View Full Version : The Fiennes
Guinevere
17 Mar 2003, 21:08
Par sa existe un numar nesfirsit de membri ai familiei Fiennes care lucreaza in moviemaking... Ce stiti despre ei, si ce parere aveti despre their work?
Pe Ralph Fiennes il consider un actor foarte bun, care poate aborda o gama variata de caractere si este convingator in oricare din ele (de altfel il aveam trecut pe lista la "actori chiar interesanti"). Mi-a placut foarte mult in English Patient dar mi-a placut in aceeasi masura in Sunshine si Shindler's List (cand vrea, are o privire care te ingheata). Despre fratele sau mai mic, Joseph Fiennes, nu pot sa spun decat ca l-am vazut in Shakespeare in Love dar nu m-a impresionat foarte mult.
Guinevere
18 Mar 2003, 11:17
Pe Joseph Fiennes nu l-am vazut decit in "Shakespeare..." si in "Elizabeth", unde are citeva momente superbe. Ce alte filme de-ale lui mi-ati mai recomanda?
Cit despre Ralph... nu vreau sa incep sa-i insir minunatele calitati, ca nu mai termin! :D
Hell_Girl
18 Mar 2003, 11:54
Incearca sa vezi Stealing Beauty cu Joseph Fiennes, am inteles ca e chiar misto.
ricutza
18 Mar 2003, 12:34
nu-mi vine sa cred!...Joseph Fiennes a jucat in Stealing Beauty...de obicei recunosc foarte repede actorii pe care i-am vazut in alte filme dar mi s-a intamplat de cateva ori sa am niste surprize imense...si asta a fost una dintre ele!si cand te gandesti ca mi-au placut foarte mult si Stealing Beauty si Shakespeare In Love...nu inteleg cum n-am facut asociatiile!mda...probabil din cauza lui Jeremy Irons...a complexat pe toata lumea de-acolo! :D
Guinevere
20 Mar 2003, 01:24
Cu cine e Ralph aici? http://blokes.fateback.com/rfiennes/rfiennes13.jpg Cu sora lui Martha, regizoarea?
Poze f. frumoase de-ale lui (si de-ale lui Joseph) (si de-ale altor baieti aratosi :D) se gasesc aici: http://pucker-up.net/blokes/index2.htm
iadrianik
20 Mar 2003, 16:07
poate ar trebui amintit si de Joseph Finnes in "Enemy at the gates"
Luke_Dorian
20 Mar 2003, 17:26
S-ar putea ca Ralph Fiennes sa fie Jor-El in urmatorul Superman.Cel putin asa ar vrea viitorul regizor Brett Ratner;totusi nu e cam tanar sa fie tatal lui Superman?
Mi-e nu imi vine sa cred ca Ralph Fiennes a jucat cu J Lo from the Block :evil:
Guinevere
27 Mar 2003, 22:15
Ai vazut deja filmul, Frodo? L-a vazut cineva?
Eu sa stiti ca ma duc sa-l vad, poa' sa fie si o suta de J Lo'uri! :D
Deci... nimeni de pe-aici nu stie ce-i cu familia asta, si cum de au ei arta in singe?
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.