Log in

View Full Version : Liv Tyler

Demona
22 Apr 2003, 20:28
...este o alta actritza preferata...chiar daca rolul din LOTR e ceva mai accentuat decat ce a scris Tolkien in cartea lui, mi-i se pare ca e o actritza buna...uneori prea emotiva...dar poate asta ii da farmecul... :) ...Undomiel parca e cel mai potrivit pentru ea... :P

Guinevere
23 Apr 2003, 23:47
Eu n-am mai vazut-o decit in Oneghin, unde mi-a placut la nebunie. Ai vazut cumva filmul asta?

Demona
24 Apr 2003, 16:29
...Pe pariu ca ai mai vazut-o shi pe altundeva...macar in videoclipurile Aerosmith! :P ...shi nu...n-am vazut filmul Oneghin...sau cum ii zice... :) Dar o sa-l vad...sper...despre ce e vorba?!?! Dar filmul "One Night at McCool's" ai vazut?? E o alta Liv Tyler...inocenta Arwen devine o mega-bitch cu chip de inger! :) O sa te distreze la culme filmul! :)

patch4all
24 Apr 2003, 16:29
Liv Tyler e o actrita destul de buna, pe mine m-a impresionat perechea pe care a facut-o cu Joaquin Phoenix intr-un film al carui nume nu il mai retin din pacate.

Guinevere
24 Apr 2003, 20:45
Pai eu nu ascult Aerosmith! Asa ca sigur n-am vazut-o. As fi retinut-o categoric daca as mai fi vazut-o, indiferent in ce.

"Oneghin" este facut dupa "Evgheni Oneghin", romanul in versuri al lui Puskin. Rolul titular e jucat de Ralph Fiennes. E un film absolut superb, un adevarat poem cinematografic. Liv e "breathtaking", Ralph -- "heartbreaking"... Deci iti dai seama... Ti-l recomand din toata inima.

Demona
24 Apr 2003, 22:19
romantic thing? ...not really my kind of movie...dar fie...pentru Liv Tyler... :P Am incredere in tine... ;)

Guinevere
24 Apr 2003, 23:56
Sper sa nu te dezamageasca! Dar... what's your kind of movie? Vaaai, ce subiect fain ai atins, Demona... e asa fain ca o sa pun intrebarea asta si pe forumul "Film in general"... sa vedem la ce le place oamenilor nostri sa se uite in general! Deci... astept raspunsul tau, fie aici, fie acolo! :D

ricutza
25 Apr 2003, 00:30
Liv Tyler e o actrita care mie imi place foarte mult...a jucat atatea genuri de roluri....cred insa ca preferatul meu este cel din Stealing Beauty....

Demona
25 Apr 2003, 19:18
Guin..tzi-am raspuns deja la "subject" acolo unde l-ai lansat!!! :) Check your private mesages...ricutza...mie una mi-a placut cum a jucat in LOTR shi "One Night at McCool's" :) She's so bitchy cu chipu` ei de inocenta! :)

patch4all
02 May 2003, 14:04
Inocenta este doar o fateta pentru Liv Tyler, insa cred ca multe din trasaturile ei sunt judecate involuntar, subconstient prin asemanarea ei cu Steven.

Demona
11 May 2003, 11:47
..patchy...yeah...ceva de genu`!!! ;)

Anonymous
19 Jun 2003, 21:01
super gagica si asta la fel de tare k mamela anderson sau alexandra mutu! As da o mie de parai pentru o noapte cu una din ele si 2000 pentru toate trei,asa la reduceri 8) hahahaha

lecter
20 Jun 2003, 05:10
Iu sac. hahaha

Demona
08 Jul 2003, 16:35
giul..somethin`...cum dreq potzi sa o compari pe Liv Taylor cu Pamela Anderson? Cum pot sa ajunga ambele pe acelashi "playlist" ??? Ah what the Hell...you're a boy...e de intzeles... :) ..nu o lua ca pe un lucru rau!

Dan Gerose
21 Sep 2003, 17:00
Mie mi se pare fascinanta. I love this girl too. :o (*) (*) (*) (*) (*)

Fingolfin
30 Nov 2003, 20:11
Chiar imi place Liv Tyler dar am fost dezamagit cind au ales-o sa joace in LOTR - nu mi se pare o alegere potrivita pentru rolul lui Arwen.

Dan Gerose
01 Dec 2003, 15:17
Dimpotriva, in rolul din LOTR mi-a placut cel mai mult. Extrem de potrivita ! :lol:

Demona
19 Dec 2003, 03:41
Dimpotriva, in rolul din LOTR mi-a placut cel mai mult. Extrem de potrivita ! :lol:

VERY GOOD YOUNG PEDAWAN!!! Aici itzi dau dreptate Dane...Are un "look" inocent, Liv I mean...Arwen = inocenta, asha ca...totul e perfect...

