks?

Leo-Neo se prabuseste la pamint. Bourneidentity il asteapta jos si il aplauda.
FADE OUT. CUT TO...

NoOne
27 May 2003, 14:28
*aplauze*

Ashteptam shi altzi colaboratori.
Ar fi nemaipomenit sa scrie cat mai multe persoane.

Macar aici sa lasam seriozitatea la o parte.

Cum se scria odata.... SISTEM WAITING....

toni
27 May 2003, 18:16
Ba, ce imaginatie aveti. Am ris de m-am cacat pe mine. Ma inclin cu respect, eu nu sint in stare sa scriu asa ceva. Ma mai inclin o data.

NoOne
27 May 2003, 18:23
Hai mai... ia shi scrie daca tzi-a placut. :wink:
Aici nu suntem ca sa punem note sau sa facem critici. Subiectul asta a fost creat doar shi doar pentru amuzamentul VOSTRU... NOSTRU.

Cu cat participa mai multa lume... cu atat va fi mai amuzanta chestia.

Se pot scrie shi mai multe variante ale aceleiashi faze. Nu exista reguli. :)

MinRep
27 May 2003, 19:57
(Hai sa intru si eu in joc, acum ca ati extins totul mai departe de "Matrix"...)

IN CONTINUARE......

SCENA 9 (cred!)

INT./EXT. PE UNDEVA (CE CONTEAZA???)

Leo-Neo e pe jos. Bourneidentity a plecat dupa ce l-a aplaudat, probabil in cautarea lui Will Hunting. In schimb, apar trei prieteni, veniti de la bowling in Columbine: Donny, Walter si BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG LEBOWSKI.. Leo-Neo, un pic inconstient, sta pe jos, poate mort.

Donny: I think he's dead!

Walter:Shut the f*ck up, Donny!

BIIIIII[...]IIIG LEBOWSKI:You know what, I think this is the guy that peed on my f*cking rug, man!

Donny:Who peed onn your f*cking rug, Dude?

Walter:Shut the f*ck up, Donny!

BIIII[<and so on>]IIG LEBOWSKI:This is the guy that wanted to cut off my johnson!

Donny:Who wanted to cut off your johnson, Dude?

Walter:For the last time, shut the f*ck up, Donny, or I swear I'll throw you in the goddam GHOST WORLD if you don't!

Leo-Neo, insa, se ridica, caci vin o suta (fix!!!) de agenti. Si, ce sa face, fuge, pentru ca EVERYBODY RUNS. In lunga sa fuga, intalneste alte personaje care nu au ce cauta in “Matriche”: SPERMinem, rapperul hippiot (“Peace out, Rabbit”), Ion Tra’ volta, ceva mai grasutz in PULPe s.a.m.d. Ajunge in fata usii care il va purta in afara Matrichii, o deschide si, surpriza!!! Nu, nu e un agent, e Keanu-“Za One-u’ ”, cel de-al diolea MESIA, inlaturat odata cu numirea personajului principal Leo, in loc de Keanu (l-a dat gata si pe James Cameron faza asta).

Keanu-“Za One-u’ “: Leo-Neo, este timpul sa schimbam eroul principal al acestei povesti!!!

Leo-Neo Cumv vrei tu, dar sa stii ca doar unul dintre noi poate fi ZA ONE!!!

Keanu-“Za One-u’ “ este de acord si lupta incepe. Si se luptara si se luptara, de consumara la pelicula si timp, pana cand fratii Vacikovski au obosit si ei. Si MinRep sa satura si el de atata lupta si nu mai continua, lasand un alt suflet chinuit sa spuna poveste mai departe…

FADE OUT

Vocea lui David Fincher: Fantastic!!! Leo si Keanu luptandu-se, amandoi fiind ZA ONE e mai buna decat Edward si Brad luptandu-se, amandoi fiind Tyler Durnham (sau splina lui Jack…)

CUT TO:

NoOne
27 May 2003, 20:03
:lol:
F.C.K.-ing STRANGE ! :oops:

Next ...Please

E din ce in ce mai bine.... [Nu pot scrie in engleza ca am baut ceva acu cateva minute. Sper doar ca n-am facut prea multe gresheli ortografico-gramaticale]

MinRep
27 May 2003, 20:12
Tu stai cu ochii pe subiectu' asta?

Mai continuati voi, ca eu mai am idei (planuri de viitor: SPERMinem e personaj principal :wink: , da' nu spuneti la nimeni, ca se afla finalul pe internet si-si downloadeaza o groaza de movie geeks chestia asta, crezand ca poate chiar se face asa ceva... :wink: ).

NoOne
27 May 2003, 20:15
:lol: :lol: :lol:
Normal ca stau cu ochii asha: :o pe subiect. Nu mishca o geana. :oops:

Cat despre filmul ala care s-ar putea sa se faca... eu sunt absolut convins ca baietzii din camine l-au downloadat deja. De pe kazaa... Wanna know the secret???? :wink:

MinRep
27 May 2003, 20:23
Trebuie sa ne apucam de gandit traileru'...

Zic sa incepem cu "Cybersex baby. Swallow it all!" si sa terminam tot cu aia!!!

NoOne
27 May 2003, 20:26
:oops: No comment-[ez] :oops:

Io ashtept Scena 10... pana atunci nu ma mai bag in seama... [sper sa reushesc]

Ambra Blu
28 May 2003, 09:25
INT. SECRET SERVICE OFFICE - DAY

Bourneidentity semneaza de primire. Once he took Leo-Neo in, he is free to go. He got Leo-Neo's appartment for ratting on him.

Agent Smis: Verule, ce credeai, c-ai sa scpai d enoi cu figuri de-astea de Sperman?

Leo-Neo (catre Bourneidentity): Bitch! Mureai daca nu le ziceai astora unde m-am ascuns. Tz-era c-o curentez eu pa Run Lola Run fara tine, 'r'ar ma-t-a'reacu'! Pai eu sint super cablat, fiule, am o conexiune de 2 MB pe sex-unda. II bagam la informatie in ea de o faceam sa nu mai deosebeasca RVul de reve! Dual-band am, frate, si asta pe o singura pula!

(Bourneidentity, rusinat, iese pe geam. Spiderman spala geamurile, coctat pe schele. Fruntea lui ajunge pina sus, la stele)

Agent Smis: Nu mai fi cu muia. Stim deja ca duci o egzistenta secreta, respectiv dubla. Una din ele are viitor, si suna bine, alta - pula. Tu alegi.

Leo-Neo (desfacindu-si picioarele ca Sharon Stone in Basic Instinct; nici el nu poarta nimic pe dedesubt): Sa-ti moara ma-ta?! What if I give you the middle finger? What if I give it to you so you can shove it up your Secret Service sphincter? or what if I finger-fuck you? Fist-fuck you? What if I let you piss on me and...

Agent Smis (intrerupindu-l): Hei, hei! Nu mai te ecshcita degeaba, ca nu te futem! Iti lipim pula si iti bagam in ea un bug, stii ce e ala un bug, nu? Un fel da tranzistor cu care noi te radarizam pe tine. Hai, beleste-o!

Agentii sar pe Leo-Neo, ii baga dispozitivul in penis, apoi il lipesc la loc. Fanta, ca sa zicem asa, sexului lui Leo-Neo este lipita pentru totdeauna.

DISSOLVE TO:

INT. BEDROOM - NIGHT
Leo_neo se trezeste in pat. I se pare ca a avut un vis erotic. Duce mina intre picioare si gaseste o substanta lipicioasa.

Leo-Neo: Fuck! Fuck! Fuck!

De sub paturi iese Bourneidentity:

Bourneidentity: Hai, fa, ce faci asa ca muta la pula?! Hai, ca ne asteapta aia cu Sedanu' sa mergem la 'otelu' Lafayette unde, al numarul 1313 ne-asteapta Mortfeus, sa-z dea el vise cu supstante interzise.

CUT TO:

toni
28 May 2003, 10:12
Nu faceti voi un scenariu coerent cap-coada pe care sa-l si filmati dupa aia? Sint convins ca ar fi super caterincos. Contribui cu o pereche de ochelari de soare ca ai lu' neo + o geaca de motor ( pe asta o vreau inapoi) + o motocicleta ( daca filmam la sf lu' august..si pe asta o vreau inapoi) + o masina in 2 usi, ca sa intre leo-neo mai greu in ea. Si masina o vreau inapoi.

Da' faceti un scenariu filmabil, nu d-alea cu caderi de la etajul 100, ca nu avem unde filma.

Bat cimpii?

Ambra, ai cuvintul.

Ambra Blu
28 May 2003, 10:27
da ce nu? da filmam pe dv cam, nu pe vhs, beta sau mai stiu eu ce; sa vb si cu no one, si il facem;

victor
28 May 2003, 11:15
Ideea e foarte buna.

Voi toti cei ce profesional sau prin studii sunteti legati de actorie, regie,etc sunteti bineveniti in a o pune in practica.

Poate o sugestie ar fi ca personajele cooptate din alte filme sa se rezume numai la cele din filmele SF. Sau de ce nu o Trilogie Matrix - Terminator - Lord of the rings : Za Lord of Terminated Matrix ( dar fara Sergiu Nicolaescu in rolul calului )

Sorry n-am ce sa pun la bataie.

Ambra Blu
28 May 2003, 11:31
( dar fara Sergiu Nicolaescu in rolul calului )

Sorry n-am ce sa pun la bataie.

Eh, nu ai...ai calul de bataie.

NoOne
28 May 2003, 13:38
Mama-tata ce-a ieshit dintr-o idee tâmpita... :lol:

Acu sa se faca shi film? :oops: Cu cea mai mare placere... Eu va dau toate drepturile de autor [alea de le-am furat shi eu de la altzii].

Mai vorbim pe tema asta... acu tre' sa scriu o scena:

SCENA 11 - TAKE 2

P.S. Note to self: Scrie undeva numerele peste 10 ca sa ai unde sa potzi urmari indecshii scenelor de fi... [a dracu' pix - i s-a terminat pasta albastra]

NoOne
28 May 2003, 15:03
SCENA 11 - TAKE 2

Bourn-aidentiti: Sa mor daca pricep ce caut eu in filmul asta. Care-i tampitul ce scrie scenariul asta de kkt? Lasa-tzi-ma naibii in pace. Nu ma pricep nici macar sa inversez o matrice dara sa ma caftesc cu ajentzii.

CUT TO :

In interiorul unui birou navalesc in tromba Ajentzii 0, 0 shi 7. Pe birou [trebuie sa precizam ca in interiorul biroului era un birou ... cam cum sunt papushile alea ruseshti, da' mult mai putzin complicat]... deci, pe birou [ziceam] o secretara in pauza de cafea statea cam incomod. Ajentzii se opresc in mijlocul biroului intrebandu-se din priviri: "What the f*******ck ???"

Secretara se da jos cu greutate de pe birou shi imbracandu-se din mers iese din birou, tragandu-l dupa ea, nu fara greutate, pe sheful ei ascuns dupa birou.
Secretara: HOOLIGANS!!!!!!! .... *shi iese trantind usha... in gura shefului.*

Uach-au!-schi: Nu e bine! Nu e bine! Inapoi! Replay! *se repede la gatul unui ajent* Ce dracu atzi facut cu Leo-Neo? Une' e pocitania aia mica? Ai dracu' imcompetentzi...
Ajentu 0*ridicand un deget to make his point*: Incompetentzi.

Cu greutate se reia scena. Leo-Neo e azvarlit in mijlocul biroului de catziva haidamaci din echipa de filmare. 3-4 cameramani sar pe el cu bocancii. Scenaristul modifica de urgentza scriptul. Bataia s-a filmat shi so far e cea mai buna secventza de actziune.

Se deschide usha. Burne-aidentiti baga capul pe ea.
Bourne-aidentiti: Sa vezi ce bataie ia ala micu... *strambandu-se* Fa la stanga! Fa la stanga! Prima la stanga!... *cu voce normala* Iar am ajuns in filmul asta de kkt. Mai bine ma angajam ca figurant in el.

Ajentu 0: Shi zi asha domnule Anderson...
Ajentu 7 *pocnindu-l peste cap*: Ce faci mah? Asta era replica mea. Tzine-tzi gura!
Ajentu' zero incepe sa se smiorcaie. Leo-Neo se uita printre vanatai la cei trei din fatza sa. Oricum nu e convins ca ei sunt acolo. Poate stau in spatele lui. Niciodata nu potzi fi sigur.
Ajentu' 7: Mah Anderson mah... te-a dat in gat vecina de la 3. Hoashca aia cu neg pe nas. Ne-a zis tot. O shtii nu? Aia care are 3 fete urate ca naiba. Zicea ca eshti hecar. Aia mah... aia ce umbla in capot cu floricele. Bai, nu se poate sa n-o shtii. Stai ca-tzi arat dosarul ei. Il avem aici, la indemana. Uite, o recunoshti? ....Da mah... asta urata, asta din coltz.
Leo-Neo: Asta nu e vecina mea. E vecina din blocul de vizavi. Shi nici macar nu ma cheama Anderson. My name is....
Ajentu' 7: Da, shtim povestea. My name is Anderson and I am an alcoholic. welcome to AAA.

Sile, potaia nihilista a sunetistului, intra in platou shi incepe sa se gudure de piciorul lui Leo-Neo. Cuprins de un accent de panica Alesul sare pe masa shi incepe sa urle. Cainele turbeaza. Dihania de pe masa poate urla mai tare ca el. Oricum, actzionand conform proverbului "Cel mai deshtept cedeaza primul" cainele paraseshte platoul de filmare.

Ajentu' 0 *luandu-l in bratze pe Leo-Neo* Hai gata! Taci cu mama! Gata! S-a terminat... A plecat bestia.
Leo-Neo nu-shi poate opri urletele. Alt ajent 0 il pocneshte delicat cu 40 de pumni in figura pentru a-l scoate din starea de shoc. Vazand bataia lui Uaci-au!-schi ii vine din ce in ce mai mult sa se lase de "ZA METRICS" shi sa se apuce de "FIGHT CLUB". Regizorul mai admira cateva zeci de minute bataia incasata de Leo-Neo [in platou se pun pariuri.. e egzact ca la cursele de cai... doar ca de data asta lipsesc caii shi ia bataie actorul principal]. La un moment dat se indura de Leo-Neo shi urla:

................ CUUUUUUUUUUUUUT..............

In acel moment 4 doctori shi 3 asistente tabarasc pe Leo-Neo aflat inca in inconshtientza shi se apuca sa taie din el. Cu cutzitashe, cu forfecutze, cu bisturie, cu lame, cu truse de traforaj, cu barditze... chiar cu topoare in toata regula. Din timp in timp un tip mic shi indesat ce are o placutza sangerie in piept pe care scrie MORGA verifica semnele vitale ale pacientului implantandu-i in picior o furculitza de inox marca: "Stainless Steel". Tot platoul face fotografii. Se traiesc momente istorice. Sunt asha de aproape de a-shi vedea visul cu ochii... mai-mai ca ar merge sa dea shi ei o mana de ajutor.
Unul din doctori ridica privirea spre camera de filmat. Ciudat. Poarta o masca de ski... sau de plastic [inca nu sunt sigur]. In platou intra in viteza un individ pe role. Pune cu greutate frana shi striga in gura mare de parca ar fi pe varful muntelui, la oi.

......... JASOOOOOOOOOON... de urgentza in celalalt platou. Au inceput filmarile la "Friday the 13th" - partea a n-shpea.

Doctorul paraseshte tacticos platoul de filmare. Nici el nu mai tzine minte numarul pansamentelor uitate in corpul disecatului.

Nota: Interogatoriul s-a amanat pentru cateva zile... da' faza e ca toata lumea shtie intrebarile... ba mai mult: toata lumea shtie shi raspunsurile. Ba inca shi mai mult: toata lumea a vazut filmul... asha ca.... ce sens are sa ne mai complicam?

P.S. Era sa uit cum incepe scena:

Paminity calareshte o motoreta Hon-da!-da!-da!. Din cladire iese Leo-Neo dus pe o targa de ambulantza.
Paminity: Fu**! Au pus mana pe EL. *apasa pedala din mijloc pana la fund crezand ca e acceleratzia*
Motoreta decoleaza intr-un nor de praf oprindu-se scurt in primul stalp de beton aflat la circa 10 metri.
Din norul de praf iese un individ care seamana teribil de mult cu Freddie Mercury. Innecandu-se cu aburii de motorina cu plumb incepe sa fredoneze:
Another one bites the dust..... oh... yeah..!!!!

....to be continued ....

toni
28 May 2003, 16:12
SCENA 11 - TAKE 2

Paminity calareshte o motoreta Hon-da!-da!-da!. Din cladire iese Leo-Neo dus pe o targa de ambulantza.
Paminity: Fu**! Au pus mana pe EL. *apasa pedala din mijloc pana la fund crezand ca e acceleratzia*
Motoreta decoleaza intr-un nor de praf oprindu-se scurt in primul stalp de beton aflat la circa 10 metri.
Din norul de praf iese un individ care seamana teribil de mult cu Freddie Mercury. Innecandu-se cu aburii de motorina cu plumb incepe sa fredoneze:
Another one bites the dust..... oh... yeah..!!!!

....to be continued ....

deja scenariul e gresit. Cum poate Paminity sa apese pedala din mijloc la o motocicleta?
sau n-am inteles alegoria?...ia uite unde era hiperbola...bagaboanta mica..

NoOne
28 May 2003, 16:22
Chitzibusharule !!!! :P

Ambra Blu
28 May 2003, 16:23
Nu, ba, pedala aia si-o baga la mingeac! Ca d-aia sa numea motocicleta Hon-da!-da! da!, ca se orgazma Paminity in placeri!

NoOne
28 May 2003, 16:26
*rade in hohote*

Bai ce stau autorii cu ochii pe pagina asta... Nu-shi mai dau rand cu aparatul aberatziilor.

Right, Ambra? :wink:

toni
28 May 2003, 16:28
ambra, bati cimpii. cred ca prinity- something nu avea in ce sa-si bage pedala, avea cel mult un nasture din ala de care au pe spate...
so...gresesti pro-fund

Ambra Blu
28 May 2003, 16:31
ambra, bati cimpii. cred ca prinity- something nu avea in ce sa-si bage pedala, avea cel mult un nasture din ala de care au pe spate...
so...gresesti pro-fund

Sau pe fund?
Deci Paminity avea un orificiu in fund prin care, daca nu-si baga pedala, isi baga teava de esapament, ca ea de-acolo isi tragea forta ei magica si de neinchipuit, de la benzina fara Pb. Si cind voia sa se sinucida, tot la fel facea, numai ca isi baga teava lui Leo-Neo in gura, sa ii dea el sa manince copii facuti din Ag viu.

NoOne, ai creat un Frankenstein!
:cry:

NoOne
28 May 2003, 16:40
Simplu copii, am gasit rezolvarea. Lucram ca profesionishtii: ce nu pricepem taiem la montaj. :wink: Cine e cu mine sa ... eh, sa lasam manifestarile astea in public. Se uita ashtia la noi.
*ishi aranjeaza cravata*

victor
28 May 2003, 16:42
--------------------------------------
NoOne, ai creat un Frankenstein!
--------------------------------------

Nu, e Sergiu Nicolaescu care vrea sa-l produca,regizeze,rescrie si joace si pe asta.

toni
28 May 2003, 16:56
Ambra & NoOne : Gresiti la fazele cu combustibili : Unu' zice motrina fara plumb, altu' zice benzica cu Pb. Io inteleg ca voi sinteti creatorii si nu va incurcati in detalii d'astea, da' io sint criticul ala care va iesplica ca e gresit si reluam scena....

"ba, ce coregrafie timpita"

Ambra Blu
28 May 2003, 17:03
Hmm, ai dreptate aici. Tre' sa cadem de acord. Bine ar fi sa cadem de acord in timp ce cadem cu capu' pe mese la una din intilnirile astea de foru-misti ceva, frate, un mic, ceva?

victor
28 May 2003, 17:06
Eu unul am inceput deja sa vad in coduri binare.

Lipseste iubirea.

Se vade ca inca nu am ajuns la varianta a sasea....

Leo sa aleaga 16 + 7 formisti si sa se reia totul.

NoOne
28 May 2003, 17:12
Eu ash lua un mic mai mijlociu. Sau chiar un mic mai mare.
Pacat ca n-o sa ajung sambata. *plange de se uda camasha pe el*

In rest, va las pe voi sa stabilitzi la o berica [b]bloblema combustibilului. Eu am o singura opservazie de vacut.

Nu bagatzi cine shtie ce benzina sau motorina ca tre' sa ne gandim la buget. Buget mic... remu... - a dracu' berica nici Caragiale nu mi-l mai aduc aminte.

Pe maine copii. Ne vedem la SCENA 12... sper sa nu ma mai bag in seama sa raspund dupa fiecare post de-al vostru. :D

toni
28 May 2003, 18:08
Hmm, ai dreptate aici. Tre' sa cadem de acord. Bine ar fi sa cadem de acord in timp ce cadem cu capu' pe mese la una din intilnirile astea de foru-misti ceva, frate, un mic, ceva?
da barosane, hai sa bagam ceva pe gitlej. Ce bei?
wky sau wkey?

vino matale simbata, ca 'om gasi ceva de trascanit.

Ambra Blu
28 May 2003, 18:33
Ce bei?
wky sau wkey?

bere.
care dupa bere e pisare.

victor
28 May 2003, 19:50
O umila contributie…….But please nu trageti in pianist.
-------------------------------------------------------------------
„Highlights from Matrix”. Format avi. Cd 1

Scena de razboi, Sadam urcat pe una din statuile daramate vorbind populatiei din Bagdad: Tu bi or not tu bi in Za Metrics. Din multime AlTikrit recepteaza parola si pleaca catre americani cu doua cvartale mai la nord.

