View Full Version : T-shirt [url]www.cinemagia.ro[/url]
Poate nu e treaba mea, poate ca altii s-au gindit deja la asta, dar... ma rog, uitati despre ce e vorba:vreau un t-shirt cu www.cinemagia.ro . Incerc sa cred ca nu sint singurul care ar vrea un tricou personalizat, si, daca ne chinuim un pic il facem pina la mijlocul lunii mai cind ne vedem...eventual poate chiar acolo se va face "livrarea".
Ce ziceti?
blitz43
18 Apr 2003, 19:42
Sal'!
Dau o bere pentru un tricou!
Ha, ha, ha!
PAREREA MEA!
Flavius
26 Apr 2003, 21:57
Ideea unui tricou cinemagia e nemaipomenita! toni a anticipat bine ca nu e singurul care vrea un asemenea tricou. Cu siguranta se vor gasi si alti forumisti sa sustina ideea. Insa pentru mine "livrarea" ar reprezenta o problema.
Ideea unui tricou cinemagia e nemaipomenita! toni a anticipat bine ca nu e singurul care vrea un asemenea tricou. Cu siguranta se vor gasi si alti forumisti sa sustina ideea. Insa pentru mine "livrarea" ar reprezenta o problema.
Nu cred ca livrarea ar reprezenta o problema; s-a inventat prioripost-ul. Sau nu esti din Romania?
blitz43
29 Apr 2003, 12:54
Sal'!
Bah, nu se merita prioripostu'. E mult prea scump, iar pentru cei din provincie, trebuie sa se duca la tocmai la gara din localitatea lor.
Tot serviciul ramburs e cel mai bun
PAREREA MEA!!
...aaa....pai nu e tot aia?....
blitz43
30 Apr 2003, 14:54
:o Sal'!
Nu e tot aia!
Va salut!
P.S. Vad ca e o mare frecangeala pe site-ul asta, de fapt ca si la mine la serviciu :x . Lumea n-a terminat mielu' de inghitit, ouale de numarat :wink: si damigenele de golit. Asa ca-mi iau si eu o vacanta muncitoreasca (respec 1 MAI muncitoresc) si bag seama ca ne mai auzim incepând de luni incolo. :lol:
PAREREA MMMMEA!!
CINEFILI DIN TOATE TARILE, UNITI-VA!!!!
Flavius
30 Apr 2003, 23:19
Mi-ar place mie sa zic ca nu sunt din Romania, insa n-ar fi adevarat. Si eu sunt locuitor al acestui perimetru carpato-danubiano-pontic. Cat despre T-shirt, eu zic sa lasam balta deocamdata problema livrarii si sa ne concetram atentia asupra tricoului cu sigla cinemagia. Nu de alta dar si asa nu este nimic de livrat inca.
Ok, ne punem pe treaba. Io ma gindeam sa le personalizez un pic, zilele astea sint in discutii cu niscaiva producatori de imprimeuri sau broderii. In 3 zile va dau de stire
spartacus
06 May 2003, 13:07
Servus!
Pt. Toni
Bre, ziceai ca in trei zile ne dai de stire ce si cum a ramas cu T-shirt-urile alea. Care mai e baiul?... Nu de alta, da'... sun cam multi cei care vor sa aiba ceva personalizat cu cinemagia. In fine...
Aveam si eu o idee de propus in leg. cu treaba asta cu T-shirt-urile. Ce-ati zice de niste tricouri cu actori, scene din filme sau alte obiecte personalizate(sepci/basti etc.)? Cred ca ar fi misto. Stiu ca ceva de genul asta e mult mai complex decit ideea initiala cu simple T-shirt cinemagia. E mai mult, da' se merita. Vorba unui coleg de forum... PAREREA MEA! V-am salutat! [/b]
blitz43
06 May 2003, 13:24
Aveam si eu o idee de propus in leg. cu treaba asta cu T-shirt-urile. Ce-ati zice de niste tricouri cu actori, scene din filme sau alte obiecte personalizate(sepci/basti etc.)? Cred ca ar fi misto. Stiu ca ceva de genul asta e mult mai complex decit ideea initiala cu simple T-shirt cinemagia. E mai mult, da' se merita. Vorba unui coleg de forum... PAREREA MEA! V-am salutat! [/b]
Sal'!
bah, la faza asta s-ar putea sa fie niscaiva probleme. DREPTURI DE AUTOR or something!Adica asa cred eu. Emanuel & Daniel trebuie sa stie mai bine...
PAREREA MEA!
Servus!
