PDA

View Full Version : Shanghai Knights

MinRep
13 May 2003, 21:07
(MinRep are avatar nou. 10.000 la cine ghiceste filmul!)

Chihuahua!!!

Nu stiu cum priviti voi un film care prezinta gafe de la filmari la sfarsit, dar pentru mine ultima isprava a lui Jackie Chan a fost o adevarata placere. Pe langa scenele inspirate din James Bond-uri sau alte filme ale lui JC (scena cu vasele chinezesti), sunt mai multe scene foarte originale, cum ar fi cele doua batai, cea cu usa rotativa si cea cu umbrelele/"Singin' In The Rain" (inca o scena memorabila cu acesta melodie).

Chihuahua!!!

M-au enervat doar toate aparitiile alea "neasteptate": regina, Jack Spintecatoru', Arthur Conan Doyle si Charlie Chaplin. Respecta istoria, dar...

Chiuhuahua!!!

P.S.: Nu va intrebati de ce am scris de trei ori acelasi cuvant (cuvantul "dar" vreau sa zic).

blitz43
14 May 2003, 07:41
2001 - need I say more?
oricum, sper sa nu existe persoana care sa nu stie chestia asta... :o
Va salut! :lol:

snatchro
14 May 2003, 08:49
In primul rand, blitz43, cu rusine marturisesc ca nu am vazut 2001. Am avut o tentativa, dar baietii veseli de la cablu mi-au taiat macaroana.

Despre Shanghai Kinghts, filmul este reusit, multe scene sunt foarte bine realizate. Jackie Chan a fost mult mai simpatic in The Tuxedo.
Partea cu intalnirile a la Young Indiana Jones nu mi s-au parut a avea vreun sens.
Lin este chiar adorabila, ceea ce demonstreaza ca si chinezoaicele sunt foarte dragute. 8)
Mi-au placut foarte mult expresiile folosite, printre care aceea cu somonii.
Placut. Ca fapt divers, apropo de gafe in filme: gafe vine vorba, pentru ca nu le consider asa; eu niciodata nu am vazut greseli intr-un film si nici nu imi place sa le caut, dar acum am vazut, involuntar, una: in Big Ben, in timp ce Owen sta agatat de limba, din interior nu se vede nici o umbra! Ciuaua!

toni
14 May 2003, 17:03
mai copii, voi ma faceti sa ma duc la film...

blitz43
15 May 2003, 06:15
In primul rand, blitz43, cu rusine marturisesc ca nu am vazut 2001. Am avut o tentativa, dar baietii veseli de la cablu mi-au taiat macaroana.

Daca te refereai la Shanghai Noon, stai linistit, eu doar raspundeam intrebarii lui MinRep, apropo de avataru' lui. Cât despre filmu' aista, nu l-am vazut, da' nici nu cred ca voi avea "onoarea".... 8)
Parerea mea!!!

snatchro
15 May 2003, 08:27
Nope. Tot in legatura cu avatarul era. Si fara legatura cu Shanghai Knights sau Noon. Ca am vazut filmul la Scala si mi-am adus aminte: cam le trebuie aparate noi. astea pe care le au dau rateuri serioase (a se citi viteza si luminozitate variabila in timpul proiectiei).

MinRep
15 May 2003, 20:13
in Big Ben, in timp ce Owen sta agatat de limba, din interior nu se vede nici o umbra!

Nu am urmarit cu atentie scena, dar poate fi o explicatie: se vedea alt cadran al Big Ben-ului, pentru ca sunt patru. Bineinteles, daca in film se vedea si spartura din cadran, atunci explicatia mea nu tine.

Si, ca sa nu ma repet...

Ciuaua!

Hell_Girl
15 May 2003, 21:08
Vezi ca faci reclama ascunsa ( sau nu!) la Coca Cola... sau te platesc aia?

snatchro
16 May 2003, 13:57
Off-topic: sincer sa fiu, nu imi place Coca-cola. Pepsi rocks! Vorba aia:
Drink Pepsi
To be sexy.

i_matei
16 May 2003, 17:21
Filmu chiar mi-a depasit asteptarile...
Am ras pe saturate, si scenele de bataie sunt absolut uimitoare si total originale...
Poate ca apar unele personaje care nu isi au locul - Regina Victoria, Charlie Chaplin... dar sa spunem ca se poate trece cu vedere...
Chiar m-a facut sa uit pe moment de un necaz filmu asta... M-a surprins foarte placut

blitz43
16 Jun 2003, 09:37
Sal'!
hai ca mi-a picat si mie in mâini cd-ul (BTW, de o calitate indoielnica) si am purces la vizionat. Faza ciudata e ca parca as fi avut un deja-vu. Jde faze au fost parca copiate din Shanghai Noon, (deh! reteta succesului o cere) cum ar fi: visul lui Owen Wilson, batalia finala si alte câteva chestii, pe care momentan nu mi le mai amintesc. In rest , aceleasi jumbuslucuri ale lui Chan (bataile din holul hotelului si din Muzeul de ceara Madame Tussaud sunt mortale :D , faza cu lamâile :-? etc). mah, din câte am vazut eu, filmu' s-a vrut un fel de Wild wild west, pastrând proportiile de rigoare. Interesante aparitiile lui Chaplin "The Kid" Charlie, Arthur Conan "tata lu' Sherlock" Doyle + cea a reginei Victoria. Anyway, chinezoiaca asta noua (sora lu' Chan) e naspeta rau fata de Lucy Liu.
In final nu-mi mai ramâne decât sa..... PILLOW FIGHT! :D
PS. Ah, si a mai fost faza cu Stonehenge... 8)

sorcerer
19 Jun 2003, 23:01
Este mai bun ca Shangahi Noon, insa filmul are de suferit la majoritatea scenelor care nu au nici o legatura cu actiunea. Am ras de cateva ori insa trebuie sa recunosc ca Shanghai Knights nu este asa cum ma asteptam. Jackie Chan ne "arata" cateva lucruri noi (bune zic yo :> ) si numai asta e diferenta dintre Shanghai Noon si Shanghai Knights. In rest, este asa cum te-ai uita la doua episoade dintr-un serial. (stiti voi cum)

(*) (*) (*) / (*) (*) (*) (*) (*)

Gavriil
09 Jul 2003, 18:40
Este mai bun decat Shanghai Noon, cum a spus Sorcerer, dar nu e rau. Owen Wilson si Jackie Chan au jucat bine. Scenele de lupta sunt mortale!!!