Sadam prinde figura si pune mana pe banana formand 101. Undeva, la casa Alba suna telefonul Rosu. O mana cu un trabuc intre degete umezit in ambele de ambele parti dar cu lichide de origine diferita, ridica receptorul:

- Operator, I need an Exit !

Imaginea in cod binar de pe monitor se metamorfozeaza intr-un punct si dispare.

De undeva vocea Andreei Esca : Se futu’ monitorul.

Actiunea continua fara noima intr-un restaurant. Se remarca ca secenaristul e pufan.

Platou : copie fidela „La cocosatu”. Undeva intr-un colt Minodora laMaxim canta unplaged laMinim, fakand karaoke dupa plagiatura lui Costi Ionita dupa The One a lui Elton John.

O masa lunga, la mijloc Cabral alias Merovingian alias Coffee Anan. Catre el se indreapta Bush alias Za Onli Uan Kenobi, Blair alias Good puppy alias Morpheus si Ciociolina alias Extrimity.

Cateva replici de incalzire apoi :

Coffee : Eu trebuie sa va invat ? Cel mai important lucru este cauzalitatea. Uitati-va la masa de acolo.Toti se intorc. La masa indicata un personaj obscur cu spatele, nu vezi neam cine ar putea fi. Cu fata, tipa, Nadira. Un chelner se apropie cu o scrisoare pe tava. Foarte elegant ia scrisoarea si o pune in fata Nadirei.
- I-am facut o propunere pe care nu o poate refuza. Am scris-o cu mana mea. E o oferta de a poza goala in FHM.( For His Matrix) .
(In acest moment pe naveta Mircea Badea in fata monitorului prestand celebru-i spagat : Ieeee. O s-o vad goala pa Nadira.)
Coffee continua : Asa incat ascultati la mine intai gasisti arme chimice si dupa aia atacati. Cauza – Efect. Veniti aici la mine fara de ce si vreti sa va dau facatorul de scenarii ? Rusinica! Transmiteti lui Mircea Sandu ca zilele ii sunt numarate.

In spate un bodyguard da sa puna mana pe umarul Ciociolinei.
-Daca pui mana sa stii ca trebuie sa ma rezolvi pana la capat.
Acesta si-o retrage repede ingrozit.

victor
29 May 2003, 02:21
CD nr 2 format avi

Unde e nevoie de interventia autorului. Avand in vedere succesul de casa a lui Za Metrics, recte potentialul de penetrare la mase si datorita precedentului creat la Big Brother unde toti l-au interpretat pe rand pe Freddy Mercury in celebrul clip, s-a optat din ratiuni umanitare pentru evidentierea mai multor personaje in rolul lui Neo.

Incepe….

NeoNelu intra in incapere unde Mandruta il asteapta.

- Am venit sa vad Oracolul.
- Stiu dar mai intai trebuie sa-mi cer scuze pentru asta.
- Pentru ce ?
Printr-o miscare abila Mandruta deschide laptopul, se conecteaza online si ca un hacker versat sparge pe rand cod dupa cod : Citybank zero lei, Societe Generale zero lei, Agricola zero lei………………………………… AlfaBank zero lei……..Politia Circulatie, Hopaaaaa Cielo.

Asigurat astfel ca unica solutie a ecuatiei Zero lei plus Cielo este NeoNelu deschide o usa spre un parculet in mijlocul caruia pe o banca Oracolul din Damaroaia.

- Te asteptam. Vino mai aproape sa vad cum ai crescut in acesti 13 ani si 3 mandate.
- Daca ar fi sa ghicesc as spune ca esti un program bolsevic scapat de sub control.
- Asa continua.
- Mai sunt si altii ca tine ?

Brucan scoate din geanta o hartie si i-o intinde :

- Vrei inca un mandat ?
- Tu stii daca il voi accepta ?
- Problema nu este daca il vei accepta. Alegerea ai facut-o deja. Problema este de ce ai ales asa.

Oracolul pleaca. Intr-o alta fereastra deschisa atemporal Izabela in rol de Agent Smith se multiplica de zor. NeoMumu enervat : La o parte vacilor, viata e atat de scurta….

Scena cu urmarirea pe autostrada lipsa. Din cauza disputei Primar – Consilul General nu s-au alocat fonduri pentru construirea celor 2 km de autostrada si s-a considerat ca filmarea in timp real prin gropile reale din oras prezinta un pericol prea mare pentru integritatea actorilor. S-a propus la un moment dat Stadionul National dar actorii nostrii, baieti fini, au obiectat ca ei sunt acomodati doar cu nisipul de la Copacabana. Si cum oricum sunt numai Hailaits from Za Metrics… trecem mai departe.

Aici din nou e nevoie de interventia autorului. Intrucat intre timp s-a promulgat Legea Pruteanu, toti termenii straini de activistii de partid vor trebui tradusi in dulcele grai romanesc.

- Cine esti tu ? intreaba NeoKing ( Hagi)
- Eu sunt The Arhitect ( Don Corleone ). Eu am creat Za Metrics ( Cooperativa). Intrucat esti in continuare om si prin venele tale nu curge blatul trebuie sa te avertizez ca pe unele din raspunsurile mele le vei intelege pe altele nu. In plus prima intrebare pe care mi-o vei pune desi va fi cea mai pertinenta va fi cea mai irelevanta.
- A fost blat la Ceahlaul – Dinamo ?
- Tu esti o marioneta reziduala a unui program pe care eu l-am conceput perfect. Din pacate din cauza integritatii voastre acesta a esuat monumental.
- Nu mi-ai raspuns la intrebare.
- La naiba esti mai grabuit ca toti ceilalti. Sa stii ca sunt sase conducatori de cluburi ce mi se impotrivesc. Cu totii sunteti la un nivel mai slab de inteligenta ceea ce a facut ca sistemul sa se inpotmoleasca. Din fericire un program intuitiv a gasit solutia.
- Grigorescu!
- El este cel care a descoperit ca blatul poate fi ascuns prin fluierasi. Dar revenim la motivul pentru care esti aici. In stanga ta este o usa pe care daca intri vei putea alege 14 echipe pentru prima liga si 7 pentru a doua. Totul se va lua de la zero si se va juca cinstit. In dreapta este o usa pe care daca vei intra vei putea incerca sa salvezi caznicia Briliantului cu Alexandra. Apropo, trebuie sa te anunt ca Alexandra a intrat in sistem sa se cupleze cu Tomba La Bomba ( Omul de la munte )

Regele se indreapta spre usa din dreapta, se intoarce si spune :

- Hasta la vista ( I’ll be back)
- Speranta, asta ma da gata la voi nemanjitii. Speranta ca va veni altul sa faca ce trebuie sa faci tu.

PS1 Dand curs in mod inconstient intrebarilor evidente raspund : Da, Osama s-a decuplat la timp din Za Metrics.

PS2 : In curand : Za meiching of Za hailaits from Za Metrics. Premiera a fost amanata pentru a evita CD-urile pirat cu proiectia privata.

PS 3 In sfarsit Milan a invins Cooperativa Juventus – Arbitrii.

MinRep
29 May 2003, 16:07
Nu vreau sa fiu carcotas ( :evil: , :lol: ), dar macar incercati sa legati o scena de alta. Va rog in calitate de co-autor!

P.S.: Daca facem filmu', cum creditam scenariul? NoOne, Demona, christi, Ambra Blu, MinRep, victor, dupa o idee de NoOne?

dorindark
29 May 2003, 16:24
Scena 11-12...?

Leo Neo iese din masina cu chiu si vai (te uita, manerul de la usa nu avea instructiuni de utilizare, asa ca spatiul transparent de deasupra usii s-a dovedit a fi cea mai buna alternativa), urmat indeaproape de Pamity, cu parul prins in apropierea mijlocului Alesului (urmare a scenei din masina...). Leo Neo zambeste pentru poze si face din mana publicului (ups, inca nu se dau Oscarurile). Pamity intr-o pozitie cam ciudata face o grimasa injurand inventatorul fermoarelor... si nu numai... (miracol iesire... The crew watches perplexed...)
Inca strans legati ocupa liftul pe care scria mare Out of Order. Dupa o zi de apasat butoane li s-a aruncat o raga (in cap), dupa ce s-a tras la sorti daca sa fie lasati sa moara de inanitie (dar s-a demonstrat intre timp ca prostia nu doare, deci nu consuma energie sau hrana), sa le fie aruncata o dinamita (aprinsa), un leu (flamand) sau un psihopat (criminal in serie daca se poate) (dar faza cu psihopatul a fost respinsa deoarece s-a exprimat multa ingrijorare pentru sanatatea lui mentala dupa ce ar fi fost expus 5 minute). Dupa vorba „prost sa fi, noroc sa ai”, sortii au ales sa le fie deschise usile. Dar pentru ca echipa de filmare avea nevoie de o vacanta s-a decis sa li se arunce o ranga (in cap) sa se decurce singuri.
... dupa o saptamana ...
Usile liftului se deschid smooth si lin pe deasupra, fara zgomot, aproape perfect. Le Neo iese triumfator (precizare: acu cei doi sunt separati (fizic)):
Leo Neo (zambind smechereste): Ti-am spus ca daca o luam la dreapta ajungem...
Pamity (tragand cu ochiul la fituica de sub maneca): Sa nu-l minti ca aici nu ai de a face cu politia, asta e bulibasa pe Metro...aaa....Metrics si te taie mai mic decat chinezii...
Fericita de noul record in lungimea replicii incearca sa-si impreuneza mainile sub armura naturala, fara vreun real succes...
Intre timp platoul a fost mutat la etajul respectiv, iar echipa de filmare (numita de acum incolo a.e.e.) juca o septica si o miuta in asteptarea aparitiei actorilor principali. Regizorul motaia visand animeuri...
La intrarea celor doi, scena fu incropita in graba, un pepsi lasat pe masa, mingea bagata sub fotoliu si Mortfeus adus degraba din holospatiu unde se „antrena” cu femeia in rosu...
Action!
(un reflector isi da ultima suflare – la montaj se considera fulger)
Mortfeus: Ba, Neo Geo Leo, tu stii de cand drequ te astept? Ai cea mai mica idee? Chiar asa nu se mai poate!...
Leo Neo: ...aaa...
Mortfeus: Lasa asta. Eu mi-s Mortfeus, tu esti Alice si desigur te intrebi unde e iepurele.
(in fundal Pamity care avea un iepuras pe fundulet din tinerete se repezi spre cadru sa-si arate posteriorul. Noroc de regizor care statea la interceptie cu o bata de baseball (just in case...))
Leo Neo: ...aaa...
Mortfeus: Oricum, ceva e in neregula cu tine. Si cu lumea care te suporta. Stii despre ce vorbesc?
Leo Neo: ...M...Me...Met...Metrics... (reusind cu greu sa descifreze scrisul cu litere de tipar cu litere de o schioapa de pe teleprompter... apoi zambi fericit de reusita sa)
Mortfeus: Si vrei sa stii ce e asta...?
Leo Neo: ... Nu prea... (amintindu-si ca potentialul uman de invatare si retinere e limitat si gandindu-se la propria experienta din clasele 1-4 (in cei 12 ani cat au durat in program special pentru copii speciali))
Mortfeus: Pe scurt Metrics e totul. Dar hai rapid la faza cu pastilele ca oricum nu dispare azi-maine. O mai fi si peste 100 de ani si mai bine, iar Metrics nu e a ta sau a mea, nici a lu fiitu sau fiita, ci e a nepotilor nepotilor nepotilor tai si ai mei desigur Doamne fereste asemenea combinatii!.
Pastiluta visiniu metalizat e cianura pura. Ofera o sucombatie rapida, sigura si eficace. Si e dulce.
Pastiluta kaki roz bombon e vitriol concentrat. Provoaca convulsii socante pentru ochiul uman. Decesul survine in 25 minute dupa pierderea simturilor si constiintei din cauza durerilor atroce experimentate. Are un gust ciocolatiu-amarui.
De pe podeaua strvita sub greutatea armurii, Pamity scanci: Vreau si eu bomboane...
Leo Neo (lacom si derutat de cuvintele complicate puse special de scenaristii complotsti): Le vreau pe amandoua.
A.e.e. stateau in suspensie ca la Truman Show. Oare va fi atat de usor sa moara odata? Cand te gandesti ca au trebuit sa scufunde ditamai vasul de 200mil dolari cu o mie si de persoane la bord ca sa scape de Leo, si pe deasupra le-a mai luat si trei ore si sa-l vada mort inghetat scufundat, si tot nu a fost de ajuns, ca tot a inviat sa faca si alte „filme”.
Leo Neo baga ambele pastile in gura, si lua sticla de pe masa si bau cu pofta.
Deodata scuipa tot. A.e.e. rasufla dezamagita: ... aaaah ...
Leo Neo: Ce-i asta? Incercati sa ma otraviti? Unde e Cappy-ul? Ce fac eu cu Pepsi-ul asta ???
Arunca sticla spre regizor care avand inca in mana bata de baseball (just in case...) returna sticla cu o lovitura de maestru bine tintita drept in cucuiul de la ranga al lui Leo... In cadere (cu incetinitorul, amintindu-si sa nu mai faca contracte cu diavolii, totul deformandu-se in jurul sau), Leo Neo zise: Si tu Wac..?
(O mica lamurire: cei doi frati regizori faceau cu randul la filmare, o asemenea productia fiind foarte stresanta, unul era prezent pe platoul de filmare o saptamana in timp ce celalat era la recuperare psihica intr-o clinica din Alpi. De asemenea si A.e.e. folosea dubluri, stiindu-se ca prezenta in apropierea celor doua staruri poate produce grave boli psihice. Dublurile au fost alese cu salariu sub limita legala dintre imigranti ilegali care NU cunosteau limba engleza si cu miopii mari pentru ca efectul sa fie redus pe cat posibil)
Regizorul cu un zambet diabolic pe fata: ... home run ... Taiati dreqului odata ca consumati banda degeaba.
Si asa ajunse Leo Neo Geo sa iasa din Metrics. Pe bune.

// fara pretentii

NoOne
29 May 2003, 17:49
MinRep, stai linishtit - scenele au o logica. Shi sunt legate intre ele. Doar ca asta e faza: fiind scrise de mai multzi iese mai messy. In asta consta shi jocul.

Eu ma gandisem sa las deocamdata "Reloaded"-ul deoparte. :) Deja s-a folosit. Eh... o sa-l mai folosim o data cand o sa-i vina vremea.

Scenele scrise pana acum [sau hai sa nu vorbesc de altele - hai sa ma refer la ale mele] au incercat sa urmareasca firul filmului original.

So, my rules are:
1) Parodiaza "Matrix"-ul
2) Urmareshte linia filmului
3) Nu fi prea obscen.
4) Incearca sa fii amuzant
5) Daca nu potzi fi amuzant atunci abereaza cat mai mult

Repet: acestea sunt my rules [poate or fi shi altele da' nu le vad eu acuma]. VOI scrietzi dupa regulile voastre. Eu nu impun nimic. Vretzi sa intre Esca in scenariu... atunci sa intre Esca. Vretzi sa injuratzi... treaba voastra. :wink:

Ceea ce facem noi aici e un joc. Un simplu joc ca sa ne simtzim bine.

Ah, inca o chestie: [sa-i zicem regula "numero zero"] NIMIC DIN CEEA CE ESTE SCRIS LA ACEST SUBIECT NU ESTE RAU, GRESHIT SAU URAT. EU NU ADMIT CRITICILE. ATAT INTRE CEI CE SCRIU CAT SHI DIN AFARA. CINE NU E INTERESAT DE ACEST JOC SA NU-L JOACE. NU VA PLACE - NU CITITZI. VA PLACE ATUNCI SCRIETZI. NU DA NIMENI CU PARUL IN CAP. NU ESTE ASHEZAT NIMENI IN FATZA PLUTONULUI DE EXECUTZIE.

P.S. Singurii care au drept de veto sunt oamenii din ADMIN. Sa speram ca nu le vom da ocazia sa primim cartonash galben.

Post P.S. Pe seara voi adauga scena lipsa din puzzle. Cea din mashina. Sau poate vrea altcineva sa incerce. :wink:

Recapitulare [pentru a intzelege ce a fost scris shi de unde se continua]:
S-au scris urmatoarele faze ce urmaresc actziunea filmului:
- scena de deschidere a filmului
- scena cu "Follow the White Rabbit"
- scena discotecii
- scena in care Leo-Neo incearca sa scape de ajentzi [dupa ce primeshte telefonul lui Mortfeu]
- scena interogatoriului
- scena cu "red pill - blue pill"

S-a sarit scena din mashina. Daca pana diseara nu o scrie nimeni o va scrie NoOne. :) In rest... eu zic ca punctul zero il reprezinta inca discutzia filozofica intre Mortfeu shi Leo-Neo. De acolo ar trebui sa se reia firul script-ului. Daca ar fi dupa mine v-ash pune pe totzi sa tragetzi o dubla la acea secventza. Acolo este ce scrie. :)

Va las acum.... dar voi nu ma lasatzi. :wink:

toni
29 May 2003, 18:08
aaa....io nu sint de acord cu regulile tale. Nu sint in stare sa scriu, n-am imaginatie, n-am destul IQ d'ala. Da' critic bine. Ma magnetizez cu niste jamaica, si critic : ba ca ati incurcat benzina cu motorina, ba ca unde pula mea e pedala din mijloc de la motocicleta...d-astea. Adicatele ce, n-am voie sa critic? So, io zic ca regulile cu criticatu' nu e bine, ca daca se face filmu' (cum am propus eu), nu vreau sa aparem la "greseli din filme"..intelgi faraoane?

Imi dai ban?

NoOne
29 May 2003, 18:24
:lol:
Bine neica. Atunci hai s-o luam altfel. :wink:
De unde shtii ca n-ai talent?
De unde shtii ca n-ai imaginatzie?
De unde shtii ca n-ai AICHIU de-ala?

Facem asha: ai dreptul sa critici dupa ce scrii shi tu o scena. 'e acord? :wink:

In plus de-asta... :roll: tu chiar crezi ca se va face in Romania asha o parodie? Daca raspunsul tau este DA atunci eu n-am nimic impotriva sa facem un scenariu cap-coada - fara bug-uri... :wink:

Deocamdata ne lucram mana cu "ZA METRICS". Daca e sa facem filmul mi se pare BEZTIALA ideea aia cu "ZA TERMINATED LORD OF MEITRICS"...

Ce vreau sa zic? Poate o singura chestie: terminam proiectul asta. Vedem ca putem duce pana la sfarshit ceva. Vedem cum iese shi ne punem pe cautat. Vorba ta... studentzi care au treaba cu lumea filmului, forumishti de pe-aici - [Cine shtie? Poate se baga shi Cinemagia in proiect :wink: ]... totzi ne-am putea aduna sa facem un filmuletz ca pentru noi.

Eventual luam bucatzile facute bine aici... offfffffff... ma opresc ca devin prea serios. Sa ne vedem deocamdata de treaba noastra. Om vedea ce-o mai fi.

P.S. He! He! :wink: Toni, fii criticul nostru !!!

toni
29 May 2003, 18:32
ba, chiar ca devii serios.
acu serios, tu din ce aluat crezi ca se fac criticii?. iti spun io : niste indivizi incapabili sa creeze ceva, limitati in gindire, pusi tot timpul pe circotit. daca sapi prin copilaria lor sigur gasesti niscaiva frustari, ceva parinti agresivi /betivi, o mama prea iubitoare sau un tata degenerat..:-)

promit ca scriu o scena simbata dimineata.... ca vineri noaptea ma duc la un chef, si sigur imi vine inspiratie dupa J & B . garantat.

succes la parodiat, poate ne vedem simbata la circiuma (cica film inainte). ambra, te-am retinut cu berea, un rind il dau io sa ma dreg..

NoOne
29 May 2003, 18:45
Hai mah... da-o naibii cu criticii. Eu am nevoie de aberatori nu de critici. "Shi daca ramuri bat in geam..." :oops: Asta era din alt film.

BTW, tu chiar crezi ca citeshte cineva prostiile de aici [except us.. .] ? :lol:

:wink: In rest asha te vreau. Picture this: numele tau in stanga unei secventze din "Trilohia". Userii ingramadindu-se sa citeasca postul. Producatorii inghesuindu-se sa produca filmul. Critici peste critici... care mai de care mai bune [ca doar tu le scrii :wink: ]. Incasari de milioane. Gata neica! Scoala! Ai adormit deja? VISURI NENE! VISURI! :P

Serios acuma :oops: [oare am fost vreodata?] vreau sa te vad la treaba. :wink: Tare ash vrea sa beau shi io cu voi sambata, da' am impresia ca tehnicile de teleport sunt folosite exclusiv in "Star Trek". Eh, macar dedublarea de mi s-ar fi explicat cum se face... shi tot mi-era de-ajuns.

Ambra Blu
29 May 2003, 19:46
Definitia lu' aberez dupa mintea mea: a+ bere + z. Un intreg alfabet invirtindu-se in jurul unei sticle de bautura.

NoOne
29 May 2003, 20:24
REEEEEEEEECEEEEEEEEE

COOOOOOOOOL definitzie.

Uite-asha creshte nivelul de oftica in mine ca nu pot ajunge shi eu sambata... :-?

toni
30 May 2003, 08:40
Definitia lu' aberez dupa mintea mea: a+ bere + z. Un intreg alfabet invirtindu-se in jurul unei sticle de bautura.

"bag termometru-n cana
hm...prea multe grade"

Ambra Blu
30 May 2003, 09:14
Am dubla personalitate doar cind dau pe spate paharu' ala de 40 de grade.

NoOne
02 Jun 2003, 05:23
SCENA 11 - anterioara SCENEI 12

Cand telefonul suna
Shi nu dormi
Raspunde
zice un binecunoscut hai/cu "Made in alta tzara decat Japan". Antipozand metafora versului doi cu o lovitura puternica in cap primita de la un necunoscut membru din echipa de filmare, pe scurt: a.e.e., cu epitetul aproape personificator din versul 4... ma scuzatzi, 3 - Leo-Neo intinse mana dupa telefon. Norocul lui ca nu a apucat grenada des-cuiata ce i-a fost intinsa. Nenorocul lui e ca a bagat mana in priza. Norocul lui ca priza nu era alimentata la o sursa de curent mai mare de 3.000 de voltzi.