Pt. Toni
Bre, ziceai ca in trei zile ne dai de stire ce si cum a ramas cu T-shirt-urile alea. [/b]
mesajul meu a fost scris pe 5....5 + 3 =8 ; azi sintem in 7.
...parerea mea...si a altuia....
blitz43
06 May 2003, 14:47
:D
bah, sa-mi dati câte o bere...
voi cei care... parerea voastra...
si a mea! hâc! :lol:
VA SALUT!
spartacus
09 May 2003, 07:46
Servus!
Deci, Toni, cum a ramas cu T-shirt-urile?... Sper ca ai vesti bune.
News : am discutat cu potentialii furnizori de tricouri imprimate si s-au aratat dispusi sa ne faca tricourile. Astept un raspuns de la Emanuel pt o pozitie oficiala cinemagia.
catallin
14 May 2003, 16:09
Propunere: ar fi cool daca pe spate ar fi imprimata poza lui Nutu Carmazan, corifeul cinematografiei romanesti. :-?
Zau!
crydead
14 May 2003, 20:48
Si sub poza urmatorul banc:
-Salut! Ce faci, ma, Ioane?
-Bine, ma, Vasile. Uite, fui la o nunta..
-Si cine fu p-acolo?
-Pai fura alde popa, alde sefu de post, doctoru, primaru, a lu' Ionescu ...
-Fura toti, da-i dracu!
"Nu va bucuratzi, nu ninge, scuipa deasupra noastra plictisitii din paradis"
blitz43
15 May 2003, 06:52
sal'!
bah, vad ca ati dat-o-n bancuri. Am eu unu' demential (copyright eye)
Cica Windowsu' (oricare varianta) merge agale pe o sosea, când da nas in nas cu rahat :oops: . Se uita rahatu' cu uimire la el si-l intreaba:
- :o Bey, tu cine esti?
- Io mi-s Windowz! 8)
- Bine, bine da' ce inseamna asta?
- Un sistem de operare...
- Bah, tu daca esti sistem de operare, atunci io-s pizza!!!! :D
PAREREA MEA!!!!
spartacus
15 May 2003, 07:34
OK, Tony. Atunci, si noi asteptam... Parerea mea... si a altora!
Am vorbit cu emanuel, si a promis ca ne face tricourile. Trebuie sa-i trimitem un mesaj privat ca sa vada citi se string. Dupa aia se descurca el.
Pana la urma se vor face CineMagia T-SHIRTS?
Ca e chiar interesanta treaba!
Emi?
Ionutz55
19 Mar 2004, 21:43
idea e klumea
aveti sustinerea mea :wink:
Gaandalf
19 Mar 2004, 22:13
Vreau shi io un tricou cu cinemagia.ro ... Please get me one also ... :P
Vreau si eu una ca sa port la scoala. Ar fi o recalma buna. :D
Si pe strada! :o
Chiar e o idee buna asta...
Ionutz55
21 Mar 2004, 16:21
pai vad ca suntem multi care vor, urmatorul pas care naibi e?
Si cam de unde sa sara banu pt operatiunea tisortu'? :roll:
Ionutz55
21 Mar 2004, 20:42
sa dea fiecare din cei care vor
sa dea fiecare din cei care vor
Atunci mai trecem la discutii.. Oricum nu eu sun tin masura sa comentez asta, ci staf-ul cinemagia! ;) Adugati-ma si pe mine la lista celor care deconteaza tricouri! :lol:
emanuel
22 Mar 2004, 07:57
Pana la urma se vor face CineMagia T-SHIRTS?
Ca e chiar interesanta treaba!
Emi?
Depinde de numarul persoanelor care vor...
Pai si eu vreau... deja suntem multi care vor...
Ionutz55
22 Mar 2004, 20:11
si io vreau :lol: . sunt multi care vor deci hai sa marcam BANU
1)Dar cum vine?adik fiecare ia cate vrea??? :o
2)M-ashi baga dar nu prea stiu cam cat ar costa shi..........stau cam departe :(
3)Imprimeu numai cu Cinemagia nu?
christi
23 Mar 2004, 19:19
Si eu as vrea.
Daca ne stringem suficient de multi, vor fi si reduceri. In mod normal n-are cum sa coste mai mult de 150.000. Ma interesez si va zic.
At ii perfect.dar totushi...........se iau cu nr mare sau la bucata?
Gaandalf
24 Mar 2004, 14:18
Vreau shi IO'
Vreau shi IO'
Multi vor putini au! Ma rog in cazul asta NIEMNI nu are... Yo zic sa va calmati nitel nu se face rasol cu chestii de genul asta! ;)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.