View Full Version : Un mare "Wow!"
PoliFanAthic
22 Mar 2003, 11:55
Romania 1 a achizitionat deja si va transmite in 2004
cinci dintre filmele nominalizate la Oscar 2003:
Chicago (13 nominalizari),
The Hours (9 nominalizari),
Frida (6 nominalizari),
Adaptation (4 nominalizari)
The Quiet American (1 nominalizare).
Mie nu imi vine sa cred ce-mi vad ochii pe site-ul tvr!
Pai, da, asa e in Romania...
Si cand ma gandesc ca sunt premiile pe 2002, iar la noi ajung in 2004! Bine ca nu intarzie cinci ani, ca "Pulp Fiction"! Intrebarea mea e cati o sa se duca sa le vada?
PoliFanAthic
22 Mar 2003, 21:27
Hmmm...cred ca nu ne intelegem...sau poate nu am inteles eu?
Pe site-ul dedicat oscar-urilor, de la tvr, era acest "text". Asa ca presupun ca aceste filme o sa vina pe TVR 1 in 2004...nu la cinema...sau?
Da, TVR-ul le-a achizitionat si, deci, TVR-ul o sa le dea! Normal ca le da dupa doi ani de la lansarea pe ecrane, ca asa e regula!
emanuel
24 Mar 2003, 12:39
Romania 1 a achizitionat deja si va transmite in 2004 cinci dintre filmele nominalizate la Oscar 2003:
Chicago (13 nominalizari),
The Hours (9 nominalizari),
Frida (6 nominalizari),
Adaptation (4 nominalizari)
The Quiet American (1 nominalizare).
Mie nu imi vine sa cred ce-mi vad ochii pe site-ul tvr!
Toate aceste filme le va difuza TVR in 2004, dar distribuitorul care la va aduce pe ecranele din Romania in acest an este New Films International Romania. De la New Films le-au cumparat si cei de la TVR.
PoliFanAthic
24 Mar 2003, 14:09
Mie mi se parea ca e totusi cam repede, fata de ce eram obisnuiti de la TVR...oare aceste filme apar astfel intai la TVR si mai apoi la HBO?
snatchro
24 Mar 2003, 14:55
Tot ce se poate. Doar e pe banii nostri, nu?
PoliFanAthic
24 Mar 2003, 22:05
Deah...politica generala a guvernului.
HBO-ul e singurul post care are voie sa transmita filmele la numai un an dupa apritia lor pe ecrane, de aceea se lauda ei ca sint "in premiera pe micile ecrane", dar ma indoiesc ca daca a cumparat TVR-ul filmele respective le mai cumpara si HBO-ul. Desi... n-ar fi prima data.
PoliFanAthic
27 Mar 2003, 14:17
"Are voie" ?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.