Surprins de baia electrono-proteica [ce a trecut prin el de la plus spre minus] Leo-Neo a deschis ochii. De mirare shi curent jumatate din par i s-a facut maciuca. Restul... [cealalta jumatate - aceste explicatzii sunt absolut necesare pentru persoanele care nu sunt studente la facultatea de matematica shi nu cunosc regulile dure ale scaderii cu rest]... restul ziceam... s-a umflat, s-a albit shi a picat cu o acceleratzie newtoniana de tipul F = m*g - unde g nu ia valoarea constantei greceshti PI

Tiptil, sa nu sperie apa calda, Leo-Neo se furisha in baie. Azvarli cu furie doi pumni de apa pe fatza uitand totushi sa-shi deshcleshteze [cred ca asta e cel mai greu cuvant de pronuntzat pana la aceasta ora] degetele. Leo-Neo se privi in oglinda cu ochii dindaratul vanatailor. Shtia el ca ceva nu e in regula dar nu shtia ce.

"Mancarea din frigider nu mai este. Hainele nici atata. Ultimul mesaj de pe celular zicea sa te duci sub nush' ce pod sa te-ntalneshti cu... la naiba ca s-a shters restul literelor. " Leo-Neo intoarse biletul pe partea cealalta. Ridica din umeri shi privi buimac in jur pornind de la -180grade pana la +375,8grade. Apartamentul lui parea ca fusese pradat de hotzi shi el nu intzelegea de ce. Mai ridica o data din umeri - de data asta in jos - pentru a-i avea la inaltzimea normala.

CUT TO :

Sub pod nu ploua. In rest [se foloseshte teorema impartzirii cu rest] da. In rest inseamna stradutza ce trece pe sub pod, inseamna podul, inseamna cele 1,2,3,4.. da' cine-i bou sa stea sa le numere? de blocuri... shi cam atat. Sub pod, e parcata o mashina. Nu facem descrierea mashinii deoarece fortzele de politzie atata ashteapta. Capota e ridicata. Un negru unsuros sta aplecat peste carburatorul aburind. acesta este A-poc [in traducere : Un-poc - A = UN; POC = POC; traducere realizata cu ajutorul dictzionarului frazeologic "Engleza fara profesor de la A la POC" paginile 1-666 [unde paginile 1,2,665,666 reprezinta copertzile]]. Trasaturile incordate ale fetzei lui A-poc ii tradeaza originea sud-est centrat asiatica shi ne fac sa ghicim ca el de fapt injura folosind cuvinte de genul FU@%! sau alte derivate FU@%-ogene.

Un par blond, surazator deschide cu greu portiera. Surasul se pierde in aerul rece al serii.
Paminity : *catre negrul asiatic* Bai POC eshti gata? Sau iar ramanem blocatzi in METRICS din cauza ta?

A-Poc se face ca n-o aude dar blonda repeta de 14 ori intrebarea fiind convinsa ca nu este o intrebare retorica. O portiera trantita in moaca blondei o face partzial roshcata. A-Poc se reintoarce la carburator conviins fiind ca la plecare ishi introdusese in memorie cursul de Cum sa devii mecanic auto in circa shi ceva. Apuca o bujie shi incerca sa-shi zgandarasca subconshtientul dar o auzi iar pe ...
Paminity: Shi mi-a zis doctorul ca am lipsa de calciu. Probabil asta e cauza sangerarilor astora repetate.

Pentru o secunda A-Poc vru sa se repeada sa-i coaguleze sangele pe fatza cu o lampa de sudura dar se opri realizand ca nu are timp de pierdut. Desfacu tacticos pachetul de tzigari shi aprinse una din ele asha cum vazuse el cu cateva zile in urma in reclamele date intre filme.

Leo-Neo intreba un cameraman: Aici trebuia sa vin?

Uaci-au!-schi a strigat CUUUUUT shi s-a trecut la filmarea din mashina. Cum era imposibil sa intre intreaga echipa de filmare [pe scurt a.e.e.] intr-un automobil, s-a ajuns la o solutzie simpla: construirea unei machete perfecte la o scara de 40:1 a mashinii. Deoarece in macheta ramaneau 3 metri cubi de loc gol i s-a permis actritzei principale sa-shi foloseasca implanturile cu silicon.

Intrerupator [aceasta este traducerea oferita de dictzionarul on-line pentru cuvantul Switch] se uita fix la Leo-Neo. Leo-Neo se uita fix la Intrerupator. Za One-ul nu se poate hotara daca este pe ON sau pe OFF. Tacerea menajeriei a trei [traducere proprie din franceza] este intrerupta de tonul baritonal al A-Poc-ului.

A-Poc : Za-merjem-repete-ga-za-galat-motoru-za-luham-un-zacsi

Intrerupator: What?
Leo-Neo: What?
Paminity: CE "What?" ?????

A-Poc *scuipa guma din gura in stanga nimerindu-l pe Leo-Neo* Ziceam ca: "Sa mergem repede. S-a calat motorul. Sa luam un taxi."

Intrerupator : Ahaaaa.
Leo-Neo: Ahaaaa.
Paminity: CE "Ahaaaaa." ????

Lui Leo-Neo ii vine primul in cap sa o incuie in mashina pe blonda dar ishi da seama ca e ora 3:00 dimineatza. Nici un taxi n-ar opri la acea ora - decat pentru o blonda cu 3 metri cubi de silicoane.

... to be continued ...

NoOne
05 Jun 2003, 18:55
SCENA 11 SHI JUMATE [aflata la egala distatza intre scenele 11 shi 12]

Dupa 2 ore de injuraturi shi facut din mana dupa taxiuri:
Leo-Neo: Hai sa va zic un banc.
Toata lumea ar fi vrut sa zica NU da' era prea ocupata sa taca din gura.
Leo-Neo: Ce merge pe sub pamant shi incepe cu "O"?
Switch se gandea deja cate gloantze mai ramasesera in pistol. Paminity insa avu o sclipire de inteligentza.
Paminity: Ornitorincul !!!!
A-Poc privi descurajat un afish amintindu-shi cateva cuvinte din folclorul Zion-ului: "Be smart, don't be a retard".
Leo-Neo: Nu, nu, nu! Ornitorincul zboara, nu merge pe sub pamant. Raspunsul era: "o râma". Da' ce merge pe sub pamant shi incepe cu "D"??
Paminity: Shtiu! Shtiu! Asta o shtiu *incepe sa tzopaie bucuroasa* cârtitza.
Switch o masoara pe blonda din cap pana in bust. Pentru ca i-a dat cu virgula nu s-a mai obosit sa o masoare shi din bust pana in talpi.
Leo-Neo: Ai fost pe-aproape. Raspunsul corect era: "doua râme". Shi ultima intrebare: "Ce incepe cu "M" shi merge pe sub pamant?"
Switch asheaza calma tzeava revolverului la tampla Za Uan-ului.
Switch: METROUL. Zi ca nu-i asha. I dare you. I double dare you.

Leo-Neo incuviintza dandu-shi drumul in pantaloni.

Un taxi roshu baltzat opri in blocajul routier creat intre timp de A-Poc. Portiera automobilului se deschise cu un pocnet shi un scrashnet.
Shoferul de taxi: Mânca-v-ar lupchii! Care-atzi blocat mah drumu' cu blonda asta de sub roata stanga?
Shoferul tranti enervat un picior in roata pentru a-i testa duritatea. Din pacate bocancul o izbi in plina figura pe Paminity.
Paminity: I'm OK, Tommy. I'm OK.... *zise Paminity ridicandu-se impleticit de jos*

Switch i-a explicat cu greu shoferului cam ce ar vrea de la el. Shoferul a facut o lista din care a de-bifat produsele pe baza de carne pe motiv ca joia e vegetarian.

Shoferul: Sa trantitzi usha mai tare ca nu se-nchide. De-abia am furat taxiul shi n-am avut timp sa repar incuietoarea.
Leo-Neo: Okey.
Shi ca sa egzemplifice ca a intzeles a trantit cu putere portiera prinzandu-shi in ea degetele.
A-Poc: Copilu', mai incet copilu'. Nu vezi ca se face curent in mashina de la trantitul ushii? Iar o sa fac otita shi o sa port vata-n urechi. Sa vezi atunci cum o sa-mi zica ashtia in Zion: A-BagzBani-Poc. 'tu-i in orechi sa-i tund!
Switch ii intinse o punga de pufuletzi matriciali cu un desen cu 3 purcelushi pe ea marca: "Cei trei ursuletzi".

***Nota: ideea cu pufuletzii este copyratata JAIN. Orice folosire a ei intr-un alt film fara acordul autoarei este strict interzisa *** Oare ma crede cineva?

Switch: Nah bah fomistule! Baga-n fizic pana-tzi scoatem noi treisaru' din tine.

***Nota: treisar = mica scula pe bascula care se baga in corpul Za One-ilor pentru a-i duce pe Ajentzi la Mortfeus ***

Mai urmaritzi shi voi filmu' ce draq? Chiar tre' sa dau explicatzii la fiecare doua randuri?

Paminity se apleca in jos luxându-shi gatul. La intrebarea "Ce pot face doua maini dibace ?" Paminity il descheie pe Leo-Neo la blugii marca Levy Shtrauss. Cauta ea ce cauta pe-acolo prin intuneric shi intr-un sfarshit gasi ceva pe-acolo.
Leo-Neo: Te rog eu sa nu ma strangi tare de-amigdalite. Am avut probleme cand eram mic shi mi le-a scos... da' nu de tot. A zis doctoru' ca mai lasa ceva pe-acolo sa am shi eu bilutze. Macar in gat... asha a zis.
Switch: Ai sa-l scapi mah. Fii atenta. Fii atenta. Nu-i da drumu'. Ca iar stai juma' de ora sa-l gaseshti. Mortzii mamii lui de treisar. A dracu ajentzii ashtia! Le fac din ce in ce mai mici.
Paminity: Fii fara grija! Nu-l scap.
Paminity apleca cocul shi stranse din dintzi. Nu de data asta. Nu-i va da drumu' in ruptul capului. A-Poc care din cand in cand avea calitatzi telepatice ii citi gandurile shi se gandi cam ce fortza ar trebui sa foloseasca pentru a-i rupe capul mufei blonde.

Taximetristul privea shi el fascinat la actziunea de extractzie a treisar-ului.
Shoferul de taxi: Numa sa nu-mi murdaritzi tapitzeria. Pfiiii! Da' se pricepe blonda nu gluma. Mamicule, cam cate treisare ai scos tu la viatza ta? Is curios shi eu.
Paminity: Gata. All done.
Ishi trecu o mana dreapta peste frunte shtergandu-shi sudoarea shi mana stanga peste gura shtergandu-shi urmele treiser-ului.

Numa' Leo-Neo n-avea o treaba cu ce se intampla. El molfaia in continuare pufuletzi matriciali gandindu-se ca sunt cam saratzi unii shi cam piparatzi altzii.

... to be continued...

MinRep
06 Jun 2003, 17:58
Mi se pare mie sau au cam disparut mesaje de pe thread-ul asta? Cenzura???

daniel
06 Jun 2003, 18:17
N-au disparut mesajele, am setat eu sa apara 25 de mesaje pe pagina in loc de 15, ca ma enerva sa tot dau Next. Prin urmare sunt tot atatea mesaje, dar mai putine pagini.

Pt. toni: uite ca ai bagat spaima de balaur in forumisti! :)

MinRep
06 Jun 2003, 18:28
Oh, yeah, right... E confusing, oricum...

NoOne
04 Sep 2003, 14:38
E timpul sa scoatem de la naftalina unul dintre subiectele ingropate.

Sa vedem, egzista oameni noi sau vechi care au chef de aberat?
The Saga of Za Uane must continue - macar pana atingem cumva finalul.

Sa ne incepem. :)

TLD
04 Sep 2003, 16:02
Hmm... Subiectul asta de unde a aparut? Nu de alta da nu l-am vazut pana acum mai deloc...

Demona
05 Sep 2003, 15:28
Hmm... Subiectul asta de unde a aparut? Nu de alta da nu l-am vazut pana acum mai deloc...

De muuuuuuuuuult! Initzial era incadrat in subiectul "Moss-Reeves vs. Anderson-DiCaprio"...acum a ajuns subiect independent... 8)

NoOne...te rog fa-mi o lista cu "personajele" care i-au parte pana acuma la actziune...I might come back...! ;) Asta daca nu cer prea mult...Thank you!!! :lol: :roll:

NoOne
05 Sep 2003, 16:02
Personaje :

Paminity
Leo-Neo
Mortfeus
A-Poc
Switch - sau Intrerupator
Ajentu 0
Ajentu 0
shi Ajentu 7 [alte nume: Smitzii sau Ajentzii Smitz]

Bourn-aidentiti [picat din gresheala prin film]
Patrick Swayze shi David Fincher [nimeni nu shtie ce cautau]

Vor mai intra:
Shoarec'
shi Altzii. :)) [mai zicetzi shi voi]

Actziunea :

S-a scris deja o varianta la "Leo-Neo inghite pastila roshie". Ashteptam continuarea sau rescrierea unor scene deja aparute. Rescrierea se datoreaza [evident] aportului [puah ce cuvinte shmecheroase shtiu mah tata mah !!!] unor altzi scenarishti.

Sa ne re-incepem. :oops:
Chaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrge!!!!!!!!

Demona
05 Sep 2003, 16:56
UNDE E SCENA 10?!?!?!!?! :evil:

TLD
05 Sep 2003, 17:02
Matricea reeditata, sau reincarcata!
Act 1 Scene 1: Matricea in curs de recurs !
Dupa pastrama de porc si cele trei sticle de votk Leo-Neo se scula transpirat, si ud leoarca. Langa el blonda (ar zice unii de la drept pt ca in tinerete avusese niste antecedente penale, de aici leg ei cu dreptul) Paraminity dormea dusa. Dupa ce ajunse la baie Neo isi dadu seama ca pata de pe pantaloni era din cauza visului si nu din cauza betiei. Trezita din cauza luminii din baie care o lovea direct in fata Paraminity se duse la neo :

Paraminity : Aceleasi vise ?! M-am saturat de la atatea cearceafe spalate.
Leo-Neo : Da. Sunt doar vise.
Paraminity: Poti sa-mi spui ce te doare, ca in tinerete am absolvit un curs de prim ajutor in caz de urgenta.
(dupa cateva momente de liniste)
Link zis si pagina de web(dupa ce intinerete fusese prins si arestat de fbiu pt ca hackuise fereastra si crease un virus puternic) : E timpul sa mergem. A inceput intalnitrea si noi am intarziat.
Paraminity (destul de dezamagita) : Neo da mi-ai promis ca ma duci l acoaforul ala nou deschis, la coltul ala de matrice.
Leo-Neo (destul de stresat de voce stridenta) : Arunca un sec : Mai incolo…

Mai inainte in film :

Actul 1, Scena 2 : Intalbnirea din clubul oamenilor scosi din matrice!
La intalnire capitanul N-ai Obi(care fusese poreclita asa pt ca singura jucarie care ii lipsea din universul star wars era Obi wan … cum l-o mai chema ) se certa pe tema locurilor de parcare. Pt ca la sosire, ea isi busise nebul…

Morfeu(prima aparitie a lui in film) : Scuze de intarziere, dar am avut probleme cu Neo. Se scola mai greu dupa betie…
Leo-Neo : ii arunca o privire urata lui morfeu, dar nu zise nimik…

N-ai Obi : Dupa cum stiti cartitele, s-au apucat de sapat, si dupa ultimele inregistrai par sa bata recordul mondial. Am inregistrat chiar si 5 m/s !
Unul din ceilalti capitani : N-are cum sa fie adevarat ! Probabil ca cineva a mituit pe cineva.
Morfeu : De ce nu ! Au trecut 6 luni de cand numai noi castigam intrecere matriceala. Tre sa fie al drakului de enervate !
Leo-Neo : Simti cum o durere ii trece prin stomac, iar pana ca Paraminity sa-l intrebe ce are el era deja pe noile wc-uri ecologice ale matricei(faceau parte din campania : O matrice mai sanatoasa, niste oameni mai fericiti si mai prostiti in fata)…

Intre timp in fata clubului isi facu aparitia in fata clubului Agentul Şmit, covbora din lexusul lui tocmai nou cumparat in leasing…
CIOC-CIOC !
A. Şmit : Il caut pe unu Leo-Neo.
Portarul : Hmm… Nu cred ca vine ! Dupa mirosul pe care il simt mai are ceva treaba!
Şmit : Ok ! Nici o problema. Sa-i dai plicul asta si sa-i zici ca acum sunt ca el.
Portarul se uita ciudat la el si intreba : Adik putin mai retardat ?! Nu ca ati avea fata…
Şmit : Se abtinu, si se intoarse pe alee..
Intre timp leo-neo iesi cam galben la fata din WC-ul ecologic.
Leo-Neo : LA drak stiam eu ca aia nu era pastrama….
Portarul catre Leo-neo : Hei a venit unu si a intrebat de tine !
Ti-a dat asta.
Leo-neo : lua plicul si il desfacu. (dupa cateva momente de cugetare in liniste el fu intrerupt de niste bocaneli in usa clubului)
Portarul : Iar tre sa fie betuivii aia trei. Le-am zis ca pe aici nu umbla nici unii deconectati din matrice.
Leo-Neo(traznit parca din momentul de cugetare profunda) : Repede ! Au venit agentii. Ducetiva spre telefoane si sunati-va familiile !
Portarul : … N-ar fi mai bine sa plecam spre neb-uri ?
Leo-Neo : Nu mai putu sa zica nimik, pt ca trei agenti tocmai dadira buzna in club.

Ramas singur, portarul impidicandu-se siu rostogolindu-se pe scari, Leo-Neo se lupta cu agentii (agentul 1, 2 , 3). Se lupta vre un minut si dupa ce observa ca sunt updatati (pe costumele lor fusese aplicata eticheta : .ver Kill NEO aka za 1) o luase la goana facand pe super-man. In timpul zborului se auzi o exclamatie : WHOA ! Stiu am invatat lucruri noi ! O Sa le rup cururuiel al agentii aia !

Urmeaza actul 1, scena 3, 4, 5 : Intoarcerea in zaion ; Plimbarea prin parc, la o profetie cu Oracolul, Lupta cu A. Şmit !

P.S: Ziceti-mi dak sa mai scriu, sau sa ma las drak! A... Stati ca eu oricum o sa scriu. Dar poate continuati si voi. Sa facem o poveste impreuna. Parodie, in cazul meu, la voi nu stu...

Demona
05 Sep 2003, 17:15
...I'll be back! :evil:

TLD
05 Sep 2003, 17:57
Revin si eu mai incolo, cu alte parodii, alte scene...

TLD
05 Sep 2003, 18:59
Matrix Reloaded

Actul 1, scena 3 : Casa, indulcita casa : Zaion ! Scris de TLD

Dupa ce si-a luat zborul (spre tari mai calde) Leo-Neo experimenta o noua miscare : lovitura provocatoare de cucuie. Da cand a invatat cum se zboara, a uitat sa ceara si manualul cu : (A SE CITI ! PT . PROSTII DE ZA 1-I : cursul de initiere si aparare anti-aeriana. Autorul nu mai se putea descifra din pricina petei de cafea de pe coperta. Totusi se observa ceva lizibil BUSH). Dupa ce se intoarse pe neb, Neo fu intrebat de unde stria de agenti ? Insa el ca sa para destept zise ceva de conexiuni si legaturi mintale cu nu mai stiu ce agent. Dupa ce fu plesnit pe dupa ceafa, de catre paminity(care nu pricepuse nimik din ce a zis), Leo-Neo al nostru intra in coma, neplacut tinand cont ca in drumul sau spre podea, a mai intalnit si cateva cabluri electrice, care s-ar putea sa fi produs cateva leziuni(a se citi scriptul in continuare)…

Inaintam in film :
In interiorul zaionului !
Nebul andocheaza, toti coboara, morfeu cu neo in spate, lpaminity cu link in spate…
Cand deodata sunt intampinati de 4 oameni:

Morfeu : Cine sunteti ?
Oamenii : Suntem trimisi de catre comandantul suprem.
Morfeu : A va trimis lock (luase acest nume pt ca avea o manie de a intemnita oamenii si de ai tortura…).
Oamenii : Da ! Trebuie sa veniti cu noi !

Morfeu il tranteste la pamant pe Leo-Neo, care parca dadea semne de o ameliorare.
Morfeu : Link !
Link (gemand, cica nu se stie de ce…): Ahh…
Morfeu : Ba ! Fii atent aici. O sa te astept sotia acasa si o sa-ti faca moral. Asa ca lasa drak stricatele astea…
Link : Da ! Domnule ce doriti.
Morfeu : . la mana sa-mi faci nava sa mearga, exact cand vreaui eu.

Morfeu se duse si se duse, pana candi i cadru intra un copil(Cam retardat, dar venea de la centrul speranta).
Copilul (ZICAND CEVA SCHIMONOSIT) : Nee…(pauza de inghitit saliva) OO !
Leo-Neo (parca traznit in cap (de fapt era rucsacul pe care tocmai i-l aruncase link)da-du primele semne de luciditate) : WHOA ! Am visat ca zbor si ca o sa-l bat pe ªmit in revo.
Link : E… vise baiete. Simt yo ca lume se duce drak, si asta repede. Si noi ne bazam pe tine…
Copilul (dupa ce facu un sprint de 100 in stilul lui forest gump) : Leo-Neo ! Ce mai faci.
Leo-Neo(cu un ton ridicat) : Ce vrei copile. Nu ti-am zis ca nu te adopt !
Paminity : Stii ce se spune despre cei defavorizati !
Leo-Neo (uimit ca paminity poate va zice si ea cevba cult) : Uimeste-ma !
Paminity : Ca ii buzunaresc pe cei fraieri asa ca tine ! (dupa care urma o rafala de rasete dalea cretine)…
Leo-Neo se cauta prin buzunare si observa ca nu mai are portofelul cu banii furati din matrice… Firai tu de copil cretin !!!
Dupa aceasta scena, eroii nosttrii au pornit-o fiecare spre casele lor in timp ce morfeu ajunse la Lock.

