PDA

View Full Version : FINAL DESTINATION 2 - AVERTISMENT


cipiamon
26 Apr 2003, 00:09
M-am dus sa vad acest film stiind decat ceea cescrie pe cinemagia.ro si mai stiam ca este interzis persoanelor sub 18 ani. Am 24 deci pot sa intru m-am gandit, dar ce au uitat sa precizeze despre acest film este ca e un film cu violenta gratuita si cu ironie dusa la extrem care te face sa te simti rau. Eu nu vroiam sa vad un asa "film"

Cam asa ar fi trebuit sa-l descrie:
O fata care are o premonitie despre un accident, incearca sa schimbe ceea ce credea ca v-a urma, bineinteles accidentul filmat in detaliu, creieri oameni arsi de vii. Ea reuseste pana la coada sa schimbe asta si-i salveaza pe cei ce urmau sa fie implicati in accident. DAR asta insemana ca "a schimbat planul mortii" si acum moarte ii urmareste pe acesti oameni. Totul devine hilar si scarbos. Detalii de capete strapunse de tepi, scari, capete smulse de lift, copii storciti de obiecte (in detaliu) oameni spintecati in mai multe bucati, oameni prajiti, si asa mai departe.

Pacat, vizionarea incepuse asa de placut cu Animatrix.

eliza
26 Apr 2003, 01:14
se scrie va, nu v-a, si merci ca ne-ai povestit filmul, chiar ne place sa stim ce se intampla inainte! si puteai sa intri la film si daca aveai 12 ani, crezi ca la cat de putini spectatori sunt isi mai permit sa nu ii primeasca tocmai pe cei care merg cel mai des?

cipiamon
28 Apr 2003, 12:51
:P merci

in ritmul asta si cu filme dastea se mai duce mamarea la cinema

doctorfilm
29 Apr 2003, 18:06
hm... gusturile nu se discuta... shi, deshi sunt de acord ca e un film cu violentza gratuita (sunt foarte putine cele in care nu e gratuita, de altfel) shi cu ironie dusa la extrem... nu cred ca ti se face rau... nu de alta, dar mai mult sange am vazut, de exemplu, in scenele de inceput de la Memento sau in scenele de final de la 8MM... shi nu mi s-a facut rau...
Filmul este destul de ciudat shi greu de urmarit daca nu ai vazut prima parte, unde este explicat mai pe larg ce e cu "lista mortzii" shi asha mai departe...
Pana la urma... mie mi s-a parut un film in genul "teen slasher"... numai ca nu exista nici un personaj cu masca sau mai stiu eu cum care ucide... si nici nu prea shtii de la inceput care shi cum moare... shi tocmai asta il face atat de incitant :lol: mie cel putin, momentul in care unul din personajele principale moare din pricina airbagului mi s-a parut chiar hilar :)
Una peste alta... un film destul de palpitant... daca stai sa te gandeshti ce imaginatie bolnava au avut scenarishtii pentru a-shi inchipui diferitele moduri de a muri ale personajelor... dar un film pe care il uiti la jumatate de ora dupa ce l-ai vazut...

toni
01 May 2003, 13:17
mai copii, deci ce fac, ma duc sau nu ma duc la film?
eliza : foarte bine faci, si eu mai apostrofez pe cite unu' din cind in cind.

lecter
01 May 2003, 16:16
nu de alta, dar mai mult sange am vazut, de exemplu, in scenele de inceput de la Memento sau in scenele de final de la 8MM... shi nu mi s-a facut rau...


Nu mi se pare ca acele filme au avut continut foarte mare de blood'n'guts, au mers totusi mai mult pe aspectul psihologic...

ricutza
01 May 2003, 23:35
eu am vazut primul film si pentru ca mi s-a parut o tampenie am decis sa nu ma mai duc si la al doilea care are exact acelasi subiect...chiar nu inteleg de ce s-a mai facut un astfel de film...

patch4all
02 May 2003, 13:55
Ricutzule, am vazut si eu prima parte dar nu mi s-a parut asa o tampenie...exista cateva povestiri reale pe care s-a bazat primul Final Destination. Ele pornesc de la premisa ca in anumite momente din timp anumite grupuri de oameni mor ca urmare a unor evenimente pe cat de banale si de naturale pe atat de nepotrivite ca succesiune in raport cu persoanele carora li se intimpla. Acest fapt a condus la concluzia atat de obsesiv repetata ca "death has a pattern".

