Log in

View Full Version : Ceausescu - PROCESUL, EXECUTIA, INMORMANTAREA

Sh_oK
30 Apr 2003, 03:47
Se pare ca exista un film pe net cu arestarea sotilor Ceausesc. Uitati-va aici: http://movies.securityorg.net/modules.php?name=News&file=article&sid=7, am gasit forumul asta din greseala, cautam ceva si am dat de el.
Daca-l aveti careva sau stiti de unde asi putea face rost de el va rog sa-mi spuneti. (presupun ca nu se vinde niciunde).

Numai bine,
Raul

salvamarul_pe_buldozer
07 May 2003, 14:16
eu l-am gasit pe dc++ , pe hubul de romania, intra acolo

blitz43
07 May 2003, 14:45
BAH, SI EU CARE CREDEAM CA SUNT WEIRD!!! 8)
PAREREA MEA! :cry:

Sh_oK
07 May 2003, 15:14
Nu stiu de ce dar in ultimul timp nu mi se conecteaza la huburile romanesti. Cand vreau sa ma conectez mi se deconecteaza automat fara sa zica nimic. (Locuiesc in Spania -poate ca e din cauza asta).
Dar totusi, da-mi te rog o lista cu huburile romanesti sa le incerc pe toate. Mai demult avea un operator roman o pagina cu toate huburile romanesti, daca o stii cumva da-mi te rog linkul ca eu am l-am uitat.

zomby
13 May 2003, 15:24
salutare dragii mei,tot ce va pot spune este aceea ca mentalitatea care afost atunci, precede si acum. si nu stiu in cati ani toate aceste lucruri care se intampla la noi in tara se vor scimba si vom putea spune ca am ajuns o tara de nivel international. :roll: totul pleaca de sus... asa ca noi cei de jos ce facem ?am sa mai revin

Sh_oK
19 May 2003, 22:28
Scuze, dar despre ce vorbesti?