Morfeu : Salve mare guru…
Lock : Hmm. Am auzit ca ai intarziat la intalnirea de la club.
Morfeu : Il stiit pe Leo-Neo. Dupa betie nu e bine…
Lock : A… Da. Vezi sa nu se mai intample. Puteau sa distruga acei agenti !
Morfeu : Mare g©uru ! Cred ca un singur om ne poate salva !
Lock : Cine ?
Morfeu : Betivul de Leo-Neo !
Lock : Mai ! Vrei la inchisoare ?! Nu toti sunt boi ca tien si cred in prostia aia de profetie. Fa ca mine ! Da pe protv duminica la 12 ! Ascult ala brucan. El ne poate salva !
Morfeu : Iesi din camera reflectand la ce zise lock, cu gandul de a se abona la protv…

Inaintand in film :
Dupa o noapte dezlantuita in care s-a destrabalat cu paminity, Neo fu Sculat de sunetul cretin al telefonului:
Telefonul: Esti Leo-Neo?
Leo-Neo(deabia sculat): Mami?
Teklefonul: Sa fii in parc la ora 12 fix. Dak nu va venii agentul ªmit si nu cred ca-ti va placea !
Leo-Neo(Deabia sculat) : La cat la 2 ?
Telefonul : Ti-ti-ti. Si sunetul inevitabilului se auzea. De fapot era doar tonul telefonului !

Va urma : Scena 4 din actul 1 : Profetii despre matrice !

NoOne
05 Sep 2003, 19:38
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Booooooooooooooooooooooooon. Eu zic sa continui TDL.
Da' hai sa-tzi zic un secret. :wink:

Noi am inceput actziunea cu "The Matrix". Tu te-ai cam apucat de "Reloaded". Eu ash fi vrut sa terminam intai prima parte. Apoi treceam la a doua shi numa bine aparea pe ecrane shi a treia shi o bagam shi pe aia in coada.

So, what do you say people? Terminam "The Matrix" sau il lasam la pilula shi trecem la "Reloaded"?

:P :P :P :P :P :P :P :P :P

Nu raspundetzi ca era retorica. :oops:

TLD
05 Sep 2003, 19:41
Hmm. Pacat ca nu am terminat Th eMatrix. Yo nu prea am vazut acest subiect. Si l-am vazut acuma. Am inceput cu reloaded eu. Sa vedem ce zice lumea... Yo maine as poste urmatoarele 2 scene. Dak vreti. :P

NoOne
05 Sep 2003, 19:50
Pai... eu zic sa citeshti scenele scrise shi sa ne unim fortzele.

Ai sa vezi ca se incearca urmarirea pas cu pas a scenariului. De asta e impartzit in SCENE. Oricum, daca ai chef sa parodiezi doar "Reloaded"-ul da-i bataie. Da' fa-l mai amanuntzit. Il expediezi prea repede. :wink:

O sa fie o varza totaaaaaaaaaaaalaaaaa aici. Mamaaaaaaaaa ce-mi place. :)

TLD
05 Sep 2003, 19:56
Ok! Deci eu ma bag la reloaded. Voi vedeti ce faceti cu matrixul. Si sper sa iasa ceva... :wink:

TLD
05 Sep 2003, 20:01
Hai ca ma bag. La partea cu oracolul azi! Si maine cu smit...

NoOne
05 Sep 2003, 20:02
Atunci scrie la fiecare post ce se refera la "Reloaded" undeva SUS... MAREEEEEEEE de tot pentru chiorii ca mine: RELOADED. Eu o sa fac aceeashi schema la posturile mele referitoare la "The Matrix".

Sa mor daca pricep de ce nu vrei sa te bagi shi tu la prima parte... Well, e alegerea ta. :wink:

TLD
05 Sep 2003, 20:06
Bine... Pregatiti-va de profetii despre matrice...

TLD
05 Sep 2003, 20:47
MATRIX RELOADED
Scena 4 din actul 1 : Profetii despre matrice ! Scris de TLD

Tulburat din somnul lui de frumusete, Leo-Neo se scula cu greu din pat. Cand se uita la ceas : 10 :30.
Leo-Neo : Hmm¡K La cat a zis aia sa ma intalnesc cu ea ? Parca la 2... In fine hai sa mai dorm...

Zoom in film : 11 :30
Paminity : Neo scoala. Au venit niste tipi care te cauta.
Leo-Neo : Arhhh¡K Nu ti-am zis ca azi e ziua in care imi fac somnul de frumusete!!
Cu greu Leo-Neo se scula si ajunse la usa.
Oamenii : Neo este f important !
Leo-Neo : Ce ?!
Oamenii : Oracolul ne-a contacta. A zis sa fii in locul acesta la momentul exact !
Leo-Neo : Ce ?! Ora 12 ! Paminity ! Tre sa plecam.
In graba mare eroii nostrii pornesc spre oracol. Ora 11:45.

In matrice:
Ora 12!
Leo-Neo: Ha! Exact la timp!
Leo-Neo da sa intre dar ce sa ezi inauntru se pare ca era un fel de bar, pt ca un tip bea o bautura pe aici.
Leo-Neo(catre tip) : Barmane ! Ia zi o cunosti pe tipa asta?(scotand o poza cu paminity)
Tipul : Da ! Asta e stricata aia, care se culca cu toti ! A fost si prin casa asta !
Leo-Neo(uitandu-se la poza) : La draku ! Ba nu e asta. Asta e paminity. E doar prietena mea. Nu pare ea tipa care sa se dea la altii.
Tipul (uitandu-se cam ciudat la neo) : Hmm.. Sa ghicesc : Ai venit dupa oracol si vrei sa te duc la ea ! Nu-i asa ?!
Leo-Neo (surprins de raspunsul tipului) : Cam asta cautam...
Tipul : Inainte de a te duce la ea tre sa te bat !
Leo-Neo (deja pierdut printre randuri) : .?.?.?
Leo-Neo fu uimit si chiar lovit de primul pumn al tipului.
Lupta nu dura mult, pana cand tipul zise : Leo-Neo esti jalnic. Si pe tine ne bazam ?
Tipul il duce insfarsit la oracol, in parc.
Ora 12 :05
Leo-Neo da sa o vada pe oracolitza, dar cand se apropie de banca o tiganca care rontaia niste seminte se adresa lui Leo :
Haoleo ! Da frumos esti maica ! Vino-ncoa sa-ti ghiceasca baba in palma.
Leo-Neo : Dadu in eschiva, dar baba il apuca deja de mana.
Oracolul-tiganca : Hai vino-ncoa langa baba, stai jos.
Oracolul : Vrei o acadea ?
Leo-Neo : Hmm.. Dar stii dak o s-o iau sau nu!
Oracolul : Hhhhpu! Sa-ti ghicesc in palma(tocmai se forma o balta in mana lui neo).
Oracolul : Haoleo ! Nu e bine. Ai vise urate. O visezi ?
Leo-Neo : Da. Se face ca ajungem in pat, si mai departe ma trezesc.
Oracolul : Hmm¡K Ia viagra inainte si dupa ce te culci, si vei imbogatii populatia zionului.
Leo-Neo (exclama) : Nu esti normala !
Oracolul : Hmm as putea zice ca nu.
Leo-Neo: La fel si ciudatul ala, care tocmai m-a batut¡K
Oraolul(incepu sa sforaie) :.......
Leo-Neo : O zdruncina nitzel ! Aloo ! Am nevoie de putin ajutor !
Oracolul : A¡K Da toate intrebariel tale isi vor afkla raspunsul in filmul ala treilea !
Leo-Neo : Ok dar in asta ce tre sa mai fac ?
Oracolul : E un tip ! Ii zice ghita merovingia. Sta prin tei si e mare bulibas !
Leo-Neo : Asa si ?
Oracolul : Pai tre iei de la el Omu care are chei !
Leo-Neo : Nu inteleg ?
Oracolul : La problema asta te ajuta red bull !
Tipul : Tre sa plecam Smit tre sa vina !
Leo-Neo : Smit ?!!?!!?!! Nu l-am omorat pe Smit ?!
Si oracolul se duse.

Deodata in timpanele lui Neo izbucnira acordurile melodiei I've got the power¡ cantata la un radio al unui copil din parc.
Ciudat sau nu in acelasi moment Leo-Neio auzi: Mr. Di Capson! Iar cand Leo-neo dadu sa se uite in spate fu pocnit....

Continuarea in Actul 1, scena 5 ¡§ Intalnirea cu sclipici¡¨

Gaandalf
06 Sep 2003, 10:43
:lol: - You guys are crazeeeee! :D

I wonder what will happen 2 Leo-Neo next - stay tuned boys and girls
This is cool!Calificativ : (*) (*) (*) (*) (*)

TLD
06 Sep 2003, 13:05
Matrix Reloaded

Actul 1, Scena 5 – Intalnirea cu sclipici a.k.a Mr. Di capson vs Agentul Smit!
Scris de TLD
…fiind aruncat tocmai intro bara care era pusa pe acolo (cica de fond, de fapt nu e chiar asa). In acordurile aceleasi melodii sus pomenite : I’ve got the power Leo-Neo parea surprins, dar….
Leo-Neo : Agent Smit ?! Te-am omorat…
Agentul ªmit: Ai primit pachetul meu in clubul oamenilor deconectati din matrice?!
Leo-Neo: Da nu stiu cine ar putea sa-mi trimita o carte intitulata « Ultimele zile ale celui ales »
A ªmit : Leo-Neo stii de ce am venit ?!
Leo-Neo : Ai nevoie de banii aceia furati din matrice ? Caci nu sunt la mine !
A. Smit (parca isi aduse aminte de ceva) : Dak ii gasesc la tine iti voi rupe curul!... Dupa ce am fost readus din rai nu aveam nici un ban ! A trebuit sa-mi iau lexusul si costumul asta giarmanii in leasing.
Leo-Neo : Auzi Smit te-am rupt odata. De ce nu as mai faceo inca o data?
A. Smit : Pt ca legatura parinteasca ne-a creat, ! Leg. Parinteasca ne conduce! Legatura parinteasca ne indruma! Ne conduce!
Leo-Neo parea sa aiba aceeasi senzatie de durere in stomac ca in clubul oamenilor si cu o privirea pierduta in spatiu:
Leo-Neo: A…? Adica vrei sa spui ca nu voi avea copii la fel ca tine?!
A. Smit (lovit parca in cap de cuvintele lui Leo-Neo) : Nu domnule Di Capson ! Vreau sa sublinez, pt prostii care nu si-au dat seama, ca sunt un singur lucru...
Leo-Neo : Ce? Un mare bou!
A. Smit parea sa isi piarda cumpatul, dar mai reusi sa-i arunce un cuvant :
A. Smit : Nu domnule Di Capson, Sunt tatal tau !
Leo-Neo traznit de cele auzite.
Intre timp A. Smit dadu sa bage mana in neo !
Leo-Neo : Ce faci ! Nu umbla acolo !... Nuuuu…
A. Smit : Ce ?! Banii furati din matrice ?! Acuma va trebuii sa te bat la poponet ca la 5 ani !
Leo-Neo gandinduse cu groaza la copilaria lui in care fusese maltratat, de catre proprii parinti, dar in acelasi timp la modul in care banii au ajuns in buzunarul lui.
Intre timp copilul din parca comuta radioul pe un post pirat din care se putea auzi ceva cu Ooooooof viata mea…. Oricum Leo-Neo nu mai apuca sa zica ceva pt ca in scena aparura vreo 6 clone ale lui Smit !
A. Smit : Dl Di Capson ! Am un avantaj acum asupra ta !
Leo-Neo (gandindu-se bine) : Ce lucrezi cu Cloneaid ?

La auzul acestor vorbe A. Smit isi pierdu complet cumpatul, iar toate clonele il atacara pe Leo-Neo, care parea ingrozit de cele ce i se intampla…

Insa leo-neo reuseste sa faca fata celor cateva zeci de Smiti si exclama : WHOA ! Chiar sunt mare guru.
A. Smit: Poate curu vrei sa zici… si in scena intrara inca vreo 30 de Smiti!

Dupa alte cateva minute unul din Smiti reuseste sa-l proiecteze pe eroul nostru cu fata intr-un zid. La contactul cu zidul din beton cimentat, neo paru ca isi pierdu pt cateva momentu luciditate, dar se scula in picioare cu o fata foarte enervata :
Leo-Neo : Nu degeaba am doermit aseara cu masca din creme de aloe vera(n-aveam idee ce sa bag, poate o fata ne ajuta :p). Iar acum acel ten de papusa masculina a disparut. Cum voi mai evolua in acest film ?
Unul din A. Smit : Prost ! La fel ca si pana acuam…

In acest moment parca barbatia lui neo se ridica (nu va ganditi la prostii) se indrepta spre o bara deformata (aceeasi baar de al inceputul scenei) pe care o smulse din pamant si pe care o sterse de « praf » pe costumul unui A. Smit.

Intre timp isi facu aparitia in scena si doamna Vasilica Ionescu, mama copilului din parca.
Vasilica : Ionel nu ti-am zis sa nu mai stai dupa 12 in parc !
Ionel : Da mama, dar nu stii ca radioul asta vechi prinde frecvente doar aici in parc.
Vasilica : Sa nu te mai prind in parca. Treee..c…i …. Si nu mai putu sa zica nimik. Fata incepu sa i se schimonoseasca ca si cand un agent ar intra in corpul cuiva.
Vazand astea Leo-Neo striga spre copil : Fugi copile! Fugi !!!
Ionel : Mama mi-a zis sa nu ascult de oamenii straini, si oricum asta tre sa fie o criza de astm a mamei…
Leo-Neo fu luat prin surprindere si fu din nou trimis cu fata in zid. De data asta parea mai speriat decat furios, gandindu-se cum o sa scape de aici !
Intre timp A. Smit se copiase in copilul de pe banca creeind un mini Smit.
Intre timp Leo-Neo isi adusese aminte de manualul "A SE CITI ! PT . PROSTII DE ZA 1-I : cursul de initiere si aparare anti-aeriana". Il deschise repede cautand disperat : cum se poate scapa de un super agent care imi rupe curul ! Gasii in cuprins la pagina 16 dar cand sa dea acolo foaie lipsa…
Groaza il cuprinse pe Leo-Neo in momentul in care toti Smitii ii sarira in spate in frunte cu mini Smitul !
Leo-Neo: Mai usor baieti!, ca sufer de sciatica….

Exact in acel moment mobilul lui neo suna! Reusind sa apese cu limba trasta vorbeste:
La telefon Paminity: Leo-Neo trebuie sa fugi…
Leo-Neo dadu parca sa-i zica ceva in tziganeasca, dar nu prea mai putea….
Paminity : Trebuie sa iesi dintre acesti Smiti, apoi sa-ti iei deltaplanul pe care il gasesti pe gardul din stanga ta !
La auzul acestor vorbe Leo-Neo se ridica si ii arunca pe toti Smitii, ramanand doar cu mini Smitul in mani..
Mini Smit : Lasa-ma jos ori o sa te fac bucati !
Leo-Neo : Vrei jos ?! Bine tu ai vrut-o !
Si in momentul urmator il arunca pe mini Smit in stanga sa direct in ceilalti Smiti simtind ceva in spatele sau!....
La telefon paminity : E sciatica ! Fugi spre deltaplan !
Leo-Neo cu ultimele puteri ajunge la deltaplan si observa ca nu era intr-un parc ci pe terasa unui restaurant. Isi lua repede zborul cu deltaplanul, in timp ce Smitii de pe terasa sar dupa el… Leo-Neo aterizeaza direct intr-o cabina telefonica unde telefonul suna : Trr ! Trr ! Neo raspunde iar la telefon
Smit : Am un sniper si tinesc direct spre capul tau. Ce o sa faci?(Se auzi ranjind Smit)
Leo-Neo : Tzeapa pt ca eu pot sa opresc gloantele, si exact in momentul urmator o tasni in interiorul restaurantului unde il urmarira si Smitii in frunte cu mini Smitul care tipa ceva in legatura cu Leo-Neo si ceva cu dama de companie…
Ajuns la bar Leo-Neo reuseste sa ridice receptorul telefonului care tocmai suna si sa iasa din matrice in timp ce barmanul fu surprins de manevra lui Leo-Neo dar si lovit in plin de cei 100 de Smiti care il urmareau pe Neo….

Continuarewa in scena 6 : Cian romantica sau macel in masa ?

TLD
06 Sep 2003, 16:34
Sa mor daca pricep de ce nu vrei sa te bagi shi tu la prima parte... Well, e alegerea ta. :wink:
H3h3h3. Ma bag si pe la prima parte! Dak vrei. Da am vazut pers ca bourne identity?..!

Gaandalf
06 Sep 2003, 16:39
ha-ha-ha! Now this is Entertainment Baby!
I luuuuuuuv this forum ... We want more... give us more ... We want to see blood ... Sex,drugs and rock'n'roll :))
(*) (*) (*) (*) (*)

NoOne
06 Sep 2003, 23:34
Shi cand ma gandesc ca se-adunase praful pe subiect. Asha-i ca merita sa scriem pe-aici? :wink:

TDL, ai recuperat sanatos omule. O sa trebuiasca sa trag tare noaptea asta. :wink:

P.S. Unde naiba sunt aplauzele? Rasul in hohote l-am regasit. Uite-l colea: :lol:

TLD
06 Sep 2003, 23:44
H3h3h3... Pacat ca nu am vazut mai demult forumula sta. Am zis ca va ajut si pe la za matrics dar pe acolo e o brambureala mai mare ca aici :lol: Si am zis sa-l termin pe asta...

NoOne
06 Sep 2003, 23:55
Bine-atunci :P eu imi termin "Meitrixu" ca-mi shtiu bine personajele. Oricum cine vrea sa dea o mana de ajutor e bine primit [poate apare vechea gashca].

Tu TDL te ocupi de "Reloaded". Poate te-ajuta shi pe tine careva. Din noua gashca. :wink:

P.S. Am facut pariu cu Demona ca subiectu asta o sa depasheasca LOTR-ul. Inca 8 pagini [8*25 posturi] shi cashtig pariul. :lol:

TLD
07 Sep 2003, 00:01
Lolza. Frumos pariu. Dar intre timp o sa se mai scrie si pe acolo... Eu fii sigur ca o sa continui mainer cu ghita merovingian. :lol: :lol: :lol:

NoOne
07 Sep 2003, 00:12
Da mai TDL da' vezi shi tu ca nu se poate compara un post de-aici, o ditamai scena de film parodiata, cu un post minuscul de la LOTR... :oops: [evident ca posturile ce le tot schimbam intre noi nu se iau in considerare :wink: ]

Hai ca eu ma opresc aici cu "discutzia". Urmatorul meu post va fi la fel de kilometric ca ale tale... alea cu scene.

TLD
07 Sep 2003, 00:19
Ok. Punem punct discutiei. Dar eu maine va mai pregatesc niste parodii. Apropo noone am citit si din parodiile tale. Foarte reusite. Dar ce a fost cu marea pauza. Probabil de aceea nu prea am fost atent...

