PDA

View Full Version : VREU SA AFLU MAI MULT DESPRE "I HOPE"!!!!

marcel
17 Apr 2003, 07:53
Ziua buna la tot poporul din forum! Ma numesc Marcel sunt anul 2 la actorie in Tirgu Mures . Week-end-ul trecut am avut posibilitatea de a vedea pe o caseta ,cred ca pirat - un scurt metraj cu MARCEL IURES (sunt mare fan) - filmuletul se numeste I HOPE scris si regizat de Mihai Mihalache! Filmuletul ma dat peste cap. Nu m-am asteptat la asemenea structura din partea unui regizor roman.

Un Marcel Iures intr-un rol cu totul diferit - vulnerabil. O Carmen Ungureanu ce demonstreaza ca pote mai mult decit dans si pantomima. Filmul are mai tot ce vrei, inclusiv o rasturnare de situatie la sfirsit ...si toate in ,cred, nici 10 minute!

Mare intrebare: stiti cumva mai multe despre film?! Despre regizor?! a mai facut filme cu MARCEL IURESl (sau fara)?! E din Bucuresti?!

Pe la noi pe aici "legenda" spune ca filmul a fost sectionat pentru OSCAR !

Cit despre regizor am inteles ca e cam anarhist/controversat! Ce imi puteti spune?!STITI MAI MULTE!

Multam fain de atentie si sper sa primes ceva raspunsuri!

Amyd
17 Apr 2003, 09:37
Vezi thread-ul "Vlad Nemuritorul-bataie de joc" (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=454&hist=0).

Acolo vei gasi o discutie care printre altele a ajuns tangential si la subiectul "I Hope", cu cateva detalii picante.

Salutari,
Andrei

lalaby
16 Nov 2010, 00:53
Draga Marcel,

Uita rautatile romanesti... e un scurt metraj realizat de un foarte tanar regizor, cu ajutorul unei case de productii. Adica un film independent. Am citit pe internet... a fost si la OSCAR IN COMPETITIE.

omudindulap
16 Nov 2010, 01:36
E bine. Omul intreaba in 2003 si i se raspunde la sfarsit de 2010.
Niciodata nu-i prea tarziu, nu?

lalaby
21 Nov 2010, 02:24
Pai, de ce nu i-ati raspuns voi in 2006???? Eu scriu pe cinemagia din 2010... poate omul va mai citeste:-?

Macar i-am raspuns ceva... altii au gasit ocazia sa mai injure un film in loc sa ii raspunda omului!