View Full Version : In atentia administratorilor Cinemagia
Bogdano
11 May 2003, 14:10
S-a strecurat o greseala saptamana asta in sectiunea "Filme la cinema". La Hollywood Multiplex figura in program productia "Animatrix..." care, de fapt, nu rula si nici nu a rulat vreodata in acest cinematograf. M-am dus, special, la Multiplex ca sa vad acest film la ora indicata de dvs., dar, surpriza, care film. Cei de la Multiplex au crezut ca-mi bat joc de ei.
Sunt un vechi utilizator al site-ului dvs. si am avut intotdeauna incredere in informatiile furnizate aici. Sper sa nu mai fiu dezamagit si pe viitor.
Mersi. Succes mult in continuare cu administrarea site-ului.
Bogdano
Nu fac parte din adminstratorii Cinemagia, dar poate pot oferi o explicatie pentru incurcatura produsa: "Final Flight of the Osiris" este un scurt-metraj care ruleaza in Romania inaintea filmului "Final Destination 2". Cu alte cuvinte, la Multiplex ar fi trebuit sa ceri un bilet pentru "Final Destination 2", pentru ca acesta este de fapt filmul principal, iar episodul din Animatrix e un bonus si nu il poti vedea separat de FD2.
Pe de alta parte, personalul de la Hollywood Multiplex ar fi trebuit sa stie aceste amanunte si sa te indrume corect.
Salutari,
Andrei
Bogdano
12 May 2003, 13:56
Mersi mult.
Ambra Blu
12 May 2003, 14:07
Acuma, ca a plecat Ricciotto, cine mai modereaza "Cinemagia Workshop"?
Rubrica "Filme la TV"... in dreptul postului TVR2 nu apare nici un film... :cry: de ce?
A aparut si TVR 2 acuma :) multumim.
Leonard Pyron
17 Mar 2004, 09:10
Mie nu-mi mai merge anuntul de avertizare privind mesajele private nou sosite !!!
Poate ti l-ai dezactivat sau e dezactivat de la tine din profil
crydead
17 Mar 2004, 09:56
Mie nu-mi mai merge anuntul de avertizare privind mesajele private nou sosite !!!
Sau poate pur si simplu nu iti scrie nimeni. :wink:
------------------------
Viitorul suna ocupat.
Serghei
17 Mar 2004, 17:26
Daca se poate,sa fie inclus si programul TCM la FILME LA TV.
Mi se pare... Ciudat... CA nu apre programul de la Acasa... A fost de curand As Good As it Gets, si era cat pe aci sa-l pierd... El ar trebui introdus... Impreuna cu altele, desigur...
puate sa-mi spuna si mie cineva de ce nu mi-a spus nimeni ca am catigat invitatii la film? nu de alta, da' am aflat abia azi (sambata) ca am castigat bilete la filmul de vineri. nu ca ar fi relevant, dar speram de mult sa castig si io ceva si, cand castig, nu aflu si pierd biletele. :evil:
puate sa-mi spuna si mie cineva de ce nu mi-a spus nimeni ca am catigat invitatii la film? nu de alta, da' am aflat abia azi (sambata) ca am castigat bilete la filmul de vineri. nu ca ar fi relevant, dar speram de mult sa castig si io ceva si, cand castig, nu aflu si pierd biletele. :evil:
Cred ca cistigatorii sunt anuntati prin mail (cel putin asa am ramas cu impresia).
pai, in cazul asta, cam ramai cu impresia! ca asa credeam si io si acum.. :cry:
Nu, eu stiu ca trebuie tu sa confirmi...
Si mie mi se pare aiurea dar asta e.
concluzia e ca am luat teapa, asai? as nu-ti dai in cap... :cry:
Topicul cu "Punk Hardcore......." ar trebui sa mearga nu?
pe 31 martie aparea pe site faptul ca Farrel este nascut in ziua respectiva, data lui de nastere este 31 MAI, de fapt.
Am mai spus-o de cateva ori pe forum: schimbati ceasul, treceti la timpul de vara. E derutant sa vezi ca scrii in trecut... Hai, ca acushi infloreste liliacul si voi tot hibernali ati ramas.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.