TLD
07 Sep 2003, 10:48
MATRIX RELOADED

Actul 1, Scena 6, PARTEA I Cina romantica sau macel in masa?, Scris de TLD

… La cateva momente dupa ce Leo-Neo reusi sa iasa din matrice, pe neb :
Morfeu : Leo era ºmit ?
Leo-Neo : Da si a venit dupa banii pe care i-am furat de la el. Hmm dak nu ii voi da presimt ca se va dclansa o revolutie…
Morfeu : Acum suntem in pericol. ªmit stie ca vrem sa punem capat acestui joc.
Paminity (destul de confuza dupa cele vazute pe monitor): Leo dar nu l-ai omorat pe ºmit atunci in primul episod cand te-am pupat eu si tu ai renascut dupa ce ºmit te omorase ?
Leo-Neo : Da… Mi-a zis ceva de legatura parinteasca. Mi-a zis ca este tatal meus au ceva de genul…
Paminity cu singurul neuron p ecare il avea nu reusi sa priceapa nici de data asta ce a vrut sa zica Leo, dar acesta ca sa o linisteasca ii zise ca o duce la o cine pe ea si tot echipajul…

Zoom in film :
Intrati din nou in matrice ei auzira zvonuri despre mini ºitul care apucase sa se copieze in destul de multa populatie.
Leo-Neo : Hmm… presimt ca acest mini ºmit ne va da mult de furca!
Morfeu : Leo dar oraolul ce ti-a zis ?
Leo-Neo : Ceva despre un bulibas din tei…
Morfeu : Atunci trebuie sa facem exact as cum ne-a fost spus !
Leo-Neo : Ma simt norocos azi. Presimt ca o sa iasa bine…

Eroii nostrii ajunsi in fata casei bulibasei :
Morfeu : Leo vezi ceva ?
Leo-Neo : Woaw ce masina tocmai am vazut !!...
Morfeu putin mirat se uita spre Leo vrand parca sa-l plesneasca din nou. Dari si da seama ca Leo priveste in directia opusa…
Morfeu : Ba boule bulibasa asta doar n-o sta in strada.
Si aplicandu-i o scaltoata peste ceafa il intoarce spre cas bulibasei !
Leo-Neo : Puteai sa-mi zici numai sa ma intorc !
Morfeu : Nu cunosti un om decat duap ce ii aplici o palma duap ceafa. (ii arunca morfeu niste cuvinte sub un ranjet subtil)… Deci vezi vreun pericol ?!
Leo-Neo : Hmm doar cativa oameni inarmati la balcon, dar presupun ca putem sa le facem fata…
Paminity : Care aia 5 din balconul ala plus cei de langa… cati sunt vreo 6 ?..
Leo-Neo : De fapt ai uitat sa numeri vreo 2…
Paminity : Nici o problema doar te avem pe tine ! Nu o sa patim nimk !
La aceasta afirmatie si leo si morfeu ar fi vrut parca sa o deaproba pe paminity, dar si-au dat seama ca cineva le deschisese usa…
Portar : Haules Baules ! Cine sunteti ?
Leo-Neo : Venim pentru a vorbii cu bulibasul casei..
Portarul: A… Ghita Merovingian. Desigur! A primit de vestre ca veti venii… Intrati…
Eroii nostril intrara in casa iar intr-o camera mare il vazura pe ghita asezat la masda cu toata familia!
Ghita Merovingian (cu un accent romano-tiganesc) : A… Iata-l pe marel Leo. Iti apreciez munca ta…
Leo-neo : Pe care cea din matricea sau doar rolul meu din titanic.
Intre timp Morfeu ca sa para destept vorbi sau se rasti la Merovingian:
Morfeu : Pres ca stii de ce am venit aici !
Ghita (putin mirat) : A… Sunt doar un traficant de droguri nu pot stii chiar totul…
Morfeu : Am venit sa mancam si dupa care sa te batem bien ca sa ni-l dai pe Omu cu cheile.
Ghita se facu ca nu intelege ce vrea Morfeu, dari i invita pe cei trei la masa !
Ghita Merovingianul : A… Paminity asa de frumoasa de ma doare…
Leo-Neo vru sa zica ca poate bustul lui Paminity frumos de te doare dar se abtinu…
Ghita : Te rog sa accepti aceasta prajitura facuta chiar de mine…
Paminity intrepata mana ca sa ia prajitura si nu zise nimik, doar incepu sa infulece…
Ghita : Deci cu ce treburi pe aici. Vreti niste grame de droguri ceva ? Poate niste arme…
Morfeu : Arme nu ! Avem slava domnului destule. Droguri… Hmm dupa ultimul party cred ca Leo e cam satul de droguri…
Leo-Neo ii arunca din nou aceea privire de taur (sau bou cum preferati) lui Morfeu si ii zise: Dar am fost eu cel care s-a culcat cu jumate din stricatele de la acea petrecere.
Morfeu : Nu tie ti-a fost de ajuns doar paminity…
Ghita admirand-o incontinuare pe Paminity zise catre Leo :
Ghita Merovingianul : Uitati-va la ea. Doar uitati-va atat de frumoasa, dar fara maniere ! Nu te-a invatat nimeni ca nu se mananca cu mana ?!
Paminity : Dadu sa zica ceva, dar simti cum tampoanele nu o mai ajuta… (dar nu putu sa zica decat) : A.. Unde aveti toatelta…
Ghita : In hol la dreapta… Osa vin si eu mai incolo. Sa te ajut…
Leo-Neo (incercand sa priceapa ultima fraza a lui Ghita) : Sa trecem la afaceri. Deci droguri nu vrem, arme nu vrem, totusi nu vrem sa plecam de aici cu mana goala.
Ghita (ghicind ce vor eroii) : Hmm… Presupun ca il vreti pe omu care are chei, nu ?
Morfeu : Chiar asa ! Dani-l acum sau Leo va va face praf pe toti.
Ghita incepu sa rada cu gura pana la urechi si ca sa se calmeze trebuii sa ia o dusca de vin…
Ghita : Hahaha ! Omu cu chei este al meu, si nu vad de ce vi l-as da voua, doar l-am prins asa de geu dupa ce cateva nopti la rand mi-a spart casa…
Leo-Neo : Nu s-a terminat!
Ghita: Hmm. Eu zic ca vinul si-a facut efectul asa ca pt mine s-a cam terminat masa. Voi insa mai puteti sa ma asteptati. (disparand la aceeasi baie in care intra si Paminity)
Dupa o juma de ora aprura cei doi iar Ghita exclama :
Ghita : Hmm. Dupa cum v-am spus omu cu cheile este al meu si nu il veti avea…

In acest moment sotia lui mero care era la fel de dotata ca si paminity la bust iesi pe usa din dos a casei… Iar eroii nostrii pe cea din fata poftiti afara de catre ghita.
Morfeu : Hmm… Iar am dat-o in bara. Esti sigur ca aici ti-a zis oracolitza s a venim?
Leo-Neo (putin derutat) : Ea a zis ceva de un bulibasa…
Si pornira pe alee cand ce sa vezi ? Sotia bulibasei le taie drumul si le facu o propunere.

Ce propunere ? Ramaneti sa vedeti in scena 6, actul 1, PARTEA II…

TLD
07 Sep 2003, 11:49
Matrix Reloaded

Actul 1, Scena 6, PARTEA II, Cina romantica, sau macel in masa?, Scris de TLD

Pepsifone (sotia lui mero care fusese poreclita asa pt ca facuse o pasiune pt telefoanele mobile sparlite de oamenii lui mero, dar si pt ca era dependenta de o bautura cam invechita PEPSI(cica asta nu e reclama sau e dai mascata)) le taie calea eroilor nostrii si le facu o propunere irezistibila:

Pepsifone: Stiu ca il cautati pe omul cu cheile! Dak il vreti va voi arata unde este.
Morfeus ar fi zis el da, dar se uita la bustul lui Pepsifone… In schimb Leo repl ;ica :
Normal ca vrem san e duci la Omu cu cheile. Doar pt asta am venit…
Pepsifone: Bine atunci trebuie sa faceti ceva!
Leo-Neo : Ce anume. Cerene si vom face !
Pepsifone : Va trebuii sa va culcati cu mine, vreau o orgie…
In secunda urmatoare mlorfeus gol pusca dadu sa sar ape pepsifone, dar aceasta il respinse, zicand ca numai pe Leo il vrea. El este papusa masculina.
Leo-Neo zise bine, dar Pepsifone replica : Trebuie sa ma faci sa ma simt ca ea…
Leo-Neo : Adik trebuie sa te fac sa dai ochiipeste cap ?! Tu pari normala nu ca bustul asta viu, pe nume Paminity…
Paminity se simti jignita si tinti cu pistolul spre Pepsifone.
Leo-Neo : Las-o ma, vrea numai o monstra. Nu cred ca o sa dureze mai mult de o juma de minut(in acest moment toata sala izbucni in ras), iar Leo isi pierdu pt o clipa cheful si mojo-dojoul…

Scena fu taiata la montaj cica era prea violenta si nu intra nici macar in limita interzis tinerilor peste 39 de ani. Insa nu va faceti griji va aparea in varianta extinsa.

Dupa cateva minute imbracati din nou, eroii nostrii o urmeaza pe pepsifone, care ii duce nu in alta parte decat in garaj. Aici trei tipi, dintre care doi masivi, cam tuciurii si unul mai pricajit care avea la el cateva zeci de cheii…
Pepsifone : Baieti nu va faceti griji. Tipii astia nu lucreaza cu ghita si au venit sa-l iau pe omu cu chei.

Dupa care pepsifone il impusca peu nul, insa nimerii din greseala in omu cu chei.
Pepsifone : La drak stioam ca tre sa mai iau lectii de tras… Si le zise la cei doi masivi sa-l anunte pe ghita.
Pepsifone : Puteti ramane aici si sa muriti (la care tipii au inceput sa ranjeasca) sau puteti sa il anuntati pe sotul meu…
Tipii o luara la fuga, iar pepsifone striga dupa ei sa-l caute pe ghita l atelevizor, pt ca se uita la desene…

Pepsifone le arata omul cu cheile, care intre timp intra intr-o mica coma, din cauza ca glontul intra in ficat. Altii nu i-ar fi dat mai mult de 1 ora, dar suntem intr-un filom ce drak. O sa moar amai incolo…

Pespifone : Leo-Neo iata omul cu cheile puteti sa-l luati, sau ma rog ce a mai ramas din el…
Leo-Neo : Dadu sa se indrepte spre omul cu cheile, dar in acest timp Ghita aparu suparat pt ca fusese intrerup de la pokemon (era un episod in care pikaciu murea insfarsit…).

Ghita zise ceva in tiganeasca, care parea a fi o injuratura, ceva care era adresat lui Pepsifone…

Aceasta replica simplu :
Pepsifone : M-am saturat de tine, maine vei avea actele de divort, acuma devine totul doar un joc. Numai un joc…

Ghiota putin surprins, dar parca fericit in acelasi timp ca mao scapase de o povara zise :
Ghita : Bine. Bine sa vedem unde duice acest joc…
Pepsifone ar fi zis la tribunal, dar deja iesise din garaj…

Si acum o noua scena tare : trupa lui ghita formata din vreo 15 oameni cu tot cu el si trupa lui Leo-Neo(ma rog prefaceti-va ca seamana cu o trupa)…

Ghita se adresa la doi tuciurii mai mici carora le spuse sa ia omu care are chei… Cei doi se apuicara sa sape un tunel pe sub pamant, la care Paminity exclama :
Paminity : Woaw ! Frumos burghiu…
Leo-Neo le spuse celor doi sa ia omul cu cheile si sa se urce in acel opel (iar reclama mascata)… Nici nu apuc asa zica bine astea Leo ca Paminity, morfeu si omu care are chie(acesta din urma fu arunca undeva in spatele masinii probabil in portbagaj…
Cei doi tuciurii devenira nervosa, pt ca au ajuns cam tarziu la o alta masina cu care pornira in goanna mare (fara niste ingeri care sa-I ajute) dupa masina cu Morfeu…

Leo-Neio se simtea norocos dupa cum zisese si inainte de a intra in casa si ramamsese sa se lupte cu oamenii lui Mero… Insa nu isi cities horoscopul, care afirma ca azi nu trebuie sa iasa din casa pt ca va avea un mare ghinion…

Leo-Neo : Hai ghita sa te vad. Sa vad ce poti ! O sa va bat pe toti ! Inclusiv pe tine !!
Ghita : Baiete, dak o sa poti sa-i bvatai pe astia, eu o sa fiu departe deja (ranjind malefic ghita) !

Oamenii lui mero incepura sa traga in Leo in timp ce Morfeu si Paminity dadu-ra pe o strada aglomerata pe care nu mergea semafoarele, cica ii zicea Sos. Stefan cel Mare…

Deznodamantul in Actul 2, Scena 7 « Cum dai de drak si scapi cu greu »…

TLD
08 Sep 2003, 10:56
MATRIX RELOADED

Actul 2, Scena 7 « Cum dai de drak si scapi cu greu »
Scris by TLD

Dupa cum spuneam in scena anterioara eroii nostrii s-au despartit pminity, morfeu si omu cu cheile ajungand pe o sos foarte aglomerata in timp ce Leo ramase sa se lupte oamenii lui ghita…

Morfeu : Paminity unde drak ai invatat sa conduci asa ? Calca pe acceleratie ! Vroia sa-i mai zica ceva dar mobilul ii suna instantaneu. Trr ! Trr !
Morfeu : Alo ! Cine ii ?
Link : Sunt eu pagina de we… Si vreau sa va zic ca sunteti in pericol ! Si singura scapare este intr-un magazin aflat la ceva distanta de dumneavoastra !
Morfeu : Nici o problema in cateva min… Si numai apuca sa zica nimik pt ca in spatele lor intra cineva… Morfeu se da jos si cand sa se uite la masina zise :
Morfeu : Mama ! Ba boule asta nu era masina mea. Era imprumutata…
Tipul care conducea masina avea fata schimonosita la fel ca mama copilului din parca !
Morfeu : La drak agentii !
Panminity : Urca in masina ! S-a elivbwerat soseaua. Nu cred ca mai vrei sa astepti vreo juma de ora…

Intre timp cei doi tuciurii mai mici ajunsera si ei pe sosea si se aflau acum in spatele eroilor nostrii. Hmm… agenti, tuciurii nici eu nu stiu cum o sa scriu parodia asta mai departe, dar deocamdata inapoi la leo…

In garajul lui ghita oamenii acestuia venisera pregatiti cu arme pe cand leo nu avea decat fortele sale de ales… Oamenii lui ghita incepura sa traga, iar Leo fu tras din imagine doar nu vreti sa moara eroul principal. Freez pe imagine, pauza de 5 minute. Filmat Leo in acelasi cadru cu gloantele, copy/paste si iate cum iesii si glont timpul.
Ghita uimit : Hmm… Dar v-ati miscat bine mai astia de la montaj. Merita sa fiti rasplatiti, si in momentul urmator primii o cana cu cafea in fata si i se urla sa spuna replica !

Ghita : Pai se pare ca faceti talente cu noi domnule Leo. Va trebuii sa apelam la lame…

Si in momentul urmator baietii si-au scos sabiile din costumele lor…
Si urma o mare lupta in care leo-neo fu taiet si internat in spital, iar filmariel au trebuit sa ia loc cu un actor asemanator lui leo (doar la minte…).

Lupta dura vreo 5 zile, pt ca au trebuit sa se faca duble si iarasi duble pt ca noul actor nu reusea niciodata sa opreasca lama sabiei sa-i intre in mana.
Intr-un sfarsit fu readus leo si toata lumea era fericita : scapasera de un dobitoc, dar venise altul, mai putin dobitoc…

Reusind sa fac faza, care de altfel iesind un dezastru, trebuind sa fie cgi-zata trecem din nou pe dialoguri…
Ghita : La drak femeie ! Dak o sa castigi procesul o sa ma lasi fara nimik. Din cauza ta am sa mor. Si duap aceste ganduri catre Leo :
Ghita : Citeste-mi pe buze : AM SCAPAT DE ALTII ALESI, O SA SCAP SI DE TINE !
Leo-Neo : Mai repeta, ca vorbisi prea repede.
In acest moment dom regizor isi adusese aminte de pistolul din primul film si se duse dupa el, moment in care ghita da sa iasa din garaj. Leo-Neo vru sa se duca dupa dar se lovi din greaseala de usa garajului…

Intre timp pagina de web primise un MMS de la Nai Obi :
Link holbandu-se la imagine cu nai obi pe jumatate dezbracata(va las pe voi sa ghiciti care jumate…), primind imadiat un mesaj tot pe mobil : ba nu te mai holba la mine, aia era pt morfeu. Suna-ma la 989.89.89 e gratis prima secunda…

Dupa ce vorbeste cu nai obi link o informeaza ca morfeu e undeva pe o autostrada si ca are nevoie de ajutor…

Intre timp morfeu se chinuie cu cei 2 tuciurii ai lui mero, iar unu din ei sari din masina sa dea sa intre in masina lui morfeu, insa nu prea avu tinta buna si nimerii intr-un cauciu al masii lui morfeu.
Paminity : La drak ! Nu mai avem un caiciu. Cat mai avem pana la magazinul ala ?
Morfeu : Cica tre sa treci printr-un pasaj. Tre sa ne despartim aici ! Tu ia autobuizul ala, eu raman sa ma ocuop de restul !

Paminity pleca dar il uita pe omu cu cheile, lasandu-l lui morfeu !
Morfeu vrand sa o injure, dar dandusi seama ca tuciurii se apropie de el scoate sabia si o arunca sprer sofer… Acesta se metamorfozeaza, morfeu ramane uimit, masina isi pierde controlul (soferul se metamorfozase si nu mai avea manile pe volan) intra in alta si intr-un final explodeaza (ce drak doar suntem intr-un film, masinile exploadeaza imediat…).

Paminity vazand axta din autobuz : In sfarsit am scapat de retardatul ala. O sa iau banii mai multi(se auzi ranjind). Ins aimediat pagina de web intervenii si ii zise ca nu se duse morfeu si ca el o sa ia leafa mai mare ca ea…

Intre timp Leo-Neo fu sculat de bipul pe care il primii de la link si cum se dezmeticii isi lua zborul exact pe unde au luat-o morfeu si paminity… Intre timp morfeu vazu c aspre el se indreapta 2 masini cu agenti si da sa-l scoata pe omu cu cheile din portbagaj, dar vazu ca nu mai are cum sa scape.
Masinile se apropie si se apropie si se apropie (mai repetati voi de vreo 4-5 ori..) si cand sa intere in morfeu si omu cu cheile aparu leo neo care in ultima clipa ii i ape sus pe cei doi, dak morfeu nu zise nimik omu cu cheile da du sa zica ceva insa Leo-Neo ii zise ca nu acum este momentul, uitandu-se in spate unde se formase un haos total…

Ce are de zis omu cu cheile, vedem mai inciolo in urmatoare scena…

Demona
08 Sep 2003, 12:12
ZA MEITRICS...NOT RELOADED

Chestia ce o voi scrie in continuare e o icercare eshuata de-a mea. Va fii o catastrofa...but cineva trebuia sa fie "oaia neagra" a forum-ului. Anyway...incercand sa retzin cam tot ce a fost scris pana acum(clar ca n-am putut), am scris o mica-mareeeeeeeeeeee prostie...so here it is kids!

Incepem cu o enumerare de personaje. Orice poate sa le schimbe denumirea:
Neo - Leo-Neo
Trinity - Paminity
Morpheus Mortfetus
Tank - Hank
Switch - Intrerupatoarea
Apoc - Un-Poc
Dozer - Dozatorul
Mouse - Pozzoc
Cypher - Ceefru
Agent Smith - Un-Agent-Smith-0
Agent Brown - Alt-Agent-Smith-0
Agent James - Agent-Smith-7
E.T. - "the white rabbit"

Scena 12:

Leo-Neo e pe cale sa fie scos din Za Meitrics. Pe coconul in care se afla era lipita o eticheta mare, scrisa cu carioca:"TITANIC". Deodata Leo-Neo este scos din "culcushul" lui, luat pe sus de o santinela, facut minge de base-ball shi aruncat afara din Za Meitrics. Si fara sa ishi dea seama, Leo-Neo facea primele atrenamente de "flyin`". Shi uite asha zbura el peste mari shi tzari, orashe shi paduri...se juca de Superman. Shi uite asha in noua lui infatzishare de "siuper-hiiro", Leo-Neo privea de sus la peisajele de sub el. Iata ca o vede pe vulpe (Foxy Brown) la un joint in padurea deasa. Leo-Neo striga la ea:
-Yo! Nigger! Vrei o bata de base-ball peste cap?
Foxy Brown ishi arunca jointu` speriata shi se ascunde intr-o scorbura.
Leo-Neo zbura mai departe deasupra padurii shi il vede pe lup (Wolverine):
Yo! Wolfy-rine! Vrei o bata de base-ball peste mecla? Yo!
Wolverine ii arata "gheara din mijloc" shi ishi vede mai departe de casapit lemne.
Leo-Neo zboara mai departe shi il vede pe urs(Triple X) shi striga la el:
-Yo! Hommie! Vrei o bata de base-ball peste mecla?
Acelashi raspuns il primeshte il privi shi de la Triple X ca shi de la Wolverine. Dar nu mai avut timp sa mediteze mult ca Leo-Neo se lipi triumfator de parbrizul unui OZN. Usha se deschise, iar acesta fu dezlipit cu shpaclu` de catre E.T. deghizat in "the white rabbit" shi tarat inauntru. E.T. il intinde pe jos shi incepe sa ii arda nishte picioare in stomac sji restu` organelor, dezmierdandu-l pe Leo-Neo cu cuvinte dulci:
- You sick-f***,c***-head!!! Piece of s***, son of a b****, you punk! Sa mai imi iei tu rolu` de Super-epurash` !!! Dump-a**, mother-f***er!!! Idiot!!! Nom de dieu, de putaine, bordel de mer, de saloperie, de conard dans cul de ta mere!"
In cele din urma E.T. obosit se retrase shi Leo-Neo recuperat de catre echipajul navei NaBUCAdosar:Mortfetus, Paminity, Ceefru, Un-Poc, Dozatorul, Hank shi Pozzoc. Este dus intr-o incapere pe care Leo-Neo vede scris mare pe un poster:"LINKIN PARK- REANIMATION OUT NOW".
Leo-Neo deschide ochii shi ii zareshte pe Pozzoc shi E.T. apoi il vede pe Mortfetus care ii adreseaza primele cuvinte in lumea reala:"Bine ai venit in lumea reala..You're basicly f***ed...you c***-head!" Apoi trassnit ca de fulger Leo-Neo adoarme. Mai tarziua afla ca Paminity ishi scapase in capul lui posheta, in care se afla trusa de make-up.

Leo-Neo este "refacut". Mortfetus imbracat in fachir infingea de zor sabii in el. Personalul de pe platourile de filmare shi echipajul erau in extaz. Chinuit de durere Leo-Neo deschide ochii shi il priveshte deznadajduit pe Mortfetus:
- Mortfetus...Ce faci?
Acesta il priveshte aiurit:
-It wasen't me!
Leo-Neo:
-De ce ma dor ochii?
Mortfetus:
-It wasen't me! I didn't do it! You can't proofe it!
Leo-Neo ade inapoi in coma. Viatza lui este pe muchie de cutzit.

TO BE CONTINUED...

TLD
08 Sep 2003, 12:29
HaHaHa! Deabia astept sa vad cunm se va face legatura cu matrichiia reincarcata, a mea(deocasmdata numa a mea, ca nu s-a mai bagat nimeni..)

