View Full Version : Cele mai Bestiale (comice) Personaje Secundare
Mi-a venit ideea acestui thread aseara dupa ce am (re)vazut Notting Hill.
SPIKE mi se pare unul dintre cele mai tari personaje secundare ever. De fiecare data cand revad filmul rad cu lacrimi de el. :lol:
Ca sa continui topul ... as mai propune si Veverita din Ice Age. :lol:
Dick si Barry din High Fidelity. Un cuplu genial.
blitz43
15 Apr 2003, 15:17
Sal'!
Simon (Bil Paxton), un idiot fustangiu din TRUE LIES. Remember?
PAREREA MEA!
Luke_Dorian
15 Apr 2003, 16:10
Jesus din Big Lebowski.Super rol facut de John Turturro.Si binenteles Quentin Tarantino in Desperado si Pulp Fiction
iadrianik
15 Apr 2003, 21:53
Joe Pesci in Lethal Weapon 2,3,4
Leonard
16 Apr 2003, 01:41
n-am inteles de ce in paranteza "comice". In fine, parerea mea despre personaje secundare bestiale:
Edward Norton in Primal Fear
Brad Pitt in 12 Monkeys
Lili Taylor in Arizona Dream
Harvey Keitel si Q Tarantino in Pulp Fiction
Randall "Tex" Cobb in Raising Arizona
Sean Penn in The Game
Oribilul Mosh
16 Apr 2003, 10:49
Catzelul din Snatch , magarul din Shrek ...deosebit de amuzante.
Ca personaje secundare...super-bune ...toate personajele din Pulp Fiction. De fapt in Pulp Fiction nici nu stii care e personaj principal si care secundar.
Luke_Dorian
16 Apr 2003, 11:08
Vincent Vega si Jules Winfield parca sunt mai principale decat restul.
ricutza
16 Apr 2003, 15:07
daca tot a fost nominalizat magarul din Shrek nu cred ca poate lipsi catelul din As Good As It Gets...
mie mi-au placut extrem de mult Ben Affleck in Shakespeare in love, Steve Buscemi in multe filme (eu personal nu cred ca l-am vazut intr-un rol principal) si Kevin Spacey in LA Confidential...
Dean Martin, Angie Dickinson, un batranel simpatic si un columbian scund in "Rio Bravo" (oricum il iei, in filmu' ala tot Ducele e in rol principal).
Teddy in "A.I.".
Milionarul din "Luminile orasului".
Tom Cruise, Kevin Spacey, Danny DeVito si Steven Spielberg in "Austin Powers" (hai sa zicem ca au fost mai mult decat cameo-uri.
Cel mai bestial/comic/tare/inegalabil, dupa parerea mea: Joel Gray in "Cabaret" ("Money, money, money, money, money, money, money, money..." si apoi, din senin, "Money!!!")
blitz43
16 Apr 2003, 16:24
Sal'!
Talkin' 'bout Spacey.
Remember Keyser Soze? Brrrrr....
PAREREA MEA!!!!!!!!!!!!
Hell_Girl
16 Apr 2003, 20:02
Alanis Morissette in Dogma!
Leonard
17 Apr 2003, 02:09
bine ca mi-ati adus minte de Kevin Spacey: in Se7en e fenomenal!
blitz43
17 Apr 2003, 07:32
Sal'!
Ce ziceti de actorul, interpretat de Kevin Baccon, avid de cunostinte si experiente noi, din NOVOCAINE? Pacat ca a fost doar uncredited pe afisul filmului.
PAREREA MEA!!!
Luke_Dorian
17 Apr 2003, 09:38
Joe Pesci in toate filmele cu mafioti in care joaca Robert de Niro
Nu in aceasta ordine :
1. Tommy Lee Jones si Robert Downey Junior in Natural Born Assasins.
( care pe langa duritatea filmului pot intra in categoria personajelor comice )
2. Oricine poate fi considerat personaj secundar din gasca celor din Lock stock and two smoking barrels.
3. Oricine poate fi considerat personaj secundar din gasca Monthy Python in Life of Brian si in Holly grail
3. Diane Keaton in Annie Hall
4. Kevin Kline in A fish called Wanda
5. Victor Rebenciuc si Mihaela Mihut in De ce trag clopotele Mitica
6. Pompierii din Balul Pompierilor de Milos Forman
Dar daca este ingaduit cele mai haioste, misto, bestiale, scumpe, senzationale, infernale etc sunt :
Kramer, George si Elaine in Seinfeld.
Leonard
20 Apr 2003, 04:11
La aceasta categorie, am uitat sa mentionez ceva esential: Courtney Love in The People vs. Larry Flynt.
Ar mai fi si Peter Sellers in Lolita (Kubrick)
ricutza
22 Apr 2003, 22:49
blitz43, nu cred ca Spacey joaca un personaj secundar in Usual Suspects...mie mi se pare ca are rolul principal!
blitz43
23 Apr 2003, 08:10
Sal'!
Bah, in final iti dai seama ca el a CAM fost personajul principal. Eu unul nu l-am considerat (asa de) principal. Oricum, ramân la parerea mea initiala.
PAREREA MEA!!!!
blitz43
23 Apr 2003, 19:02
:D Pentru Ricutza....
Sal'!
Revin un pic. Check this out! :o
http://us.imdb.com/Pawards?Spacey,%20Kevin
Se pare ca nu am fost singurul care a gândit asa!
Numai bine!
PAREREA MEA!!!!! 8)
ricutza
24 Apr 2003, 00:11
ma bucur ca ai scris cu rosu special pentru mine....asa cum probabil stii, culoare rosie este culoarea mea preferata...
mda...am vazut linkul pe care mi l-ai dat...eu nu prea stiu pe ce criterii se stabilesc care actori au roluri secundare si care principale...adica ma uit la alte personaje secundare, si ma uit si la cel al lui Kevin Spacey si mi se pare ca e o diferenta...ma rog...ei au conventiile lor...teoretic il poti considera personaj secundar...mie practic mi se pare ca e personaj pincipal...insa eu ma bazez pe ceva intuitiv iar tu te bazezi pe ceva concret...asa ca trebuie sa recunosc ca ai dreptate....
Dragonul Mushu sau cum dreq il chema din "Mulan" :P
*zambind* "'The powerful, the pleasurable, the indestructible.... Mushu...".
"And what are you? ..... A sheep?"
raven88
29 Apr 2003, 13:12
io votez pt dr. Strangelove. Heil!
Vincent Vega si Jules Winfield parca sunt mai principale decat restul.
"mai principal" ar fi sa luam bacalaureatul...sau capacitatea. Ale dracului superlative, ce de grade de comparatie au...
Shep Proudfoot din "Fargo" (what a name)...indianul tacut, fost puscarias..animalul ala care raspunde monosilabic la intrebarile politistei...dar se dezlantuie asupra lui Steve Buscemi:
"Shep Proudfoot: [beating Carl Showalter violently] Fucking little weasel! Fuck you! You fucking motherfucker son of a bitch Jesus Christ you fucking shitbag motherfucker!"
Off-topic: ce naiba se intampla pe forum, de ce este asa amorteala, unde au disparut "greii"? :P..s-au dus toti la mare, in concediu..am ramas numai noi, sclavii salariati? :D ..nu credeam ca o sa se intample sa-i duc dorul lui Ambra....
Larvell Jones in Academia de politie :D .
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.