marcel
17 Apr 2003, 07:53
Ziua buna la tot poporul din forum! Ma numesc Marcel sunt anul 2 la actorie in Tirgu Mures . Week-end-ul trecut am avut posibilitatea de a vedea pe o caseta ,cred ca pirat - un scurt metraj cu MARCEL IURES (sunt mare fan) - filmuletul se numeste I HOPE scris si regizat de Mihai Mihalache! Filmuletul ma dat peste cap. Nu m-am asteptat la asemenea structura din partea unui regizor roman.
Un Marcel Iures intr-un rol cu totul diferit - vulnerabil. O Carmen Ungureanu ce demonstreaza ca pote mai mult decit dans si pantomima. Filmul are mai tot ce vrei, inclusiv o rasturnare de situatie la sfirsit ...si toate in ,cred, nici 10 minute!
Mare intrebare: stiti cumva mai multe despre film?! Despre regizor?! a mai facut filme cu MARCEL IURESl (sau fara)?! E din Bucuresti?!
Pe la noi pe aici "legenda" spune ca filmul a fost sectionat pentru OSCAR !
Cit despre regizor am inteles ca e cam anarhist/controversat! Ce imi puteti spune?!STITI MAI MULTE!
Multam fain de atentie si sper sa primes ceva raspunsuri!
Un Marcel Iures intr-un rol cu totul diferit - vulnerabil. O Carmen Ungureanu ce demonstreaza ca pote mai mult decit dans si pantomima. Filmul are mai tot ce vrei, inclusiv o rasturnare de situatie la sfirsit ...si toate in ,cred, nici 10 minute!
Mare intrebare: stiti cumva mai multe despre film?! Despre regizor?! a mai facut filme cu MARCEL IURESl (sau fara)?! E din Bucuresti?!
Pe la noi pe aici "legenda" spune ca filmul a fost sectionat pentru OSCAR !
Cit despre regizor am inteles ca e cam anarhist/controversat! Ce imi puteti spune?!STITI MAI MULTE!
Multam fain de atentie si sper sa primes ceva raspunsuri!