Gaandalf
08 Sep 2003, 15:18
ZA MEITRICS...NOT RELOADED

Scena 12:

Shi uite asha in noua lui infatzishare de "siuper-hiiro", Leo-Neo privea de sus la peisajele de sub el. Iata ca o vede pe vulpe (Foxy Brown) la un joint in padurea deasa. Leo-Neo striga la ea:
-Yo! Nigger! Vrei o bata de base-ball peste cap?
Foxy Brown ishi arunca jointu` speriata shi se ascunde intr-o scorbura.
Leo-Neo zbura mai departe deasupra padurii shi il vede pe lup (Wolverine):
Yo! Wolfy-rine! Vrei o bata de base-ball peste mecla? Yo!
Wolverine ii arata "gheara din mijloc" shi ishi vede mai departe de casapit lemne.
..............
cuvinte dulci:
- You sick-f***,c***-head!!! Piece of s***, son of a b****, you punk! Sa mai imi iei tu rolu` de Super-epurash` !!! Dump-a**, mother-f***er!!! Idiot!!! Nom de dieu, de putaine, bordel de mer, de saloperie, de conard dans cul de ta mere!"
In cele din urma E.T. obosit se retrase shi Leo-Neo recuperat de catre echipajul navei NaBUCAdosar:Mortfetus, Paminity, Ceefru, Un-Poc, Dozatorul, Hank shi Pozzoc.

Leo-Neo este "refacut". Mortfetus imbracat in fachir infingea de zor sabii in el. Personalul de pe platourile de filmare shi echipajul erau in extaz. Chinuit de durere Leo-Neo deschide ochii shi il priveshte deznadajduit pe Mortfetus:
- Mortfetus...Ce faci?
Acesta il priveshte aiurit:
-It wasen't me!
Leo-Neo:
-De ce ma dor ochii?
Mortfetus:
-It wasen't me! I didn't do it! You can't proofe it!
Leo-Neo ade inapoi in coma. Viatza lui este pe muchie de cutzit.

TO BE CONTINUED...

apparently Demona was missed around here but now she's back with a lotta knowldge ... Keep it Flowin' GIRL!

NoOne
10 Sep 2003, 23:19
ZA METRICS
Scena 12 - Take two - "Mi-a dat Leo o pilula/ Pe care-o arunc in gura?"

partea dinaintea pauzei publicitare

Mortfeus: *batând in usha* Knock! Knock!
[Nota: filmu a cashtigat un Oscar pentru cele mai bune efecte speciale datorita acestei replici interpretata magistral de Mortfeus]
Leo-Neo: *scoate capul de dupa usha* Aaaaaaa... scuze! Eu ce trebuia sa zic?
Mortfeus: Nimic. Eu trebuia sa...
Dar Leo-Neo ii taie replica trântindu-i [subtil] usha masiva de stejar in nas. Mortfeus e insa tare de cap. Negru de furie izbeshte de cateva ori cu pumnul in aceeashi usha.
Mortfeus: Zdrong! - Auch! Zdrong! - Auch! Zdrong - Auch!
La al treilea Auch! Mortfeus ishi aminti cu groaza de f[r]acturile multiple la falange, metafalange shi carpiene. Il mai injura o data de mama pe A-Poc - supranumit shi omu' cu ciocanu. Cum dracu' putuse sa se increada el - ditamai Mortfeusu' - in abilitatzile medico-[l]egale ale lu' A-Poc? Pâna shi el shtia ca reflexele se masoara prin zdrobirea rotulei shi nu prin sfarâmarea deshtelor.
In-co-mp-et-en-... aproape ca se gândi Mortfeus dar bine ca se opri la ultima silaba. Zâmbind profund cu restul dintzilor [carii mai mult] ramashi neatinshi de usha de stejar Mortfeus lovi cu ambii bocanci in usha. Pe rând, bineintzeles. Intâi stângul shi apoi din nou stângul. Ca sa se faca auzit de cealalta parte a ushii mai izbi inca o data cu celalalt bocanc - stângul.
...tzi ishi termina el in cele din urma gândul ce-l gândise cu greu. De-abia acum intzelegea de ce-l rod bocancii - erau ambii stângi. Omul Divizibil se prapadea de râs in culise. Nu-shi mai aducea aminte cine anume avea doi bocanci dreptzi. Probabil Jason din a n-shpea Vineri treishpe. Nici nu-i de mirare ca facea moarte de om in serie. Omul divizibil incerca sa-shi aduca aminte criteriile de invizibilitate cu 3, 5, shi 10. Toate insa ii dadeau cu rest.

Mortfeus: *ishi lua inima in dintzi shi deschise usha* Mah nemernicule, de ce n-ai zis nimic cand te-am strigat cu bocancu'?
Leo-Neo: *neprecupetzind nici un efort ii raspunse* Pai am zis.
Mortfeus: *tzintuind peretele cu o privire amenintzatoare* Ce-ai zis mah? Ce-ai zis?
Leo-Neo: Nimic.
Mortfeus: *izbucnind in hohote de plans* Shi eu... n-am auzit... niiiiii-miiiiii-iiiic. Iar tre' sa ma duc la urecheat ca nu mai aud bine.
Un reflector zboara prin cadru pocnindu-l in freza pe Mortfeus chelindu-i juma' de cap. Shocul realitatzii il facu pe bravul soldat sa-shi revina - dupa trei ore de coma. Medicii de garda erau cat pe ce sa-l dea pe mana legishtilor dar sunetishtii erau multzumitzi shi cu trei ore de pauza.

PAUZA PUBLICITARA...
[Nu va ducetzi nicaieri ca peste 3 ore reincepem filmul.]

NoOne
10 Sep 2003, 23:30
ZA METRICS
Scena 12 - Take two - "Mi-a dat Leo o pilula/ Pe care-o arunc in gura?"

partea di dupa pauza publicitara

Mortfeus: *cu voie amenintzatoare* Acu baietzica sari in laturi de pe buda mea. It is time! [mai zise el admirand locul in care odata demult avusese pe mâna un ceas]
Paminity se saturase sa tot traga apa la toaleta shi se chinuia sa-shi puna la gat unul din lantzurile ruginite ce impodobeau stabilimentul.
Mortfeus: Acu sunt sigur ca te simtzi ca Alice dupa ca-shi rupse gâtul cazând prin gaura iepurelui [zise Mortfeus privind intr-o toaleta - ca sa-shi accentueze ideea trase cu putere de lantz privind in continuare vârtejul de apa ce tragea in jos o chestie dubioasa]
Leo-Neo incuviintza din cap izbindu-l cu putere de o chiuveta proaspat instalata de administratzia blocului. Ca sa fie sigur ca a fost intzeles Za Uan-ul mai incuviintza o data din cap - de data aceasta mai greu, pentru ca incerca sa-shi pastreze echilibrul celor 30 de kile ale sale.
Mortfeus se scobi cu ciuda in ureche [folosind la rând fiecare falanga] ca sa auda zgomotul surd al chiuvetei in contact cu bentitza de pe fruntea lui Leo-Neo.

*Nota:* Pe bentitza scria cu litere Times New Roman size 26: BANAT. Pe cealalta parte a bentitzei scria in dialectul românesc cu litere Courier size 40: YEAH???? WHO CARES???

Mortfeus continua pe acelashi ton parintesc: Da bai Za Uan-ule punct Traim intr-o lume de rahat punct Cred ca tzi-ai dat seama de asta shi singur punct Da' de fapt totul e o inshelatorie pusa la cale de epurashu' Dur-racel punct Din cauza lui oamenii sunt bagatzi in ushiashe pauar-plante punct

*Nota* - pauar-planta = planta din familia monodicotiledonatelor; din aceeashi familie fac parte shi canabis-ul, cocaina, LSD-ul shi aspirina pisata fumata intre foile unei tzigari de tip CRAPATZI

Mortfeus lasa dracului prompterul shi continua dupa capul sau unic shi propriu: Vere, tu n-ai niscai pastile pentru constelatzii? Am ingurgitat ca prostu' vreo 342g brânza de oi shâ-m sâmt matzu plin. Am mai avut shâ luna trecuta o constelatzie de-asta shâ mi-a dat A-Poc sa beau cu fortza 3 litri de apa poluata, de-aia cu zero calorii shi fara alcool. Ma-ntzelegi tu?
Leo-Neo: *privindu-shi neincrezator idolul* Shi ce-mi iese mie din asta?
Un membru al a.e.e. a.k.a echipa de filmare: Bube pe creier cretinule!
Mortfeus: *facându-i cu ochiu'* Te scot din rahat vere. Gata cu epurashu Dur-racel. Gata cu Metricsu'. Itzi facem carte de handicapat shi te scoatem in lumea reala. Ce zici? Batem palma?
Leo-Neo: *intinzând cu scârba doua pastile una roshie shi una albastra* Dupa ce te speli pe labe. Dupa ce te speli.
Mortfeus zvârli ambele pastile ingura shi apoi ishi aduse aminte de Paminity. Blonda se mai legana agatzata de unul din lantzurile budei.
Morfeus: *gândind cu voce tare* Ahaaaaaaaa... Deci de-asta nu i-am auzit gura in astea 3 ceasuri. Ea se strâmba la noi. Sa vezi ce mama de bataie iei tu copchila tu... baga naibii limba in gura. Nu te-am invatzat ca nu-i frumos sa o scotzi la vedere?
Cu toate acestea Mortfeus scoase una din cele doua pastile din cavitatea bucala cu gând sa i-o dea ei dupa masa de seara. Ii era draga proasta aia blonda shi tot timpul ii pastra ceva de romtzait.
Mortfeus simtzi chingile durerii cum slabesc shi urla dupa Ultimul samaritean sa-i aduca un sul de hârtie igienica. "Da' de data asta vezi sa n-aiba gauri de vierme" mai apuca Mortfeus sa zica inainte de reclame gândindu-se la ultimul episod din Start-Rec - In fundu' spatziului 9.

... to be continued ...

NoOne
10 Sep 2003, 23:46
Am tzinut neaparat sa am versiunea mea de "red pill or blue pill?"
De-acu inainte o sa urmaresc firul actziunii. Demona a dus panarama asta un pas in fatza. :wink:

Demona
11 Sep 2003, 11:30
apparently Demona was missed around here but now she's back with a lotta knowldge ... Keep it Flowin' GIRL!

...Yessssssssssss...lot of knowledge. Nu mai pot de atat shtiintza cata am in mineMa auto-distrug imediat...but thx!!!:D...you're funny Gandy!

Gaandalf
11 Sep 2003, 12:02
Thank you - all the girls say that and i am begining 2 believe them ...
yeah Baby!

Demona
12 Sep 2003, 11:33
Am tzinut neaparat sa am versiunea mea de "red pill or blue pill?"
De-acu inainte o sa urmaresc firul actziunii. Demona a dus panarama asta un pas in fatza. :wink:

...hehehe...! ;)

regedit
12 Sep 2003, 14:39
Eji nebun. :)

...sau geniu .... :) ... depinde

regedit
12 Sep 2003, 14:44
va propun si un algoritm de sort pentru ZA METRIX.... daca vreti sa faceti RELOADED apasati tasta F5

function doSort(form) {
nanExists = false;
inputString = form.numbers.value;
inputNumbers = inputString.split(",");
for (var i = 0; i < inputNumbers.length; i++) {
inputNumbers[i] = parseInt(inputNumbers[i], 10);
if (isNaN(inputNumbers[i])) {
nanExists = true;
break;
}
}
inputNumbers = bubbleSort(inputNumbers, 0, inputNumbers.length - 1);
if (nanExists)
form.answers.value = "Invalid Input, numbers must be seperated by commas";
else
form.answers.value = resultString(inputNumbers, 0);
}
function resultString(inputArray, num) {
if ((inputArray.length - 1) >= num)
return (inputArray[num] + "," + resultString(inputArray,(num + 1)));
else return "";
}
function bubbleSort(inputArray, start, rest) {
for (var i = rest - 1; i >= start; i--) {
for (var j = start; j <= i; j++) {
if (inputArray[j+1] < inputArray[j]) {
var tempValue = inputArray[j];
inputArray[j] = inputArray[j+1];
inputArray[j+1] = tempValue;
}
}
}
return inputArray;
}
// End -->
</script>

TLD
12 Sep 2003, 14:46
Asta ce vrea sa fie? Borland? C? Ca la mine nu amers. Probabil iar am uitat un ; :P

regedit
12 Sep 2003, 14:48
Asta ce vrea sa fie? Borland? C? Ca la mine nu amers. Probabil iar am uitat un ; :P

javascript.

TLD
12 Sep 2003, 14:50
La drak, pasta nu-l stiu :) De fapt nu prea am nevoie de le acuma...
Si in privinta relaodedului parodiat, revin am zis sa termin in perioada lu revo...

TLD
04 Oct 2003, 18:33
MATRICEA REEDITATA-RELOADED!

Actul 2, Scena 8 Reuniune in familie…

Dupa ce ajunse in autobuz Paminity nu mai auzi nimik de la morfeu sau leo-neo, insa auzi ceva despre o bomba sub autobuz. In acel moment se gandi la un film pe care il vazu la televizor ceva mai in urma si anume speed. Intre timp eroii nostrii se indreptau se marele magazin coca care tocmai se deschisese pe data de 1 octombrie… Ajunsi aici leo-neo, morfeu si omu cu cheile (care era aproape terminat) se indreptara spre prima cabina telefonica unde ii astepta Naiobi.

Naiobi : Morfeu ! Am venit cat am putut de repede!
Morfeu : Repede trebuie sa auzim ce are de spus omul cu cheile !
Leo-Neo : Cred ca nu mai o duce mult. Trebuie sa actionam rapid !
Primind un bip de la paminity leo-neo se duse si dus ramase…

Morfeu catre omul cu cheile : Alooo ! Pensionarule ! A venit ceasul pt tine !
Omu’ cu cheile incercand sa inchege niste cuvinte : Tre…buie sa a…jun…geti la o casa anu…me din du…desti. Aici… trebuie sa in…trati pe o usa din lumina…
Morfeu : Tataie nu esti in rai inca, nu ca ai mai avea mult…
Omu cu cheile le zise ceva de o centrala, bombe si niste retele si cazu din nou in coma…

Morfeu : A zise bombe? Sau mi s-a parut?...
Naiobi : Cred ca tre sa intram intr-o casa bine pazita de o alarma, care poate fi dezactivata numai dak hacuim reteaua si aruncam in aer o centrala atomica!

Eroii nostrii nestiind ce fac pornira fiecare pe unde crezu : naiboi la cernavoda, morfeu dupa leo-neo care ajunse intre timp sub camion incercand sa o salveze pe paminity !

Paminity : Leo-Neo stiam ca ma vei salva !
Leo-Neo : Taci proast-o ! Am venit pt ca nu vreau ca niste bieti oameni sa moar din cauza ta ! Acum lasa-ma sa dezamorsez bomba !

Nestiind ca aagentii au aflat, leo-neo se indrepta spre o autostrada.

Paminity : Leo ! Agentii ! A venit up pitic care striga ceva de leo-neo si niste bani furati ! Pare suparat !
Leo-Neo vrand sa zica o injuratura fu cenzurat ca se dadea la 8 pe *** tv : Paminity zambilele sunt rosii, violetele sunt albastra, iar chilotii tai sunt galbeni. A ramas doar firul negru…
Paminity : Alege chilotii negrul nu poate fi !!

Pus in dificultate si in acelasi timp stresat de mini smitul care se apropia amenintator lua o decizie (proasta ca de altfel in toata trilogia) si taie firul negru !

BUM !!!!!!!!!!!!

Si cateva momente de liniste, dupa care de sub mormanele de fiare tasni leo-neo impreuna cu paminity : La dracu matricea se prabuseste, nu mai suntem in siguranta ! Si primind apelul lui morfeu zbura imediat lasandu-l pe mini smit sub mormane…

Se apropie finalul, dar mai ave malte scene paan apare revolutions !

TLD
12 Oct 2003, 17:01
MATRICEA REEDITATA!

Actul 2, Scena 9 : Finalul nici ca putea fi mai aproape ! Scris de TLD

Afland unde se indreapta leo-neo MiniSmitul se gandi sa il surprinda si sa-l dea gata inainte de revolutie !

Leo-Neo impreuna cu paminity faceau ultuimul lor drum impreuna inainte de final, iar morfeu astepta dupa leo-neo in fata unei vile din pantelimon in jurul orei 12 noapte, cand li s-a spus sa ctioneze…

Naiobi ajunse la cernvoda, unde tocami patruse in centrala si plasase bombele !

Naiobi : Fantoma ! Vino sa am ajuti ! Mai avem un minut si trebuie sa iesim de aici. Am probleme cu niste paznici !
Fantoma (singura replica din film !) : Nu mai avem timp ! Nu stiu dak vom mai iesi de aici !
Naiobi : Trebuie ! Trebuie sa ajung la morfeu si sa-i declar iubirea… Si camera se stinse trecand la alta scena, cea in care morfeu astepta in fata vilei !

Morfeu : Babalacule ce zici?! Avem sanse sa hacuim reteaua ?
Omu’ cu cheile tocmai trezit din coma : A venit momentul trebuie sa actionam cat mai avem posibilitatea ! Si de dupa colt se auzzira franele unei masini scrasnind ! Era MiniSmitul care venise dupa leo-neo !

Minismit : Ha ! V-am prins incercati sa hacuiti matricea !!
Morfeu incercand sa intre in fereastra cu solitare : Gresit tocmai iesisem la aer curat cu mortaciunea asta ! Vrei sa ni te alaturi ?!
MiniSmit : Hmm… Singurul lucru pt care am venit sunt banii pe care ii am de luat de al protejatul taui si in nici un caz nu va mai traii dupa seara aceasta !!
Morfeu : Dak nu vrei sa ni te alaturi atunci va trebuii sa te bat pt ca am enervezi !!

Intre timp omu cu cheile actiona la ceasul 12 si sparse usa din metal a vilei, patrunzand inauntru !

MiniSmitul era foarte suparat si era pe cale de a se clona in morfeu cand acesta scoase arma secreta ! Jucaria din plus pe care copilu in care se clonase smit (minismitul) o uitase pe etajul acelui restaurant…

Morfeu : Dak vrei ca Nicu sa nu pateasca nimik va trebuii sa ne lasi inpace ! Altfel nicu va fi in flacari !
MiniSmit cu ochii in lacrimi zic unii : Sari la gatul lui morfeu care scapa jucaria care ajunse pe strada fiind distrusa…

MiniSmitul cu fata distrusa : Vei plati scump pentru asta ! Si isi baga mana in buzunarul lui morfeu !
MiniSmit : Ha ! Jumatea cealalta de bani ! La tine erau deci ! Si in momentul urmator incerca sa se cloneze in morfeu !

Insa in clipa urmatoare din senin aparu Leo-Neo care tocmai o scapase pe paminity din brate, in timpul zborului.
Morfeu : Este O stea cazatoare !
MiniSmit : Nu este un meteorit !
Omu’ cu cheile : Nu ba fraierilor este doar Leo-Neo ! Repede trebuie sa intre aici, aratand cu degetul spre o usa pe care scria W.C !

Leo-Neo il insfaca pe morfeu din zbor si se indrepta direct spre omu’ cu cheile care tocmai descuie usa !

MiniSmit : Nuuu ! Trebuie sa pun mana pe tine ! Scoase breta-ul si trase un foc !

In clipa urmatoare omu’ cu cheile era la pamant : Repede ! Eu nu sunt un personaj important, sunt doiar o umplutura. Am facut doar figuiratie. Leo-Neo tu trebuie sa intrii in W.C, iar morfeu sa raspuna la telefon pt a iesi din matrice ! Si astea fura ultimele cuvinte ale omului cu cheile !

In momentul urmator minismitul mai trase cate focuri astfel incat morfeu il impinse pe leo-neo in W.C, trantind usa dupa el. In timp ce din W.C se auzi cum cineva trase apa MiniSmitul il urmari pe Morfeu pana in sufragerie unde morfeu reusii sa iasa din matrice, iar miniSmitul facu cunostinta din nou cu un zbor esuat, la fel ca cel din restaurant ! De data asta se intalni cu proprietarul vilei care cerea niste explicatii !

Eroii nostrii erau fiecare despartiti : Leo-Neo in W.C, Paminity uindeva in pantelimon, Mrofeu undeva in apropierea zionului cu link langa. Deznodamantul este foarte aproape !
Ramaneti pt a va reedita inainte de revolutie !

TLD
18 Oct 2003, 17:46
Fiti pregatiti caci de acum inainte va fi weekendul si o noaua scena din parodia la reloaded. Cu scena de maine va las sa ghiciti cate scene mai am. A... si se termina pana in revolutions!

TLD
19 Oct 2003, 15:39
ACTUL 3, SCENA 10 (DEH SINGURA !) : FINALUL ! PARTEA I

Dupa ce executa o manevra de eschiva miniSmitul se clona in proprietarul vilei…

Smitul (major) : Se intampla la fel ca inainte !
MiniSmitul : Eh ! Nu chiar ca inainte ! Repede trebuie sa o gasim pe paminity !

Intre timp Leo-Neo ajunse la capatul … drumului, in w.c. Se intalni cu cel care proiectase matricea, un copil de 10 ani care inainte de a creea matricea se uitase la DBZ…

Leo-Neo : Cine esti si de ce ne aflam aici, intr-o camera plina de oglinzi ?
Copilu’ a.k.a za masterhacher : Te afli in camera in care a inceput totul ! Aici am avut acel moment de relevatie in care am creat matricea. Mancasem fasole inainte !
Leo-Neo : Tot nu mi-ai raspuns la intrebare !
Za Masterhacher : Hmm… mai repede ca ceilalti !
Leo-Neo : Ceilalti ?! Care ceilalti ?!
Za Masterhacher : Da ! Ceilalti colegi de joaca ! Doar nu credeai ca sunt vreun supergeniu care la 10 ani a realizat ceva major in viata lui !
Leo-Neo vru sa-i dea dreptate masterhacherului, dar nu avu timp pt ca acesta vorbi din nou !
Za Masterhacher : Probabil ca vrei sa-ti raspun la intrebarile tale despre matrice ! Probabil cea mai impertinenta intrebare este : Este paminity o femie usoara ?!
Leo-Neo ramase tacut asteptand raspuinsul, care venii imediat.
Za Masterhacher : Nu ! Spre surprinderea ta, ea ti-a fost loiala de la inceput !

