View Full Version : Saracutzii cu dial-up 56k...
Guinevere
25 Apr 2003, 02:46
... stau o gramada bietii de ei si se chinuie asteptind sa se incarce paginile la cinemagia... Oare nu s-ar putea face nimic pt aceasta amarita categorie in rindurile careia ma numar, eventual reducind numarul de graphics pe paginile forumului? Noi si-asa bintuim din greu pe la cinemagia, visam toate reclamele de pe site, s-ar pierde multi bani daca n-ar mai fi ele pe toate paginile?
Oribilul Mosh
25 Apr 2003, 21:09
Reclama de la Connex e cumplita. Imi incarca mie greu pagina..care sunt pe cablu. :(
blitz43
29 Apr 2003, 10:43
Sal'!
Si eu ma numar printre nefericitii utilizatori de internet prin dial-up. :x
Insa din fericire :lol: , la serviciu exista cablu. Pagina se incarca in 1-3 secunde, asa ca nu ma doare capu' deloc 8) . Faza cu reclama la connex nu va iesi din grila, fiindca sunt bani multi la mijloc. :wink:
PAREREA MEA!!!! :evil:
Hell_Girl
30 Apr 2003, 21:38
Am ridicat si eu aceasta problema mai demult in caietul cu reclamatii pentru ca ma numar pintre "nenorocitii" cu dial-up si Frodo mi-a dat o super solutie : Opera 7, un browser care merge foarte repede si in care pot sa setez sa nu imi apara pop-up-uri si flash-uri sau alte reclame. Ii sunt recunoscatoare lui Frodo si folosesc cam de o luna browser-ul asta si e intradevar super. Puteti face rost de el prin download sau din cd-uri Chip sau XtremPC.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.