Demona
19 Dec 2003, 03:42
Chiar imi place Liv Tyler dar am fost dezamagit cind au ales-o sa joace in LOTR - nu mi se pare o alegere potrivita pentru rolul lui Arwen.

I must disagree with you here. You must concentrate. Use the Force! :wink:

By the way...nice nick... 8)

Gaandalf
19 Dec 2003, 10:45
Undomiel - future bride in ROTK ... can't wait 4 u guys to catch a glance at a most beautiful bride the universe has ever seen ... a she-elf bride!

Demona
22 Dec 2003, 19:40
...Why does that sounds strangely familiar to me? :-?

Alex Leo Serban
28 Dec 2003, 13:22
liv (as in liv ullman) & tyler (unlike liz taylor :wink:) = cea mai senzuala frumusete nepaminteana who graced the silver screen, 'lotr' or not 'lotr'!!!

PoliFanAthic
28 Dec 2003, 14:16
Liv e o splendoare de fata, desi auzisi ca a pus nitel pe ea. Ca actrita insa nu m-a dat gata, ca sa spun asa.

Demona
05 Jan 2004, 19:13
liv (as in liv ullman) & tyler (unlike liz taylor :wink:) = cea mai senzuala frumusete nepaminteana who graced the silver screen, 'lotr' or not 'lotr'!!!

Aici sunt de acord cu tine...cred ca pentru prima shi ultima data! :)

doina
01 Feb 2004, 19:30
Liv taylor e liv taylor.

X5
03 Feb 2004, 02:23
E talentata...am tot respectul pt ea... (*) (*) (*) (*) (*)

Ionutz55
04 Feb 2004, 20:12
Da are talent, daca prinde un rol principal sigur o sa faca o figura frumoasa in comparatie cu alt vedete...
Deci, ce mai merita tot respectil (*) (*) (*) (*) (*)

Demona
06 Feb 2004, 19:40
Yeah! Bring it on guys! :)

Gaandalf
07 Feb 2004, 15:43
Yeah she is my fantasy girl! she really is!

Demona
10 Feb 2004, 11:05
Yeah she is my fantasy girl! she really is!

Wish you that one day you'll find her...

Demona
26 Mar 2004, 15:22
Liv is back. O sa joace air alaturi de Ben Afflec intr-un film numit Jersey Girl. Cica tot regizoru` ce a facut Dogma. Anf Liv rulzzz, Dogma rulzzz...mai no rulz e Afflec...

Dan Gerose
26 Mar 2004, 16:43
Daca joaca idiotul ala, ma lipsesc. Prefer sa vad un film romanesc. :evil:

TLD
26 Mar 2004, 18:09
Liv is back. O sa joace air alaturi de Ben Afflec intr-un film numit Jersey Girl. Cica tot regizoru` ce a facut Dogma. Anf Liv rulzzz, Dogma rulzzz...mai no rulz e Afflec...
Proasta alegere pt elfa noastra cea de toate zilele... Nenea ex bennifer o sa cam strice filmu'. Pacat de ea, era o fata buna! :P

Demona
26 Mar 2004, 21:32
Bey, ashtia au mai jucat shi in Armaggedon shi ea a ieshit in evidentza. Eu speram ca el sa moara undeva pe meteoritul ala, da` nah...s-a sacrificat papa-Willis...Come on dudes! It's Liv!!!!

TLD
26 Mar 2004, 21:34
E liv! Dar d epartea calalta mai e si bennifer.. Si in armaggedon o fi tinut si ca a jucat nenea willis?! Sau gresesc?! :roll:

Demona
26 Mar 2004, 21:52
Sa tzina ce?

Nightwane
27 Mar 2004, 11:13
Mah tipa e frumoasa da' nu prea mi s-a parut ca are talent...oh well..that's just my opinion..nu e nevoie sa ma lapidatzi :evil:

PS: Mesaju' cu numaru' 666

WraIth
27 Mar 2004, 11:17
PS: Mesaju' cu numaru' 666
You're the second.Ilila tot 666 :lol:

Demona
27 Mar 2004, 21:26
Mare scofala...we all been there. Eu la 666 vroiam sa-mi fac retragerea glorioasa...:roll: M-am razgandit! :lol:

turcanu_georgiana
24 Sep 2005, 21:22
salut! mie mi se pare ca ai personalitate in cea ce faci!
Revenim la ceea ce vruiam sa-ti spun.Eu sunt fana actori Lotr.
Si de accea eu cred ca in LOTR, Liv era mai naturala in machiar si alte.
si de acea imi place de ea .Imi place cand ii elfa ii mai mistica!