Intre timp Paminity dupa ce fusese scapata de Leo-Neo din zbor isi puse in aplicare airbagurile naurakle pt a nu pati nimik la aterizare. Dupa ce isi revenii vazu ca aterizase in apartamentul unor oameni din pantelimon !

Paminity : Unde ma aflu ?! Si unde pot iesi de aici ?
Famili de homelessi raspunse ca intr-un bloc din capitala si ii aratara iesirea din apartament, dar in momentul exact urmator in usa se auzira niste bocanituri ! Era MiniSmitul !

Paminity : La dracu ! Va trebuii sa ma ajutati ! Va trebuii sa il tineti pe MiniSmit pana eu ajung jos, pe scara de urgenta !
Familia de homelessi dand sa zica ceva se pomenira cu o piticanie in apartament si cu o copie a sa in format extra large, mai pe scurt MiniSmitul si Clona sa majora din vila !
MiniSmit : Aici erai ! Ii voi lua lui Leo-Neo tot ce este mai drag ! Smitul major incepu sa rada dement in timp ce paminity replica :
Paminity : Adik incasarile de pe urma trilogiei ?!
MiniSmit : Nu proasto ! Era vorba de tine si in apartament urma o faza gen glont-timp, in care familia de homelessi se stinse din viata (niste costuri in plus pt producatori…)
Paminity se arunca pe fereastra, unde se lovi de scarile de pe scara de urgenta, cu MiniSmitul dupa ea :P

Leonard Pyron
20 Oct 2003, 09:38
scoateti-l din priza pana nu blocheaza site-ul...

TLD
20 Oct 2003, 17:56
Omu asta o cere! Da o cere rau!

TLD
25 Oct 2003, 08:44
Mai vine o scena, de data asta cu dedicatie pt omu pironat...

TLD
26 Oct 2003, 10:12
ACTUL 3, SCENA 10 (DEH SINGURA !) : FINALUL ! PARTEA II

Inapoi la discutia din W.C :
Uimit de ceea ce tocmai ii spusese za masterhacher Leo-Neo il intreba pe acesta :
Leo-Neo : Cum pot salva Zionu’ ?
Za MasterHacher intra intr-o discutie pe care Leo-Neo nu o pricepu din prima si nici publicul din sala asa ca faza nu dura mai mult de 5 min, 5 min in care Leo-Neo afla ca mama matricei este baba care-i prevazuse viitorul, ca matricea suferise niste imbunatatiri si anume 5 patchuri, respectiv versiuni care rezolvau bug-urile din versiunile precedente.
Intr-un final arhictectul ii zise ca la restul intrebarilor nu ii poate rasopunde si ca va afla raspunsul la ele in timpul unei revolutii, apoi ii spuse ca are doar doua iesirie din aceasta camera : una pe usa pe care intra sau una pe canalizarea care terecea pe sub fundu…casa lu’ za masterhacher.
Za Masterhacher : Ai doua iesiri ! Una ianpoi la paminity a ta, care este pe cale sa moara (Leo-Neo intra in panica) sau una pe sub mine, iesire care va duce la salvarea mea, si poate la distrugerea ta si a matricei, ceea ce ar scuti publicul de a mai te vedea in revolutie !
Leo-Neo se indrepta spre usa pe care intra, iar za masterhacher ii zise :
Za Masterhacher : Speranta ! Dak chiar crezi ca va ramane cu tine dupa acest final esti un prost ! Nu ai vazut cum se uita la link pagina de web ?! In secret ea il iubeste si te inseala pe tine !
Leo-Neo ii arata degetul mijlociu de la ambele maini ceea ce il facu pe za masterhacher sa dea un ultim vant ! (uitasem sa zic ca prin w.c treceau ceva tevi, nu se stie de unde, dar unii spun ca erau gaze pe acolo !)

B
U
M
!

Si Leo-Neo fu proiectat prin usa de unde zbura cu viteza luminii spre paminity care tocmai era in cadere libera de pe scara de urgenta !

Paminity : Mananca foc piticanie ! Si incepu sa traga in MiniSmit !
MiniSmit : Nu mai ai scapare ! A mea esti ! Si tinti spre pieptul parca desumflat al lu’ Paminity (Desumflat dupa socul de la aterizare, nu va speriati !)

In urmatoarea secunda se intamplara atatea incat mie si greu sa va redau ! MiniSmitul evita toate gloantele din incarcatorul lu’ Paminity si trase un ultim glont, care nimerii inima lu’ Paminiy ! Leo-Neo insa mari viteza de la 8G la 20 G formand un adevarat tsunami in spatele sau reusind sa o prinda din zbor pe paminity ! Insa MiniSmitul nu avu norocul asta el nimerind intrun tir care venea din sens opus, zicand unii ca nu va mai aparea in revo, decat dak mai iese din spital !

Cu paminity in brate, cu morfeu uitanduse pe monitoarele navei si cu MiniSDmitul distrus aproape Leo-Neo parea sa fie fericit, dar de fapt observa ca Paminity nu mai traia, astfel ca-si baga mana in ea (nu se zice pe unde mai nebunaticilor !) Si o palpa pe ,loc in paminity revenind acel jvc parca !

CONTINUAREA IN ACTUL 3, SCENA 1 (DEH SINGURA !) : FINALUL ! PARTEA III

Vine si finalul sapt viitoare! CU DEDICATIE PT ACELASI PIRON...

TLD
02 Nov 2003, 16:43
ACTUL 3, SCENA 10 (DEH SINGURA !) : FINALUL ! PARTEA III

In timp ce matricea refula, Leo-Neo ajunse fericit in platou unde avea sa se filmeze scena finala din reeditare. A… uite ca tocmai incepu :

Inapoi pe NaBucaDosEr ! nava de pe care intrau in matrics. Eroii nostri erau sucarati pt ca razboiu nu se termina si se auzeau zvonuri ca rebelii din zaion puneau de-o revolutie, in care sa scape de morfeu & co.

Morfeu : Nu inteleg ! Am facut totul ca la carte ! Trebuia sa se termine…

Ceilalti la fel de sucarati ca morfeu nu mai zisera nimik, doar Leo-Neo care tocmai intra in camera principala a navei .
Leo-Neo : Morfeu ! Repede trebuie sa fugim suntem bombardati !
Morfeu : Ce ?!!!!! voi pierda nava mea cea mai adorata ?! Nu degeaba am luat-o la pocher !
Paminity : Nici o problema ! Ne vom sacrifica impreuna cu tine ! Nu vrem sa te parasim ! Si ii arunca o ocheada lui link – pagina de web…
In clipa urmatoare Leo-Neo isi aduse aminte de ce ii spusese za masterhacher si ii trase una peste ceafa lui paminity ! Dupa care o apuca serios de airbagurile inca defecte si iesi cat putu de repede, in spatele lor urmandui link si morfeu !

B
U
M
!
!
(CAM MULTE BUMURI PE FINAL !)

Link : La drak ! Iata-le ca vin !
Morfeu + Link + Paminity = LOVE AND : Sa fugim !
Leo-Neo : Nu ! Simt ceva !
Paminity : Nu te mai gandi la noaptea de aseara. Ai visat, eu eram cu link… Si tocmai isi dadu seama ca zise o tampenie !
Morfeu : Ceeeeeee ?!
Leo-Neo le intoarse spatele si de nervi urla cat il tinura palmanii : Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fff VIATA MEA !
La auzul acestui guitat masinilor li s-au crapat circuitele si urma un nou bum, bum care avu loc tocmai in fata lui leo-neo.

Paminity : Leo ! NUUU !
Link : Este mort ? Se adresa lui morfeu ?
Morfeu : Nu !
Link : Pai ce mai astepti ?! Tragi tu sau trag eu ?
Morfeu vrun sa il pocneasca dar in clipa urmatoare veni CIOCANU’ de pe campul de batalie si-i ridica pe eroii nostri foaaaaarte uniti !

Cateva momente mai incolo, pe nava :

Morfeu : Care-i baiul ?! Ce se intampla pe campul de lupta ?
Oamenii de pe ciocan : Macel ! Macel am vrut sa le dam, dar ne-au dat ele noua !
Link : Care a fost cauza, ca doar era un atac la care opunem rezistenta de 100 de ani ?
Oamenii de pe ciocan : Nici noi nu stim !
Ciocanru’ sef : Cineva stie ! Si pun pariu ca e agent ?
Toti sarira la el : AGENT ?????!!!!!! Si camera trecu intr-o camera in care-l vedem pe leo-neo intins cap-in-cap cu un barbat … si in fundal incepu sa se auda sunetul unei revolutii ! Mai sunt doar 3 zile ! In prima halim ! In a doua bem ! Si in a treia adormim de beti ce suntem si ratam revolutia ! Ne vedem acolo !

TLD
29 Jan 2004, 20:31
Topicul asta chiar are nevoie de o revigorarea! Si o sa vina revigorarea! Asteptati pana la vara si o sa-mi vedeti parodia la reviolutions!

Nightwane
30 Jan 2004, 09:21
and that was supposed to be funny? :roll: :P :P :P :P

TLD
30 Jan 2004, 09:33
Cica asa ar fi zis unii... Yo inca mai vizitez doctorul ala Pyroane, dar se pare ca au mai ramas ceva 'urme' :roll: :lol:

Nightwane
30 Jan 2004, 09:50
Cica asa ar fi zis unii... Yo inca mai vizitez doctorul ala Pyroane, dar se pare ca au mai ramas ceva 'urme' :roll: :lol:

chill dude..i was only jokin'

TLD
30 Jan 2004, 10:22

chill dude..i was only jokin'

Pai si eu! Ce nu se vede?! :lol:

TLD
10 Jul 2004, 14:31
Teroare (pt unii...) forumului.... Flood-ul meu cu parodia la revolutions... CE?!! Credeati ca scapati de ea... Dupa cum am promis o voi lansa la apa... cel putin ea este cea care m-a readus pe forum... la viteza maxima... ;) Pana una alta eu zic ca asta e subiect de fanatic.. asa ca... poate rezolvam cumva si mutam topicul acolo unde ii e locul ca sa incep si eu postarile! ;)

BeNnY
10 Jul 2004, 20:47
De ce nu faci un topic nou la Fanatic dedicat parodiei tale?

TLD
11 Jul 2004, 07:59
De ce nu faci un topic nou la Fanatic dedicat parodiei tale?
Din moment ca pe topicul asta sunt si parodiile la primul si al 2-lea mi se pare LOGIC sa continui tot aici... Nu ti se pare corect?

BeNnY
11 Jul 2004, 11:39
Oh, n-am vazut ce-a scris NoOne pe prima pagina.

emanuel
12 Jul 2004, 11:20
Pana una alta eu zic ca asta e subiect de fanatic.. asa ca... poate rezolvam cumva si mutam topicul acolo unde ii e locul ca sa incep si eu postarile! ;)

S-a rezolvat man!

Gaandalf
12 Jul 2004, 12:47
Bring it on TLD k am pofta de lectura caterinca ... haide baga! :lol:

TLD
19 Jul 2004, 13:28
Ai sa-i dam bataie copilasi... Postarea se va face la o sapt.. intre timp asteptand criticile directe... Asteptati finalul incendiar al parodiei.. chiar dak inceputul vi se pare un pic monoton (vi se pare numa :P)

Za Fainal Riturn Of Za Smith sau Mactricea aia in care e revolutia !

by TLD

Act 1, Scena 1 Nani, nani puisor…

Dupa cum bine stiti in finalul parodiei de la reloaded eroii nostri se aflau intre ciocan si nicovala, adik mai pe scurt pe ciocan, nava cu care se indreptau spre zaian.

Ciocanarul sef : Ce draq a patit ma leo-neo asta ? Si asa el e singura noastra sperantza, mergem la razboi asa ca in lotr ? Cativa impotriva catorva sute de mii ?
Morfeu and co : A avut un mic accident… La muscat paminity in timpul stii tu ce… Si a lesinat…
Ciocanarul sef : Nu imi pasa dak nu se scoala din betie pana diseara …
Si deodata telefonul ala supersmecher pe care tocmai si-l luase morpheus incepu sa taraie. Ca sa se dea mare morpheu incepu sa vb cu el invers, dar nu pricepu nimik asa ca Link coada de maimuta i-l lua si incepu sa vb cu unu care-si zice Seraph a.k.a za devil

Seraph a.k.a. za devil : Vreiti sa stiti unde e leo-neo ?! Nu-i asa ?!
Link coada de maimuta : Normal ! Ai idee pe unde e ?!
Seraph a.k.a za devil : Normal s-a dus sa vada intoarcerea regelui ca doar are ce vedea acolo ! Pt mai multe detalii sa fiti peste o ora la casa oracolitzei… A… si sa aduceti o punga de seminte !

Link le comunica asta si celorlalti de pe nava care incepura sa se mobilizeze, erau parca treziti dintr-un cosmar…

Mai inainte in film…

Morpheu : Trebuia sa o aducem si pe paminity cu noi…
Link coada de maimutza : Las-o ma sa sufere langa Leo-Neo…
CIOC-CIOC ! sau KNOCK KNOCK !

Seraph a.k.a za devil : Ati venit deja ?!... V-am zis sa aduceti si o punga de seminte !! Vreti sa o sfecliti… aratandu-le un televizor…
Morpheu (destul de nedumerit) : Ce o sa ne faci cu un televizor ? O sa ne dai cu el in cap ?!
Seraph a.k.a za devil : Nu televizorul nu face nimik ! Caseta din el face rau ! Acum asteptati pana ma duc sa o anunt pe oracolitza…

Seraph a.k.a za devil : Oracolitza au venit cei doi prosti… Ii primesti acuma ?
Oracolitza (scuipand pe gura niste seminte) : Bagai in scorbura sa vedem ce au de zis !

Seraph intorcand-se in camera ii vede pe cei doi uitandu-se la casta din televizor !

Seraph a.k.a za devil : Nuuu ! Prostilor acum mai aveti exact 24 de ore pana cand veti muri !
Morpheu : Oricum mai aveam mai putin de o zi pana cand masinile ajung in zaion ! Apropo misto pornografia !
Link coada de maimuta (cu mainile curate) scoase tacticos mainile din pantaloni, si indrepta un pistol catre seraph : Ne duci la oracolitza sau mori aici, acum si pierzi finalul casetei !

Esti etuziasmat... da... nu... tot aia e... Floodul continua aici duminica cu...

Actul 1, Scena 2 – Profetii despre nea GHITA !

Gaandalf
19 Jul 2004, 13:40
Tres bien mon ami... tres bien! Mi-a placut faza cu ciocanu shi nicovala = super adevarata. Umor pe gustul meu.
Deja facem industrie de parodii la Cinemagia. Tre sa ne impartim pe zile ...
io voi posta pe la mijlocul saptamani ... :D

TLD
19 Jul 2004, 13:44
Tres bien mon ami... tres bien! Mi-a placut faza cu ciocanu shi nicovala = super adevarata. Umor pe gustul meu.

Mersi de aprecieri.. Stiam eu ca o sa-ti placa! :P Eu o sa postez in weekend-uri.. azi fiind o exceptie ca deabia acuma am vazut topicul ce a ajuns la fanatic ;) (multumesc emamanuel pt mutarea de la cafenea ;))

BeNnY
19 Jul 2004, 16:34
Am citit-o si... n-are pic de haz. (cel putin pentru mine, ai zis ca vrei critici directe, da?)

Chestii care-ti strica smecheria:

- Nume multe si exagerate inutil
- Romanisme de prost gust
- Cateva greseli ortografice-gramatice care strica atmosfera

In general parodiile amuza prin idei, glume si actiuni hazlii nu prin "artificii literare" si "romanisme" gen "zaion"... Ar trebui sa fie amuzant "Link-coada de maimuta" sau "Leo-Neo"?! Nici vorba...

E umor prost gen Vacanta Mare :sick: ... a lovit Vacanta Mare Matrix-ul

Ionutz55
19 Jul 2004, 17:19
Dar ce ti se pare tie hazliu in afara de parazitzii?
Esti dus baietzas... :sick:

BeNnY
19 Jul 2004, 19:04
Dar ce ti se pare tie hazliu in afara de parazitzii?
Esti dus baietzas... :sick:

Iti place Vacanta Mare, ma? Daca tie iti place Vacanta Mare, eu sunt dus, nu? (erau ok cand traia Dan Sava) Dar eu vorbesc de chestiile care le fac acum

Si Parazitii NU sunt hazlii idiotule!

PS Asta (din mesajul de mai sus) e parerea mea obiectiva asupra unei scrieri. Nu m-am gandit ca m-am certat cu TLD cand am scris! Asa vad eu lucrurile, kill me.

TLD
19 Jul 2004, 20:03
Am citit-o si... n-are pic de haz. (cel putin pentru mine, ai zis ca vrei critici directe, da?)

Chestii care-ti strica smecheria:

- Nume multe si exagerate inutil
- Romanisme de prost gust
- Cateva greseli ortografice-gramatice care strica atmosfera

In general parodiile amuza prin idei, glume si actiuni hazlii nu prin "artificii literare" si "romanisme" gen "zaion"... Ar trebui sa fie amuzant "Link-coada de maimuta" sau "Leo-Neo"?! Nici vorba...

E umor prost gen Vacanta Mare :sick: ... a lovit Vacanta Mare Matrix-ul

Nici nu speram sa-ti placa draga benny... nu ca ar conta prea mult acuma...
"Chestii care-mi strica smecheri:"... In primul rand cine a zis ca e smecherie... Nu te lua tdupa prietenul tau ogto care m-a intitualt smecher... sunt un baiat cu pretentii normale :D
-numele multe si exagerate inutil au fost si in parodia de la reloaded... ;) Citeste-o Noone nu a comentat la ele... nu cred ca ai avea de ce sa comentezi si tu... ma rog parerea ta... CLAR NU TI-O SCHIMB...
- parerea ta...
- am scris repede parodia.. nu am stat sa mai verific parodia... insa dak sunt repetitii ale acelorasi cuv in aceeasi prop inseamna ca alte cuv ar fi scazut din umor-ul frazei... PAREREA MEA... IARA NU MI-O SCHIMBI...

Dragul meu... zain si leo-neo sau link coada de maimuta au fost personaej fol si in par de la reloaded.. chiar si in prima parodie.. la matrix exista astfel de "artificii literare" sau "romanisme"...

Umor gen vacanta mare... nu stiu nu-mi pasa... e umorul meu.. sincer nu ma uita la vacanta mare.. da nu degeaba or fi ei in topuri...

PS: Ai vrut sa comentezi parodia mea.. ti-am comentat si eu comentariu(deh uite repetitie si greseala ortografica... ) KILL ME.. sau mai bine kill bill vol 3... poate la urmatoarele intalniri cinemagia... ;)

BeNnY
19 Jul 2004, 20:50
Smecheria = parodia, nu faceam referinta la ce a zis ogto despre tine (nici nu ma intereseaza de altfel) ci asa vorbesc eu de obicei.

Ai fi putut schimba daca asa a fost si la reloaded. Ce conteaza ca a mai fost facut? Daca poti sa faci mai bine, fa-o! Pe NoOne il respect dar asta nu inseamna ca gandesc la fel ca el! Pe el nu le-au deranjat pe mine da.

Ca ai scris repede nu e o scuza. Daca vrei sa faci ceva fa-o pana la capat, verifica dupa ce scrii! Vrei sa-mi spui ca chiar nu ai recitit ce ai scris dupa ce ai terminat? (in caz ca nu, iti sugerez puternic sa incepi)

PS Nu am si nu voi avea niciodata nici un interes sa ma iau la bataie la intalnirile cinemagia (de fapt sa-mi iau bataie, ca pe cine bat eu (?)) insa daca chiar am jignit pe cineva atat de tare, dati-(mi)-i bataie... Ce pot sa spun?

Imi asum responsabilitatea pentru tot ce scriu aici pe Cinemagia insa daca nu suportati o critica atunci nu mai aratati lumii! Nu va puteti astepta sa le placa tuturor, nu?

Eu sunt PRO astfel de scrieri si de-asta si incurajez cand pot si cat pot asa ceva insa cand vad ceva ce nu-mi place nu ma pot abtine. Si, repet, nu are nici o legatura cu faptul ca m-am certat cu tine (TLD). Nici pe Galadriel_Queen nu am avut-o foarte tare la suflet dar mi-a placut la nebunie ce a scris ea! (btw, bravo din nou!)

Acum continua, dar tine minte ca niciodata nu e prea tarziu sa schimbi ceva! Ce daca asa a fost si la Matrix Reloaded? Ma rog, mai asteapta niste reactii si vezi daca mai sunt si altii de parerea mea, daca nu, nu schimba nimic.

Alta chestie: pune si tu mai mult accent pe poveste si pe glumele in sine si nu pe cuvintele povestii si cuvintele care constituie glume! Mi s-a parut ca MULT prea tare te straduiesti sa scoti cuvinte care nu prea isii au locul acolo asa ca just go with the flow! (asta daca nu cumva ai terminat deja de scris parodia... daca da... asta e, better luck next time!)

Ionutz55
19 Jul 2004, 21:01
Benny a scrisIti place Vacanta Mare, ma? Daca tie iti place Vacanta Mare, eu sunt dus, nu? (erau ok cand traia Dan Sava) Dar eu vorbesc de chestiile care le fac acum

Pai vezi benny aici intervine o problema pt ca daca eu sunt dus ca ma uit la vacanta mare atunci alaturi de mine sunt dusi inca, cateva milioane de telespecatori din romania, care si ei urmaresc vacanta mare

Dar se pare ca tu nu ai simtul umorului

Benny a scrisSi Parazitii NU sunt hazlii idiotule
Majoritatea melodiilor Parazitzii au un umor negru specific grupului
Ne doar 1 melodie ci sunt zeci, deci versurile lor sunt de caterinca, acum depinde daca esti rapper si le apreciezi sau manelist si le detesti

BeNnY
19 Jul 2004, 21:53
Multe milioane de romani sunt idioti asa ca nu ai demonstrat nimic.

