View Full Version : Nedumerire
Daca poate sa-mi raspunda cineva, m-am inregistrat de curand si nu am rabdare sa citesc chiar toate explicatiile de pe aici. Nu inteleg ce e cu clasificarea asta, guru, senior, novice etc. Mi se pare aiurea de tot. Cuvinte prea mari care arata ce? De cate ori ai intrat pe forum, faze de-astea. La prima vedere am avut impresia ca arata cunostintele logatilor in materie de filme.
Categorisirea asta, in termeni forumistici, se numeste "rank" si, in cazul site-ului nostru, se acorda pe baza numarului de mesaje.
Este un soi de recompensa (nu radeti) pentru membrii vechi si activi ai forumului.
Cam astea sunt rank-urile la noi pe site:
Novice, 0 - 25 mesaje
Junior, 25 - 75
Senior, 75 - 150
Veteran, 150 - 300
Guru, peste 300
Numai bine,
Daniel
crydead
16 Apr 2003, 09:46
Nu inteleg ce e cu clasificarea asta, guru, senior, novice etc. Mi se pare aiurea de tot. Cuvinte prea mari care arata ce? De cate ori ai intrat pe forum, faze de-astea. La prima vedere am avut impresia ca arata cunostintele logatilor in materie de filme.
Dap... arata adancimea cugetarilor legate de a saptea arta care este ea... (la fel e si pe www.fotbalsipolitica.ro :P ) sau timpul liber pe care il are respectivul forumist de a bantui pe site!
Mai bine guru (rimeaza, asta e) pa forum decat junior in lumea rea de afara! :wink:
ricutza
16 Apr 2003, 14:50
eu personal sunt guru aici pentru ca am vrut sa fiu novice, sau bebelus sau copil sau cum vreti voi sa-i spuneti, in lumea filmului...Cinemagia a fost prima mea legatura cu cinematografia romaneasca...daca nu veneam aici, si nu scriam mesaje nu as fi putut vorbi cu anumiti useri si as fi ramas mereu la stadiul de "om caruia ii plac filmele" si atat...asa macar am o sansa!
asta e povestea mea...sunt sigura ca nu e valabila pentru toti userii care intra in categoria: "guru" sau care tind spre acest calificativ...depinde de fiecare persoana in parte cum foloseste avantajele pe care le ofera acest site!
Oribilul Mosh
24 Apr 2003, 23:59
Eu am o alta nedumerire. Chiar nu ne putem uploda avatare de pe propriile harduri ? Eu nu am gasit aceasta optiune.
Imi place avatarul care il am in prezent....dar l-am observat si la alta persoana..si ma gandesc sa nu se supere pe mine...ca el e guru..iar eu abia sunt intrat pe site...si mi-am pus acelasi avatar ca el.
Ce am acum..seamana cu Uma Thyrman in Pulp Fiction. D'asta l-am ales. Desi l-ash fi preferat pe Samuel L. Jackson. :P
snatchro
25 Apr 2003, 11:29
Nu prea semana cu Uma, dar in fine...
De pe hard nu se poate upload-a. Doar cele de pe cinemagia.ro sau o imagine de pe un site. O solutie: fa-ti un site, pune o poza si pentru avatar fa un link catre poza postata pe site.
Oribilul Mosh
25 Apr 2003, 12:14
Mai bine il rog pe administratorul acestui site..sa faca posibil sa ne uplodam avatare de pe hard....asa cum este posibil pe toate forumurile intalnite de mine !
Adminule , te rugam ! Please with sugar on top ! 8)
Ambra Blu
25 Apr 2003, 20:42
Imi place avatarul care il am in prezent....dar l-am observat si la alta persoana..si ma gandesc sa nu se supere pe mine...ca el e guru..iar eu abia sunt intrat pe site...si mi-am pus acelasi avatar ca el.
Guru nu se supara dar, intr-adevar, cu multe luni in urma, el isi alesese papusica aceasta dulce ca avatar. Crezi ca i-o poti inapoia pe Uma Thurman neatinsa, draga domnule Travolta? :)
Oribilul Mosh
25 Apr 2003, 21:02
Gata. T-am inapoiat papushica. Poate intre timp ne satisface problema si domnul administrator. Asta daca nu o fi plecat in vacanta de Paste. :D
crydead
26 Apr 2003, 11:28
Guru nu se supara dar, intr-adevar, cu multe luni in urma, el isi alesese papusica aceasta dulce ca avatar. Crezi ca i-o poti inapoia pe Uma Thurman neatinsa, draga domnule Travolta? :)
Hmm, daca aia e Uma Thurman, atunci poza de mi-am ales-o io e un D'Artagnan care a facut baie la cap. Si pa vremea aia se facea destul de rar. :P
Ambra Blu
04 May 2003, 19:10
Hmm, daca aia e Uma Thurman, atunci poza de mi-am ales-o io e un D'Artagnan care a facut baie la cap. Si pa vremea aia se facea destul de rar. :P
Aha, si nici chiloti nu se purta pe dedesubt. :)
crydead
08 May 2003, 20:42
Adica cum nu se purta pe dedesupt? Se purta p-afara ca tricou' sau n-avea? :oops:
Ambra Blu
10 May 2003, 13:32
Deci iei nu avea chiloti. Cind se babardea oameni dupe acele tinpuri direct is ridica fustele si sieo vira, dupa cum am vazu io in "Quills".
crydead
10 May 2003, 23:46
Pai daca nu se inventasera chilotzi cand mergea la plaja unde isi tinea mobilele ca probabil pe vreamea aia nu erau asa de mici ca acum? :roll:
blitz43
12 May 2003, 11:26
Pai daca nu se inventasera chilotzi cand mergea la plaja unde isi tinea mobilele ca probabil pe vreamea aia nu erau asa de mici ca acum? :roll:
Le purtau pe post de vibratoare. :lol:
PAREREA MEA!!!
Ambra Blu
12 May 2003, 12:44
Naaaaa, mobililii erea mai mari si mai groase si si le purta intr/o desaga speciala, pe la spate, pe la spate, alaturi de muschete, archebuze, arbalete si tunuri.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.