View Full Version : MTV Movie Awards
Premiile astea sunt de fiecare data interesante... Daca anul trecut era sa castige "The Fast and the Furious", anu' astavem capete de afis urmatoarele: "Spider Man", "DareDevil", "8 Mile", "Barbershop" (n-am vazut filmul, dar nu cred ca e ceva de capu' lui). Noua categorie este interesanta (cel mai bun personaj virtual - oare cin' sa fie?), dar s-a renuntat la unele categorii interesante. In fine, singura nominalizare mai ca lumea ar fi Daniel Day-Lewis pentru "personaj negativ".
Lista nominalizarilor si loculunde se poate vota:
http://www.mtv.com/onair/movieawards/ma03/
blitz43
05 May 2003, 17:41
Sal'!
Am votat si eu Best fight: Yoda vs. Christopher Lee (Star Wars) :D
Respec! Ce ziceti? Aud? 8)
Asa ceva se vede once in a lifetime!
PAREREA MEA!
UAU, acum am observat, sunt SENIOR!
PoliFanAthic
05 May 2003, 22:02
Ce sa zic...nici nu stiu care sa-l aleg dintre astia...la toate categoriile. Cel mai bun dintre cei mai prosti. Hehe...oricum, daca e vre-un "top" care nu ma intereseaza este acesta.
Arhanghell
26 Jun 2003, 00:28
nu stiu de ce, dar nu-mi plac deloc premiile astea. sunt pesemne cele mai comerciale.
votate de ...telespectatorii mtv...:)))
Mircius
06 Aug 2003, 11:53
Salutare. MTV Rule!!! Cel mai bun canal de muzica, gazduieste an de an, renumita festivitate de decernare, care poate o sa depasesca intr-un fel in popularitate, premiile oscar. Oricum, ca cinefil inrait, si Oscarul (care mi se pare cel mai bun spectacol tv din lume) si premiile mtv, sunt binevenite. Spre deosebire de Oscar, MTV Movie Awards, este in exclusivitate, decizia publicului. Ceea se vede cine este popular sau nu. Din pacate showul din acest an, l-am pierdut, dar de votat am votat. Daca a castigat THE RING, ar fi super... poate-mi spune si mie cineva. Oricum, cel mai interesant este incepului show-ului, acea mica prezentare, care are legatura cu filmele nominalizate, facute in stil caracteristic MTV, parodiate in toate felurile. :wink:
pa!
Voi mai prindeti mtv-ul la tv? Ma refer la ala mama! Ca yo m,ai prind doar mtv romanesc... Cand sunt premiile? Luna asta sau viitoare?
Mircius
06 Aug 2003, 12:02
Premiile au fost deja difuzate
Stai ca acu-mi aduc aminte! A inceput cu parodia la matrix, si a luat lotr multe premii?! Sau delirez?
Mircius
06 Aug 2003, 12:10
pe cel din Romania. A fost mai exact pe la inceputul lui iunie.
patch4all
18 Aug 2003, 12:31
Adevarul blitz_43, ca daca se continua lupta aia, yoda il taia ca pe portocala pe ala rauu' :wink:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.