Acum taci ca vorbim despre parodia lui TLD nu despre umorul meu si despre Parazitii

ogto
19 Jul 2004, 22:05

Mersi de aprecieri.. Stiam eu ca o sa-ti placa! :P Eu o sa postez in weekend-uri.. azi fiind o exceptie ca deabia acuma am vazut topicul ce a ajuns la fanatic ;) (multumesc emamanuel pt mutarea de la cafenea ;))

Parodia e tampita! Nu are haz! Nu are UMOR!!! Nu are GLUME! Are doar niste aberati cretine specifice romanilor prosti. Nici un pic de stil, inteligenta sau originalitate! Este o porcarie. Rescrie! Du-o la un om destept ca nu o freaca tot timpul pe forum si care citeste carti inteligente si sa vedem ce spune el! :sick: :sick: :sick:

Ionutz55
19 Jul 2004, 22:13
Sa inteleg ca tu faci parte din categoria oamenilor cultzi? :lol:
Comic ca intodeanuna tu si benny
Parodia este destul de reusita sa zic asa merita un 7,5 dupa mine :)

TLD
19 Jul 2004, 22:40
Parodia e tampita! Nu are haz! Nu are UMOR!!! Nu are GLUME! Are doar niste aberati cretine specifice romanilor prosti.
Scuza-ma, dar dupa faza asta te numesc cel mai mare roman... dak mai vrei si prot adaug, nu ma feresc...

Nici un pic de stil, inteligenta sau originalitate! Este o porcarie. Rescrie!

Dak vroiam pareri mai pertinente ca ale tale ogto cr ca ma duceam la cresa... Si acolo gaseam creiere mai luminate... Ma intreb la cate aberatii pe metru mai rezista forumu din partea ta?...

Du-o la un om destept ca nu o freaca tot timpul pe forum si care citeste carti inteligente si sa vedem ce spune el! :sick: :sick: :sick:

Maine dim sunt la tien la usa.. sau vrei sa vin acuma... Ai ca poate ai idei proaspete... ilustrule...

P.S: N-am chef de cearta dar dak mi se raspunde prin aberatii de genu celeia de mai sus... nu va asteptati sa stau cuminte si sa dau din codita... Sar la O_O mah.... aha ouale de pe masa ca mie foame! Ai pa! si pusi! ;)

BeNnY
19 Jul 2004, 22:59
TLD mie tot nu mi-ai raspuns... Am scris o pagina degeaba? Uite-te si mai sus de mesajul lui ogto

TLD
19 Jul 2004, 23:14
Smecheria = parodia, nu faceam referinta la ce a zis ogto despre tine (nici nu ma intereseaza de altfel) ci asa vorbesc eu de obicei.

Ai fi putut schimba daca asa a fost si la reloaded. Ce conteaza ca a mai fost facut? Daca poti sa faci mai bine, fa-o! Pe NoOne il respect dar asta nu inseamna ca gandesc la fel ca el! Pe el nu le-au deranjat pe mine da.

Ca ai scris repede nu e o scuza. Daca vrei sa faci ceva fa-o pana la capat, verifica dupa ce scrii! Vrei sa-mi spui ca chiar nu ai recitit ce ai scris dupa ce ai terminat? (in caz ca nu, iti sugerez puternic sa incepi)

PS Nu am si nu voi avea niciodata nici un interes sa ma iau la bataie la intalnirile cinemagia (de fapt sa-mi iau bataie, ca pe cine bat eu (?)) insa daca chiar am jignit pe cineva atat de tare, dati-(mi)-i bataie... Ce pot sa spun?

Imi asum responsabilitatea pentru tot ce scriu aici pe Cinemagia insa daca nu suportati o critica atunci nu mai aratati lumii! Nu va puteti astepta sa le placa tuturor, nu?

Eu sunt PRO astfel de scrieri si de-asta si incurajez cand pot si cat pot asa ceva insa cand vad ceva ce nu-mi place nu ma pot abtine. Si, repet, nu are nici o legatura cu faptul ca m-am certat cu tine (TLD). Nici pe Galadriel_Queen nu am avut-o foarte tare la suflet dar mi-a placut la nebunie ce a scris ea! (btw, bravo din nou!)

Acum continua, dar tine minte ca niciodata nu e prea tarziu sa schimbi ceva! Ce daca asa a fost si la Matrix Reloaded? Ma rog, mai asteapta niste reactii si vezi daca mai sunt si altii de parerea mea, daca nu, nu schimba nimic.

Alta chestie: pune si tu mai mult accent pe poveste si pe glumele in sine si nu pe cuvintele povestii si cuvintele care constituie glume! Mi s-a parut ca MULT prea tare te straduiesti sa scoti cuvinte care nu prea isii au locul acolo asa ca just go with the flow! (asta daca nu cumva ai terminat deja de scris parodia... daca da... asta e, better luck next time!)

De ce sa schimbi ceva care in trecut nu a deranjat pe nimeni... Pur asi simplu mie mi-a placut modul in care noone scria parodia la matrix si uite asa am continuat in stilul lui... Nu consider ca acele elemente de umplutura sunt degeaba puse... Te invit sa-mi prezinti o parodie facuta de tine la orice film nu conteaza... Sa vedem cat de mult o sa rad atunci. ;)

Am recitit primul act din parosdie dupa mai bine de juma de an... A fost scrisa si pusa bine la pastrare pt vara asta... Nu mi-a mai ocupat din timp parodia... Asta e are gauri... nimeni si nimik nu a fost facut perfect pana acum...

Sarim direct la partea cu ideile.... "better luck next time!" ca nu o s aam reapuc sa o editez... In cel mai bun caz inceputul nu a fost pe placul unora... dar poate ca pe parcurs va plac ideeile din ea...

BeNnY
20 Jul 2004, 02:07
Am scris o parodie insa nu am considerat ca e destul de buna ca sa "iasa in lume", am preferat sa nu o arat nimanui.

Vedem pe parcurs cum merge...

Mifune
20 Jul 2004, 06:51
Benni ieshi de aici ca deja devii enervant de bagator in seama. Daca esti prea ignorant lasa-ne in boala noastra. Trebuie sa ai tu ceva de comentat. Aia nu e buna, aia nu e buna, dar lui galadriel i-ai zis BRAVO! si nici macar nu ai stat sa o citeshti pe asta. Te-ai grabit sa-l ataci pe om ca nu te intelegi tu cu el. Ignornat bastard! As sugera sa fii dat afara de pe forumul acesta.

Gaandalf
20 Jul 2004, 09:13
VARZAAAAAA! Stitzi voi cine!In rest parodia: "Nani nani puishor!" :lol:

ogto
20 Jul 2004, 10:04
A facut Gandalf parodie la LOTR si te grabesti tu repede sa faci si tu una.

E de prost gust. Si nu ma lua TLD cu smecheri dinastea de handicapat. Ilustrule? Nu-ti dovedi in continuare incapacitatea de a scoate un cuvant inteligent. Taci.

Gaandalf
20 Jul 2004, 10:19
TLD a scris inaintea mea parodie cu Demona shi NoOne. Check 1st, crticise later ...

BeNnY
20 Jul 2004, 11:14
Benni ieshi de aici ca deja devii enervant de bagator in seama. Daca esti prea ignorant lasa-ne in boala noastra. Trebuie sa ai tu ceva de comentat. Aia nu e buna, aia nu e buna, dar lui galadriel i-ai zis BRAVO! si nici macar nu ai stat sa o citeshti pe asta. Te-ai grabit sa-l ataci pe om ca nu te intelegi tu cu el. Ignornat bastard! As sugera sa fii dat afara de pe forumul acesta.

Lol. Asa, si?

On topic: am citit ce s-a scris pe prima pagina... Si mai ales ce e scris de NoOne e super misto! Din cauza situatiilor comice si si glumele pe care sunt facute acolo nu m-a mai deranjat limbajul pentru ca nu-mi mai iesea in evidenta pentru ca radeam incontinuu! Faza din lift cu "Un Smith, Alt Smith, Ultimul Smith" mi se pare super tare... si faza cu Posta Romana... Ce sa mai, nu se compara ce a scris NoOne cu ce a scris TLD... Parca sunt pe 2 subiecte diferite.

ogto
20 Jul 2004, 11:20
TLD a scris inaintea mea parodie cu Demona shi NoOne. Check 1st, crticise later ...

Aceea scrisa de NoOne e mai veche si e MULT mai buna fata de asta scrisa de TLD.

TLD
20 Jul 2004, 11:47

Aha... Gandalfe ia zi mai scoti parodii ca sa stiu dak mai te copiez si ma apuc si eu de parodie la alice in tara minunilor.. ca am auzit ca are o poveste sufer sfunky trendy si cum logic ca n-am ce face o sa stau toata ziua pe net sa o pun pe forum si sa raspuind la anumiti carora nu le place parodia.. deci nu am ce sa le schimbi... La urma urmelor GUSTURILE nu se discuta! ;)

E de prost gust. Si nu ma lua TLD cu smecheri dinastea de handicapat. Ilustrule? Nu-ti dovedi in continuare incapacitatea de a scoate un cuvant inteligent. Taci.

Handicapat imi pari mai mult tu... da sa nu dezvoltam subiectu ca iara se lasa c u injuraturi..... Sa nu raspund.. da sefu stau cuminte si dau din codita.. dupa sar la O_O. Nu ti-am spus tactica mea... Mai bien numai incerca tu sa scoti vreun cuvant ca-ti arati inteligenta nativa... Acu ma lasi cu aberatiile tale sau vrei sa-ti mai rasp? Mai am cuvinte preg special pt tine! ;)

TLD
20 Jul 2004, 11:52
Ce sa mai, nu se compara ce a scris NoOne cu ce a scris TLD... Parca sunt pe 2 subiecte diferite.

Aceea scrisa de NoOne e mai veche si e MULT mai buna fata de asta scrisa de TLD.

Acuma sincer baieti... Nu va place parodia.. am inteles, ati criticat-o.. nu tre sa mai intrati aici dak nu va place... Parerea v-am auzit-o, v-am si rasp... Sho sho de pe aici...

ACUM SI MAI SINCER... n-o sa planga nimeni dupa posturile voastre... ba chiar cre ca forumul va fi mai fericit cu cateva aberatii in minus pe ziua curenta...

Gaandalf
20 Jul 2004, 12:48
ACUM SI MAI SINCER... n-o sa planga nimeni dupa posturile voastre... ba chiar cre ca forumul va fi mai fericit cu cateva aberatii in minus pe ziua curenta...
Au fost intervievatzi mai multzi shi concluzia a fost "copii proshti".

Ionutz55
20 Jul 2004, 21:36
TLD io nu inteleg de ce te agitzi la ce spune benny si ogto, io zic ca nu ar trebuie bagatzi in seama
Continua sa scrii in continuare si sa le postezi pe forum ca ne cam plictisim, cel putin eu

BeNnY
20 Jul 2004, 21:40
Da, ca ei spune multe oricum.

TLD
20 Jul 2004, 22:36
TLD io nu inteleg de ce te agitzi la ce spune benny si ogto, io zic ca nu ar trebuie bagatzi in seama
Continua sa scrii in continuare si sa le postezi pe forum ca ne cam plictisim, cel putin eu

Le mai scriu pt ca am amuza ce perle scot... dar sa nu uitam ca le-am promis indiferenta pe alt topic... Eu o sa continui cu parodia.. iti dai seama nu o sa ma opresc din cauza a 2 plangeri.... (deja incepusem sa plang dupa criticile lor :D ), dar am zis pe sapt cate o postare idn parodia pr zisa.. intre timp ma distrez si eu cu cine posteaza critici "pertinente". Ce n-am voie? ;) 8)

BeNnY
20 Jul 2004, 23:49
Vrei sa spui ca critica mea nu e pertinenta? (ah si btw, eu nu vad cam pe nimeni scriind ceva DESPRE parodie ci doar se iau de mine)

Gaandalf
21 Jul 2004, 11:07
let's muuuv on! TLD drop it like it's hot!

TLD
21 Jul 2004, 11:14
Stai asa mah.. sa se calmeze lumea... In plus ce e mult prea mult strica... :P Ori doua posturi la parodie in aceeasi sapt deja e prea mult... O sa lansez partea a 2-a vineri... ca sa am timp sa mai citesc comentarii la parodie in weekend ca de sapt viitoare mare... (vin peste tine gandalfe :D).

P.S: Eu inca mai astept comentarii dastea pertinente ... impertinente ... cum le zice :lol:

Gaandalf
21 Jul 2004, 11:17
Stai asa mah.. sa se calmeze lumea... In plus ce e mult prea mult strica... :P Ori doua posturi la parodie in aceeasi sapt deja e prea mult... O sa lansez partea a 2-a vineri... ca sa am timp sa mai citesc comentarii la parodie in weekend ca de sapt viitoare mare... (vin peste tine gandalfe :D).
P.S: Eu inca mai astept comentarii dastea pertinente ... impertinente ... cum le zice :lol:
Ignora posturile celor kre te deranjeaza shi terminam cu tot circul asta de pe forum.
P.S. - am uitat k ai postat Luni. Pe vineri atuncea...cu parodia shi pe Luni cu marea. Oricum ne strangem mai multzi. You'll see! :D

BeNnY
21 Jul 2004, 19:09

Vad ca se inghesuie lumea, nu gluma...

TLD
22 Jul 2004, 08:19

Vad ca se inghesuie lumea, nu gluma...
E vacanta... useri activi de pe cinemagia sunt in jur de 10-15... useri activi in jurul fanaticului si mai mic... Concluzia deja s0a atins nr maxim de pareri impertinoase :P Da tot vineri pun continuarea numa de-al draq... ;)

Gaandalf
22 Jul 2004, 11:00
Ajunge bajetzi! chilatzi-va va rog!

Mifune
23 Jul 2004, 06:48
Hai TLD. E vineri! Ce mai astepti ? :w00t: :D

LadyEowyin
23 Jul 2004, 07:28
Ce mult timp am lipsit! Mi-a placut tld. Mai posteaza. Sa citim. Acum am tot timpul din lume. :D

TLD
23 Jul 2004, 07:43
Ai sa dau ascultare fanilor... Vineri a venit vine si parodia! ;)

TLD
23 Jul 2004, 07:47
Actul 1, Scena 2 – Profetii despre nea GHITA !

Presat de cei doi Seraph se hotari sa ii duca in fata oracolitzei…

Oracolitza : Vad ca ati trecut de Seraph. I-am spus sa va zguduie pt ca nu ati adus semintele…
Link coada de maimuta : Auzi femeie nu ne pasa de semintele tale ! Acum tot ceea ce ma intereseaza este cum sa scap de moarte in 24 de ore ?
Morpheu : Sa ne gandim totusi si la Leo-Neo ! Cum il putem recupera ?!
Oracolitza : Dupa cum probabil si seraph v-a zis mintea lui a fost transportata intr-un cinema in care este proiectata intoarcerea regelui.
Morpheu : Unde este acest cinematograf ?
Oracolitza : Este patronat de catre Ghitza Merovingianul ! Si dupa ultimele verificari a marit pretzul biletelor si deci numarul pazinicilor. Insa nu va faceti griji ! Vi-l dau pe Seraph ! Are cunostinte sus puse prin cinematografe !
Link coada de maimuta : Dar totusi viatza mea este mai importanta ! Cum scapam ?
Oracolitza : Va trebuii sa infruntati moartea ! … lasandu-i pe cei doi sa cugete…

……………..(PAUZA DE CUGETARE)……………………

Oracolitza : Morpheu stiu ca nu esti sigur de ceea ce trebuie sa faci. Stiu ce ai vazut in camera de alturi. Stiu ca nu mai poti avea incredere in propriile forte, dar sa sti ca sunt inca disponibila !

Morpheu cu un usor sentiment de greatza ii arunca babei o punga de seminte pe care o ascunsese in buzunarul haine si iesi din camera impreuna cu cei doi.

Morpheu [b]: Trebuie sa ne grabim deja mai sunt mai putin de 20 de ore si noi nu am facut nimik… oprindu-se pt ca in fata televizorului o vazura pe paminity…

[b]Paminity : Ce ati facut mai ?! Ati plecat fara sa ma anuntati pe mine ?! Doar nu credeati ca eu chiar sufar pentru Leo-neo… Apropo ati vazut ce bine seamana tipul ala din caseta cu el…
Link coada de maimuta : Ala chiar este el proasto ! De unde credeai ca are statuetele alea din vitrina ? De la olimpiada prostilor ?!
Morpheu : Lasati cearta acuam trebuie sa mergem la cinemaul lui Gihtza, cum ziceai ca-i zice Seraphe ?
Seraph a.k.a za devil : EDENUL ROSU ! Si plecara toti patru !

TLD
23 Jul 2004, 07:49
Pentru ca saptamana viitoare voi fi plecat la mare la nea vrajitoru... urmatorul act al parodiei respectiv... Act1, Scena 3 : ENEDUL ROSU... va fi postat duminica viitoare, atunci cand ma intorc de la mare! ;) Pregatiti-va serios pt eden ca va fi cea mai buna parte de pana acuma... Astea au fost doar incalziri.. In "eden" este lord combinat cu matrix! :D

raptor
06 Aug 2004, 11:23
http://www.30i5.com/images/the_madrix_rev.jpg

Gaandalf
09 Aug 2004, 06:51
http://www.30i5.com/images/the_madrix_rev.jpg
super tare! :lol:

TLD
15 Aug 2004, 17:22
Actul 1, Scena 3 – EDENUL ROSU�*!

Ajunsi in fatza cinemaului cei patru il lasara pe Seraph sa vb cu pilele lui…

Seraph�* a.k.a za devil�*: Baietii ma lasati sa trec�*? Ma stiti eu sunt ala mic si mai galbejit care va traducea filmele in trecut…
Paznicii�*: Am primit ordin de la ghitza sa nu mai lasam pe nimeni sa treaca�*!
Atunci ceilalti 3 se bagara in seama si scoasera armele�*: Ori noi acolo, ori voi morit�*! Ce alegeti�*?!
Paznici se urcara pe tavanul de la intrarea in cinema si scoasere tacticos armele�*: Noi ne gandiram la altceva�*: Voi morti, voi afara�*! Si incepura sa ranjeasca si sa traga in toate directiile�*!
Seraph a.k.a za devil�*: Bravo prostilor, mai aveam ptuin si ii faceam… si incepu sa traga si el…

In acest timp Leo-Neo era in cinematograf unde se arata un trailer. Leo-Neo parca fu trezit din somn si se uita in jur, in dreapta, in stanga, in spate, in fatza… Si fu mirat pt ca se vedea pe ecran.

Leo-Neo�*: Whoa�*! Mama ce le-o trag alora�*!

Si in acel moment cele doua tinere de langa el incepura sa geama si sa se ciupeasca de sfarcuri parca invitandu-l pe leo la o profetie mica�*! Insa Leo-Neo nu avea ochi decat pt trailer unde vazu un mare boss care incepu sa vb spre Leo-Neo�*: Poti sa o faci�*?! Poti sa NU gresesti�*?

Leo-Neo se uita in dreapta, se uita in stanga la cele doua tinere care il trageau cat mai inssitent de camasa, se uita in spate si il observa pe Ghitza si exclama�*: NU SE POATE�*!

Atunci Boss-ul continua cu�*: Atunci ne bazam pe tine�*! si brusc pe ecranul cinemaului aparu coming soon, too soon�*!

Leo-Neo se criza si incerca sa iasa din cinema, dar in acel moment fu observat si de catre ghtiza merovingianul care isi trimise oamenii dupa el…

Inapoi afara eroii nostri ii casapira pe pasnici si intrara in cinema unde vazura o imagine de cosmar�*! Batalia de la Helm’s Deep�*!

Paminity�*: La draq�*! Uite-l pe Leo�*! Si nu e singur…
Morpheu�*: Dap sa urcam cu grija, oricne poate fi omul lui ghitza�*!
Ghitza�*: A… Prieteni�*! Urcati fara grija�*! Credeti ca o sa va fac ceva dupa ce ati intrat in casa mea si ati distrus-o in totalitate�*?1 Nu as avea de ce�*! Acum lasa-ti armele jos si hai sa privim la film…
Paminity�*: Nu am timp de tampeniile astea si ajunsa in fata merovingianului ii proiecta arma direct in tampla.

In acel moment toti cei din sala scoasera cate o arma si o indreptara spre eroii nostri, pana si cele doua tinere isi proiectara sfarcurile in directia lui Leo care le facea cu ochiul�*!
Paminity�*: Acum totul se rezuma la cum vom scoate incasarile�*! Peste rotk sau sub rotk�*!
Ghitza�*: Nu veti reusi niciodata�*! Sunteti sortiti pieirii�*! Si scoase pistolu si trase in Leo-Neo�*!

Paminity reactiona si ii trase un foc lui Ghitza in tampla – o miscare nu prea buna dupa privirile celorlalti 3…
Toata sala amuti, iar pepsi fone spune singura replica din film�*: E mort�*!
In acel moment toti incepura sa traga in eroii nostri care au fost nevoiti sa se indrepte spre cea mai apropiata iesire adik spre oracolitza�*!

Gaandalf
16 Aug 2004, 12:15
hai k iar avem program de lectura din 2 partzi ..
keep it flowin' TLD. :D

TLD
16 Aug 2004, 12:23
Scuzati-mi absenta, care a a avut consecinte si in acest topic... dar am fost sa vizitez frumusetile patriei... :P Nu va ganditi la nebunii... Paltinisul mi-a fost gazda in ultimele zile... A venit ca o relaxare bienvenita dupa nebunia de la mare... Pana acum nota 10 pt vacanta asta.... :D

Gaandalf
16 Aug 2004, 13:31
http://www.ihateclowns.com/clowntrix/ :lol: