PDA

View Full Version : turnatorul la datorie

theo
12 May 2003, 10:00
sau ideile geniale sunt putine, dar se pot refolosi...

Vizionand episodul V din Star Wars (The Empire Strikes Back), m-a frapat asemanarea lui Gollum din Lord of the Rings cu Yoda. Sa fie pura intamplare?

Daca aveti exemple, turnati aici!

blitz43
12 May 2003, 10:21
Sal'!
Mi se pare un pic (prea) fortata asemanarea asta...
Poate intre Mark Hamill si Gollum. :lol: Atunci da, mai vorbim...
PAREREA MEA! 8)

Amyd
12 May 2003, 10:33
Nah, chiar nu seamana. Si in plus Gollum a fost desenat cam in acelasi fel (http://fan.theonering.net/rolozo/collection/gollum/?hide=-9) cu ceva vreme inainte de SW de atatia ilustratori inspirati de "Lord of the Rings", incat imaginea sa nu prea putea sa difere...

Daca vrei asemanari "dubioase", mai bine Gollum vs. Dobby din Harry Pothead. ILM sucks lately. :lol:

Salutari,
Andrei

MinRep
13 May 2003, 20:49
Mie mi s-a parut ca seamana la comportament (modul cum se strecoara pe furis, erorile gramaaticale). Totusi, avand in vedere ca George Lucas s-a inspirat din LOTR...

spartacus
21 May 2003, 08:06
Servus!
Copii, lasati prostiile! Nici nu seamana, nici nu se-aduna! Mai bine "turnati" chestii care se intimpla pe la voi prin cinematografe(starea fizica a salilor, etc.).... daca chiar vreti ceva care sa semene, sa stiti ca rubrica asta SEAMANA izbitor cu o alta de siteul asta(cu "Zvonerul la datorie"). Parerea mea, vorba unui coleg de suferinta...

theo
21 May 2003, 10:45
Normal ca seamana, doar au acelasi autor. Intentia mea era sa lansez un thread in care sa "demascam" asemanari intre filme, scenarii, personaje, etc. dar se pare ca nu m-am facut prea bine inteleasa... :(

lecter
21 May 2003, 14:59
Tocmai am vazut "Boondock Saints" si am remarcat copierea nerusinata a stilului Tarantino-esc...but hey, there's no better fiction than pulp fiction 8)

Leonard
22 May 2003, 00:57
Tocmai am vazut "Boondock Saints" si am remarcat copierea nerusinata a stilului Tarantino-esc...but hey, there's no better fiction than pulp fiction 8)

Sunt perfect de acord. M-a innebunit un amic cu Boondock Saints si pana la urma l-am vazut, si nu m-a impresionat decat in mod neplacut. Nu se compara cu stilul maestrului Tarantino din Reservoir Dogs (cu Pulp Fiction cred ca e cam exagerata comparatia). De fapt si celebrele filme ale lui Guy Ritchie, Snatch si Lock Stock... mi se par tot pe stil Tarantino, reusite ce-i drept, dar nicidecum originale.

lecter
22 May 2003, 02:33
Si asta a avut niste scene f. reusite, iar Willem Dafoe a jucat foarte bine...cel mai neplacut lucru e ca au renuntat la orice urma de realism in unele situatii, de ex. cand se arunca de pe bloc laolalta cu WC-ul :roll:

Ilila
14 Mar 2004, 10:48
Nah, chiar nu seamana. Si in plus Gollum a fost desenat cam in acelasi fel (http://fan.theonering.net/rolozo/collection/gollum/?hide=-9) cu ceva vreme inainte de SW de atatia ilustratori inspirati de "Lord of the Rings", incat imaginea sa nu prea putea sa difere...
Salutari,
Andrei
Link-ul (http://fan.theonering.net/rolozo/collection) pe care l-ai indicat este unul precious :), multumim

Lady_Skar
15 Mar 2004, 09:11
off-topic: I liked Boondock Saints.

nookie
15 Mar 2004, 17:41
off-topic: I liked Boondock Saints.

offtopic 2:
Mi-a placut fff mult Boondock Saints.