View Full Version : Unde va rula Matrix Reloaded
cipiamon
15 May 2003, 16:54
As dori sa stiu care vor fi cinematografele unde va rula acest super film
THUNDER
15 May 2003, 17:06
Ar fi interesant de stiut daca si cand ruleaza la Glendale. Au un sistem de sunet (DTS) superior celui de la multiplex (Dolby Digital)
Speaker for the deaf
cipiamon
15 May 2003, 17:45
MULTUMESC pentru informatie, chiar sunt un fan al acestui cinematograf si credeam ca mi se pare mie ca se aude mai bine, credeam ca din cauza subiectivismului.
Cred ca o sa fie puhoi la premiera :(
Premiera SIGUR va fi la Mall. La Glendale nu cred ca va ajunge in primele 2 saptamini. Si eu sint un fan al acelui cinematograf, datorita in special filmelor de vineri de la 12 noaptea...
snatchro
16 May 2003, 13:45
Si de ce la Glendale nu va ajunge in primele doua saptamani? Daca intr-adevar o sa fie asa, o sa ajunga dupa doua saptamani? Am ajuns dependent de DTS si de-abia astept sa-mi mai pun cardul Cinemagia la treaba, ca a cam lancezit...
emanuel
16 May 2003, 14:13
Matrix va intra in premiera la Glendale. Chiar in perioada 23-29 mai.
Orele sunt aceleasi + vineri si sambata ora 24,00.
Rezervari placute!
snatchro
16 May 2003, 14:15
Mii de multumiri! Am planificat: Rx, Ly. Doar nu era sa scriu unde in sala, ca ramaneam fara, nu? :lol:
Ce bine ca e la glendale...M-am speriat cind am vazut programul de wekendul asta, am crezut ca e o greseala. Eu ajung la 12 noaptea. Altcineva?
ps: ce bine ca am gresit cind am zis ca "sigur nu vine in primele 2 saptamini la cotroceni"
blitz43
22 May 2003, 01:42
Sal'!
bah, ce e atâta graba!
Pun pariu ca tot anu' ne vor stresa astia prin cinemauri cu filmele astea doua :x . Le vor relua de le vor gasi dracii... :o .
PAREREA MEA! :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.