NoOne
02 May 2003, 15:17
Egzactlie ! Asha am zis shi io: PRIMU' MERITA VAZUT. Da' daca ma intreaba cineva de "a lu' doilea" ridic din umeri shi ma intreb: "Ce sa-i zic omului asta?"

ricutza
02 May 2003, 23:09
ok...nu stiam ca filmul porneste de la fapte reale... ideea trebuie sa recunosc ca mi s-a parut foarte interesanta...
chiar as putea spune ca primele 30 de minute m-au tinut in tensiune...apoi nu prea stiu ce s-a intamplat...totul parea provocat de o forta malefica, fiecare accident era mai mult o crima...parea ceva supranatural sau cel putin asta a fost impresia mea...si as fi preferat sa nu fie asa...sa fie doar niste accidente stupide...asta cred ca m-ar fi speriat mai tare...asa totul mi s-a parut o poveste care nu m-a impresionat in nici un fel....

blitz43
05 May 2003, 07:56
eu am vazut primul film si pentru ca mi s-a parut o tampenie am decis sa nu ma mai duc si la al doilea care are exact acelasi subiect...chiar nu inteleg de ce s-a mai facut un astfel de film...

.......money, money, money........

snatchro
06 May 2003, 08:28
Ar trebui sa fie on-topic:
HELP! Vreau sa vad si eu Final Destination 2, dar n-am bani de Mall. Am fost ieri la Cotroceni si n-am fost decat eu la 18. Am stat degeaba cu ochii pe usa vreo 20 de minute. Imi poate promite cineva ca se duce la acest film maine sau poimaine? Dintre cei care nu l-au vazut si vor sa-l vada? Trebuie dar patru barzauni din 2 milioane+. Sau, emanuel, daca stii, mai vine in reteaua RADEF la o sala cu Dolby? La Scala l-am pierdut ca am fost plecat dupa iepurasi.

emanuel
06 May 2003, 13:29
Nu se stie daca va mai fi la o sala cu Dolby. In saptamana 9-15 mai nu mai ruleaza decat la Mall...
Apropo, Final Flight of the Osiris va fi difuzat si la Pro TV sambata 17 mai 2003, ora 22,50, dupa filmul Matrix care va incepe de la ora 20,00.

snatchro
07 May 2003, 10:16
Mersi mult pentru informatie! Sper ca la ProTV sa il dea in reluare, pentru atunci o sa ma uit la "Imperiul contraataca" la nemti. Iar dau astia "Matrix" :o ?

blitz43
07 May 2003, 11:00
Sal'!
Mdea, cam stupid Pro(st) TV asta :roll: .
Ce sa zic, dau ei matrix sa pregateasca terenu' pentru matrix 2 care vine la o saptamâna distanta dupa aceea. Strategie, my ass! :-? filmu' lu' peste prajit!@ :evil:
VA SALUT!



Mah, ma cam enerveaza PRO tvu' asta!

snatchro
09 May 2003, 08:38
Uraaa! Am reusit sa ma duc la film si am fost 6. Deci, a rulat! Recunosc, a fost o pelicula care a pus destul de bine in valoare DTS-ul. Pacat ca Final Flight Of The Osiris (la care m-a deranjat de multe ori miscarea camerei, in rest excelent realizat) nu a fost decat stereo (poate o copie prost realizata -- desi la sfarsit am vazut simbolul DTS!).

Filmul Final Destination 2 mi-a placut, nu pot spune ca nu, il recomand tuturor sa-l vada, dar trebuie stiut ca viza aia nu este pusa de florile marului; New Line continua cu un alt film sangeros. Ironia si sarcasmul (care poate mai trebuia accentuat) sunt pe gustul meu, asa ca mi-au placut. Cum a spus si Ricutza, poate ca multe dintre trecerile in lumea cealalta trebuiau toate sa arate ca accidente.
Scena accidentelor in lant de pe autostrada este foarte bine realizata si veridica. Tipul de la cimitir este de departe cel mai bun actor al filmului.
Cateva scene, printre care si cea de la final, au fost de o violenta gratuita.
Daca vreti sa vedeti, voi care cititi acest post, cum poate cineva sa dea coltul in nenumarate feluri, nu-l ratati! Merita. Parerea mea! *

P.S.:Am inceoput sa ma uit mai atent la masini prin oras de ieri. Chiar era sa fac un autovehicul marca DAF (RATB) acordeon.
* (c)Blitz43 :D

sorcerer
19 Jun 2003, 23:48
Anul trecut am vazut Final Destination. Nu ma asteptam la o continuare. Final Destination 2 este mult mai bine realizat din toate punctele de vedere. Un horror pe cinste! Nu exista secventa in care sa nu ti se faca "pielea de gaina!"

Nu trebuie ratat!

(*) (*) (*) (*) +1/2 / (*) (*) (*) (*) (*)